tsk ederim nisam benim bu duruma bir cözüm bulmam gerek. her ay böyle cekemicem.gecmıs olsun canım
geldı mı hepsı ust uste gelır hep zaten
ne oldu canim ya cok gecmis olsun
nasil oldu
Çok geçmiş olsun Suzykizlar günaydin
iki gündür berbat migrenim tuttu, regl oldum cumartesi günü hem bogazlarim agriyor hem migrenim oluyor iki aydir regl oldugumda.
cok kötüydüm ilaclarla durabildim, 2 kere kustum vs.
Hoşgeldin canım. Rabbim güç kuvvet versin, hepsi geçecek bunların inşallah. Şükür, iyiyiz bizde. Rabbim bugünümüzü aratmasın hiç birimizin.iyi geceler kizlar nasilsiniz ? inanin zaman nasil gciyor anlamiyorum. haftada bir gun arayla calisiyorum (bazen hafta da 3 gun bazen 2 gun calsiyorum aksamlarida calisiyorum haftasonuda dahil bu donusume ) yillik.izin almak istiyorum ama kurumda alacak durum yok.her seyin normale donmesini bekliyorum.evde kaldigim.zamanlarda temizlik camsir ve mutfakta geciyor. sizleri takip edemiyorum. insallah sizler icin hersey yolundadir.
tsk ederim nisam benim bu duruma bir cözüm bulmam gerek. her ay böyle cekemicem.
hele o bas agrilari.
berbat
cuma günü 37 yasinda bir arkadasimin esi vefat etti, 1,5 yil yasar dediler ve öyle de oldu.
beyin tümörü vardi en kötüsünden - o agrilari düsünemiyorum cok cok daha agir olmali. rabbim mekanini cennet etsin.
of ya cok üzüldümsuzn N nscckts sağolun kızlar. suzn çok geçmiş olsun. Evde kalmak mı o kadar kötü yaptı? Niye öyle oldu
Dolandırıcının whatsapp ı hala online, polisler açık olması daha iyi dedi..ben de cuma günü “parayı tedarik etmeye çalışıyoruz, bizim acelemiz yok, yatırınca haberdar ederiz diye mesaj atmıştım” sonra hiç seslenmedim. Savcılık hala işleme koymadı galiba:/ adliyeyi arıyorum, bağlanmıyor bir türlü. Ben gidemeyeceğim, çok uzak. Ödeme geçmiş maalesef. Bekleyeceğiz:/
amin canimHoşgeldin canım. Rabbim güç kuvvet versin, hepsi geçecek bunların inşallah. Şükür, iyiyiz bizde. Rabbim bugünümüzü aratmasın hiç birimizin.
oyy, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Gencecik, vade geldiyse herşey yalan. Korona ile panik olduk dünyaca, sanki öncesinde ölüm yoktu. Allah sabır versin sevenlerine.
coook tesekkür ederim, canim onu corona öncesi yaptircaktim kaldi öyle gidemedim aklimda onu yaptiracagim.Günaydın kızlar, hayırlı haftalar hepimize
Canım vizesi için aracılar oluyor, dolandırıcı biline denk gelmiş maalesef
Çok geçmiş olsun SuzyYa hacemat iyi geliyor diyorlar. Bir araştırsana, senin orada yaptırma imkanın olur mu acaba?
vize icin mi of ya ne üzücü insanlar iyice vicdansizlastiGünaydın kızlar, hayırlı haftalar hepimize
Canım vizesi için aracılar oluyor, dolandırıcı biline denk gelmiş maalesef
Çok geçmiş olsun SuzyYa hacemat iyi geliyor diyorlar. Bir araştırsana, senin orada yaptırma imkanın olur mu acaba?
nisacim bu mesajini yeni gordum bi daha bir gun icerisinde iki cesit meyve yememoy allahım esırgesın onu ya :)
canım aynı gun hem muz hem elma yersen gece acıkabılırsın bugun boyle yemıs ol ama bır sonrakıne gunde 2 cesıt meyve koyma bence kan sekerıne fuzeyle gırıyor meyve cunku :)
Çok geçmiş olsunof ya cok üzüldüm
tesekkür ederim canim bilmiyorum ki iki aydir regl olunca migrenim ve bogaz agrim da oluyor
Offf ne büyük bir acı Allahim, başları sağolsun mekani cennet olsuntsk ederim nisam benim bu duruma bir cözüm bulmam gerek. her ay böyle cekemicem.
hele o bas agrilari.
berbat
cuma günü 37 yasinda bir arkadasimin esi vefat etti, 1,5 yil yasar dediler ve öyle de oldu.
beyin tümörü vardi en kötüsünden - o agrilari düsünemiyorum cok cok daha agir olmali. rabbim mekanini cennet etsin.
Çok sağol lingen, umarımnobahari sana da geçmiş olsun canım yaa, umarım paranı kurtarabilirsin
Canım şimdi gördüm, çok geçmiş olsun. İnşallah kurtarırsın az para da değilmiş yahuÇok sağol lingen, umarım
Sağol Mihail, inşallahCanım şimdi gördüm, çok geçmiş olsun. İnşallah kurtarırsın az para da değilmiş yahu
oyle bır ters zamana denk geldı kı resmı ıslerın yavasladıgı donem oldu gıdıp hakkını bıle arayamıyorsun suan durum kısıtlı maalesefSağol Mihail, inşallah
suzn N nscckts sağolun kızlar. suzn çok geçmiş olsun. Evde kalmak mı o kadar kötü yaptı? Niye öyle oldu
Dolandırıcının whatsapp ı hala online, polisler açık olması daha iyi dedi..ben de cuma günü “parayı tedarik etmeye çalışıyoruz, bizim acelemiz yok, yatırınca haberdar ederiz diye mesaj atmıştım” sonra hiç seslenmedim. Savcılık hala işleme koymadı galiba:/ adliyeyi arıyorum, bağlanmıyor bir türlü. Ben gidemeyeceğim, çok uzak. Ödeme geçmiş maalesef. Bekleyeceğiz:/
tsk ederim canimsuzn gecmis olsun ve başınız sağolsun. Tümörden bende bir yakınımı kaybetmiştim son dönem çok ağrısı oluyordu sürekli inliyordu. Çok zor hasta için de bakan için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?