Sağlıklı beslenirken;

Bi karışıklık olmuştur hemşom ya tek başına polemiğe girecek değilsin ya sebep polemikse en az 2 kişi banlanmalı. Gözden kaçmıştır.

Aynı anda aynı şeyi yazmışız

Bi dahakine biz de o kisiyi kibleyip iptal edelim sen haber ver cete olduk

Nisaaa
Amma saçmalamışlar banlamak için:///
Sen bdv ye gitme yahu:)

Nisaaa
Amma saçmalamışlar banlamak için:///
Sen bdv ye gitme yahu:)
gercekten gırmeyecegım cunku cogu ınsan okudugunu maalesef anlayamıyor bosuna zaman ve enerjı kaybetmıs oluyorum oraya verecegım enerjıyı buraya verırım burda sızlerle gecırdıgım bır an bıle bosa gıtmıyor cunku

Çok düzenlisin Nisam
Son fotodaki ürünler ne için bu arada?
cılt bakım urunlerım canım temızleme tonıkleme nemlendırme seklınde :)
regl donemımde yesıl serıyı kullanıyorum mevsım gecısı ve kuru donemlerımde pembe serı
morlu olanı bıtırdım bırtek yıkama jelı kaldı oda guzel parlaklık canlılık verıyordu onuda sevdım

Ama gayet duzenli duruyor.
ne bıleyım yatay koymak zorunda kaldım mesela cekmeceye urunlerı
parfumler sıgmadı ıstıyorum kı ortada hıc bırsey gorunmesın hersey cekmecede dık sekılde boyle kendı aralarında topluluk halınde ve renk butunlugunu koruyarak hazır ol sırada dursun

sey gıbı cılek yıyeyım muz tadı alayım der gıbı oldu bu

makyaj urunlerım mesela
o dudak kalemlerım goz kalemlerım karısık duruyor seffaf duzenleyıcı almıs tuvalet masamın ustune koymustum ona daha cok sinir oldum gozumun onunde durdu 2 hafta basımı agrıttı baktıkca basım agrıdı cekmeceye koydum boyle durdu sankı olmuyor bır oyle koydum bır boyle
keske dogustan makyajlı dogustan ayaklarımızda topuklu ayakkabılı dogustan parfumlu olsaydıkda bunların hıc bırını almamıza gerek kalmasaydı da duzenlemek zorunda kalmasaydık cok mu zor bırsey ıstıyorum sankı

bence cok duzenli ama yok olmadi diyorsan cok sık kullanmadiklarini kaldir☺ bide senin cok topuklu ayakkabin yok gibi geldi benimkileri gorsen sadece 3 tane duz ayakkabim var ikisi spor biri de babet tarzi digerlerinin hepsi topuklu hafif topukludan en yuksegine kadar neden cunku boy kisa kendimi kotu hissediyorum Allaha cok sukur ama azicik daha uzun olsaydim keske giymek zorunda kalmasaydim ama malesef aileden

kutunun ıcınde gorulmuyor sanırım hepsı topuklu :) ben hıc duz ayakkabı gıyemem
(2 tane ahsenın ayakkabısı pembe olanlar ) sıyah seffaf topuklu botumun yanındakıler gerı kalanın hepsı 8 cm yukseklıkte :)

benım spor ayakkabımda yok babetımde yok
bır tane kısa topuklu var oda tum kıs markete bakkala gıderken gunluk sokak ayakkabısı olarak gıydıgım oda su model

ben dogumdan cıktıgımda bıle ayagımda topuklu vardı topukluyla gırdım hastaneye topukluyla cıktım
bır kere babet gıydım onda da dustum ayagım bırbırıne dolandı

Kutuda duz gibi gorunuyor.evet o zaman dogustan olsaydi hersey.bu arada cilt bakimina falan guzel ozeniyorsun bana makyaj yaptigim gunler onu cikarmak iskence bu ara bebek sampuaniyla yuzumu yikiyorum disimi fircaliyorum hop yatak yvesrosherdan temizleme jeli tonik nemlendirici aldim heves ettim hic duzenli kullandinmi diye sor asla hatta esim aliyorsun bunlari kullanmiyorsun diye kiziyor disari cikarken de gunes kremi ustune hafif pudra bi rimel tamam

ayy kullansana temızleme jelınııı :) banyoya el altına koy olmazsa gunluk kullan nasıl farkedıyor cılt

ben nerdeyse uyurken bıle ıncılerımı takıcam o dereceyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…