@Mune mesajla lınk olarak atmıs su mesajınız uzere polemık sebebıyle banlandınız dıye
baktım baktım guldum
sonra bana hakaret edene baktım cunku kıblemıstım banlanmısmı dıye banlanmamıs
e tabı ben arkadaslarımı toplayıp kıb bombardımanı yaptırmadıgım ıcın heralde... genelde basıma gelıyor bu alısıgım
ben bunu cok kez yasadım
polemıge gırmıssem karsımda bırı vardır o nıye banlanmıyorda ben banlanıyorum dedıgımde bız banlamıyoruz sıstem otomatık banlıyor dedıler
e oyleyse benım kıbledıgım neden banlanmıyor gercekten anlayabılmıs degılım
neyse zaten ban surelerım hep kısa oluyor sıkıntı degılde bariz haksızlık oluyor o can sıkıcı kendı kendımle polemık yasıyorum demek kıyapacak bırsey yok artık buna
Bi dahakine biz de o kisiyi kibleyip iptal edelim sen haber ver cete oldukben bunu cok kez yasadım
polemıge gırmıssem karsımda bırı vardır o nıye banlanmıyorda ben banlanıyorum dedıgımde bız banlamıyoruz sıstem otomatık banlıyor dedıler
e oyleyse benım kıbledıgım neden banlanmıyor gercekten anlayabılmıs degılım
neyse zaten ban surelerım hep kısa oluyor sıkıntı degılde bariz haksızlık oluyor o can sıkıcı kendı kendımle polemık yasıyorum demek kıyapacak bırsey yok artık buna
ee aklın yolu bır tabıAynı anda aynı şeyi yazmışız
ay enerjınıze yazık kızBi dahakine biz de o kisiyi kibleyip iptal edelim sen haber ver cete olduk
Nisaaahuu huuu
banlayacak mesajımı bulamamıslar su mesajımı banlamıslar
kıraya verenın konu ıhtıyacı dogarsa kıracıyı tahlıye edebılır ev sahıbının boyle hakkı vardır
bunu uc kere yazayımda bazılarının anlaması ıcın cok kez okuması gerekıyor
bunu banlamıslar
eeee sahıs arkadaslarını cete gıbı toplayıp kıb yaptıgı ıcın baska care de kalmamıs
neyse selam canlar nasılsınız nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz ben dolap ıclerını bır elden gecırdım bugun ufak ufak duzenlemeler yaptım tum gunumu aldı :)
gercekten gırmeyecegım cunku cogu ınsan okudugunu maalesef anlayamıyor bosuna zaman ve enerjı kaybetmıs oluyorum oraya verecegım enerjıyı buraya verırım burda sızlerle gecırdıgım bır an bıle bosa gıtmıyor cunkuNisaaa
Amma saçmalamışlar banlamak için:///
Sen bdv ye gitme yahu:)
Ama gayet duzenli duruyor.Eki Görüntüle 2615615 Eki Görüntüle 2615616 Eki Görüntüle 2615617 Eki Görüntüle 2615618 birde tuvalet masamın cekmecelerini elden geçirdim ama bir türlü istedigim düzen olmuyor karışık görünüyor heryer heryerde istiyorum ki açınca herşey olsun ama hiç birşey görünmesin
Çok düzenlisin NisamEki Görüntüle 2615615 Eki Görüntüle 2615616 Eki Görüntüle 2615617 Eki Görüntüle 2615618 birde tuvalet masamın cekmecelerini elden geçirdim ama bir türlü istedigim düzen olmuyor karışık görünüyor heryer heryerde istiyorum ki açınca herşey olsun ama hiç birşey görünmesin
Aynen ayakkabilari da kutulamis hala duzeninden suphe ediyorÇok düzenlisin Nisam
Son fotodaki ürünler ne için bu arada?
cılt bakım urunlerım canım temızleme tonıkleme nemlendırme seklınde :)Çok düzenlisin Nisam
Son fotodaki ürünler ne için bu arada?
ne bıleyım yatay koymak zorunda kaldım mesela cekmeceye urunlerıAma gayet duzenli duruyor.
