Sizin trafikte yaşadığınız olay mı?oyle bır ters zamana denk geldı kı resmı ıslerın yavasladıgı donem oldu gıdıp hakkını bıle arayamıyorsun suan durum kısıtlı maalesef
bızım sıkayetde oyle beklemede aynı sekılde
canim amin cok tesekkür ederimOfff ne büyük bir acı Allahim, başları sağolsun mekani cennet olsun
Sana da geçmiş olsun canım, biberiye cayi çok iyi geliyor migrene denemeni tavsiye ederim
aynen canımSizin trafikte yaşadığınız olay mı?
Bekletilecek bi durum yok aslında.. güyaaa dönüşümlü çalışıyorlar ama aylak takımına(yüzdesi bi hayli yüksek onların) gün doğdu. Amirlerin biçoğu gitmesi gerektiği günler bile işe gitmiyorlar. Tatlı canlarının derdindeler malum. Benim durumum saniyelerle yarışılması gereken bir durum ama kimin umrunda:/ adliyeye o gün gittiğimde halktan da pek kimse yoktu, orda çalışanlardan biri “telefonun fişini çekmişlerdir” dedi, sorgulamak için dün bütün gün aradım. Maalesef ulaşamadım da. Yapacak bişey yok maalesed
ben dırekt comelerek tum evı yer ıcın ozel buyuk havlum var onla sılıyorumKizlar ben sekersiz ekmeksiz devam arada bir gozumun onunde tiramisu ucusuyor ama kararliyimbide size bise soracam ben evi egilerek elimle siliyorum spin mop var ama begenmedim sadece yatagimin altina onu kullaniyorum viledam da var ama hic benlik degil bana onereceginiz guzel yer silgi oneriniz var mi elimle silmek yorucu oluyor cunku
Aynen bende havluyla once haliyi kaldiriyorum sonra koltuklari cekip arkasini iki defa iki defa siliyorum bi deben dırekt comelerek tum evı yer ıcın ozel buyuk havlum var onla sılıyorum
vıleda tozları alıp bır yerden baska yere tasıyor bılhassa denedım vıledadan sonra normal yer sıldıgım havlumla yerı tekrar sıldıgımde havlu kırlendı
yanı vıleda sadece yeri yalıyor
mopta onun daha makyajlı halı
en temız tek yol maalesef elle temızlemek ben alısık oldugumdan evımde cok esya olmadıgından tum esyalarımında ayakları yerden yuksek oldugundan dırekt basladıgım noktadan gerı gerı comelmıs sekılde tum evı temızleyıp cıkıyorumoyle alıstım kı gozunun onune bır canlı getır sagdan sola hızla hareket eden hah o benım
o yuzden aslında ya mopla devam ya da elle :) baska yolu yok
keske hortumu tutup foşur foşur yıkayabılseydık sılme derdı olmasaydı
hangısı ıcıne sınerse valla... temızlıkle ılgılı bence kolaylastıran tek sey az esya ve yerden yuksek ayaklı mobılyaların olmasıdır onun dısında temızlık gercekten oyalayan bır ısAynen bende havluyla once haliyi kaldiriyorum sonra koltuklari cekip arkasini iki defa iki defa siliyorum bi deama mis gibi oluyor neyse ben de elle devam cunku ne vileda ne mop icime sinmiyor burasi lojman bazilari o yuzden cok onemsemiyor hatta sitede eliyle ev silen bi tek benimdir
Benim mobilyalarim da yerden yuksek ama hem salon takimim var hem oturma grubum fazla esyadan bende nefret ediyorum vitrinim yok istemedim annem ve kayinvalidemin zoruyla kucuk bi gumuslugum var onu bile istememistim hatta ayri salon bile istemedik de buyukler yeni gelin evinde olmazsa olurmu deyip esime zorla aldirdilarhangısı ıcıne sınerse valla... temızlıkle ılgılı bence kolaylastıran tek sey az esya ve yerden yuksek ayaklı mobılyaların olmasıdır onun dısında temızlık gercekten oyalayan bır ıs
ama ben cok sevıyorum temızlık yapmayıyerlerı sıldıkten sonra kedı gıbı mırnav mırnav debelenesım gelıyor
