- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
Ingiltere’de kisa okudum, onun disinda hollanda ve son kismini da belcika’da. Dilim flamenkce, yani hollandaca’nin bir sivesi gibi dusun:) ayni dil evet ama farkliliklar var tabi.Ya müthiş! Hollanda, İngiltere ne güzel geçmiş eğitim hayatın.Ne okudun? Şimdi senin ana dilin ile hollanda da konuşulan dil aynı mı?
Kendini alintilamissin, ben de baktım algılayamadim ilk, kim desdemona mesleğini sordu diyomBana mı sordun Nisa ya mı?
Ben biraz ucundan finans, ağırlıklı olarak ihracat sorumlusuyum. Dış ticaret yani.Sen?
Sana sormustum evet:) pardonYa müthiş! Hollanda, İngiltere ne güzel geçmiş eğitim hayatın.Ne okudun? Şimdi senin ana dilin ile hollanda da konuşulan dil aynı mı?
Kendini alintilamissin, ben de baktım algılayamadim ilk, kim desdemona mesleğini sordu diyomBana mı sordun Nisa ya mı?
Ben biraz ucundan finans, ağırlıklı olarak ihracat sorumlusuyum. Dış ticaret yani.Sen?
iyiler canim eve yarin gelirler sanirim.Oyy oyyy, yaramaza bak. Bundan sonrası kolay olsun inşallah. Uslu, akıllı bir bebiş olsun, çok güzel, uzun, mutlu bir ömür beklesin onu.Anne iyi şimdi di mi? Rabbim şifa versin, tez zamanda ayaklansin o da inşallah
canim Amin insallahsuzn anali babalı saglikli bir ömrü olmasını diliyorum. Zor bir doğum olmuş ama yurt dışında mi turkiyede böyle sisle doğum duymadım hiç.
dün bende saclarimin uclarindan aldimSelam kızlar geçmişi anca okudum. Bu ara bende evi değiştiriyorum biraz ama boya badana işine daha girişmedim. Eski eşyaları toparladım zaten minimal bir yasam sürmeye çalışıyorum. Su an maksimum olan şey oğlanın oyuncaklarıonlara da ellemiyorum. Kahve dışında pek bir içecek olmaz oldum. Bir de oğlum bu sıra yaptıklarını göstermeye pek hevesli sürekli ona bakmamızı istiyor o yüzden telefonla ilgilenemiyorum yüzüm başka yere bakınca anneee diye sesleniyor hemen bende dün hem kendi saçımı hem oğlanın saçını kestim biraz
canim alttan kese patlamayinca bakiyormus ebe uzun ince bir sis dedi kardesim onunla giriyormus keseyi patlatiyormus. öyle yapmislar. Amin insallah.zor bir doğum olmuş şişle nasıl patlatmışlar yaw da neler duyacazzzzz
allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsinnnnn
bu nasıl oluyor canm ben kaçırmışımmm
gerçi ben bayradan önce kestirdim saçlarımıııııı
6cm mi naptin öyle6 cm falan var sanırım.geçen sefer sadece boydan kesmiştim, şimdi her yerinden biraz almaya çalıştım, yanlar, arka ön vs diyince, çıkan saça ben bile şaşırdım
Resmen kafamda bir hafifleme var şu an.
Haziran da hangi gün kesiyoruz? Onu da yakalarsam 3 olacak inşallah .
nisacimşişle mı patlatmıslarılk defa duydum boyle bırsey nerde dogum yaptı turkıyede degıldır sanırım burda şişle kese patlatanın sonu hayra alamet olmaz cunku :)
sunı sancı zor ya esasında doktorun becerıklısıne denk gelmek gerek benım doktorum sunı yolla sancı verıp 8 saat sancı cektırıp nefes alacak hal bırakmayıp bebegı strese sokarak normal dogurtmak normal sayılmaz ... normalı kanalın acık sancının duzenlı olması oyle olmuyorsa anneyı de bebeyıde yormamak gerek aksı halde gerı donusu olmayan sonuclar cıkar annede de bebekte de omur boyu hasar kalabılır dıyordu
her doktor bır degıl ıste cok sukur sag saglım dogdu yaralar da ıyılesır bebekte buyur bundan sonrası en ballısı en tatlısı allahım guzel saglıklı analı babalı huzurlu omur nasıp etsın canım hayırlı olsun
boyle dogum duyunca resmen ben doguruyor gıbı hıssedıyorumbu nasıl bır hıs ya yuzumde ıkınmayla okudum resmen tovbe yarabbım
kadın olmak ne zor ya
ben söylicem sana6 cm falan var sanırım.geçen sefer sadece boydan kesmiştim, şimdi her yerinden biraz almaya çalıştım, yanlar, arka ön vs diyince, çıkan saça ben bile şaşırdım
Resmen kafamda bir hafifleme var şu an.
