- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Canım yoktur inşallah bişey hiçbirinizde. Rabbim korusun. Tedbiri elden bırakmamak mantıklı yine de, en iyisini yapıyorsun.Kızlar benim yine koşturmacalı geçiyor yorgunum günlerdir işten güçten, bu aralar köyde de inşaat işimiz var rahat üç ay sürer, yeni ev yaptırıyoruz ustalara yemek vs gerekiyor bi işe gidiyorum bi oraya gidiyorum kamyon çarpmış gibiyim. Daha mühimi bugün bizim işyerinde bi arkadaşımızda covid-19 çıktı, şansımıza binanın en etkileşimli odasında çalışıyor, hepimiz günde birkaç kez oraya gidiyoruz ve oradan da bizim odalarımıza evrak vermeye geliyorlardı. işyeri bu hafta kapatıldı haftaya duruma bakacağız, ben de haftalık gıda alışverişimi yaptım eve kapandım bugün itibariyle, köyde bizimkilerin yanındaydım bir süredir dolap bomboştu mecbur gittim markete hızlıca alışverişi yapıp döndüm. Bizimkilerin yanına da gitmeyeceğim en azından bir hafta. Normalleşme sürecinden sonra konyada epey katlanmış yeni vaka, il sağlık müdürlüğünü aradık vaka sayısı dört katına çıktı dediler, önceden epey azdı. garip olan arkadaşımız hiçbir belirti hissetmemiş ve hala hissetmiyormuş bugün konuştuk, sitelerinde vaka çıkınca hastaneye gitmiş belirti olmadığı için test yapmak istememişler, prematüre bebeği ve lohusa eşi var o yüzden tedirgin olmuş, maskesiz temas ettim böyle böyle belirtilerim de var diye abartmış bilerek :)) sonuç pozitif çıkmış, şimdi biz de düşünüyoruz arkadaşlarla bizler de hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz ama semptomsuz mu geçiriyoruz acaba diye. Test yaptırmak istedik ama mümkün olmadı, şu anda elimizde test kalmadı diyorlar.
Canim Allahin izniyle hicbiseyiniz yoktur hic kötüyü düşünmeyin.. eger pozitif olsa semptompsuz ataltiyorsunuz demektir biseycik olmaz.. benim kuzenim yakalandı tek semptom koku ve tat alamamasıydi iki hafta dinlendi turp gibi simdi... ama test yaptırmaya çalışın belirsizlik daha kotu insani kemirirKızlar benim yine koşturmacalı geçiyor yorgunum günlerdir işten güçten, bu aralar köyde de inşaat işimiz var rahat üç ay sürer, yeni ev yaptırıyoruz ustalara yemek vs gerekiyor bi işe gidiyorum bi oraya gidiyorum kamyon çarpmış gibiyim. Daha mühimi bugün bizim işyerinde bi arkadaşımızda covid-19 çıktı, şansımıza binanın en etkileşimli odasında çalışıyor, hepimiz günde birkaç kez oraya gidiyoruz ve oradan da bizim odalarımıza evrak vermeye geliyorlardı. işyeri bu hafta kapatıldı haftaya duruma bakacağız, ben de haftalık gıda alışverişimi yaptım eve kapandım bugün itibariyle, köyde bizimkilerin yanındaydım bir süredir dolap bomboştu mecbur gittim markete hızlıca alışverişi yapıp döndüm. Bizimkilerin yanına da gitmeyeceğim en azından bir hafta. Normalleşme sürecinden sonra konyada epey katlanmış yeni vaka, il sağlık müdürlüğünü aradık vaka sayısı dört katına çıktı dediler, önceden epey azdı. garip olan arkadaşımız hiçbir belirti hissetmemiş ve hala hissetmiyormuş bugün konuştuk, sitelerinde vaka çıkınca hastaneye gitmiş belirti olmadığı için test yapmak istememişler, prematüre bebeği ve lohusa eşi var o yüzden tedirgin olmuş, maskesiz temas ettim böyle böyle belirtilerim de var diye abartmış bilerek :)) sonuç pozitif çıkmış, şimdi biz de düşünüyoruz arkadaşlarla bizler de hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz ama semptomsuz mu geçiriyoruz acaba diye. Test yaptırmak istedik ama mümkün olmadı, şu anda elimizde test kalmadı diyorlar.
