Sağlıklı beslenirken;

1 numaraya geldiği zaman ventil cikmiyo daha fazla yukarıya ama altını yine de 3te 1e kadar kismalisin.. yoksa ventil çıkmaz ama yüksek basinctan dolayi hava tahliyesi başlar...

duduklu tencere candır :) sımdıden hayırlı olsun

5 düdüklü tencere kullanıyorum yazmışsınız aman Allahım yemek yapmayı o kdar mı çok seviyorsunuz? size komşu olmak lazım :))
Alamancı o kız, Euro'lu, bize kazık bu Fissler lingen .
Ben de hala cimrilikten bi tane alamadım. Ipad i mi yenilesem, düdüklü mü alsam, en güzeli şu virüs bitse de yazın gezseeem

Ben de hala cimrilikten bi tane alamadım. Ipad i mi yenilesem, düdüklü mü alsam, en güzeli şu virüs bitse de yazın gezseeem
Kuzum fissler aldın mı ömür boyu bi daha düdüklü almana gerek kalmaz onu belirteyim:)
Pahalıdır ama isinin hakkini verir... misal çoğu kişi tefal düdüklüleri över.. fisslerin yarisi etmez pişirme hızında ve çabuk bozulur.. bende tefalin hem atricook hem nutricook modeli var... Fissler kadar memnun değilim... fisslerden sonra öveceğim tek marka WMF ki o da ömürlük... bi kere al ömür boyu kullan:) ve bu ikisi pişirme konusunda çok ama çok hizlilar..

İnşallah kuzuuu. Aldım gazı, yatırım planımda en öne çekiyorum

Bende Evrupaliyim:) 35 euro’luk bi duduklu aldim ve 4 yildir kullaniyorum. Cokkk memnunum. Yani kalire onemli, farkli marka da klabilir bence

Yoo gormedim:) Brugge guzel yer gezmistkm
Gecen yil
Çok güzel! Hayal gibi! Gidiyorsun geziyorsun, sonra dönünce ben ne yaşadım, gercek miydi masal mıydı diyorsun waffle ın 'da buna katkısı olabilir.
Seyretmediysen In Bruge diye bi film var, Colin Farell, bak o da güzel adam film de kara mizah ama çok eğlenceliydi. Ilk orada görüp vurulmustum Bruge a.

Filmi not ediyorum waffle’dan hic bahsetme, onu ne not ediyorum ne de yiyorum antwerpen’e yakinim bende. Detay vermeyeyim simdi:) yabanci cok yok yasadigim yerde. Ama mutluyum. Havasina suyuna alistim, dogup buyudugum topraklar..

Filmi not ediyorum waffle’dan hic bahsetme, onu ne not ediyorum ne de yiyorum antwerpen’e yakinim bende. Detay vermeyeyim simdi:) yabanci cok yok yasadigim yerde. Ama mutluyum. Havasina suyuna alistim, dogup buyudugum topraklar..
Fransızca mı konuşuyorsun o zaman? evet, küçük, güzel bir yer. Gerçi ben bir Brüksel i bir de Bruge u gördüm. Fransa da gezmek için yakın.

Fransızca mı konuşuyorsun o zaman? evet, küçük, güzel bir yer. Gerçi ben bir Brüksel i bir de Bruge u gördüm. Fransa da gezmek için yakın.
Hayir flamenkce. Fransa’ya gittim ama cok icim kipir kipir olmadi. Avrupa’da bi Berlin bir de strazburg’a dair guzel anilarim var. Ha birde Londra, 6 ay orda yasadim. Ama inan, Turkiyedeki huzuru hicbir yerde bulamadim. Ozellikle Urfa ve Bursa..

Ben de memleketi hiç bir yere değişmem. Fransa da opsiyon çok, dağ deniz, orman , büyük şehirler, küçük nostaljik olanlar... Strasbourg, Colmar değdiğin gibi güzel...sonra bir otobüs ile Amsterdam yapmak mümkün.

iyi geceler kizlar nasilsiniz ? inanin zaman nasil gciyor anlamiyorum. haftada bir gun arayla calisiyorum (bazen hafta da 3 gun bazen 2 gun calsiyorum aksamlarida calisiyorum haftasonuda dahil bu donusume ) yillik.izin almak istiyorum ama kurumda alacak durum yok.her seyin normale donmesini bekliyorum.evde kaldigim.zamanlarda temizlik camsir ve mutfakta geciyor. sizleri takip edemiyorum. insallah sizler icin hersey yolundadir.

canımm ıyıyım cok sukur sagolasın hersey yolunda

aman aman saglıgınız sıhhatınız yerınde olsun da yogunlugun altından kalkarsın sen

kizlar günaydin

iki gündür berbat migrenim tuttu, regl oldum cumartesi günü hem bogazlarim agriyor hem migrenim oluyor iki aydir regl oldugumda.
cok kötüydüm ilaclarla durabildim, 2 kere kustum vs.
gecmıs olsun canım
geldı mı hepsı ust uste gelır hep zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…