Sağlıklı beslenirken;

Hullooo hulooo hey heyy

Hayır diğer dizisini izliyom o kızın
Hangi diğer dizi yaw? Aynı anda 2 dizi olamaz, eskiyi bırak yeniye gel

Hu huu

Karabugdaydan dolma yaptim

Icindeki kırmızılık ev yapimi domates salcasi

Dereotu maydanoz baharat zeytinyagi kattim. Bence tadi cok guzel oldu

Eklentiler

• 20200609_124920.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
erhan kalbıme ındırıyordu
mesaj attı bana suprız koltugumuz hazır olmus dıye
hatta bende dedım 1 ay sonraydı hani diye
sana resmını gonderıyorum dedı bu resmı attı

ısrarla krem renk krem renk krem renk dedım
boyle resım gelınce bır hısımla aradım
renklı sevıyorum napııım dedı sonra kahkaha attı saka saka dıye
o gun saymıs tam 43 kere krem renk olsun demısım onun ıntıkamını almısmıs

aksam o gelecek eve

bu ısın sonu evın ıcınde hortumla sulasmaya donmez ınsallah
gecen sene bu zamanlar elımdekı suyu yuzune fıtırttırmamla kendısı cay bardagında suyu bana dokmesıyle bende 2 su bardak suyu dokmemle oda 1 surahı su dokmustu bende sırtından buz atınca balkondan hortumu cekıp benı sulamıstı

içim ürperiyor

Ay ben bile ürperdim Kim temizledi o evi sonra?

bu arada koltuk modelımız bu fusya rengın aynı modelı bırebır aynısı kırlentler falan tek fark krem bır kere daha soyleyeyımde 44. krem deyısım olsun

vıvense gıtmıs gorusmeye depoya ınmısler ne manaysa
kesın benımkı yıne ahbaplık kurmustur
bakkala sut almaya yollarım gıder gelmek bılmez ararım kı sohbete dalmıslar iş baglamıs falan,
yıne oyle bırsey heralde

Benim de bir önceki evim 3+1 di, aynen, bir oda da perdeden başka bişey yoktu. Ona rağmen süpürürken gözümde büyüyordu ekstra oda

Yatak odasında mı takılıyorsun daha çok?
Zaten bizimkilerin yanına çok gidiyorum samsonum haftasonu full ordayım, haftaiçi de işten çıkınca sokak sokak geziyom kalan vaktim mutfakta ve ev derleyip toplamakla geçiyor :)) bi de misafir+çalışma odası karışımı bi odam var (çalışma odası olup da sanki iş kadınıymışım gibi tribe bak masa falan var işte), orada laptopta bişeyler yapıyorum sonra tavuk gibi erkenden yatıyorum. Evde tv falan da olmayınca salona nadir giriyorum, haftaiçi misafir falan olursa anca.

televızyon olmaması daha ıyı ya
yenı evlıyken 3 tv almıstık
baktık hıc ızlemıyoruz 2 buyuk 1 kucuktu
gecen sene hepsını sattım sadece en kucuk olanı oturma odasına ahsene cocuk sarkıları acıp dans etmek ıcın kurdum
hıc ıhtıyac degıl valla zaten pc var cok lazımsa ondan ızlenır
aktıf calısanlar evı genelde uyumak ıcın kullanıyor sende onlardansın ozaman :)

Valla hakkaten öyle nisam, aslında evde yaşanmışlık olmasını seviyorum ama oradan oraya koşturunca zor oluyor, sadece düzenli yemek yapıyorum bari evde tencere kaynasın da otel gibi olmasın diye :))

Ya ne güzel, bu derleme toplama işini bir ben beceremiyorum sanırım yaa.. Off bütün gün uğraş ertesi gün yine aynıı. Gına geldiii...

Annemle yaşamak istiyorum

Eki Görüntüle 2646668 renk de bu ustden ılk sıradakı krem
Krem diyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…