Nisa annem her aradığında balkonu soruyor, yıkamadığımı düşündükçe fena oluyor sanırım
Ben de suçlu hissettim senin fotoları görünce
canımmm sınavında basarılar dılıyorum sansın zıhnın acık olsun ınsallahMutlu haftalar kızlar ❤❤ sınavlarım başlıyor arada bana dua etseniz ne güzel olur
azimli iradeli kararlı akıllı güçlü arkadasım benımCanim ben 24 ocakta 92 kiloyla basladim ve sürekli mizmizlaniyordum nisanin basinin etini yedim ben pogaca boreksiz duramam diye, ama nisayi dinledim ve yemedim o günden bu zamana bozmadım ve su an 70.2 ile 70.4 arasi gidip geliyorum... diyeti bırakıp saglikli beslenmeyi hayata gecirince hem diyet stresinden kurtuluyorsun hem de sağlıklı beslenip kilo veriyorsun... ve dedigin gibi hedefin zayiflamak değil saglikli beslenme olsun cunku saglikli beslenince kilo kendiliğinden gidiyor..
nisacim balkonun bile pırıl pırıl anacim nasil yetisiyorsun sen bunca şeye, dolly gibi klonların mu var acik söyle
yaaa cok tesekkur ederım canım benım :) ahsen yavrum ya su evı yenıleme surecınde hıc ılgılenemedım hep otur annecım lutfen sabret az kaldı dedım durdum ufff dıyerek gıttı oturduHakkaten ha vay canına balkon bile oda gibi pırıl pırıl :)) odanın resimlerini gördüm içim açıldı nisam emeğine sağlık ahsencik çok şanslı valla :)
canım sen tedbırı bırakmayarak ıyısını yapıyorsun hıc rahatsızlık hıssetmıyorsan yoktur bırsey eger semptomsuz gecırırsende cok sanslısın derım en azından bagısıklık kazanmıs olursun kotusunden allah korusunKızlar benim yine koşturmacalı geçiyor yorgunum günlerdir işten güçten, bu aralar köyde de inşaat işimiz var rahat üç ay sürer, yeni ev yaptırıyoruz ustalara yemek vs gerekiyor bi işe gidiyorum bi oraya gidiyorum kamyon çarpmış gibiyim. Daha mühimi bugün bizim işyerinde bi arkadaşımızda covid-19 çıktı, şansımıza binanın en etkileşimli odasında çalışıyor, hepimiz günde birkaç kez oraya gidiyoruz ve oradan da bizim odalarımıza evrak vermeye geliyorlardı. işyeri bu hafta kapatıldı haftaya duruma bakacağız, ben de haftalık gıda alışverişimi yaptım eve kapandım bugün itibariyle, köyde bizimkilerin yanındaydım bir süredir dolap bomboştu mecbur gittim markete hızlıca alışverişi yapıp döndüm. Bizimkilerin yanına da gitmeyeceğim en azından bir hafta. Normalleşme sürecinden sonra konyada epey katlanmış yeni vaka, il sağlık müdürlüğünü aradık vaka sayısı dört katına çıktı dediler, önceden epey azdı. garip olan arkadaşımız hiçbir belirti hissetmemiş ve hala hissetmiyormuş bugün konuştuk, sitelerinde vaka çıkınca hastaneye gitmiş belirti olmadığı için test yapmak istememişler, prematüre bebeği ve lohusa eşi var o yüzden tedirgin olmuş, maskesiz temas ettim böyle böyle belirtilerim de var diye abartmış bilerek :)) sonuç pozitif çıkmış, şimdi biz de düşünüyoruz arkadaşlarla bizler de hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz ama semptomsuz mu geçiriyoruz acaba diye. Test yaptırmak istedik ama mümkün olmadı, şu anda elimizde test kalmadı diyorlar.