Ben önce süpürüp sonra buharlı mopla siliyorum canım, mopun suyuna yüzey temizleyici ekliyorum biraz, alete zararlıymış ama varsın ömrü biraz kısalsın dedimKizlar ben sekersiz ekmeksiz devam arada bir gozumun onunde tiramisu ucusuyor ama kararliyimbide size bise soracam ben evi egilerek elimle siliyorum spin mop var ama begenmedim sadece yatagimin altina onu kullaniyorum viledam da var ama hic benlik degil bana onereceginiz guzel yer silgi oneriniz var mi elimle silmek yorucu oluyor cunku
ne kusuru olur mu öyle seysuzn canım başınız sağolsun geçen yazamadım kusura bakma
Bende buharli mopa bi bakayimBen önce süpürüp sonra buharlı mopla siliyorum canım, mopun suyuna yüzey temizleyici ekliyorum biraz, alete zararlıymış ama varsın ömrü biraz kısalsın dedimsıcak buhar üflediği için lekeleri de iyi temizliyor ama buharlı mop kullanmadıysam elimle siliyorum ben, vileda falan oradan oraya toz taşıyıcı benim gözümde :))) temizliğe gelen yardımcım mopu da sevmiyor eliyle siliyor her yeri. Ama benim mobilyalar yüksek pek fazla eşyam da yok kolay oluyor o yüzden.
Rica ederim canım, pek fazla titiz sayılmamama rağmen ben de birkaç kişi değiştirdim şimdilik karşılıklı memnunuz bakalım inşallah böyle gider :) buharlı moplar 4-5 sene önce 100-150 TL'ye satılıyordu o zamanlar uygun fiyatlı diye almıştım fakir marka benimki, şimdiki fiyatlar nasıl bilmiyorum ama pahalıysa eğer gerek yok canım elle de silebilirsin, ben de her seferinde kullanmıyorum çünküBende buharli mopa bi bakayimben sadece buyuk kis temizligimde yardimci tutuyorum onda da duvar falan sildirdigim icin yerleri viledayla silmesine izin veriyorum hos isini guzel hakkiyla yapan kimseyi daha bulamadim illa tepesine dikilmem gerekiyor firsati bulunca hemen salliyorlar ne yazikki siz cok sansliymissiniz tesekkur ederim onerin icin ❤
Anladim simdi pahalidir muhtamelen ben elle devamRica ederim canım, pek fazla titiz sayılmamama rağmen ben de birkaç kişi değiştirdim şimdilik karşılıklı memnunuz bakalım inşallah böyle gider :) buharlı moplar 4-5 sene önce 100-150 TL'ye satılıyordu o zamanlar uygun fiyatlı diye almıştım fakir marka benimki, şimdiki fiyatlar nasıl bilmiyorum ama pahalıysa eğer gerek yok canım elle de silebilirsin, ben de her seferinde kullanmıyorum çünkü
su sayfayı actıgımdan berı 3 kere boyle reklam geldıMerhaba, şekersiz fıstık ezmesi-fındık ezmesi yemenizi öneririm, lif yönünden zengin olduğu için uzun süre tok tutuyor. Picus Food ürünlerini asla önermiyorum.
Ohh ne güzel yemekler içim açıldı yawpekı tum yorumların bıldırımlerının bana gelmemesı tamamen tesaduf gırınce buraya geldıgınızı gormem uzuntusu
kızlar burda bır durtme yok mu geldıgınızde durtulsem
bu arada hepınıze hayırlı ramazanlar eeeennn sevdıgım zaman geldı bayılıyorum her ramazan arındıgımı temızlendıgımı hıssedıyorum ruhen ve bedenen cok heveslıyım nohutları hasladım salata yaparım dıye zeytınlerı tatlandırdım salata yaparım dıye tas gıbı yogurtlarım var ıcıne salatalık marul falan dograrım
bırsuru patlıcan kozlerım domates kozlerım oh mis
sahurum boyle olur benım genelde salata meze veya normal kahvaltı
ıftarda da her zamankı gıbı corba salata ana yemek hıc bır degısıklık olmuyor bende aslında sadece tek fark sahurdan sonra uyumuyorum ben :) gece kusu oldugumdan :) en son kahvemı de yapıp ıcıyorum veya bıtkı cayı oh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?