Sağlıklı beslenirken;

6 cm falan var sanırım. geçen sefer sadece boydan kesmiştim, şimdi her yerinden biraz almaya çalıştım, yanlar, arka ön vs diyince, çıkan saça ben bile şaşırdım

Resmen kafamda bir hafifleme var şu an.

Haziran da hangi gün kesiyoruz? Onu da yakalarsam 3 olacak inşallah .

Dur daha mayis bitmedi

Ya çok heveslendim minimal hallerinize kızlar valla!! Ben giyinmeyi beceremiyorum sanırım. Kesinlikle ilk fırsatta dolabı elden geçirmem lazım :S

yavaş yavaş başla

örnğin bu kış hiç giymediğin kıyafetleri hemen at (yani ihtiyaç sahıbıne veya belediyele verebilirsin )

o kadar çok rahatlarsın kı

bayramda kardeşim dolabını eledimm

atmayı çok severimmmmm

Boyanın kalıcı olması için günler varmış galiba canım, belki beyaza da olabilir. Şu dökülmesi bir dursa hiç beyazı dert edmicem valla, nasılsa o bi şekil kamufule edilir.

benımde dökülüyor cnm ama boyayınca dökülme duruyorrr

zten bizim dökülmeler kansızlıklıktan dolayı sende de vardısanırım

Annem de atmayı çok seviyor. Evde hiç giymediğim slim fit bir kot vardı, anne bunu kıyafet yardım yerine verirsin dedim, onun altında üstünde duran toplam 6 kotu götürmüş! Dedim alıcam 1000 kaymeniiii

evet, kan değerleri yerlerde ve benim saçlarım daha da yıpranır diye hiç boyatmaya cesaret etmedim, ekstra dökmeyeceğini duyduğuma çok sevindim vallaa

Kizlar masallah ne guzel oturtmussunuz su minimalist olayini. Bi ben beceremedim bunu galiba. Evim iki katli ve ben temizligine yetisemiyorum. Malum birde +30 kilo o yuzden enerji de hak getire. Birde Atiyorum atiyorum bitmiyor, zamaninda ne kadar doldurmussam helede kiyafet dolabimi. Kilo aldikca buldugumu aldim, hatta mesela bi elbise bulduysam bana olan, aynisinin 3 rengini de aldim baska bulamam diye:) inanin pazarciligs soyunsam bi tezgah malim var:)

Oyuncaklardan legolardan bahsetmiyorum bile...

Kaç kişi yaşıyorsunuz o evde? Müstalik ev, bahçe olayı müthiş güzel, ama büyük ev temizliğe yardımcı almadan çok zor ya.

Benim bir önceki evim 3+1 di, o ekstra oda zulüm geliyordu

Kaç kişi yaşıyorsunuz o evde? Müstalik ev, bahçe olayı müthiş güzel, ama büyük ev temizliğe yardımcı almadan çok zor ya.

Benim bir önceki evim 3+1 di, o ekstra oda zulüm geliyordu
4 kisiyiz. Ben aliskinim, evlenmeden de bahceliydi evimiz. Ama mustakil degil “sira evler”den.
Cok buyuk de sayilmaz, 100 metrekare

4 kisiyiz. Ben aliskinim, evlenmeden de bahceliydi evimiz. Ama mustakil degil “sira evler”den.
Aaa şu Amsterdamda ki gibi bitişik, dar ama 2 katlı evlerden mi? Çok hoş! İyi o zaman, 100 m2 çok değil. Benim şimdiki evimde o kadar. Bahçe müthiş ya, toprağa basabilmek gibisi var mı?

Su olayına gelince, ben ofiste ya da evde iken içiyorum. Dışarda bi cafe de otursam içtiğim çaya bile dikkat ederim.

Açık olsa da çok mecbur kalmadıkça (ie patlamak üzere değilsem) ortak tuvalet kullanamıyorum.

kadınlar ayakta idrarını yapabılsın dıye kullan at aparatlar var toplu tuvalete gırmem gerekse kesın onu kullanırdım cunku dısarda asla tuvalete gırmem kacıracak olursam gırerım onda da rossmanda hıjyenık sprey hıjyenık alkol mendıller falan var tuvaletden sorumlu gorevlı benım gırıp cıktıgım yerde arkamdan dua eder oyle dıyeyım

ankarada okudum ben annem ankaralı orda evımız vardı
batıkent saygınlar sitesınde a blok hatta :) 2 katlı mustakıl bahcelı ama sıra sıra , yanı herkes kendı çöpünün horozu ama yan yana o sıteyı bılen ne demek ıstedıgımı anlar
cok severdım o evı ... bırtek kışın ısıtması zor bırde cok tozutuyor onun harıcınde guzel kullanıslı cok severım :) tadını cıkar evının saglıkla sıhhatle

Sagol canim evimi cok seviyorum ben, ozellikle korona gunlerinde cok isime yaradi. Sadece temizligine yetisemiyorum. Cocuklar cok dagitiyor. Yaslandim mi ne

Ya sorma inan biktim bu dertten. Gunde 2 litre suyu icen esimde bu dert yok valla

Amsterdamda okudum ben ve evet o evlerden aynen. Ama daha sakin bi sehirde

Amsterdamda okudum ben ve evet o evlerden aynen. Ama daha sakin bi sehirde
Ya müthiş! Hollanda, İngiltere ne güzel geçmiş eğitim hayatın. Ne okudun? Şimdi senin ana dilin ile hollanda da konuşulan dil aynı mı?
Sen ne is yapiyorsun merak ettim. Yazmak istemezsen de anlarim☺
Kendini alintilamissin, ben de baktım algılayamadim ilk, kim desdemona mesleğini sordu diyom Bana mı sordun Nisa ya mı?
Ben biraz ucundan finans, ağırlıklı olarak ihracat sorumlusuyum. Dış ticaret yani. Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…