Sağlıklı beslenirken;

Ingiltere’de kisa okudum, onun disinda hollanda ve son kismini da belcika’da. Dilim flamenkce, yani hollandaca’nin bir sivesi gibi dusun:) ayni dil evet ama farkliliklar var tabi.

Ticaret guzel bir alan. Dinamigi boldur.. benim
Meslek egitim alaninda

Sana sormustum evet:) pardon

suzn anali babalı saglikli bir ömrü olmasını diliyorum. Zor bir doğum olmuş ama yurt dışında mi turkiyede böyle sisle doğum duymadım hiç.
canim Amin insallah
yurtdisinda evet. keseyi bu sekilde patlatmislar. normal dogum olsun diye.
türkiyede olsa coktan sezeryan olurdu diyorlar zaten.
zor oldu evet ama oldu iyi ki. yarin eve gelirler bizde bebegi görürüz.

dün bende saclarimin uclarindan aldim

canim alttan kese patlamayinca bakiyormus ebe uzun ince bir sis dedi kardesim onunla giriyormus keseyi patlatiyormus. öyle yapmislar. Amin insallah.

kizlar hayirli cumalar, günaydin
sayfalari okuyup geliyorum
bugün ofis günü
haftaya pazartesi Burda bayram, sali günü full basliyor bizim isyerimiz.
dua istiyorum sizden carsamba günü viyanadan ev baktim su ev isim olsun cok begendim ve o fiyata o muhitte bulamam.
hayirlisi olsun allahim.

6cm mi naptin öyle

nisacim
Amin insallah bundan sonrasi güzel olur.
evet aynen öyle olmus, dedigin gibi ama 20de sanci vermis Doktor 22 de agrisi gelmis zaten 2.30 gibi de dogum gerceklesmis. bende o anlatirken baya kendim yasiyormus gibi hissettim, kötü oldum baya.

sis dedi ince uzun girip patlatiyorlarmis.
günü 6 gün gectigi icin idrarida artik Temiz cikmadigi icin zehirlenmeye gidiyordu bu yüzden daha fazla beklemek istememisler.

Burda kolay kolay sezeryan yapmiyorlar - eger dogum yoluna girdiyse bebek onu normal yolla dogurtmaya calisiyorlar. türkiyede olsa coktan sezeryana alirlardi.

ben söylicem sana

bende öyle bir etki yapıyorrrr

aslında bir hastalık biliyormusun

bende öyleydim önce aldıklarımda her rengini alırıdımm

dolap ağzına kadar dolardı araLARDA unutulu giderdi

zamanla yavaş yavaş hepsini eledimm

gerçi taşındığım birazda ev küçük olunca ona göre hareket ettimmm

sende ufaktan başla bir sezon hiç giymediğin kıyafetleriii elemekle başlayabilirsin

Aynen aynen.. bu korona gunlerinde de evden alisveris yapmak cazip geliyor. Dun aksam biraz giristim kiyafetlere. Bizimkiler kolay da cocuklarinki zor eleniyor. Ama bakmayacagim gozlaslarina, verecegim ihtiyac sahiplerine

ben evden tasinirken baya bir kiyafet eledim yani ihtiyac sahiplerine verdim - kendi kiyafetlerimde valizlerde, annemde oldugum icin yerlesmedim.
simdi yeni ev bulunca eminim daha o kiyafetlerin icinden bile giymek istemediklerim cikacaktir.
hatta ne var ne yok onu bile unuttum.
her seyide yeni eve götürmek istemiyorum.
ivir zivir esya zaten attim.
tupper disi mutfak esyam da yok. bir kac bardak, Tabak alicam okadar, gereksiz hicbir sey istemiyorum.
tasinirken anladim ki ne Kadar sacma sapan sey varsa fazla fazla varmis evde. yani zamanla birikmis aslinda.
ben atmayi vermeyi seviyorum ama eski es öyle degildi.
varken yine alirdi sinir olurdum.
kendi kiyafetlerini de veremezdi. sunun anisi var derken kalirdi en sonunda ne oldu hepsini götüremeyince bana kaldi ben attim onun arkasindan - arkasini yine ben topladim aslinda. asagida depoya biriktirdiklerini anlatamam, almis almis koymus, hicbirinede ihtiyacimiz olmamis. alet, canak, su, bu derken topla topla bitiremedim.
simdi kendi kiyafetlerim var, kitaplarim, ayakkabilarim, makyaj malzemelerim, mutfak esyalarim, süpürgem, ütüm, ütü masam, dosyalarim,... ama bunlarin icinden yine sececegim.

Ay en sinir şey gereksiz malzeme biriktirmek. İnsan attıkça hafifliyor resmen ne gerek var evi darlamaya

boyayacagım odada zamanında civi falan cakmıstım delmelı melmelı raflarım vardı
cıkarttım hepsını alcı ıle duvarı düzledım
alcıyla yamalanmıs duvarım kurusun sabah boyaya baslarım

yalnız bırseye canım sıkıldı sımdı ben bırsey alacagım zaman pıyasada en uygun ve en kalıtelısıne bakarım
boyayı sectım ...
2 odayı boyadım hersey ıyı
aynı boyanın muadili ve bırebır aynı rengı a101 de gelmıs dün 3 de 1 fıyatına
söylene söylene duvarı tamır ettım bugun alcıyla

neyse son 1 tane kalmıstı a101 de onuda ben aldım
kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…