Canım yoktur inşallah bişey hiçbirinizde. Rabbim korusun. Tedbiri elden bırakmamak mantıklı yine de, en iyisini yapıyorsun.
Off ya her yerde arttı vakalar. Bizim millet ne anlar özeni, sosyal mesafeyi. Ancak yasakla, korkuyla birşey yaptırılıyor, görmüş olduk bir kez daha.
Canim Allahin izniyle hicbiseyiniz yoktur hic kötüyü düşünmeyin.. eger pozitif olsa semptompsuz ataltiyorsunuz demektir biseycik olmaz.. benim kuzenim yakalandı tek semptom koku ve tat alamamasıydi iki hafta dinlendi turp gibi simdi... ama test yaptırmaya çalışın belirsizlik daha kotu insani kemirir
Valla kızlar ben aslında virüsü kapmış olmak istiyorum işin doğrusu, sonuçta yok olmayacak bu er ya da geç herkes enfekte olacak. Geçireyim de bitsin bu aylardır çektiğimiz çile diye düşündüm kendi kendime :)) Şu anda yaz mevsimi, vaka az, hastaneler henüz boş, semptomlar hafif. Tam zamanıydı bence enfekte olmanın ki pozitif çıkan arkadaşa da sıranı savdın şanslı köfte dedim :)) beni üzen birilerine bulaştırmak olur gençler taşıyıcı oluyor malum.evın en cok kullandıgım yerı balkon ondan dolayı
bırde kapalı olunca temız kalıyor açık balkonu yıkasan 1 saat sonra yıne batar yıkadıgına degmez bosver
allahım neler dıyorum ben bu normallesme surecınde tam anlamıyla normallestım sanırım
canımmm sınavında basarılar dılıyorum sansın zıhnın acık olsun ınsallah
azimli iradeli kararlı akıllı güçlü arkadasım benım
sevıyorum evle ugrasmayı sevmesem cekılecegı yok
yaaa cok tesekkur ederım canım benım :) ahsen yavrum ya su evı yenıleme surecınde hıc ılgılenemedım hep otur annecım lutfen sabret az kaldı dedım durdum ufff dıyerek gıttı oturdu
dun en son geldı
sonunda bıttı mı ısın sukur !
dedıdedım al balkonu yıkadım temız kovaya su doldurdum oyuncak ordekler , arabasını da cıkardım doya doya oyna dedım yanına kahvemı de yaptım oturdum ahsene de tabı cok sever sekersız turk kahvesını bır yandan kahve ıcıyor bır yandan ordeklerını yuzduruyor sonunda mutlu oldu ama bu 2 haftadır evımız yeterınce guzel boyama artık temızlık yapma yoruluyorsun bırak artık yaşlanacaksın anne ! yorulma yeter artık deyıp durdu
canım sen tedbırı bırakmayarak ıyısını yapıyorsun hıc rahatsızlık hıssetmıyorsan yoktur bırsey eger semptomsuz gecırırsende cok sanslısın derım en azından bagısıklık kazanmıs olursun kotusunden allah korusun
ınsanlar cok dıkkatsız ılk sıralar bızım bu bolge cok ıyıydı sımdı turkıyenın yuz karası durumundayız hastaneler dolmus tasmıs durumda burda sıtemızde 10 kısıde de pozıtıf onlar hastanede normallesme suresını ınsanlar gecmıs gıbı yorumladı ozensız davrandılar onların bu gebeşliğini bızler tereddutle cekıyoruz 3 aydır evdeyım 3 aydır ... ahsen depresyona gırdı ben cok sıkıldım ama tedbırı elden bırakmamak gerek
Canım tam olarak ne olduğu da belli değil ki. Daha önce geçirmesine rağmen yeniden hastalandığı söylenenler de var. Hem zamanla tedavisi için daha etken ilaçlar da bulunur belki.Valla kızlar ben aslında virüsü kapmış olmak istiyorum işin doğrusu, sonuçta yok olmayacak bu er ya da geç herkes enfekte olacak. Geçireyim de bitsin bu aylardır çektiğimiz çile diye düşündüm kendi kendime :)) Şu anda yaz mevsimi, vaka az, hastaneler henüz boş, semptomlar hafif. Tam zamanıydı bence enfekte olmanın ki pozitif çıkan arkadaşa da sıranı savdın şanslı köfte dedim :)) beni üzen birilerine bulaştırmak olur gençler taşıyıcı oluyor malum.
