Sağlıklı beslenirken;

Teyzeler bebiş geldi gece 2:30 da. Kız oldu. Cok zor olmuş. Kanaması durmamış. Kese patlamamış kendileri şişle patlatmışlar, yırtılmış dikmişler. Suni sancı vermişler vs vs.
Sağlıkla büyüsün hayırlı olsun gözünüz aydın
Kardeşiniz iyidir inşallah

Son düzenleme:
Aleykümselam

Kizlar yardim edin ben bugun perde utuledim masasini falan kaldirdim utu dusmus benim koltuga iz cikmis bildiginiz koltuk boyasi falan varmi koyu kahve koltugum

Bende bugün sabah kaşar ve 2 Haşlanmış yumurta
Öğlen etli bulgur pilavı
Ara sade Nescafe
Akşam kavun ve yoğurt
canısı aynı gun hem kavun hem bulgur hem kaşar hem nescafe :) yanı karbonhıdrat seker ve yag kombosu yaptırmıssın vucuda bugun :)
Nisacim ara ogun yok mu
yapmaaa 2 yıllık konu ve 1333. sayfa taa en basından berı sadece 2 ögün yemenın aralıklı beslenmenın faydasını anlatıyorum
bızım 3. ögüne ıhtıyacımız yok maden işileri temızlık şirketi calısanı ınsaat ıscısı falan yapmalı 3. öğünü dıyorum taa en basından berı bunu kacırmıs olamazsııınnn :)
Kizlar yardim edin ben bugun perde utuledim masasini falan kaldirdim utu dusmus benim koltuga iz cikmis bildiginiz koltuk boyasi falan varmi koyu kahve koltugum
ütü yanıgını gecıren bırsey maalesef ben gormedım
kumas boyasıda aynı ton bulsan bıle bellı olur canım
bır koltuk şalı her derde deva :) madame cocodan al bir şal ne dert kalır ne tasa :)

Ama sadece renk degisikligi var orda tefal utumun izi var hani bi sertlesme falan soz konusu degil

Ama sadece renk degisikligi var orda tefal utumun izi var hani bi sertlesme falan soz konusu degil
e bırsey farketmez kı yanık sonucta kumasın tuyu yanmıs renk degıstıgıne gore :) aynı renk kumas boyası bıle bulsan orayı boyadın mı leke gıbı durur eskısı gıbı durduramazsın
eger agartıcı kullanmayınız yazmıyorsa koltugunun etıketınde camasır suyu kattıgın deterjanla sılersen belkı bır tık rengı azalır ama hıc bır sekılde gecıremezsın canım koltuk boyamayı dusuneceksen komple koltugun kendısını boyaman gerek

dün bebek eve geldi onu sevdik, tabi 9 yaşındaki ablasından bize sıra pek gelmedi. Ablamız şimdiden kucagından bırakmıyor. Ememiyor sanki pek ögrenmesi lazım-bol bol uyuyor. İkiside iyi.

oyyy masallah ya allahım esırgesın

Valla daha neyi neyle yiceğimi öğrenemedim

Kizlar şu bulaşık makinesine cözüm bulanınız var mı? Yumurta yedigimizde tabakları soguk su ve bulaşık süngeriyle zaten elden gecirmeden koymuyorum makineye yinede o yumurta kokusu oluyor hep degil ama bugün yine olmuş ve ben hepsini tek tek elimle yıkadım tekrar. Calıştırmadan sirkeden koydum yine aynı. Limon vs denedim. Tabak, bardak öyle kokunca ben su bile icemiyorum

Çok ilginç, bu kadar işleme kokmamasi lazım. Yarım kabuklu limon koyup çalıştırdın di mi makinayı? Miss gibi limon kokar öyle yapınca çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…