Sağlıklı beslenirken;

Harika görünüyor afiyet olsun samsonum
Bi de bisey sorcam sana, karniyarik otunun bi de tohumunun kabugu var, turkiyede bulunmuyor sanirim, cunku bikac tanıdığım ariyor bulamıyor... senin bilgin var mi bu kabugu satan biri ya da biyer?

Canım internetten baktım biraz, benim aldığım üründe Psyllium Husk Powder diyor, turkcesini kaynıyarik otu tozu diye yazmışlar altına. Ama yine nette başka marka ürünler var, onlar da aynı şekilde psyllium husk diye satılıyor ama açıklamaya senin dediğin gibi tohum kabuğu olarak yazılmış. Hepsi aynı olabilir mi? Hepsiburada sitesine bak mesela, orada içerik kısmında k.tohum kabuğu tozu olarak satılan bi ürün var. Ama dediğim gibi latince tanımı benimkisiyle aynı.
Organik marketten aldım ben. Eşim kullanıyor çok tok tutuyor dedi adam, ama ben ekmek için aldım.
Sen de yulafa mı katıyordun? Önce suda bekletip mi ekliyorsun?

Ben yqptigim bi ekmek var ona koyuyordum, evet feci tok tutuyor ama iste turkiyede ya toz ya tohum olarak var direk kabuk yok... kabugunun tozu linkini bana yollar mısın cunku ben her siteye baktım ama bulamadım hepsi burada dahil..

canısı ben bekarken bır kere makınamız bozuldu bızım hıc ıyı yıkamamaya basladı
servıs calısanı dedıkı bulasıkları sudan gecırmeyın bulasık makınası kir algılamazsa yıkamayı bırakır onun gorevı kırden arındırmak
cok yaglı veya cok pis olursa bı parca pecete ıle cope kazıyıp atın sudan bıle gecırmenıze gerek yok dedı
onceden bız resmen suyun altında sungerle gecırır oyle makınaya dızerdık düşün..
ve o zamanlar boyle makınamızda hep kokuda oldugundan makına kokusu alırdık asmalı

sonra hıc yıkamadan makınaya dızmeye basladım
asla bugulanma kir koku bırakmıyor canavar gıbı yıkıyor

yanı makınanın canını sıkmamak gerekıyormus
bırde bulasık deterjanıda onemlı mesela ben fairy kullanıyorum servıs elemanları sıvı olanı onermıyor toz olanda cızer dıyor o zaman gerıye fairy kalıyır deterjan degıstırın bı bence sızın kullandıgınız ne benımkısı bu

Bu gerçekten çok kuvvetli, ama çok da kimyasal gibi geliyor bana. Frosch kullanıyorum ben. Hatta onu da 2 ye bölüp kullanmaya başladım, gerçekten yarısı da aynı işi görüyor, ve böylece belki bir nebze daha iyi durulaniyordur diye umuyorum.

deterjanların hepsı kımyasal canım ya ona yapacak bırsey yok

ben bunun paketının agzını acık bırakıyorum bırakınca kuruyor kuruyunca kesebılıyorsun capraz sekılde kesıp yarısını kullanıyorum bıraz ondan bıraz ondan karma oluyor :) ıclerınde de en kuvvetlısı gercekten bu arka kısımlarını okudum aralarındakı farklar kımının tuzu daha fazla kımısının parlatıcısı uc asagı bes yukarı al bırıne vur otekıne yanı :)

aslında en saglıklısı elde sabunla yıkamak :)

Finish canim bizim kullandigimiz veya somat, annem illa sudan gecirecek, ben de diyorum avusturyalilar isyerinde kirli kirli koyuyorlar ve tertemiz cikiyor. Annemde yagli kalir öyle diyor.

Arap sabunundan olsa keşke. Miss
Gerçekten organik diye satılan makine deterjanlari asla temizlemiyor.

sanki enn basta ara kahve resimleri, hurma toplari, saglikli dondurmalar filan gordum
de.. hangi ara yiyosun onlari güzel insan:)) Bide ilk saglikli beslenmeye 3 ogunle Baslamistin sanki.. dalgigima ver

Ben yqptigim bi ekmek var ona koyuyordum, evet feci tok tutuyor ama iste turkiyede ya toz ya tohum olarak var direk kabuk yok... kabugunun tozu linkini bana yollar mısın cunku ben her siteye baktım ama bulamadım hepsi burada dahil..
Cnm bu tozu kullanirken boll su icmeyi ihmal etmeyin, kabizlik yapabilir..

doktorum maksımum 6 fıncan sekersız kahve ıcebılırsın demıstı kahve ara ögüne gırmıyor :)
hurma topu saglıklı dondurmalarda eger tatlı krızıne gırersen veya yazın serın serın bırseyler yemek ıstersen dıye alternatıf :)

ben hep 2 ögün beslendım hatta buyuk cogunlugu tek öğündü 2 senedır saglıklı beslenıyorum bunun yarısı tek öğündür :)
cok nadır tek tuk 3 ögun mıdeme lokma gırmıstır oda 3. ögün dedıgım ya leblebıdır ya badem :)

3 ögüne cıdden gerek yok ya bunu yasayınca gordum sey gıbı eve fazla esya alıp bırıktırmek eve yuk etmek gıbı aynı seylerı olmasına ragmen alırmısın eve almazsın mıdeyede hazmetmesı gereken mevcut sey dururken almamak gerek yenı gıdaları :) enerjı ıhtıyacıda acıga cıkarsa saglanmalı bunun ıcınde agır bedensel calısıyor olmak gerek

benım kosusturmacam cok hıc durmam 2 ögün yetıyor hatta bır soz vardı 2 ögün saglık 3 ögün hastalık dıye :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…