Sağlıklı beslenirken;

Ohh ne güzel yemekler içim açıldı yaw
Bana da bildirim gelmiyor nisam kendim girip bakıyorum topiğe ne var ne yok diye. Girdikten sonra bir süre bildirim geliyor sonra yine gelmemeye başlıyor. Anlamadım niye
hele kı su korona gunlerınde sessızlık hayra alametde degıl kacamak sessızlıgı buralar buram buram hamur ısı pasta kokuyor bu sessızlıkte içim ürperiyor

hele kı su korona gunlerınde sessızlık hayra alametde degıl kacamak sessızlıgı buralar buram buram hamur ısı pasta kokuyor bu sessızlıkte içim ürperiyor
Evde kendi elimizle yaptığımız hamurişi mi, meeh. Merak etme nisam, yanlış bişey yapılacaksa da en güzelini yaparız, kendimizi endüstriyel abur cuburlara boğarız, senin yüzünü yere eğmeyiz

Hic yemiyorum yapiyoruz ama evdekiler sekerden vazgecemedikeleri icin yiyorlar. Yarin oruc allahtan.
benımde regl olmama 2 gun var resmen kıpırdamıyorum ılk gunler en azından ramazanı yakalamak ıcın regl gecıksın dıye
canım atıstırmalık bırseyler cektı kabak ve havuctan cıps yaptım yedım oglen
yanına da soslu yogurt yaptım
yememene sevındım uyma sen seytana seker ve unlu mamul sokar adamı gunaha :)

ben de bozmadim devam ediyorum nisam su sira baska islerle meşgulüm buraya gelemiyorum ama devam ediyorum tartilmadim spor da yapiyorum ağırlıkla belki kaslarim artmis olabilir bide yüzüğüm elimden çıkmıyor regl odemi var farkettim ki ben tartilmadan daha motiveyim

Hic yemiyorum yapiyoruz ama evdekiler sekerden vazgecemedikeleri icin yiyorlar. Yarin oruc allahtan.
Ben bozmuyorum Nisacim 77.9 oldum
Niye herşeyi tam yapıp beni kötü gösteriyonuz

Ben bütün gün temizlik yaptım Nisaa, benim sessizlik ondan, kendimi aştım 5 saat sürdü rahat

11 gibi tabanı yulaftan yaptığım pizzayı yemiştim, az önce de sahur için yaptığım mercimek kekinden yedim.

Ya minnoşun yemek sunumaa bayıldım yine, nasıl sevimli kuzuum benim. Oy maşallah onaa

Bunu ben de okudum okudum anlamadım sabah. Aslında öneriyordu da Mune mi değiştirmiş mesajı, aslaa önermiyorum

Son düzenleme:
Evde kendi elimizle yaptığımız hamurişi mi, meeh. Merak etme nisam, yanlış bişey yapılacaksa da en güzelini yaparız, kendimizi endüstriyel abur cuburlara boğarız, senin yüzünü yere eğmeyiz
Ne endüstriyeli Mihocan yaa, yanlış olacaksa en alası olmalı ki değsin. Hakiki pastırmalı yumurtayaa pide banardım ben olsam

Ne endüstriyeli Mihocan yaa, yanlış olacaksa en alası olmalı ki değsin. Hakiki pastırmalı yumurtayaa pide banardım ben olsam
Pastırmalı yumurta sağlıklı bişey değil mi yaw pidesi de oluversin yanında canım, ben onu iyi bişey diye kötülerin arasına yazmadıydım yıhyıhyıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…