sunu okudum ya ıcımde kelebekler ucusuyorVücut şekerden arınınca oyle oluyor dimi nisam
Ben de hic bozmadan devam ediyorum, bozmuyorum cunku diyet olarak yapmiyorum bu sekilde beslenmeyi seçtim devam ediyorum.. cok ta mutluyum yakinda 60li rakamlara geçiyorum, sen beni iteklemeseydin ben hala pogacasiz boreksiz yapamam diye mızlayacaktim
amin tesekkür ederim canim, teyze oldumsuzn tebrik ediyorum Allah anneli babalı büyütsün, sağlıklı uzun yıllarınız olsun çok sevindim
Vücut şekerden arınınca oyle oluyor dimi nisam
Ben de hic bozmadan devam ediyorum, bozmuyorum cunku diyet olarak yapmiyorum bu sekilde beslenmeyi seçtim devam ediyorum.. cok ta mutluyum yakinda 60li rakamlara geçiyorum, sen beni iteklemeseydin ben hala pogacasiz boreksiz yapamam diye mızlayacaktim
tam olarak nasıl yapılıyor ıcınde ne var bılmıyorum tek bıldıgım faydalı oldugu hergun her zaman yenılmez sanırım arada bır cıkolata pasta yenılecegıne mesır macunu yenılsın :)Mesir macunu hakkında ne düşünüyrosunz? Masamda bir adet duruyor
içerik sıralamasında # 1 ne?Mesir macunu hakkında ne düşünüyrosunz? Masamda bir adet duruyor
içeriği göremiyorum ki canm manisadan arkadaşım göndermiş yemedim kaldı.içerik sıralamasında # 1 ne?
aaa, genelde çubuk gibi sarıyorlar, onlarda yazıyor canım. Bir sürü güzel baharat var oluyor, ama ana içerik hep şekerdi benim gördüklerimde. Belki arkadaşın orijinal daha sağlıklı bişey göndermiştir. Marka varsa internette yazabilir.içeriği göremiyorum ki canm manisadan arkadaşım göndermiş yemedim kaldı.
Canim ben 24 ocakta 92 kiloyla basladim ve sürekli mizmizlaniyordum nisanin basinin etini yedim ben pogaca boreksiz duramam diye, ama nisayi dinledim ve yemedim o günden bu zamana bozmadım ve su an 70.2 ile 70.4 arasi gidip geliyorum... diyeti bırakıp saglikli beslenmeyi hayata gecirince hem diyet stresinden kurtuluyorsun hem de sağlıklı beslenip kilo veriyorsun... ve dedigin gibi hedefin zayiflamak değil saglikli beslenme olsun cunku saglikli beslenince kilo kendiliğinden gidiyor..Süpersin canım, ne zaman başlamıştın ? Bende tam anlamıyla geçen hafta başladım şuanda iyi gidiyorum amacım zayıflamak değil sağlıklı beslenmek .
Hakkaten ha vay canına balkon bile oda gibi pırıl pırıl :)) odanın resimlerini gördüm içim açıldı nisam emeğine sağlık ahsencik çok şanslı valla :)nisacim balkonun bile pırıl pırıl anacim nasil yetisiyorsun sen bunca şeye, dolly gibi klonların mu var acik söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?