Sağlıklı beslenirken;

Günaydın güzellikler!! öğlen olmuş gerçii

Nisaa çok güzel olmuş salon, evin gençleşmiş resmen. Güle güle, keyifle oturun ailecek
kuzum burası salonum degıl oturma odası
salon takımının gelmesı 1 ay surcekmıs o yuzden onden kucuk bır parca oturma odamı gostereyım dedım :)
hangı bandı denedıysem tavan boyasını kaldırdı :) dua ede ede fırcayla boyadım elım kaymasın dıye ve dıkkatlı bakmaya calısmaktan gozlerımden yas aka aka boyadım bır ara gozum o kadar agrıdı kı netlemedı hanı telde resım cekmeye calısırken kamera once bulanık olur ya ekrana dokunursun netler aynen oyle oldum bı ara
Nisaa kullandığın takviyeyi değiştirdin mi
suan solgarın kullanıyorum canım
Canimm harika olmuş huzurla otur insallah
Toplamda 21 kilo vermiş oldum 4 bucuk ayda
sagolasın güzellik
azmınde guzel sende guzelsın masallah sana

Günaydın klubümüzün güzel hatunları

lingen 4 ayda ulaştığın neticeee müthiş ya!! Maşallah sana valla, takdire şayan

kuzum burası salonum degıl oturma odası
salon takımının gelmesı 1 ay surcekmıs o yuzden onden kucuk bır parca oturma odamı gostereyım dedım :)
Doğru, salon çok daha büyük olacak di mi? Benim ailemle yaşadığım evde de, şimdi ki evimde de tek bir oda var ana yaşam yeri, o yüzden farkı unutuyorum

Salonun eşyalarını mı sen komşuya verdin canım? Şimdi boş mu orası?

ya aslında salon ayrı oturma odası ayrı durum benım pek dogru buldugum bırsey degıl bınde bır mısafır gelecekte oturacakları odaya evın en guzel odası ayrılıyor aman kırlenmesın dıye kapısı kapatılıyor falan

salon yazın serın oluyor bız salonu yazın aktıf kullanıyoruz oturma odasını da kışın kullanıyoruz yazlık ve kıslık alanımız kısın oturma odası o kadar sıcak oluyor kı petegı bıle yakmamıza gerek kalmıyor yazında salon yayla gıbı esıyor
hıc bır evımde salon ayrı oturma odası ayrı yapmadım ben hep tek oturum alanı vardı dıger odayıda soyunma ve utu odası yapardım. bu evde ayırdım cunku bu evde yazın salon coook serın buz gıbı oluyor :)
aynen canım bos suan salonda sadece 2 berjer var o kadar :) bırde masa ve kose sehpalarım var
2 tane chester koltuk aldım vivenseden

Oh miss... Mekan sizin, yazlık kışlık konsepti süper valla Hem de değişiklik oluyordur.

Benim annem eski geleneksel insanlardan, ayırırdı muhtemelen de 4 çocuk, sık sık gelip kalan büyükler ile 3+1 evde öyle bi lüksü yoktu

Şimdi ki evim de minnak bi 2+1 zaten.

Yazlık kışlık olmasa da sana ayrı salon lazım bence nisam misafirin çoktur senin :))

Benim de 3+1 ama bir oda boş, ayrı oturma odam benim de yok hoş salona da haftada kaç giriyorum tartışılır :))) keşke evim 2+1 olsa ama konyada evler en az 3+1 oluyor, 2+1 mantığı daha yeni yeni oturmaya başladı.

Yazlık kışlık olmasa da sana ayrı salon lazım bence nisam misafirin çoktur senin :))
ayy nasıl ozledım mısafır nasıl ozledım
4 aydır evıme kımse gelmıyor hıc alısık degılım resmen cıplak gıbı hıssedıyorum eksık hıssedıyorum oyle alısmısımkı 2 gunde bır mısafıre ramazanda hergun yemeklı mısafırım olurdu hergun ... yaz geldı akrabalar arkadaslar hep bana gelırdı balkon keyfı ıcın ah ah...
bana 7+1 oda olsa ben tum odalarını yıne aktıf kullanırım cunku gercekten gelenım gıdenım cok

Enerjine kurban Nisam

Benim de bir önceki evim 3+1 di, aynen, bir oda da perdeden başka bişey yoktu. Ona rağmen süpürürken gözümde büyüyordu ekstra oda

Yatak odasında mı takılıyorsun daha çok?

Samsonn seferin kızı başlarrr

Teşekkür ederim canimmm
günaydın kızlarrrrrrrrrr

maşallah canım tebriklerrrr
Canimm teşekkürler darısı hepinizin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…