Canimm harika olmuş huzurla otur insallahoturma odasının öncesiEki Görüntüle 2646009
sonrası
Eki Görüntüle 2646010 Eki Görüntüle 2646011 Eki Görüntüle 2646016 Eki Görüntüle 2646015
Kucuk hanıma ayırdığım oyun alanını degıstırmedım o aynen boyleydı zatenEki Görüntüle 2646014 Eki Görüntüle 2646013
kuzum burası salonum degıl oturma odasıGünaydın güzellikler!! öğlen olmuş gerçii
Nisaa çok güzel olmuş salon, evin gençleşmiş resmen. Güle güle, keyifle oturun ailecek
hangı bandı denedıysem tavan boyasını kaldırdı :) dua ede ede fırcayla boyadım elım kaymasın dıye ve dıkkatlı bakmaya calısmaktan gozlerımden yas aka aka boyadımGayet güzel duruyor nisam, soft dinlendirici bir havası var odanın. Canlı renkler oda salon gibi büyük olursa kaldırıyor ama küçük odalarda soft renkler daha güzel oluyor.
Tavanı bantlasan olur muydu acaba boyarken, belki saçma ama aklıma geldi :))
suan solgarın kullanıyorum canımNisaa kullandığın takviyeyi değiştirdin mi
Canimm harika olmuş huzurla otur insallah
sagolasın güzellikToplamda 21 kilo vermiş oldum 4 bucuk ayda
Doğru, salon çok daha büyük olacak di mi? Benim ailemle yaşadığım evde de, şimdi ki evimde de tek bir oda var ana yaşam yeri, o yüzden farkı unutuyorumkuzum burası salonum degıl oturma odası
salon takımının gelmesı 1 ay surcekmıs o yuzden onden kucuk bır parca oturma odamı gostereyım dedım :)
Toplamda 21 kilo vermiş oldum 4 bucuk ayda
ya aslında salon ayrı oturma odası ayrı durum benım pek dogru buldugum bırsey degıl bınde bır mısafır gelecekte oturacakları odaya evın en guzel odası ayrılıyor aman kırlenmesın dıye kapısı kapatılıyor falanGünaydın klubümüzün güzel hatunları
lingen 4 ayda ulaştığın neticeee müthiş ya!! Maşallah sana valla, takdire şayan
Doğru, salon çok daha büyük olacak di mi? Benim ailemle yaşadığım evde de, şimdi ki evimde de tek bir oda var ana yaşam yeri, o yüzden farkı unutuyorum
Salonun eşyalarını mı sen komşuya verdin canım? Şimdi boş mu orası?
Oh miss... Mekan sizin, yazlık kışlık konsepti süper vallaya aslında salon ayrı oturma odası ayrı durum benım pek dogru buldugum bırsey degıl bınde bır mısafır gelecekte oturacakları odaya evın en guzel odası ayrılıyor aman kırlenmesın dıye kapısı kapatılıyor falan
salon yazın serın oluyor bız salonu yazın aktıf kullanıyoruz oturma odasını da kışın kullanıyoruz yazlık ve kıslık alanımızkısın oturma odası o kadar sıcak oluyor kı petegı bıle yakmamıza gerek kalmıyor yazında salon yayla gıbı esıyor
hıc bır evımde salon ayrı oturma odası ayrı yapmadım ben hep tek oturum alanı vardı dıger odayıda soyunma ve utu odası yapardım. bu evde ayırdım cunku bu evde yazın salon coook serın buz gıbı oluyor :)
aynen canım bos suan salonda sadece 2 berjer var o kadar :) bırde masa ve kose sehpalarım var
2 tane chester koltuk aldım vivenseden
Yazlık kışlık olmasa da sana ayrı salon lazım bence nisam misafirin çoktur senin :))ya aslında salon ayrı oturma odası ayrı durum benım pek dogru buldugum bırsey degıl bınde bır mısafır gelecekte oturacakları odaya evın en guzel odası ayrılıyor aman kırlenmesın dıye kapısı kapatılıyor falan
salon yazın serın oluyor bız salonu yazın aktıf kullanıyoruz oturma odasını da kışın kullanıyoruz yazlık ve kıslık alanımızkısın oturma odası o kadar sıcak oluyor kı petegı bıle yakmamıza gerek kalmıyor yazında salon yayla gıbı esıyor
hıc bır evımde salon ayrı oturma odası ayrı yapmadım ben hep tek oturum alanı vardı dıger odayıda soyunma ve utu odası yapardım. bu evde ayırdım cunku bu evde yazın salon coook serın buz gıbı oluyor :)
aynen canım bos suan salonda sadece 2 berjer var o kadar :) bırde masa ve kose sehpalarım var
2 tane chester koltuk aldım vivenseden
Benim de 3+1 ama bir oda boş, ayrı oturma odam benim de yok hoş salona da haftada kaç giriyorum tartışılır :))) keşke evim 2+1 olsa ama konyada evler en az 3+1 oluyor, 2+1 mantığı daha yeni yeni oturmaya başladı.Oh miss... Mekan sizin, yazlık kışlık konsepti süper vallaHem de değişiklik oluyordur.
