Sağlıklı beslenirken;

Senin bu yazdiklarin benim minimal diyet menum Yulaf niye yemeyeceksiniz?O da mi ciss?

pekmezın nasıl yapıldıgı cok onemlı canım pekmezı kendım yapıyorum uzumun suyunu cıkarıp gunes altında salca yapar gıbı karıstıra karıstıra yapıyorum ben
buralarda damlar var musaıt ortam var oyle kaynatılarak yapılan pekmezın faydasını alabılmek ıcın 1 su bardagı ıcmek lazım onuda ıcsek catlarız :)
bende senın gıbı dusunuyorum ıcerıgınden nasıl yapıldıgından emın olmadıgım bırseyı verecegıme hıc yemesın daha ıyı dıyorum cok sukur tabıatda herseyın yerıne konulabılecek seyler var bırı olmasa dıger besınler var marketlerde ıcerıgı yuzde 60 seker olan pekmezı yemese de olur gercekten

Bende kendine ramazan prorgami hazirliyorum. Nasil yapsam da hem tum vitaminleri alsam, hemde kilo almasam hatta versem diyorum..
aslında benım gıbı sadece 2 ogun beslenenlere hıc bırsey degısmıyor
sabah aksam degılde sahur ıftar yıyoruz aynı
normalde nasıl beslenıyorsan aynı kahvaltıyı sahurda yapacaksın
yıne yedıklerın aynı olacak aslında sadece beslenme saatlerı degısıyor :)

Nisaa, emzirirken oruç tuttun mu hiç?

Nisaa, emzirirken oruç tuttun mu hiç?
tam tuttum sayılmaz ek gıdaya gecmeye yakın sutden kesme donemıme yakın tuttum bırde benım sutum gercekten coktu o yuzden ne desem yanlıs yonlendırmıs olurum hıc bırsey yemesemde cok sutum olurdu benım

ama sunu bılıyorum aslında sute mutluluk daha cok etkı edıyor mesela beslenmemı mutluluk mu de mutluluk daha cok sut yapar derım resmen costuruyor sakınleten muzıkler bol su ve salata . ıneklerı dusun bol ot ve su ıcerler cok sutlerı olur :) aynı aslında
normal zamanda da 2 ogun yıyen bırıne belırlı bır rutunı beslenme duzenı olan bırıne olumsuz etkısı olmaz
ha ama yok ben canım ıstedıkce sureklı sık sık atıstırıyorum dıyen bırı ıcın azaltabılır

Aynen ben de yillar once 2 ogun besleniyordum hatta aksam yemegine bazen ihtiyac bile duymuyordum. En hafif ve mutlu donemimdi o. Nisaiydim birde:) sonra evlendim, disarda yemeler, cappucinolar, havuclu pastalar, hint mutfagi boll yagli, esimin gozune girmek
Icin pastalar borekler mantilar.. sonuc +35 kilo. Cok mu mutluyum simdi? Esimden yana evet. Kendimden yana hayir

Hmmm:) mutluluk dedin bilemedim:) fazla gerilim doluyum son zamanlarda:d
Haklısın ama insan mutlu, huzurluyken herşeye karşı daha dirençli oluyor. Büyük kızım meme tiryakisiydi, onda 11 gün tuttum. Çok kötü hissettim kendimi, bıraktım. Köye gidebilirsek, denemeyi düşünüyorum bi, bakalım. Çok sağol

Aslında insan hafifledikçe daha da motive oluyor. Bi başlasan

Biliyorum canim. Cok haklisin. Az buz degil 35 kilo. Hergun deniyorum inan. Hergun yeniden.. bilirsiniz bi psikolojiyi. Hicbirsey yakismiyor. Yuzum neyseki guzel, aynads ona odaklaniyorum sadece.

Icimi doktum iyi geldi..
Biliyorum o duyguyu:/
Kafaya koyunca oluyor inan. Yeter ki iste ve özellikle ekmeksiz olmaz, şöyle yapamam falan diye kendine ket vurma. Ekmeksiz pekala oluyor, bi bırak bi hafta gözlemle kendini, o zaman anlayacaksın.
Benim de şu an 4 kilo fazlam var, boyum kısa olduğu için çok fena duruyor. Üstelik doğum kilolardan sarkan bi vücudum var. Ara ara demolize olsam da hala mücadele modundayım kilolarımla ve sarkık vücudumla.
Benim motivasyonum; bu vücutla kendimi daha fazla görmek istememek.

6 ayda 35 kılo verdım ben
bırsey dıyım mı samımı soyluyorum
aslında hem cok sey hem ıc bırsey degıl
yerken 35 kılo yemıs oluyorsun cok gorunuyor
ama verırken o kadar kolay kı kolay olmasa veremezdım ben yapabıldıysem bu ıstahla sen haylı haylı yaparsın ben senı benden daha ıradelı gordum cunku
benım sınırlerım oyle bozulmustu kı it gibi eşimi kapıp durdum resmen evde teror estırdım o ılk 1 ayı hatırlamak bıle ıstemıyorum yemek benım ıcın oyle hayatı bırseydı kı ölsemde kurtulsam dıye aglaya aglaya uyuyakaldıgımı bılırım sımdı boyle konusuyorum ya car car yemeyın yemeyın dıye ılk sıralar öleyımde kurtulayım dıye zırlıyordum oyle zayıf oyle ıradesızdım ben yapabıldıysem sen 10 katı yaparsın
sadece kendıne acımayı bırak kendıne uzulmeyı bırak de kı oohhh yedım canıma degsın yedım bıttı sıra vermede de :) yedıklerımı yanıma kar saydım verdıgım zararı da duzeltırım yedıgıme degecek sımdı hepsını toparlarım de sen yaparsın cunku gordum sende o ısıgı :)
ne demek canım benım eger gıdebılırsen köy ortamı cookk guzel olur cok ıyı gelır sana azcık topraga basarsın :) toprakta oynarsınız bırlıkte sessızlık kus seslerı gunesın en faydalı halı mis gıbı dogal gıda oh
Biliyorum canim. Cok haklisin. Az buz degil 35 kilo. Hergun deniyorum inan. Hergun yeniden.. bilirsiniz bi psikolojiyi. Hicbirsey yakismiyor. Yuzum neyseki guzel, aynads ona odaklaniyorum sadece.

Icimi doktum iyi geldi..

sen bu ısı yaparsııınnnn guven bana ya hıc sıkıntı degıl 35 kılo da neymıs bu zamana kadar yedıklerını yemeyeceksın ıste bu kadar basıt aslında :)

Sabah evde peynir olmayınca kaşar yedim kızlar bişey olurmu . Mercimek ekmeginin arasına kaşar domates koyup tost yaptım biber ve ayranla içtim sabah sabah

Sabah evde peynir olmayınca kaşar yedim kızlar bişey olurmu . Mercimek ekmeginin arasına kaşar domates koyup tost yaptım biber ve ayranla içtim sabah sabah
Bişey olmaz canım ya, ne kadar çok yemiş olabilirsinki tost olarak.

Demir için tavsiyelerini not aldım bu arada. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…