Sağlıklı beslenirken;

Sabah evde peynir olmayınca kaşar yedim kızlar bişey olurmu . Mercimek ekmeginin arasına kaşar domates koyup tost yaptım biber ve ayranla içtim sabah sabah
yok yaaa bırsey olmaz altı ustu 1 dılım yemıssın sonucta peynırde yokmus :) afıyet olsun

It is a boy Yeğenim de öyle, sanki kocaman evde yer yok gibi, arabayı annesinin kafasının üzerinde sürüyor
Ya aynen sabah uyandigi gibi kalkti getirdi araba parkur seti var hem onu da kapmış gelmiş yatakta beni itekliyor onu koyacakmış neyse bi tibet yaptım da çabuk ayıldım

Bişey olmaz canım ya, ne kadar çok yemiş olabilirsinki tost olarak.

Demir için tavsiyelerini not aldım bu arada. Çok teşekkürler
Rica ederim samsonumm dene bir bak nasıl artıyor değerler:)
yok yaaa bırsey olmaz altı ustu 1 dılım yemıssın sonucta peynırde yokmus :) afıyet olsun
aynen 1 dilim yedim nisam domates ve biberde koydum akşama fırında kabak ve patlıcan yerim bolca ayranla yine özüme döndüm:))

Kızlaaar, 7200 tl kadar dolandırıldım
Ben gibi dolandırılıp parasını geri alan varsa bi umut versin lütfen
Savcılığa şikayette bulundum ama bişey çıkar mı bilmiyorum:/
Adi pislik! Haram zıkkım zehir olsun iade etmezse. İnsanlar canının derdinde, hiç mi korku yok bunlarda !!

Kızlaaar, 7200 tl kadar dolandırıldım
Ben gibi dolandırılıp parasını geri alan varsa bi umut versin lütfen
Savcılığa şikayette bulundum ama bişey çıkar mı bilmiyorum:/
mevzu nasıl oldu canım
gecmıs olsun mutlaka caresı cozumu vardır nerde ne sekılde oldu
aksılıge bak ya

Adi pislik! Haram zıkkım zehir olsun iade etmezse. İnsanlar canının derdinde, hiç mi korku yok bunlarda !!
eger netden olduysa ip den bulunur burda kk da bebek bolumunde satıs yapan hamıle bır kadın kocasıyla bırlıkte burdakı bazı uyelerı dolandırmıstı mahkemelık oldu ceza aldı bulundu yanı
fatura kestıyse malıye zaten duruma el koyar
her sekılde bulunuyor kısıler artık nobahari

Süper! Hadi inşallah!!

Dolar kurundan 3000 tl zarar ettim, o bile içime oturdu, böyle adilerin yaptığı yanına kalmasın şu mubarek gün inşallah.

Süper! Hadi inşallah!!

Dolar kurundan 3000 tl zarar ettim, o bile içime oturdu, böyle adilerin yaptığı yanına kalmasın şu mubarek gün inşallah.
cana gelecegıne mala gelsın canım bı sekılde cıkacagı varmıs o paranın

N nscckts Samsonn sağolun kızlar.
Minik kuşumun vize işlemleri için netten aracı şirketin teli yazıyordu(silinmiş şimdi, yanıltma için yazmışlar galiba), ordan konsolosluk çalışanı olduğunu iddia eden bi beye bağladılar. O da bi hesapta geçici süreliğine para bulundurmam gerektiğini iddia etti(hesap ona aitti). Dünden bugüne gelişti görüşmeler. Burda benim kafaya dank etmedi o kadar bunaldım ki burda kalmaktan, düşünemedim. Eşim de biz gidicez yanına diye o da düşünmeden anında Eft yaptı. Sonra bi ifade eksik olmuş, yeniden yapın. İki ödemeyi birlikte tekrar iade alacaksınız deyince, orda idrak edebildim ancak. Adamı mümkün mertebe oyalayıp parayı ayarlamaya çalışıyorum dedim. Savcılığa gidip şikayet dilekçesini verdim.
O arada Eft yi iptal için uğraştık ama bankaya ulaşmak 2 saati geçti. Onun için de çok geçti.
Yani para gitti. Şikayet dilekçesi verdiğimde de adam çoktan sırra kadem basmıştı.
Nolacak şimdi bilmiyorum ama eşim de ben de ayrı kaldığımız için üzgünüz daha çok.
Dolandırılmak ciğerlerimizi yakmadı değil tabi

aynen öyle kuzu, Rabbim hiç birimizin bugünlerini aratmasın, sevdiklerimizle güzel günler görelim inşallah.

amin insallah canım

canım hem banka hesabından hem tel nosundan bulurlar adamı kım oldugunu kı nıtelıklı dolandırıcı buyuk ıhtımal sıcılınde de buna benzer suc vardır kesın yakalanır hemen sıkayet etmekte cok ıyı yapmıssın bazen oluyor boyle ne bıleceksın paranı alabılır mısın bılmıyorum ama adamın yaptıgı yanına kar kalmayacak onu bılıyorum

Nisa.. seni tanimiyorum ama bana cok iyi geldi . Normalde kimseye bu kadar acmam kendimi. Anonim olusumdan sanirim, rahatca dokuyorum icimi. Cok tesekkur ederim, sana , hepinize. Birileri tarafindan anlasildigimi bilmek cok guzel. Cok gercek. Allah razi olsun. Iyi niyetiniz, empatiniz icin. Bana gercekten iyi geldiniz..

4 kilo ne ki demeyecegim cunku son kilolari vermek eminim cokk zordur. Ama obez olmaktan da iyidir. O yuzden moralini bozma. Pes etme sakin..

yaa cansın can

Canım yaa, Nisa 'nın dediği gibi o paranın çıkacağı varsa çıkıyor. Benim dünya zekisi prof arkadaşım var, eşi de prof, araba alicaz diye 10 bin USD kaptirmislar. Demem oki, kendine kızma, nasıl yaptım ben deme. Bi anlık şey, oluyor bazen. Sağlıkla, sevdiklerimizle sinamasin Rabbim.
Bunların hepsi geçecek inşallah. Ne güzel özlemle sizleri bekleyen, senin de kavuşmak sabırsızlandigin bir eşin var. Buluşunca birbirinizin kıymetini daha çok bileceksiniz. Sevgi tazelenmesi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…