yok yaaa bırsey olmaz altı ustu 1 dılım yemıssın sonucta peynırde yokmus :) afıyet olsunSabah evde peynir olmayınca kaşar yedim kızlar bişey olurmu . Mercimek ekmeginin arasına kaşar domates koyup tost yaptım biber ve ayranla içtim sabah sabah
Ya aynen sabah uyandigi gibi kalkti getirdi araba parkur seti var hem onu da kapmış gelmiş yatakta beni itekliyor onu koyacakmışIt is a boyYeğenim de öyle, sanki kocaman evde yer yok gibi, arabayı annesinin kafasının üzerinde sürüyor
Rica ederim samsonumm dene bir bak nasıl artıyor değerler:)Bişey olmaz canım ya, ne kadar çok yemiş olabilirsinki tost olarak.
Demir için tavsiyelerini not aldım bu arada. Çok teşekkürler
aynen 1 dilim yedim nisam domates ve biberde koydum akşama fırında kabak ve patlıcan yerim bolca ayranla yine özüme döndüm:))yok yaaa bırsey olmaz altı ustu 1 dılım yemıssın sonucta peynırde yokmus :) afıyet olsun
Nolduu yaaa? Nasıl oldu olay? inşallah alırsın hakkını canım.Kızlaaar, 7200 tl kadar dolandırıldım
Ben gibi dolandırılıp parasını geri alan varsa bi umut versin lütfen
Savcılığa şikayette bulundum ama bişey çıkar mı bilmiyorum:/
Adi pislik! Haram zıkkım zehir olsun iade etmezse. İnsanlar canının derdinde, hiç mi korku yok bunlarda !!Kızlaaar, 7200 tl kadar dolandırıldım
mevzu nasıl oldu canımKızlaaar, 7200 tl kadar dolandırıldım
eger netden olduysa ip den bulunur burda kk da bebek bolumunde satıs yapan hamıle bır kadın kocasıyla bırlıkte burdakı bazı uyelerı dolandırmıstı mahkemelık oldu ceza aldı bulundu yanıAdi pislik! Haram zıkkım zehir olsun iade etmezse. İnsanlar canının derdinde, hiç mi korku yok bunlarda !!
Süper! Hadi inşallah!!eger netden olduysa ip den bulunur burda kk da bebek bolumunde satıs yapan hamıle bır kadın kocasıyla bırlıkte burdakı bazı uyelerı dolandırmıstı mahkemelık oldu ceza aldı bulundu yanı
fatura kestıyse malıye zaten duruma el koyar
her sekılde bulunuyor kısıler artıknobahari
cana gelecegıne mala gelsın canım bı sekılde cıkacagı varmıs o paranınSüper! Hadi inşallah!!
Dolar kurundan 3000 tl zarar ettim, o bile içime oturdu, böyle adilerin yaptığı yanına kalmasın şu mubarek gün inşallah.
aynen öyle kuzu,cana gelecegıne mala gelsın canım bı sekılde cıkacagı varmıs o paranın
aynen öyle kuzu,Rabbim hiç birimizin bugünlerini aratmasın, sevdiklerimizle güzel günler görelim inşallah.
canım hem banka hesabından hem tel nosundan bulurlar adamı kım oldugunu kı nıtelıklı dolandırıcı buyuk ıhtımal sıcılınde de buna benzer suc vardır kesın yakalanır hemen sıkayet etmekte cok ıyı yapmıssın bazen oluyor boyle ne bıleceksın paranı alabılır mısın bılmıyorum ama adamın yaptıgı yanına kar kalmayacak onu bılıyorumN nsccktsSamsonn sağolun kızlar.
Minik kuşumun vize işlemleri için netten aracı şirketin teli yazıyordu(silinmiş şimdi, yanıltma için yazmışlar galiba), ordan konsolosluk çalışanı olduğunu iddia eden bi beye bağladılar. O da bi hesapta geçici süreliğine para bulundurmam gerektiğini iddia etti(hesap ona aitti). Dünden bugüne gelişti görüşmeler. Burda benim kafaya dank etmedio kadar bunaldım ki burda kalmaktan, düşünemedim. Eşim de biz gidicez yanına diye o da düşünmeden anında Eft yaptı. Sonra bi ifade eksik olmuş, yeniden yapın. İki ödemeyi birlikte tekrar iade alacaksınız deyince, orda idrak edebildim ancak. Adamı mümkün mertebe oyalayıp parayı ayarlamaya çalışıyorum dedim. Savcılığa gidip şikayet dilekçesini verdim.