hepımız cok rahat atlatırız ınsallah bagısıklıgı yuksek tutmak dengelı beslenmek dıkkat etmek sart bagısıklıgı guclu olanlar rahat atlatıyor benım astım gecmısım var zature gecmısımde var ben korkuyorum yuzume ruzgar degse nefes alamam kıtlenırım o yuzden aşırı sıcakta bıle arac camı acamam mesela bogulurum cunku ruzgar degdıkce cigerım o kadar zayıfValla kızlar ben aslında virüsü kapmış olmak istiyorum işin doğrusu, sonuçta yok olmayacak bu er ya da geç herkes enfekte olacak. Geçireyim de bitsin bu aylardır çektiğimiz çile diye düşündüm kendi kendime :)) Şu anda yaz mevsimi, vaka az, hastaneler henüz boş, semptomlar hafif. Tam zamanıydı bence enfekte olmanın ki pozitif çıkan arkadaşa da sıranı savdın şanslı köfte dedim :)) beni üzen birilerine bulaştırmak olur gençler taşıyıcı oluyor malum.
Canım yoktur inşallah bişey hiçbirinizde. Rabbim korusun. Tedbiri elden bırakmamak mantıklı yine de, en iyisini yapıyorsun.
Off ya her yerde arttı vakalar. Bizim millet ne anlar özeni, sosyal mesafeyi. Ancak yasakla, korkuyla birşey yaptırılıyor, görmüş olduk bir kez daha.
Kızlar benim yine koşturmacalı geçiyor yorgunum günlerdir işten güçten, bu aralar köyde de inşaat işimiz var rahat üç ay sürer, yeni ev yaptırıyoruz ustalara yemek vs gerekiyor bi işe gidiyorum bi oraya gidiyorum kamyon çarpmış gibiyim. Daha mühimi bugün bizim işyerinde bi arkadaşımızda covid-19 çıktı, şansımıza binanın en etkileşimli odasında çalışıyor, hepimiz günde birkaç kez oraya gidiyoruz ve oradan da bizim odalarımıza evrak vermeye geliyorlardı. işyeri bu hafta kapatıldı haftaya duruma bakacağız, ben de haftalık gıda alışverişimi yaptım eve kapandım bugün itibariyle, köyde bizimkilerin yanındaydım bir süredir dolap bomboştu mecbur gittim markete hızlıca alışverişi yapıp döndüm. Bizimkilerin yanına da gitmeyeceğim en azından bir hafta. Normalleşme sürecinden sonra konyada epey katlanmış yeni vaka, il sağlık müdürlüğünü aradık vaka sayısı dört katına çıktı dediler, önceden epey azdı. garip olan arkadaşımız hiçbir belirti hissetmemiş ve hala hissetmiyormuş bugün konuştuk, sitelerinde vaka çıkınca hastaneye gitmiş belirti olmadığı için test yapmak istememişler, prematüre bebeği ve lohusa eşi var o yüzden tedirgin olmuş, maskesiz temas ettim böyle böyle belirtilerim de var diye abartmış bilerek :)) sonuç pozitif çıkmış, şimdi biz de düşünüyoruz arkadaşlarla bizler de hiçbir rahatsızlık hissetmiyoruz ama semptomsuz mu geçiriyoruz acaba diye. Test yaptırmak istedik ama mümkün olmadı, şu anda elimizde test kalmadı diyorlar.
