- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
Senin bu yazdiklarin benim minimal diyet menumnisa iyiki boyle cat cat yazdin ben bir ara ne cok dikkat ederdim ne oldu bama boyle yok makarna yok hem meyve hem yulaf hem kuruyemiş falan kendime geldim iyiki yazdin . simdi liste yaptim alinacaklar listesi yulaf da yemicem daha meyveyi de kesicem 2 tabak sebze yerim meyve cekince canim daha iyi senin yontem.
pekmezın nasıl yapıldıgı cok onemlı canım pekmezı kendım yapıyorum uzumun suyunu cıkarıp gunes altında salca yapar gıbı karıstıra karıstıra yapıyorum benCok tesekkur ederim N nscckts cım
Içime sinmiyordu zaten vermem de. Irmik de vermeseydim keske
Sebze meyve yogurt peynir yumurta veririm hep
Patates pirinc un irmik pirinc unlu tarifler var hep. Bebek biskuvisini evde yapip anne sütü ile ezip veriyorlar. Yapsam mi diye dusundum düşündüm elim gitmedi bir türlü
Anne sütünü sade alsin. Bisküvisi de kalsın ihtiyaci yok
Bir de tatlandirici olarak pekmez kullanıyorlar. Cok begendi diyorlar.. pekmek içine seker koyup kaynatilan bir sey degil mi?? Doktorlar hemsireler bile öneriyor demir icin. Pekmez de vermeyi düşünmüyorum
aslında benım gıbı sadece 2 ogun beslenenlere hıc bırsey degısmıyorBende kendine ramazan prorgami hazirliyorum. Nasil yapsam da hem tum vitaminleri alsam, hemde kilo almasam hatta versem diyorum..
Nisaa, emzirirken oruç tuttun mu hiç?aslında benım gıbı sadece 2 ogun beslenenlere hıc bırsey degısmıyor
sabah aksam degılde sahur ıftar yıyoruz aynı
normalde nasıl beslenıyorsan aynı kahvaltıyı sahurda yapacaksın
yıne yedıklerın aynı olacak aslında sadece beslenme saatlerı degısıyor :)
tam tuttum sayılmaz ek gıdaya gecmeye yakın sutden kesme donemıme yakın tuttum bırde benım sutum gercekten coktu o yuzden ne desem yanlıs yonlendırmıs olurum hıc bırsey yemesemde cok sutum olurdu benımNisaa, emzirirken oruç tuttun mu hiç?
Aynen ben de yillar once 2 ogun besleniyordum hatta aksam yemegine bazen ihtiyac bile duymuyordum. En hafif ve mutlu donemimdi o. Nisaiydim birde:) sonra evlendim, disarda yemeler, cappucinolar, havuclu pastalar, hint mutfagi boll yagli, esimin gozune girmekaslında benım gıbı sadece 2 ogun beslenenlere hıc bırsey degısmıyor
sabah aksam degılde sahur ıftar yıyoruz aynı
normalde nasıl beslenıyorsan aynı kahvaltıyı sahurda yapacaksın
yıne yedıklerın aynı olacak aslında sadece beslenme saatlerı degısıyor :)
Hmmm:) mutluluk dedin bilemedim:) fazla gerilim doluyum son zamanlarda:dtam tuttum sayılmaz ek gıdaya gecmeye yakın sutden kesme donemıme yakın tuttum bırde benım sutum gercekten coktu o yuzden ne desem yanlıs yonlendırmıs olurum hıc bırsey yemesemde cok sutum olurdu benım
ama sunu bılıyorum aslında sute mutluluk daha cok etkı edıyor mesela beslenmemı mutluluk mu de mutluluk daha cok sut yapar derım resmen costuruyor sakınleten muzıkler bol su ve salata . ıneklerı dusun bol ot ve su ıcerler cok sutlerı olur :) aynı aslında
normal zamanda da 2 ogun yıyen bırıne belırlı bır rutunı beslenme duzenı olan bırıne olumsuz etkısı olmaz
ha ama yok ben canım ıstedıkce sureklı sık sık atıstırıyorum dıyen bırı ıcın azaltabılır
Aslında insan hafifledikçe daha da motive oluyor. Bi başlasanAynen ben de yillar once 2 ogun besleniyordum hatta aksam yemegine bazen ihtiyac bile duymuyordum. En hafif ve mutlu donemimdi o. Nisaiydim birde:) sonra evlendim, disarda yemeler, cappucinolar, havuclu pastalar, hint mutfagi boll yagli, esimin gozune girmek
Icin pastalar borekler mantilar.. sonuc +35 kilo. Cok mu mutluyum simdi? Esimden yana evet. Kendimden yana hayir
Biliyorum canim. Cok haklisin. Az buz degil 35 kilo. Hergun deniyorum inan. Hergun yeniden.. bilirsiniz bi psikolojiyi. Hicbirsey yakismiyor. Yuzum neyseki guzel, aynads ona odaklaniyorum sadece.Aslında insan hafifledikçe daha da motive oluyor. Bi başlasan
arada bir yenebilir ama ben aynı gun hem sut hem muZ hem yulaf hem kuruyemiş hem bitter çok karistirdimSenin bu yazdiklarin benim minimal diyet menumYulaf niye yemeyeceksiniz?O da mi ciss?
Biliyorum canim. Cok haklisin. Az buz degil 35 kilo. Hergun deniyorum inan. Hergun yeniden.. bilirsiniz bi psikolojiyi. Hicbirsey yakismiyor. Yuzum neyseki guzel, aynads ona odaklaniyorum sadece.
Icimi doktum iyi geldi..
6 ayda 35 kılo verdım benAynen ben de yillar once 2 ogun besleniyordum hatta aksam yemegine bazen ihtiyac bile duymuyordum. En hafif ve mutlu donemimdi o. Nisaiydim birde:) sonra evlendim, disarda yemeler, cappucinolar, havuclu pastalar, hint mutfagi boll yagli, esimin gozune girmek
Icin pastalar borekler mantilar.. sonuc +35 kilo. Cok mu mutluyum simdi? Esimden yana evet. Kendimden yana hayir
ne demek canım benımHmmm:) mutluluk dedin bilemedim:) fazla gerilim doluyum son zamanlarda:d
Haklısın ama insan mutlu, huzurluyken herşeye karşı daha dirençli oluyor. Büyük kızım meme tiryakisiydi, onda 11 gün tuttum. Çok kötü hissettim kendimi, bıraktım. Köye gidebilirsek, denemeyi düşünüyorum bi, bakalım. Çok sağol
Biliyorum canim. Cok haklisin. Az buz degil 35 kilo. Hergun deniyorum inan. Hergun yeniden.. bilirsiniz bi psikolojiyi. Hicbirsey yakismiyor. Yuzum neyseki guzel, aynads ona odaklaniyorum sadece.
Icimi doktum iyi geldi..
Bişey olmaz canım ya, ne kadar çok yemiş olabilirsinki tost olarak.Sabah evde peynir olmayınca kaşar yedim kızlar bişey olurmu . Mercimek ekmeginin arasına kaşar domates koyup tost yaptım biber ve ayranla içtim sabah sabah
It is a boyGünaydıngözümü oyuncak arabayla açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?