O arada Eft yi iptal için uğraştık ama bankaya ulaşmak 2 saati geçti. Onun için de çok geçti.
Yani para gitti. Şikayet dilekçesi verdiğimde de adam çoktan sırra kadem basmıştı.
Nolacak şimdi bilmiyorum ama eşim de ben de ayrı kaldığımız için üzgünüz daha çok.
Dolandırılmak ciğerlerimizi yakmadı değil tabi
Nisa.. seni tanimiyorum ama bana cok iyi geldi . Normalde kimseye bu kadar acmam kendimi. Anonim olusumdan sanirim, rahatca dokuyorum icimi. Cok tesekkur ederim, sana , hepinize. Birileri tarafindan anlasildigimi bilmek cok guzel. Cok gercek. Allah razi olsun. Iyi niyetiniz, empatiniz icin. Bana gercekten iyi geldiniz..6 ayda 35 kılo verdım ben
bırsey dıyım mı samımı soyluyorum
aslında hem cok sey hem ıc bırsey degıl
yerken 35 kılo yemıs oluyorsun cok gorunuyor
ama verırken o kadar kolay kı kolay olmasa veremezdım ben yapabıldıysem bu ıstahla sen haylı haylı yaparsın ben senı benden daha ıradelı gordum cunku
benım sınırlerım oyle bozulmustu kı it gibi eşimi kapıp durdum resmenevde teror estırdım o ılk 1 ayı hatırlamak bıle ıstemıyorum yemek benım ıcın oyle hayatı bırseydı kı ölsemde kurtulsam dıye aglaya aglaya uyuyakaldıgımı bılırım sımdı boyle konusuyorum ya car car yemeyın yemeyın dıye ılk sıralar öleyımde kurtulayım dıye zırlıyordum oyle zayıf oyle ıradesızdım ben yapabıldıysem sen 10 katı yaparsın
sadece kendıne acımayı bırak kendıne uzulmeyı bırak de kı oohhh yedım canıma degsın yedım bıttı sıra vermede de :) yedıklerımı yanıma kar saydım verdıgım zararı da duzeltırım yedıgıme degecek sımdı hepsını toparlarım de sen yaparsın cunku gordum sende o ısıgı :)
ne demek canım benımeger gıdebılırsen köy ortamı cookk guzel olur cok ıyı gelır sana azcık topraga basarsın :) toprakta oynarsınız bırlıkte sessızlık kus seslerı gunesın en faydalı halı mis gıbı dogal gıda oh
sen bu ısı yaparsııınnnn guven bana ya hıc sıkıntı degıl 35 kılo da neymıs bu zamana kadar yedıklerını yemeyeceksın ıste bu kadar basıt aslında :)
6 ayda 35 kılo verdım ben
bırsey dıyım mı samımı soyluyorum
aslında hem cok sey hem ıc bırsey degıl
yerken 35 kılo yemıs oluyorsun cok gorunuyor
ama verırken o kadar kolay kı kolay olmasa veremezdım ben yapabıldıysem bu ıstahla sen haylı haylı yaparsın ben senı benden daha ıradelı gordum cunku
benım sınırlerım oyle bozulmustu kı it gibi eşimi kapıp durdum resmenevde teror estırdım o ılk 1 ayı hatırlamak bıle ıstemıyorum yemek benım ıcın oyle hayatı bırseydı kı ölsemde kurtulsam dıye aglaya aglaya uyuyakaldıgımı bılırım sımdı boyle konusuyorum ya car car yemeyın yemeyın dıye ılk sıralar öleyımde kurtulayım dıye zırlıyordum oyle zayıf oyle ıradesızdım ben yapabıldıysem sen 10 katı yaparsın
sadece kendıne acımayı bırak kendıne uzulmeyı bırak de kı oohhh yedım canıma degsın yedım bıttı sıra vermede de :) yedıklerımı yanıma kar saydım verdıgım zararı da duzeltırım yedıgıme degecek sımdı hepsını toparlarım de sen yaparsın cunku gordum sende o ısıgı :)
ne demek canım benımeger gıdebılırsen köy ortamı cookk guzel olur cok ıyı gelır sana azcık topraga basarsın :) toprakta oynarsınız bırlıkte sessızlık kus seslerı gunesın en faydalı halı mis gıbı dogal gıda oh
sen bu ısı yaparsııınnnn guven bana ya hıc sıkıntı degıl 35 kılo da neymıs bu zamana kadar yedıklerını yemeyeceksın ıste bu kadar
4 kilo ne ki demeyecegim cunku son kilolari vermek eminim cokk zordur. Ama obez olmaktan da iyidir. O yuzden moralini bozma. Pes etme sakin..Biliyorum o duyguyu:/
Kafaya koyunca oluyor inan. Yeter ki iste ve özellikle ekmeksiz olmaz, şöyle yapamam falan diye kendine ket vurma. Ekmeksiz pekala oluyor, bi bırak bi hafta gözlemle kendini, o zaman anlayacaksın.
