Sağlıklı beslenirken;

sunu okudum ya ıcımde kelebekler ucusuyor boyle gordukce okudukca nasıl mutlu oluyorum anlatamam

bende balkonu yıkadım toprak yagmıs sanırım camlar batmıs
hıc camı sılmedım valla ben ve cam sılmemek dusunebılıyor musunuz ?
benım ıcın bır devrım su an

Süpersin canım, ne zaman başlamıştın ? Bende tam anlamıyla geçen hafta başladım şuanda iyi gidiyorum amacım zayıflamak değil sağlıklı beslenmek .

Mesir macunu hakkında ne düşünüyrosunz? Masamda bir adet duruyor
tam olarak nasıl yapılıyor ıcınde ne var bılmıyorum tek bıldıgım faydalı oldugu hergun her zaman yenılmez sanırım arada bır cıkolata pasta yenılecegıne mesır macunu yenılsın :)

içeriği göremiyorum ki canm manisadan arkadaşım göndermiş yemedim kaldı.
aaa, genelde çubuk gibi sarıyorlar, onlarda yazıyor canım. Bir sürü güzel baharat var oluyor, ama ana içerik hep şekerdi benim gördüklerimde. Belki arkadaşın orijinal daha sağlıklı bişey göndermiştir. Marka varsa internette yazabilir.

Süpersin canım, ne zaman başlamıştın ? Bende tam anlamıyla geçen hafta başladım şuanda iyi gidiyorum amacım zayıflamak değil sağlıklı beslenmek .
Canim ben 24 ocakta 92 kiloyla basladim ve sürekli mizmizlaniyordum nisanin basinin etini yedim ben pogaca boreksiz duramam diye, ama nisayi dinledim ve yemedim o günden bu zamana bozmadım ve su an 70.2 ile 70.4 arasi gidip geliyorum... diyeti bırakıp saglikli beslenmeyi hayata gecirince hem diyet stresinden kurtuluyorsun hem de sağlıklı beslenip kilo veriyorsun... ve dedigin gibi hedefin zayiflamak değil saglikli beslenme olsun cunku saglikli beslenince kilo kendiliğinden gidiyor..

nisacim balkonun bile pırıl pırıl anacim nasil yetisiyorsun sen bunca şeye, dolly gibi klonların mu var acik söyle
Hakkaten ha vay canına balkon bile oda gibi pırıl pırıl :)) odanın resimlerini gördüm içim açıldı nisam emeğine sağlık ahsencik çok şanslı valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…