Sağlıklı beslenirken;

İnşallah Nisacım
Yenilik iyidir, oh missler gibi oturursun sen de evinde, sağlıkla, huzurla inşallah

Güzel gelişmelere çok sevindim canım. İnşallah tez zamanda ailecek hepbiraraya gelirsiniz. Vizeni alınca bizi de haberdar etmeyi unutma

Çok şükür, iyiyim ben de. Rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah.

slm kızlar nasılsınız hepinizde yeni gelişmeler var. Bu zamanda tutulmalar çok olacak hepimize güzel şeyler getirsin. Nisacım yeni yuvanız hayırlı uğurlu olsun huzurla oturun.

Bizde normal çalışmaya geçtik çok şükür , tam zamanlı çalışmak ne kadar güzelmiş. 1 haftadır if e geri döndüm şimdilik ataklarım yok.

tesekkur ederım

ınsallah hersey dunya genelınde duzene normale doner

tesekkür ederim canim
evet aynen öyle oluyor yeni bir heyecan. iyi geldi tüm aileye bebek. onun kokusu yeter

Günümüz aydın Cuma günümüz bereketli , hayırlı geçsin
2 öğün beslenmeye alışmaya başladım eskiden sık sık yeme isteğim olurdu şu zamanda yok sanırım uygun zamanda başladım reglime daha çok var Dün en son 20:00 de bıraktım yemeği bugün de kahvaltıyı 12:30 da başlayacağım

Hoşgeldin canım. çok şükür, iyiyim ben de , ektsra bir durum yok, şu belirsizliklere dolu süreç etkiledi beni de herkes gibi sadece. Neymiş, tevekkül dediğim şey tam oturmamış, onu gördüm birazda. Kendimi sorgulamam için de iyi oldu aslında.

Canım, eğer yapabiliyorsan akşamı 2 saat öne alıp 18:00, ve 10.30 yapsan süper olur.

EN SEVDİĞİM EV VE ODA MODELİ SADE AÇIK RENK VE ÇOK ŞIK
tesekkur ederım kızlar

gercekten bır duvar boyası nasıl degıstırdı tum atmosferı :) ve ısın ılgınc yanı evı boyadıgımdan berı uyuyorum bugun mesela uyuyakalmısım uykumu da getırdı bu renk
fazla parlak ve fazla duz beyaz zemın daha cok ınsanı dusuncelere ıtıyor sanırım kendımı daha huzurlu hıssedıyorum

Bu süreç çok zorlayıcı oldu hepimiz için ben ben değildim. Sadece işyeriinde çalışmadık evlerde de çalıştık inşallah bir dha tekrarlamaz. Eve varışım 18:10 gb oluyor. Eve varıp yemek hazırlıyorum, eşim geliyor işte 7 gb . yaz kıış fark etmiyor. Tek sofrada görüşüyoruz sonrasında kızımı bahçede oynatıp eve çıkıyoruz. Çok eve kapandı sıkıldı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…