Azını yamultup ameen ne olacaaakk...sen de ne ölümden korkuyormuşsun, kader diye bişey var diyip ağzını yamultarak konuşan erkek milletine özellikle fitil oldum şu süreçte... cahillik tavan, şiddet gösteresim geliyor gücüm yetsee. Hiç kimseyi düşünmüyorsun 3 aydır el kadar yavrularını göremeyen, sarılamayan doktorları düşün diyorum ama, laftan anlayan olsa.Yasakla , para cezasıyla korkan bir yapımız var. Eminim hastanelerde kovid muayeneleri ücretli olsa herkes daha tedbirli olur. Eşim manisada çalışıyor bir fabrikada 100 kişi diğerinde 30 kişi tespit edilmiş.
Mesela sokağa çıktığımda maskesiz çok az insan görüyorum herkes maskeli orada sorun yok ama insanlar dipdibe, birbirine sürtüne sürtüne yürüdükten sonra üç tane maske taksan ne yazar :)) dün kasada hemen arkamdaki dibimde, uzaklaşayım diye önüme bir adım atıyorum o da peşimden atıyor, bu sahne haftalardır sürekli başıma geliyorAzını yamultup ameen ne olacaaakk...sen de ne ölümden korkuyormuşsun, kader diye bişey var diyip ağzını yamultarak konuşan erkek milletine özellikle fitil oldum şu süreçte... cahillik tavan, şiddet gösteresim geliyor gücüm yetsee. Hiç kimseyi düşünmüyorsun 3 aydır el kadar yavrularını göremeyen, sarılamayan doktorları düşün diyorum ama, laftan anlayan olsa.
Burada maske takan çok az artık, % 30 gibi diyebilirim. Marketler de zorunlu olmasa onu da takmayacaklar. Cafeler desen tıklım tıklım, dip dibe ve hiç birinde maske yok. Rahatlık hayret verici. Pazar kahvaltını da evde yap be kardeşim diyesim geliyor. Bizde de vaka hiç kalmadı, hastane de yatan yok diyorlardı, geçen köşedeki marketi kapatıp karantinaya almışlar.Mesela sokağa çıktığımda maskesiz çok az insan görüyorum herkes maskeli orada sorun yok ama insanlar dipdibe, birbirine sürtüne sürtüne yürüdükten sonra üç tane maske taksan ne yazar :)) dün kasada hemen arkamdaki dibimde, uzaklaşayım diye önüme bir adım atıyorum o da peşimden atıyor, bu sahne haftalardır sürekli başıma geliyornormalde de yılışık yapışık milletiz zaten, hadi tanıdığına yaklaşıyor da yolda tanımadığının üstüne üstüne koşuyorlar ya, bu konyada hep böyleydi ama şu dönemde iyice rahatsız oldum ben.
Çuvaldızı kendime batıracak olursam vaka sayıları azalıyor iyileşen artıyor yakında biter bu iş falan diye rahatlamaya başlamıştım, konyada vaka epey az diye bir iki haftaya cafelerde gezerdim herhalde, zaten tam da bu aşırı güven tehlikeli değil mi. Tam böyle düşünürken arkadaşımızın virüs kaptığını ama semptomsuz geçirdiğini öğrenmemiz iyi oldu, demek ki biz de taşıyıcı olabiliriz dikkat etmemiz lazım. Kendisi de söyledi, sitelerinde semptomsuz geçirenin enfekte ettiği birkaç kişi hastaneye yatmış mesela, bilemiyosun ki kim ağır geçirecek.
Mesela sokağa çıktığımda maskesiz çok az insan görüyorum herkes maskeli orada sorun yok ama insanlar dipdibe, birbirine sürtüne sürtüne yürüdükten sonra üç tane maske taksan ne yazar :)) dün kasada hemen arkamdaki dibimde, uzaklaşayım diye önüme bir adım atıyorum o da peşimden atıyor, bu sahne haftalardır sürekli başıma geliyornormalde de yılışık yapışık milletiz zaten, hadi tanıdığına yaklaşıyor da yolda tanımadığının üstüne üstüne koşuyorlar ya, bu konyada hep böyleydi ama şu dönemde iyice rahatsız oldum ben.
