Sağlıklı beslenirken;

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

Samsonn gerçekten yaşayabilirmisin annenle

anladım kadarı ile uzunca süredir yalnız yaşıyorsunnnn
Günaydın canım :)

Anneciğim zararsız, uyumlu bir insan, hiç bişeyime karışmaz. Ev de kocaman zaten, ve orada hala kendi odam var.

Oluru var gibi geliyor bazen

Orada ki ramazanlar aklıma geliyor en çok. İşten gelince bir saat kestiriyordum, sonra ezan okundu sofra hazır diye uyandırıyordu annem. Ne lüksmüş meğer

canim ne olsun hala evden haber yok aricam biraz sonra, amma yavaslar.
isteyim calisiyorum.
bebek iyi masallah uyuyor anca.
sen nasilsin?

canim ne olsun hala evden haber yok aricam biraz sonra, amma yavaslar.
isteyim calisiyorum.
bebek iyi masallah uyuyor anca.
sen nasilsin?
ay hakkaten yaa. Ev boş boş duruyor, ee hazır kiracısı var daha ne istiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz... Ara güzel haberler ver inşallah.

Çok şükür canım, ben de iyiyim.

Canım samsonncum
İyiyim çok şükür. Eşimin memleketindeyim, kızlarım çok mutlu(en olumlu gelişme bu:)
Vize için beklemedeyiz, 2 hafta önce pasaportu tekrar istediler, sanırım verecekler vizeyi ama ne zaman? Biz ne zaman eşimle kavuşacağız meçhul:/
Almanca sınavını atlattım, sonuçlar bir ay sonra..bakalım.
suzn bebek gelmiş misler gibi huzur doludur ev şimdi gözünüz aydın
Sen nasılsın Samsonn cuğum
Çok nadir bakabiliyorum buraya.
N nscckts evi yeniledi galiba

oh saglık sıhhat yerınde cocuklar mutlu cok sukur gerıye eşe kavusmak kaldı oda az kaldı canısı sabret yuzdun yuzdun kuyruguna geldın
ev komple yenılendı ama salon takımının gelmesı 1 ayı bulacak onu beklıyorum

Napiyosunuz kizzlarrr
mutfak masamı da degıstırmeye karar verdım
yuvarlak beyaz masa ıstıyorum bakıcam letgoya falan bakıyorum bır tane buldum da adam daha cevap vermedı anlasırsak onu alıcam

Gomple eve el aticaksin yakında hayırlı olsun inşallah
ya ezelden berı yuvarlak masaya sempatım var ve hep ıstemıstım
ben evlenırkende ucuk fıyattı bu masalar 4 bın falandı
bugun aklıma geldı letgoya neden bakmıyorum dıye
baktım orda cok cok cok uyguna falan var
mutfagımdakı masayı satar onu alırım veya mutfagımdakını balkona koyar letgodakını mutfaga alırım cunku ben evın her odasını aktıf kullanıyorum cogu zaman bana masa yetmıyor bıle masalarım oyle buyuk masalarda degıl ıhtıyac da duyuyordum
bakalım hala dönmedı adam
sehır dısındayım gelınce gorusuruz dedı, telefon no verıp satıstan kaldırırmısınız ben alıcam cunku dedım gormedı bu kadar uyguna buldum kacırmak ıstemıyorum

Kesin aliciyim de satmasin hazır uygunken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…