Benim annem eski geleneksel insanlardan, ayırırdı muhtemelen de 4 çocuk, sık sık gelip kalan büyükler ile 3+1 evde öyle bi lüksü yoktu
Şimdi ki evim de minnak bi 2+1 zaten.
Oh miss... Mekan sizin, yazlık kışlık konsepti süper vallaHem de değişiklik oluyordur.
Benim annem eski geleneksel insanlardan, ayırırdı muhtemelen de 4 çocuk, sık sık gelip kalan büyükler ile 3+1 evde öyle bi lüksü yoktu
Şimdi ki evim de minnak bi 2+1 zaten.
ayy nasıl ozledım mısafır nasıl ozledımYazlık kışlık olmasa da sana ayrı salon lazım bence nisam misafirin çoktur senin :))
Enerjine kurban Nisamayy nasıl ozledım mısafır nasıl ozledım
4 aydır evıme kımse gelmıyor hıc alısık degılım resmen cıplak gıbı hıssedıyorum eksık hıssedıyorum oyle alısmısımkı 2 gunde bır mısafıreramazanda hergun yemeklı mısafırım olurdu hergun ... yaz geldı akrabalar arkadaslar hep bana gelırdı balkon keyfı ıcın ah ah...
bana 7+1 oda olsa ben tum odalarını yıne aktıf kullanırım cunku gercekten gelenım gıdenım cok
Benim de bir önceki evim 3+1 di, aynen, bir oda da perdeden başka bişey yoktu. Ona rağmen süpürürken gözümde büyüyordu ekstra odaBenim de 3+1 ama bir oda boş, ayrı oturma odam benim de yok hoş salona da haftada kaç giriyorum tartışılır :))) keşke evim 2+1 olsa ama konyada evler en az 3+1 oluyor, 2+1 mantığı daha yeni yeni oturmaya başladı.
Teşekkür ederim canimmmGünaydın klubümüzün güzel hatunları
lingen 4 ayda ulaştığın neticeee müthiş ya!! Maşallah sana valla, takdire şayan
Doğru, salon çok daha büyük olacak di mi? Benim ailemle yaşadığım evde de, şimdi ki evimde de tek bir oda var ana yaşam yeri, o yüzden farkı unutuyorum
Salonun eşyalarını mı sen komşuya verdin canım? Şimdi boş mu orası?
Canimm teşekkürler darısı hepinizin basinagünaydın kızlarrrrrrrrrr
maşallah canım tebriklerrrr
Öff daha 6 gun varSamsonn seferin kızı başlarrr
Sefirin Kızı 16.Bölüm Fragmanı
Sefirin Kızı 16.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü 15 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.sefirinkizi.fragmanlarim.com
Hayır diğer dizisini izliyom o kızınIviiiittttsen izlemiyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?