24 Ocakta 92 kiloyla başladım canimKac kiloyla basladinlingen ?
1 numaraya geldiği zaman ventil cikmiyo daha fazla yukarıya ama altını yine de 3te 1e kadar kismalisin.. yoksa ventil çıkmaz ama yüksek basinctan dolayi hava tahliyesi başlar...yani pahallı olan ocak acık olsa da belli bir süreden sonra duruyor ve pişirmeyi yapıyo... Çok teşekkür ederim sanırım pahallı olanı alıcam. eşim led tv almak istiyordu ama beklesin biraz yaşasın mutfakgın gücü ....teşekkürler lingen :)
duduklu tencere candır :) sımdıden hayırlı olsunmerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. 10 yıllık karaca düdüklü tencerem artık işlevini yitirdi. düdüklü tencere alma arefesindeyim. çevremden duyduğum hepsi bir yana Fissler harika. biraz araştırdım. premium modeli 1500Tll civarı. bir de sanırım kapağındaki renklere göre model ismi olan blue(mavi), red (kırmızı)ve black(siyah)diye modelleri vcar. Onların fiyatı 1000TL civarı. Ama garip olan fissler in kendi sitesinde bu renkli modeller ile ilgili bilgi yok. Yani pahallı olanlardan farkı nedir anlayamadım? çalışan bir bayanım. evde düdüklü tencere haftada 2 bilemedin 3 kez kullanıyorum. Sizce onca para vermeye değer mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Alamancı o kız, Euro'lu, bize kazık bu Fissler5 düdüklü tencere kullanıyorum yazmışsınız aman Allahım yemek yapmayı o kdar mı çok seviyorsunuz? size komşu olmak lazım :))
Kuzum fissler aldın mı ömür boyu bi daha düdüklü almana gerek kalmaz onu belirteyim:)Alamancı o kız, Euro'lu, bize kazık bu Fisslerlingen .
Ben de hala cimrilikten bi tane alamadım. Ipad i mi yenilesem, düdüklü mü alsam, en güzeli şu virüs bitse de yazın gezseeem
İnşallah kuzuuu. Aldım gazı, yatırım planımda en öne çekiyorumKuzum fissler aldın mı ömür boyu bi daha düdüklü almana gerek kalmaz onu belirteyim:)
Pahalıdır ama isinin hakkini verir... misal çoğu kişi tefal düdüklüleri över.. fisslerin yarisi etmez pişirme hızında ve çabuk bozulur.. bende tefalin hem atricook hem nutricook modeli var... Fissler kadar memnun değilim... fisslerden sonra öveceğim tek marka WMF ki o da ömürlük... bi kere al ömür boyu kullan:) ve bu ikisi pişirme konusunda çok ama çok hizlilar..
Bende Evrupaliyim:) 35 euro’luk bi duduklu aldim ve 4 yildir kullaniyorum. Cokkk memnunum. Yani kalire onemli, farkli marka da klabilir benceAlamancı o kız, Euro'lu, bize kazık bu Fisslerlingen .
Ben de hala cimrilikten bi tane alamadım. Ipad i mi yenilesem, düdüklü mü alsam, en güzeli şu virüs bitse de yazın gezseeem
Yesss, yazdım sana Belçika, BrugeBende Evrupaliyim:) 35 euro’luk bi duduklu aldim ve 4 yildir kullaniyorum. Cokkk memnunum. Yani kalire onemli, farkli marka da klabilir bence
Yoo gormedim:) Brugge guzel yer gezmistkmYesss, yazdım sana Belçika, Brugefalan diye daha önce ama, görmedin sanırım
Çok güzel! Hayal gibi! Gidiyorsun geziyorsun, sonra dönünce ben ne yaşadım, gercek miydi masal mıydı diyorsunYoo gormedim:) Brugge guzel yer gezmistkm
Gecen yil
Filmi not ediyorumÇok güzel! Hayal gibi! Gidiyorsun geziyorsun, sonra dönünce ben ne yaşadım, gercek miydi masal mıydı diyorsunwaffle ın 'da buna katkısı olabilir.
Seyretmediysen In Bruge diye bi film var, Colin Farell, bak o da güzel adamfilm de kara mizah ama çok eğlenceliydi. Ilk orada görüp vurulmustum Bruge a.
Fransızca mı konuşuyorsun o zaman?Filmi not ediyorumwaffle’dan hic bahsetme, onu ne not ediyorum ne de yiyorum antwerpen’e yakinim bende. Detay vermeyeyim simdi:) yabanci cok yok yasadigim yerde. Ama mutluyum. Havasina suyuna alistim, dogup buyudugum topraklar..
Hayir flamenkce. Fransa’ya gittim ama cok icim kipir kipir olmadi. Avrupa’da bi Berlin bir de strazburg’a dair guzel anilarim var. Ha birde Londra, 6 ay orda yasadim. Ama inan, Turkiyedeki huzuru hicbir yerde bulamadim. Ozellikle Urfa ve Bursa..Fransızca mı konuşuyorsun o zaman?evet, küçük, güzel bir yer. Gerçi ben bir Brüksel i bir de Bruge u gördüm. Fransa da gezmek için yakın.
Ben de memleketi hiç bir yere değişmem. Fransa da opsiyon çok, dağ deniz, orman , büyük şehirler, küçük nostaljik olanlar... Strasbourg, Colmar değdiğin gibi güzel...sonra bir otobüs ile Amsterdam yapmak mümkün.Hayir flamenkce. Fransa’ya gittim ama cok icim kipir kipir olmadi. Avrupa’da bi Berlin bir de strazburg’a dair guzel anilarim var. Ha birde Londra, 6 ay orda yasadim. Ama inan, Turkiyedeki huzuru hicbir yerde bulamadim. Ozellikle Urfa ve Bursa..
iyi geceler kizlar nasilsiniz ? inanin zaman nasil gciyor anlamiyorum. haftada bir gun arayla calisiyorum (bazen hafta da 3 gun bazen 2 gun calsiyorum aksamlarida calisiyorum haftasonuda dahil bu donusume ) yillik.izin almak istiyorum ama kurumda alacak durum yok.her seyin normale donmesini bekliyorum.evde kaldigim.zamanlarda temizlik camsir ve mutfakta geciyor. sizleri takip edemiyorum. insallah sizler icin hersey yolundadir.
ne oldu canim ya cok gecmis olsunKızlaaar, 7200 tl kadar dolandırıldım
Ben gibi dolandırılıp parasını geri alan varsa bi umut versin lütfen
Savcılığa şikayette bulundum ama bişey çıkar mı bilmiyorum:/
gecmıs olsun canımkizlar günaydin
iki gündür berbat migrenim tuttu, regl oldum cumartesi günü hem bogazlarim agriyor hem migrenim oluyor iki aydir regl oldugumda.
cok kötüydüm ilaclarla durabildim, 2 kere kustum vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?