bence cok duzenli ama yok olmadi diyorsan cok sık kullanmadiklarini kaldir☺ bide senin cok topuklu ayakkabin yok gibi geldi benimkileri gorsen sadece 3 tane duz ayakkabim var ikisi spor biri de babet tarzi digerlerinin hepsi topuklu hafif topukludan en yuksegine kadarne bıleyım yatay koymak zorunda kaldım mesela cekmeceye urunlerı
parfumler sıgmadı ıstıyorum kı ortada hıc bırsey gorunmesın hersey cekmecede dık sekılde boyle kendı aralarında topluluk halınde ve renk butunlugunu koruyarak hazır ol sırada dursun
sey gıbı cılek yıyeyım muz tadı alayım der gıbı oldu bu
makyaj urunlerım mesela
o dudak kalemlerım goz kalemlerım karısık duruyor seffaf duzenleyıcı almıs tuvalet masamın ustune koymustum ona daha cok sinir oldum gozumun onunde durdu 2 hafta basımı agrıttı baktıkca basım agrıdıcekmeceye koydum boyle durdu sankı olmuyor bır oyle koydum bır boyle
keske dogustan makyajlı dogustan ayaklarımızda topuklu ayakkabılı dogustan parfumlu olsaydıkda bunların hıc bırını almamıza gerek kalmasaydı da duzenlemek zorunda kalmasaydık cok mu zor bırsey ıstıyorum sankı
kutunun ıcınde gorulmuyor sanırım hepsı topuklu :) ben hıc duz ayakkabı gıyemembence cok duzenli ama yok olmadi diyorsan cok sık kullanmadiklarini kaldir☺ bide senin cok topuklu ayakkabin yok gibi geldi benimkileri gorsen sadece 3 tane duz ayakkabim var ikisi spor biri de babet tarzi digerlerinin hepsi topuklu hafif topukludan en yuksegine kadarneden cunku boy kisa kendimi kotu hissediyorum Allaha cok sukur ama azicik daha uzun olsaydim keske giymek zorun da kalmasaydim ama malesef aileden
Kutuda duz gibi gorunuyor.evet o zaman dogustan olsaydi hersey.bu arada cilt bakimina falan guzel ozeniyorsun bana makyaj yaptigim gunler onu cikarmak iskence bu ara bebek sampuaniyla yuzumu yikiyorum disimi fircaliyorum hop yatak yvesrosherdan temizleme jeli tonik nemlendirici aldim heves ettim hic duzenli kullandinmi diye sor asla hatta esim aliyorsun bunlari kullanmiyorsun diye kiziyorkutunun ıcınde gorulmuyor sanırım hepsı topuklu :) ben hıc duz ayakkabı gıyemem
(2 tane ahsenın ayakkabısı pembe olanlar ) sıyah seffaf topuklu botumun yanındakıler gerı kalanın hepsı 8 cm yukseklıkte :)
benım spor ayakkabımda yokbabetımde yok
bır tane kısa topuklu var oda tum kıs markete bakkala gıderken gunluk sokak ayakkabısı olarak gıydıgım oda su model
Eki Görüntüle 2615687
ben dogumdan cıktıgımda bıle ayagımda topuklu vardıtopukluyla gırdım hastaneye topukluyla cıktım
bır kere babet gıydım onda da dustum ayagım bırbırıne dolandı
Benim de buna benzer var bi tane
ayy kullansana temızleme jelınııı :) banyoya el altına koy olmazsa gunluk kullan nasıl farkedıyor cıltKutuda duz gibi gorunuyor.evet o zaman dogustan olsaydi hersey.bu arada cilt bakimina falan guzel ozeniyorsun bana makyaj yaptigim gunler onu cikarmak iskence bu ara bebek sampuaniyla yuzumu yikiyorum disimi fircaliyorum hop yatak yvesrosherdan temizleme jeli tonik nemlendirici aldim heves ettim hic duzenli kullandinmi diye sor asla hatta esim aliyorsun bunlari kullanmiyorsun diye kiziyordisari cikarken de gunes kremi ustune hafif pudra bi rimel tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?