- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ne kadar kestinKestim geldim şipşak hepinizden teyit alınca. Yalnız elimin hiç ayarı yok. Artık topiğimizin bir beslemesi de var
6 cm falan var sanırım.Ne kadar kestin
Dur daha mayis bitmedi6 cm falan var sanırım.geçen sefer sadece boydan kesmiştim, şimdi her yerinden biraz almaya çalıştım, yanlar, arka ön vs diyince, çıkan saça ben bile şaşırdım
Resmen kafamda bir hafifleme var şu an.
Haziran da hangi gün kesiyoruz? Onu da yakalarsam 3 olacak inşallah .
Kız 28'i bugün, bitti sayılırDur daha mayis bitmedi
Kiz mayis bitmeden Haziran takvimi gelmiyor sakın olKız 28'i bugün, bitti sayılırSen Hazirandan haber ver, kesecek saç bulabilirsem hala tabi.
İmza,
Kınalı Yapıncak
Ya çok heveslendim minimal hallerinize kızlar valla!! Ben giyinmeyi beceremiyorum sanırım. Kesinlikle ilk fırsatta dolabı elden geçirmem lazım :S
Boyanın kalıcı olması için günler varmış galiba canım, belki beyaza da olabilir. Şu dökülmesi bir dursa hiç beyazı dert edmicem valla, nasılsa o bi şekil kamufule edilir.
aha ha, bir de öyle bişey mi var yaaa, ay'ın oynak halleri diyon.Kiz mayis bitmeden Haziran takvimi gelmiyor sakın olahahahah
Annem de atmayı çok seviyor. Evde hiç giymediğim slim fit bir kot vardı, anne bunu kıyafet yardım yerine verirsin dedim, onun altında üstünde duran toplam 6 kotu götürmüş! Dedim alıcam 1000 kaymeniiiiyavaş yavaş başla
örnğin bu kış hiç giymediğin kıyafetleri hemen at (yani ihtiyaç sahıbıne veya belediyele verebilirsin )
o kadar çok rahatlarsın kı
bayramda kardeşim dolabını eledimm
atmayı çok severimmmmm
benımde dökülüyor cnm ama boyayınca dökülme duruyorrr
zten bizim dökülmeler kansızlıklıktan dolayı sende de vardısanırım
Kaç kişi yaşıyorsunuz o evde? Müstalik ev, bahçe olayı müthiş güzel, ama büyük ev temizliğe yardımcı almadan çok zor ya.Kizlar masallah ne guzel oturtmussunuz su minimalist olayini. Bi ben beceremedim bunu galiba. Evim iki katli ve ben temizligine yetisemiyorum. Malum birde +30 kilo o yuzden enerji de hak getire. Birde Atiyorum atiyorum bitmiyor, zamaninda ne kadar doldurmussam helede kiyafet dolabimi. Kilo aldikca buldugumu aldim, hatta mesela bi elbise bulduysam bana olan, aynisinin 3 rengini de aldim baska bulamam diye:) inanin pazarciligs soyunsam bi tezgah malim var:)
Oyuncaklardan legolardan bahsetmiyorum bile...
4 kisiyiz. Ben aliskinim, evlenmeden de bahceliydi evimiz. Ama mustakil degil “sira evler”den.Kaç kişi yaşıyorsunuz o evde? Müstalik ev, bahçe olayı müthiş güzel, ama büyük ev temizliğe yardımcı almadan çok zor ya.
Benim bir önceki evim 3+1 di, o ekstra oda zulüm geliyordu
Aaa şu Amsterdamda ki gibi bitişik, dar ama 2 katlı evlerden mi? Çok hoş! İyi o zaman, 100 m2 çok değil. Benim şimdiki evimde o kadar. Bahçe müthiş ya, toprağa basabilmek gibisi var mı?4 kisiyiz. Ben aliskinim, evlenmeden de bahceliydi evimiz. Ama mustakil degil “sira evler”den.
Cok buyuk de sayilmaz, 100 metrekare
kadınlar ayakta idrarını yapabılsın dıye kullan at aparatlar varAklima gelmisken cok su icenlere bi sorum olacak. tuvalet olayini nasil cozdunuz? Yani zamanla vucut alisip ihtiyac azaliyor mu. Ben calisiyorum ve genelde yoldayim ve korona sebebiyle cogu benzin istasyonu wc’si kpali. Sirf bu yuzden suyu azaltmayi dusunuyorum..
ankarada okudum ben annem ankaralı orda evımız vardı4 kisiyiz. Ben aliskinim, evlenmeden de bahceliydi evimiz. Ama mustakil degil “sira evler”den.
ankarada okudum ben annem ankaralı orda evımız vardı
batıkent saygınlar sitesınde a blok hatta :) 2 katlı mustakıl bahcelı ama sıra sıra , yanı herkes kendı çöpünün horozu ama yan yana o sıteyı bılen ne demek ıstedıgımı anlar
cok severdım o evı ... bırtek kışın ısıtması zor bırde cok tozutuyor onun harıcınde guzel kullanıslı cok severım :) tadını cıkar evının saglıkla sıhhatle
Ya sorma inan biktim bu dertten. Gunde 2 litre suyu icen esimde bu dert yok vallakadınlar ayakta idrarını yapabılsın dıye kullan at aparatlar vartoplu tuvalete gırmem gerekse kesın onu kullanırdım cunku dısarda asla tuvalete gırmem kacıracak olursam gırerım onda da rossmanda hıjyenık sprey hıjyenık alkol mendıller falan var tuvaletden sorumlu gorevlı benım gırıp cıktıgım yerde arkamdan dua eder oyle dıyeyım
Amsterdamda okudum benAaa şu Amsterdamda ki gibi bitişik, dar ama 2 katlı evlerden mi? Çok hoş! İyi o zaman, 100 m2 çok değil. Benim şimdiki evimde o kadar. Bahçe müthiş ya, toprağa basabilmek gibisi var mı?
Su olayına gelince, ben ofiste ya da evde iken içiyorum. Dışarda bi cafe de otursam içtiğim çaya bile dikkat ederim.
Açık olsa da çok mecbur kalmadıkça (ie patlamak üzere değilsem) ortak tuvalet kullanamıyorum.
Sen ne is yapiyorsun merak ettim. Yazmak istemezsen de anlarim4 kisiyiz. Ben aliskinim, evlenmeden de bahceliydi evimiz. Ama mustakil degil “sira evler”den.
Ya müthiş! Hollanda, İngiltere ne güzel geçmiş eğitim hayatın.Amsterdamda okudum benve evet o evlerden aynen. Ama daha sakin bi sehirde
Kendini alintilamissin, ben de baktım algılayamadim ilk, kim desdemona mesleğini sordu diyomSen ne is yapiyorsun merak ettim. Yazmak istemezsen de anlarim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?