Benim de şu an 4 kilo fazlam var, boyum kısa olduğu için çok fena duruyor. Üstelik doğum kilolardan sarkan bi vücudum var. Ara ara demolize olsam da hala mücadele modundayım kilolarımla ve sarkık vücudumla.
Benim motivasyonum; bu vücutla kendimi daha fazla görmek istememek.
yaa cansın canNisa.. seni tanimiyorum ama bana cok iyi geldi . Normalde kimseye bu kadar acmam kendimi. Anonim olusumdan sanirim, rahatca dokuyorum icimi. Cok tesekkur ederim, sana , hepinize. Birileri tarafindan anlasildigimi bilmek cok guzel. Cok gercek. Allah razi olsun. Iyi niyetiniz, empatiniz icin. Bana gercekten iyi geldiniz..
Canım yaa, Nisa 'nın dediği gibi o paranın çıkacağı varsa çıkıyor. Benim dünya zekisi prof arkadaşım var, eşi de prof, araba alicaz diye 10 bin USD kaptirmislar. Demem oki, kendine kızma, nasıl yaptım ben deme. Bi anlık şey, oluyor bazen. Sağlıkla, sevdiklerimizle sinamasin Rabbim.N nsccktsSamsonn sağolun kızlar.
Minik kuşumun vize işlemleri için netten aracı şirketin teli yazıyordu(silinmiş şimdi, yanıltma için yazmışlar galiba), ordan konsolosluk çalışanı olduğunu iddia eden bi beye bağladılar. O da bi hesapta geçici süreliğine para bulundurmam gerektiğini iddia etti(hesap ona aitti). Dünden bugüne gelişti görüşmeler. Burda benim kafaya dank etmedio kadar bunaldım ki burda kalmaktan, düşünemedim. Eşim de biz gidicez yanına diye o da düşünmeden anında Eft yaptı. Sonra bi ifade eksik olmuş, yeniden yapın. İki ödemeyi birlikte tekrar iade alacaksınız deyince, orda idrak edebildim ancak. Adamı mümkün mertebe oyalayıp parayı ayarlamaya çalışıyorum dedim. Savcılığa gidip şikayet dilekçesini verdim.
O arada Eft yi iptal için uğraştık ama bankaya ulaşmak 2 saati geçti. Onun için de çok geçti.
Yani para gitti. Şikayet dilekçesi verdiğimde de adam çoktan sırra kadem basmıştı.
Nolacak şimdi bilmiyorum ama eşim de ben de ayrı kaldığımız için üzgünüz daha çok.
Dolandırılmak ciğerlerimizi yakmadı değil tabi
Bir resim gördüm yalan magazin oltasi diye bakmadım bile. İnşallah yalan dolandır yaebru şallının 8 yasında oglu ölmüş kızlar ınstagramda gordum dogru mu gordunuz mu sızde
cok uzuldum ya kucucuk cocuk allah rahmet eylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?