Çuvaldızı kendime batıracak olursam vaka sayıları azalıyor iyileşen artıyor yakında biter bu iş falan diye rahatlamaya başlamıştım, konyada vaka epey az diye bir iki haftaya cafelerde gezerdim herhalde, zaten tam da bu aşırı güven tehlikeli değil mi. Tam böyle düşünürken arkadaşımızın virüs kaptığını ama semptomsuz geçirdiğini öğrenmemiz iyi oldu, demek ki biz de taşıyıcı olabiliriz dikkat etmemiz lazım. Kendisi de söyledi, sitelerinde semptomsuz geçirenin enfekte ettiği birkaç kişi hastaneye yatmış mesela, bilemiyosun ki kim ağır geçirecek.
canım geçmiş olsun sen tedbirini al gerisi bırak
zten milletimiz nasıl anlamıyor
kaldı ki maske insanı inan korumuyor tek gerçek sosyal mesafe ve temizlik
burda durum pek açıcı değil
sahiller adım atılmıyor güya önlem alınmış herhangi bir önlem yok
mağazalarda kuyrukta bekliyorlar inanırmısınızzz bu ne acele
ben parkta yürüyordum son 6 gündür gitmiyorum park nefes alınmıyor heryer insan sepetini alan gelmiş bisikletini
alan gelmiş maskeleri eldivenler her yere atmışlarr yok böyle bir pislik doğa kendine geldi diyorduk ama biz kendimiz
mahvetik
pazar gün sınav vardı oğlanın okulun önü insan seli ya bırak çocuğunu git
okulun yakınındaki cafeler tıklım tıklım anlamış değilim
bu insan kendi önlemlerini almazsa devlet napsın kii
Guten Morgen güzel hatunlarHayırlarla dolu bi gün olsun, güzel değerlendirelim inşallah.
Günaydııın canım! Ne kadar güzel, 5 -10 dk lık bir zevk için böyle iyi görünmek, iyi hissetmekden vazgeçilmez. Hiç bozma inşallah.Günaydınn canım , 2 öğün beslenmeyi çok sevdim, şeker ekmek pirinç vs tüketmediğim için de şu aralar şişkinliğim yok aynada baktığımda kendmi çok daha iyi görüyorumumarım hep böyle devam ettiririm.
İki öğün beslenme bana da çok iyi geliyor, mesela sabahları iki yumurtalı tereyağlı kaşarlı omlet yiyorum ki bu bile tek başına saatlerce tok tutmaya yetiyor ama 3-4 saate hemen acıkmayayım diye yanına bir kase yeşil zeytin, iki salatalık bir domates, yarım avuç kadar badem 3-4 hurma yedim :)) saat 9’da böyle yiyince 3’e kadar tok şekilde duruyorum ben. Yemeği saat gözeterek yemem aslında ne zaman acıkırsam o zaman, ki dediğim saatlere denk geliyor genelde. Öğleden sonra da bol salatalı ve içinde bir parça da olsa et bulunan bir yemek yedim mi yatağa bile tok giriyorum, zaten karnımın tok olması mutlu olmama yetiyor ahahahaGünaydınn canım , 2 öğün beslenmeyi çok sevdim, şeker ekmek pirinç vs tüketmediğim için de şu aralar şişkinliğim yok aynada baktığımda kendmi çok daha iyi görüyorumumarım hep böyle devam ettiririm.
İki öğün beslenme bana da çok iyi geliyor, mesela sabahları iki yumurtalı tereyağlı kaşarlı omlet yiyorum ki bu bile tek başına saatlerce tok tutmaya yetiyor ama 3-4 saate hemen acıkmayayım diye yanına bir kase yeşil zeytin, iki salatalık bir domates, yarım avuç kadar badem 3-4 hurma yedim :)) saat 9’da böyle yiyince 3’e kadar tok şekilde duruyorum ben. Yemeği saat gözeterek yemem aslında ne zaman acıkırsam o zaman, ki dediğim saatlere denk geliyor genelde. Öğleden sonra da bol salatalı ve içinde bir parça da olsa et bulunan bir yemek yedim mi yatağa bile tok giriyorum, zaten karnımın tok olması mutlu olmama yetiyor ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?