Haziran da hangi gün kesiyoruz? Onu da yakalarsam 3 olacak inşallah .
ay insallah olurda atarim.Günaydın kızlar! Hayırlı cumalar
Hoşgeldin Suznsuzn . Sen de bebişi görmedin o zaman, ne heyecanlı. İnşallah ev işin olur bu sefer, hiç bir aksilik çıkmaz, yakında bize yeni evinden görseller atarsın.
Annem de atmayı çok seviyor. Evde hiç giymediğim slim fit bir kot vardı, anne bunu kıyafet yardım yerine verirsin dedim, onun altında üstünde duran toplam 6 kotu götürmüş! Dedim alıcam 1000 kaymeniiii
evet, kan değerleri yerlerde ve benim saçlarım daha da yıpranır diye hiç boyatmaya cesaret etmedim, ekstra dökmeyeceğini duyduğuma çok sevindim vallaa
Kizlar masallah ne guzel oturtmussunuz su minimalist olayini. Bi ben beceremedim bunu galiba. Evim iki katli ve ben temizligine yetisemiyorum. Malum birde +30 kilo o yuzden enerji de hak getire. Birde Atiyorum atiyorum bitmiyor, zamaninda ne kadar doldurmussam helede kiyafet dolabimi. Kilo aldikca buldugumu aldim, hatta mesela bi elbise bulduysam bana olan, aynisinin 3 rengini de aldim baska bulamam diye:) inanin pazarciligs soyunsam bi tezgah malim var:)
Oyuncaklardan legolardan bahsetmiyorum bile...
insallah canim :)
Aynen aynen.. bu korona gunlerinde de evden alisveris yapmak cazip geliyor. Dun aksam biraz giristim kiyafetlere. Bizimkiler kolay da cocuklarinki zor eleniyor. Ama bakmayacagim gozlaslarina, verecegim ihtiyac sahiplerinebende öyle bir etki yapıyorrrr
aslında bir hastalık biliyormusun
bende öyleydim önce aldıklarımda her rengini alırıdımm
dolap ağzına kadar dolardı araLARDA unutulu giderdi
zamanla yavaş yavaş hepsini eledimm
gerçi taşındığım birazda ev küçük olunca ona göre hareket ettimmm
sende ufaktan başla bir sezon hiç giymediğin kıyafetleriii elemekle başlayabilirsin
Ay en sinir şey gereksiz malzeme biriktirmek. İnsan attıkça hafifliyor resmen ne gerek var evi darlamayaben evden tasinirken baya bir kiyafet eledim yani ihtiyac sahiplerine verdim - kendi kiyafetlerimde valizlerde, annemde oldugum icin yerlesmedim.
simdi yeni ev bulunca eminim daha o kiyafetlerin icinden bile giymek istemediklerim cikacaktir.
hatta ne var ne yok onu bile unuttum.
her seyide yeni eve götürmek istemiyorum.
ivir zivir esya zaten attim.
tupper disi mutfak esyam da yok. bir kac bardak, Tabak alicam okadar, gereksiz hicbir sey istemiyorum.
tasinirken anladim ki ne Kadar sacma sapan sey varsa fazla fazla varmis evde. yani zamanla birikmis aslinda.
ben atmayi vermeyi seviyorum ama eski es öyle degildi.
varken yine alirdi sinir olurdum.
kendi kiyafetlerini de veremezdi. sunun anisi var derken kalirdi en sonunda ne oldu hepsini götüremeyince bana kaldi ben attim onun arkasindan - arkasini yine ben topladim aslinda. asagida depoya biriktirdiklerini anlatamam, almis almis koymus, hicbirinede ihtiyacimiz olmamis. alet, canak, su, bu derken topla topla bitiremedim.
simdi kendi kiyafetlerim var, kitaplarim, ayakkabilarim, makyaj malzemelerim, mutfak esyalarim, süpürgem, ütüm, ütü masam, dosyalarim,... ama bunlarin icinden yine sececegim.
Sorma cok boguyordu beni. Gereksiz olmayan para harcamalar.Ay en sinir şey gereksiz malzeme biriktirmek. İnsan attıkça hafifliyor resmen ne gerek var evi darlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?