Sağlıklı beslenirken;

Haklısın samsonnum olacak varmış. O değil de bir de sülaleye magazin olduk:/ parasının kıymetini bilmeyen, zengin tipler olarak lanse edilmiştik..bu yüzden de sürekli sömürülmesi gereken, bi şekilde tırtıklanabilir insanlar gözüyle bakılıyorduk:/ iyice pekişti:/ halbuki çaresizlikten tongaya düştük.
Eşimle de Allah kavuştursun diyorum hep. Ben alışkınım, kızlar da çok şükür sorun etmiyorlar ama çok kötü halde:/ Bu yıl da mübarek Almanya’da havalar çok güzel. Allah sabır versin ona da
İyi ki varsınız

Ay caktirmasaydin kimseye keşke canım. Takma boş konuşan milleti. Inandina evet, 1000 Eurocuk, uzatmayin de.
Sen de iyi ki varsın ❤

millet konusmayi cok sever bende akrabalarimi hiç sevmiyorum hatta keske bi sansim olaa hepsini silsem dugunume falan gelmeseler gorgusuzler

millet konusmayi cok sever bende akrabalarimi hiç sevmiyorum hatta keske bi sansim olaa hepsini silsem dugunume falan gelmeseler gorgusuzler
Akraba akrep gibidir lafını maalesef ben de deneyimliyorum hep
Samsonn cum sofradaydık sabah, adam öyle bi sıkıştırdı, baskıladı ki. Kardeşim de o arada adamın sesine aşık olup, sulanmakla meşguldü
Allah’tan ikinci parayı istediğinde ayıktım.
Sağlık olsun. Bi konuda insanlar nezdinde oluşan imajı değiştirmek imkansız gibi bişey. Adın çıkmış dokuza inmez sekize misali.

ah o akrabalar
herkesın mı akrabası akrep olur ya :)
su hayatda en takmaman gereken kısıler valla bosver onları ne derse desınler allah herkese dusundugunun bin mislini versın

Merhaba beenim sacımda boya var kestane gibi bişey boya yok gibi. Ben acici ile acip bu altin karamele boyamak istiyorum sizcr sonuc nasi olur cok mu açık olu rengi

Merhaba beenim sacımda boya var kestane gibi bişey boya yok gibi. Ben acici ile acip bu altin karamele boyamak istiyorum sizcr sonuc nasi olur cok mu açık olu rengi
kestane gıbı koyu renklerı boyle bır kerede evdekı tup boya ıle acık renge boyayıp maalesef acamazsınız ya sac yanar alacalı bır renk olur ya da tam tersı daha koyu bır renk olur :) hıc boya olmasaydı da dogal sacınız koyu renkse kit boyalarla yıne acık renk yapamazsınız sac turuncu olur bu seferde
bu tarz ıslemler ıcın yanı sacın rengını acmak ıcın ılk seferde oryal kullanmak sart oluyor maalesef :)

yanı ıstedıgınız sonucu alamazsınız

ben sızın yerınızde olsam gormek ıcın boyayı sadece bır tutam sacta bır noktada dener sonucu gorurdum :)

Tamam çok teşekkür ederim vakit ayirip cevap yazdıgınız için aslında şu toz açıcılar var ya, ondan da aldım 2 paket. Onceden açmışlığım vardi sacimi. Ama acaba bu altın karameli sari saç ustune boyarsam bi kaç yıkamadan sonra ortada sapsari bi saç mı kalir diye kafama takıldi çünkü altın karamelin sari tonlarinda olduğunu yazmışlar bi kaç yerde boyayıda 2 adet siparis verdim yetsin diye bi 15 gun sonrada tekrar ayni renge boyarsam oturur mu diye düşündüm sadece çok sari olmasini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…