Hullooo huloooSamsonn seferin kızı başlarrr
Sefirin Kızı 16.Bölüm Fragmanı
Sefirin Kızı 16.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü 15 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.sefirinkizi.fragmanlarim.com
Hangi diğer dizi yaw? Aynı anda 2 dizi olamaz, eskiyi bırak yeniye gelHayır diğer dizisini izliyom o kızın
Ben de hep böyle yapıyorum dolmayı. Enfes oluyor hakkaten. Afiyet şifa olsun.Hu huu
Karabugdaydan dolma yaptim
Icindeki kırmızılık ev yapimi domates salcasi
Dereotu maydanoz baharat zeytinyagi kattim. Bence tadi cok guzel oldu
Neslihan in eski dizilerini izliyomHullooo hulooohey heyy
Hangi diğer dizi yaw? Aynı anda 2 dizi olamaz, eskiyi bırak yeniye gel
oh ellerıne saglık şifa olsun :)Hu huu
Karabugdaydan dolma yaptim
Icindeki kırmızılık ev yapimi domates salcasi
Dereotu maydanoz baharat zeytinyagi kattim. Bence tadi cok guzel oldu
He bir de değil, bir kaç eski diziNeslihan in eski dizilerini izliyom
Ayy yok beHe bir de değil, bir kaç eski diziYaprak Dökümünden başladım deme
Ay ben bile ürperdimbu ısın sonu evın ıcınde hortumla sulasmaya donmez ınsallah
gecen sene bu zamanlar elımdekı suyu yuzune fıtırttırmamla kendısı cay bardagında suyu bana dokmesıyle bende 2 su bardak suyu dokmemle oda 1 surahı su dokmustu bende sırtından buz atınca balkondan hortumu cekıp benı sulamıstı
içim ürperiyor
bırlıkteAy ben bile ürperdimKim temizledi o evi sonra?
Zaten bizimkilerin yanına çok gidiyorum samsonum haftasonu full ordayım, haftaiçi de işten çıkınca sokak sokak geziyom kalan vaktim mutfakta ve ev derleyip toplamakla geçiyor :)) bi de misafir+çalışma odası karışımı bi odam var (çalışma odası olup da sanki iş kadınıymışım gibi tribe bakBenim de bir önceki evim 3+1 di, aynen, bir oda da perdeden başka bişey yoktu. Ona rağmen süpürürken gözümde büyüyordu ekstra oda
Yatak odasında mı takılıyorsun daha çok?
televızyon olmaması daha ıyı yaZaten bizimkilerin yanına çok gidiyorum samsonum haftasonu full ordayım, haftaiçi de sokak sokak geziyom kalan vaktim mutfakta ve ev derleyip toplamakla geçiyor :)) bi de misafir+çalışma odası karışımı bi odam var (çalışma odası olup da sanki iş kadınıymışım gibi tribe bakmasa falan var işte), orada laptopta bişeyler yapıyorum sonra tavuk gibi erkenden yatıyorum. Evde tv falan da olmayınca salona nadir giriyorum, haftaiçi misafir falan olursa anca.
Valla hakkaten öyle nisam, aslında evde yaşanmışlık olmasını seviyorum ama oradan oraya koşturunca zor oluyor, sadece düzenli yemek yapıyorum bari evde tencere kaynasın da otel gibi olmasın diye :))televızyon olmaması daha ıyı ya
yenı evlıyken 3 tv almıstık
baktık hıc ızlemıyoruz 2 buyuk 1 kucuktu
gecen sene hepsını sattım sadece en kucuk olanı oturma odasına ahsene cocuk sarkıları acıp dans etmek ıcın kurdum
hıc ıhtıyac degıl valla zaten pc var cok lazımsa ondan ızlenır
aktıf calısanlar evı genelde uyumak ıcın kullanıyor sende onlardansın ozaman :)
Zaten bizimkilerin yanına çok gidiyorum samsonum haftasonu full ordayım, haftaiçi de işten çıkınca sokak sokak geziyom kalan vaktim mutfakta ve ev derleyip toplamakla geçiyor :)) bi de misafir+çalışma odası karışımı bi odam var (çalışma odası olup da sanki iş kadınıymışım gibi tribe bakmasa falan var işte), orada laptopta bişeyler yapıyorum sonra tavuk gibi erkenden yatıyorum. Evde tv falan da olmayınca salona nadir giriyorum, haftaiçi misafir falan olursa anca.
Krem diyorsun?
He bir de değil, bir kaç eski diziYaprak Dökümünden başladım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?