hele kı su korona gunlerınde sessızlık hayra alametde degıl kacamak sessızlıgı buralar buram buram hamur ısı pasta kokuyor bu sessızlıkteOhh ne güzel yemekler içim açıldı yaw
Bana da bildirim gelmiyor nisam kendim girip bakıyorum topiğe ne var ne yok diye. Girdikten sonra bir süre bildirim geliyor sonra yine gelmemeye başlıyor. Anlamadım niye
Evde kendi elimizle yaptığımız hamurişi mi, meeh. Merak etme nisam, yanlış bişey yapılacaksa da en güzelini yaparız, kendimizi endüstriyel abur cuburlara boğarız, senin yüzünü yere eğmeyizhele kı su korona gunlerınde sessızlık hayra alametde degıl kacamak sessızlıgı buralar buram buram hamur ısı pasta kokuyor bu sessızlıkteiçim ürperiyor
benımde regl olmama 2 gun var resmen kıpırdamıyorum ılk gunler en azından ramazanı yakalamak ıcın regl gecıksın dıyeHic yemiyorum yapiyoruz ama evdekiler sekerden vazgecemedikeleri icin yiyorlar. Yarin oruc allahtan.
Ben bozmuyorum Nisacim 77.9 oldumhele kı su korona gunlerınde sessızlık hayra alametde degıl kacamak sessızlıgı buralar buram buram hamur ısı pasta kokuyor bu sessızlıkteiçim ürperiyor
bence bayrama 75 ve sıkılasmıs sekılde gırersın senBen bozmuyorum Nisacim 77.9 oldum
Olur muyum kız o kadarbence bayrama 75 ve sıkılasmıs sekılde gırersın sencok ıyı gıdıyorsun
Hic yemiyorum yapiyoruz ama evdekiler sekerden vazgecemedikeleri icin yiyorlar. Yarin oruc allahtan.
Ben bozmuyorum Nisacim 77.9 oldum
Niye herşeyi tam yapıp beni kötü gösteriyonuzben de bozmadim devam ediyorum nisam su sira baska islerle meşgulüm buraya gelemiyorum ama devam ediyorum tartilmadim spor da yapiyorum ağırlıkla belki kaslarim artmis olabilirbide yüzüğüm elimden çıkmıyor regl odemi var farkettim ki ben tartilmadan daha motiveyim
Biz bu sınıfın istenmeyen caliskanlariyizNiye herşeyi tam yapıp beni kötü gösteriyonuz
Hocam ödev vermiştiniiiiizzzBiz bu sınıfın istenmeyen caliskanlariyiz
Ben bütün gün temizlik yaptım Nisaa, benim sessizlik ondan, kendimi aştım 5 saat sürdü rahathele kı su korona gunlerınde sessızlık hayra alametde degıl kacamak sessızlıgı buralar buram buram hamur ısı pasta kokuyor bu sessızlıkteiçim ürperiyor
Bunu ben de okudum okudum anlamadım sabah. Aslında öneriyordu da Mune mi değiştirmiş mesajı, aslaa önermiyorumsu sayfayı actıgımdan berı 3 kere boyle reklam geldıılk kez bırıne cevap verıyorum
barı bız tum uyelere ucretsız deneme yollayında bır deneyelım bakalım saglıklı sekersız fındık fıstık ezmelerınıze talep edıyorum hepımıze bırer tane gonderın sagda solda yazmak yerıne
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Ne endüstriyeli Mihocan yaa, yanlış olacaksa en alası olmalı ki değsin. Hakiki pastırmalı yumurtayaa pide banardım ben olsamEvde kendi elimizle yaptığımız hamurişi mi, meeh. Merak etme nisam, yanlış bişey yapılacaksa da en güzelini yaparız, kendimizi endüstriyel abur cuburlara boğarız, senin yüzünü yere eğmeyiz
Size birşey sorabilir miyim müsaitsenizbu resımlerde 70 kıloydum ben :)
Pastırmalı yumurta sağlıklı bişey değil mi yawNe endüstriyeli Mihocan yaa, yanlış olacaksa en alası olmalı ki değsin. Hakiki pastırmalı yumurtayaa pide banardım ben olsam
Ay ben az içtim sanki. Hep o son dakika kararsızlığı var, bir bardak suya daha yer var sanki diye.İlk sahurdan sonra su dolu midem ve ben uyumaya çalışacağız vira bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?