yazdım guzel dosedım mesajıKesin aliciyim de satmasin hazır uygunken
İnşallahyazdım guzel dosedım mesajı
ınsallah bana nasıp olur
İnşallah Nisacımoh saglık sıhhat yerınde cocuklar mutlu cok sukur gerıye eşe kavusmak kaldı oda az kaldı canısı sabret yuzdun yuzdun kuyruguna geldın
ev komple yenılendı ama salon takımının gelmesı 1 ayı bulacak onu beklıyorum
Canım samsonncum
İyiyim çok şükür. Eşimin memleketindeyim, kızlarım çok mutlu(en olumlu gelişme bu:)
Vize için beklemedeyiz, 2 hafta önce pasaportu tekrar istediler, sanırım verecekler vizeyi ama ne zaman? Biz ne zaman eşimle kavuşacağız meçhul:/
Almanca sınavını atlattım, sonuçlar bir ay sonra..bakalım.
suzn bebek gelmiş misler gibi huzur doludur ev şimdi gözünüz aydın
Sen nasılsınSamsonn cuğum
Çok nadir bakabiliyorum buraya.
N nscckts evi yeniledi galiba
tesekkur ederımslm kızlar nasılsınız hepinizde yeni gelişmeler var. Bu zamanda tutulmalar çok olacak hepimize güzel şeyler getirsin. Nisacım yeni yuvanız hayırlı uğurlu olsun huzurla oturun.
Bizde normal çalışmaya geçtik çok şükür , tam zamanlı çalışmak ne kadar güzelmiş. 1 haftadır if e geri döndüm şimdilik ataklarım yok.
tesekkür ederim canimCanım samsonncum
İyiyim çok şükür. Eşimin memleketindeyim, kızlarım çok mutlu(en olumlu gelişme bu:)
Vize için beklemedeyiz, 2 hafta önce pasaportu tekrar istediler, sanırım verecekler vizeyi ama ne zaman? Biz ne zaman eşimle kavuşacağız meçhul:/
Almanca sınavını atlattım, sonuçlar bir ay sonra..bakalım.
suzn bebek gelmiş misler gibi huzur doludur ev şimdi gözünüz aydın
Sen nasılsınSamsonn cuğum
Çok nadir bakabiliyorum buraya.
N nscckts evi yeniledi galiba
Hoşgeldin canım.Günümüz aydın Cuma günümüz bereketli , hayırlı geçsin
2 öğün beslenmeye alışmaya başladım eskiden sık sık yeme isteğim olurdu şu zamanda yok sanırım uygun zamanda başladım reglime daha çok varDün en son 20:00 de bıraktım yemeği bugün de kahvaltıyı 12:30 da başlayacağım
Eki Görüntüle 2647830 Eki Görüntüle 2647831 Eki Görüntüle 2647832 Eki Görüntüle 2647833 ahsenın odasınormalde duvarı simli ışıl ışıl ama resimde hıc cıkmadı
Çok güzel olmuş. Bir duvar boyası nasıl fark yaratıyor, hayret verici. Resmen can kan gelmiş odaya sanki, güneş vurmuş gibi, daha mutlu bir oda olmuş.Eki Görüntüle 2647830 Eki Görüntüle 2647831 Eki Görüntüle 2647832 Eki Görüntüle 2647833 ahsenın odasınormalde duvarı simli ışıl ışıl ama resimde hıc cıkmadı
EN SEVDİĞİM EV VE ODA MODELİ SADE AÇIK RENK VE ÇOK ŞIK
tesekkur ederım kızlarÇok güzel olmuş. Bir duvar boyası nasıl fark yaratıyor, hayret verici. Resmen can kan gelmiş odaya sanki, güneş vurmuş gibi, daha mutlu bir oda olmuş.
Yerim onun aynalı masasını, boy aynası, çalışma köşesi yok yok, süslü böcüğüm
Hoşgeldin canım.çok şükür, iyiyim ben de , ektsra bir durum yok, şu belirsizliklere dolu süreç etkiledi beni de herkes gibi sadece. Neymiş, tevekkül dediğim şey tam oturmamış, onu gördüm birazda. Kendimi sorgulamam için de iyi oldu aslında.
Canım, eğer yapabiliyorsan akşamı 2 saat öne alıp 18:00, ve 10.30 yapsan süper olur.
Eki Görüntüle 2647830 Eki Görüntüle 2647831 Eki Görüntüle 2647832 Eki Görüntüle 2647833 ahsenın odasınormalde duvarı simli ışıl ışıl ama resimde hıc cıkmadı
cok tesekkur ederımÇok güzel olmuş sade renkleri çok seviyorum nasıl huzur verici, dinlendirici etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?