Sağlıklı beslenirken;

gecmıs olsun canım
geldı mı hepsı ust uste gelır hep zaten
tsk ederim nisam benim bu duruma bir cözüm bulmam gerek. her ay böyle cekemicem.
hele o bas agrilari.
berbat
cuma günü 37 yasinda bir arkadasimin esi vefat etti, 1,5 yil yasar dediler ve öyle de oldu.
beyin tümörü vardi en kötüsünden - o agrilari düsünemiyorum cok cok daha agir olmali. rabbim mekanini cennet etsin.

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar hepimize

ne oldu canim ya cok gecmis olsun
nasil oldu

Canım vizesi için aracılar oluyor, dolandırıcı biline denk gelmiş maalesef
kizlar günaydin

iki gündür berbat migrenim tuttu, regl oldum cumartesi günü hem bogazlarim agriyor hem migrenim oluyor iki aydir regl oldugumda.
cok kötüydüm ilaclarla durabildim, 2 kere kustum vs.
Çok geçmiş olsun Suzy Ya hacemat iyi geliyor diyorlar. Bir araştırsana, senin orada yaptırma imkanın olur mu acaba?

Hoşgeldin canım. Rabbim güç kuvvet versin, hepsi geçecek bunların inşallah. Şükür, iyiyiz bizde. Rabbim bugünümüzü aratmasın hiç birimizin.

oyy, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Gencecik, vade geldiyse herşey yalan. Korona ile panik olduk dünyaca, sanki öncesinde ölüm yoktu. Allah sabır versin sevenlerine.

suzn N nscckts sağolun kızlar. suzn çok geçmiş olsun. Evde kalmak mı o kadar kötü yaptı? Niye öyle oldu
Dolandırıcının whatsapp ı hala online, polisler açık olması daha iyi dedi..ben de cuma günü “parayı tedarik etmeye çalışıyoruz, bizim acelemiz yok, yatırınca haberdar ederiz diye mesaj atmıştım” sonra hiç seslenmedim. Savcılık hala işleme koymadı galiba:/ adliyeyi arıyorum, bağlanmıyor bir türlü. Ben gidemeyeceğim, çok uzak. Ödeme geçmiş maalesef. Bekleyeceğiz:/

of ya cok üzüldüm

tesekkür ederim canim bilmiyorum ki iki aydir regl olunca migrenim ve bogaz agrim da oluyor

amin canim

coook tesekkür ederim, canim onu corona öncesi yaptircaktim kaldi öyle gidemedim aklimda onu yaptiracagim.

vize icin mi of ya ne üzücü insanlar iyice vicdansizlasti

8 nisacim bu mesajini yeni gordum bi daha bir gun icerisinde iki cesit meyve yemem

Offf ne büyük bir acı Allahim, başları sağolsun mekani cennet olsun
Sana da geçmiş olsun canım, biberiye cayi çok iyi geliyor migrene denemeni tavsiye ederim

Sağol Mihail, inşallah
oyle bır ters zamana denk geldı kı resmı ıslerın yavasladıgı donem oldu gıdıp hakkını bıle arayamıyorsun suan durum kısıtlı maalesef
bızım sıkayetde oyle beklemede aynı sekılde

çok geçmiş olsun canım
tez zamanda yakalanırlarrr inş..paranı kurtarırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…