- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Önemli olan tok gezmek :)) sağlıklı yemeklerle tabi, tok olunca insan ara öğünmüş yemekmiş pek düşünmüyor. yoksa ben de çok severim yemeğiBende ilk defa herhangi bir öğünden sonra ,ara öğün ne zaman yapmalıyım vs düşünmeden geçiriyorum . Beynimi şartlandırdım sanırım inşallah devamı gelir alışırım bu tarz beslenmeye.
utu yaptım bıttı cok severım utu yapmayı bıtınce sankı en sevdıgım yemek hemen bıtmıs gıbı hıssedıyorum utulenecek bırsey aradım bulamadımgardırop ıcıne baktım askıda kırısan var mı dıye 1-2 gomlek de oyle tırtıkladım
utu yapmadan once kahvemı yaparım ,sevdıgım muzıklerı lısteye alırım acarım sarkı ,kahve ıce ıce vantılator altında yaparım... utumude severım, kolay utulenır gıysılerı de tercıh ederım, bazı markaların tercıh ettıgı kumaslar su gıbı akar ozellıkle dıkkat ederım alırken kuması... bugun toplam 18 gomlek utuledım ve hepsı toplam 40 dk surdu :)Gerçekten mi hiç sevmediğim iş ütü, dün gece yaptım birkaç parça aman Allahım yandım resmen ..
Hiç normal hareketler değil bunlar, ütü de sevilir mi yautu yaptım bıttı cok severım utu yapmayı bıtınce sankı en sevdıgım yemek hemen bıtmıs gıbı hıssedıyorum utulenecek bırsey aradım bulamadımgardırop ıcıne baktım askıda kırısan var mı dıye 1-2 gomlek de oyle tırtıkladım
utu nasıl bırsey bılıyor musun , hayatında duzeltemedıgın puruzlerı canını sıkan seylerı elının altına vermısler ve elındekı sihirli degnek ıle onu ıstedıgın sekılde duzeltıyorsun gıbı, tamamen senın elınde tamamen senın kontrolunde olan herseyı cok severımHiç normal hareketler değil bunlar, ütü de sevilir mi ya
En son evden çıktığımdan beri 6-7 senedir tek yaşıyorum sanırım, bir kez bile toplu ütü eylemi yapmadım. Her sabah giyeceğim şeyi ütülüyorum sadece.
Şu kazanlıları mı tavsiye ediyorsun canım? Hani evden çıkmadan ütülüyorum ya ben, su ısınmasını falan bekleyemem diye o topa girmedim hiçutu nasıl bırsey bılıyor musun , hayatında duzeltemedıgın puruzlerı canını sıkan seylerı elının altına vermısler ve elındekı sihirli degnek ıle onu ıstedıgın sekılde duzeltıyorsun gıbı, tamamen senın elınde tamamen senın kontrolunde olan herseyı cok severımegomu utuyle tatmın edıyorum
gercekten kıyafetlerın kuması ve utunun kendısı onemlı
klasık duz utuyle ben hayatda utu yapamam mesela 2 dk surecek ıs 10 dk surerse ondan kımse keyıf almaz :)
utu yaptım bıttı cok severım utu yapmayı bıtınce sankı en sevdıgım yemek hemen bıtmıs gıbı hıssedıyorum utulenecek bırsey aradım bulamadımgardırop ıcıne baktım askıda kırısan var mı dıye 1-2 gomlek de oyle tırtıkladım
Hiç normal hareketler değil bunlar, ütü de sevilir mi ya
En son evden çıktığımdan beri 6-7 senedir tek yaşıyorum sanırım, bir kez bile toplu ütü eylemi yapmadım. Her sabah giyeceğim şeyi ütülüyorum sadece.
Eki Görüntüle 2650103
Ya bu karabuğday ekmeğinin müptelası oldum kızlar. Tek sıkıntı çok tok tutuyor.
Günaydın canım, dünkü trabzondaki tablodan sonra inancımı hepten yitirdim. Devletimiz ne yapsın, Çin deki gb insanları zincirle evlerine mi kapatacak. hem cehalet hem virüsle uğraşıyoruz bizim yükümüz daha ağır.
kazanlı ama uygununa kacmamak gerek fıyatı uygun olanlar gec ısınıyor benım gıbı sabırsız bırıne gore degıl fışe taktım mı gomlegı utu masasına gecırene kadar utu ısınmıs olmalıŞu kazanlıları mı tavsiye ediyorsun canım? Hani evden çıkmadan ütülüyorum ya ben, su ısınmasını falan bekleyemem diye o topa girmedim hiç
110 liraya aldım ben, migrostankazanlı ama uygununa kacmamak gerek fıyatı uygun olanlar gec ısınıyor benım gıbı sabırsız bırıne gore degıl fışe taktım mı gomlegı utu masasına gecırene kadar utu ısınmıs olmalı
philips ve tefal bu konuda ıyı bu ıkısınden baskasını tanımam
2 bın tl den asagıya bulunmuyor bana gore guzel utu
ben 6 sene once evlenecegım sırada aldıgımda fıyatları 1800 den baslıyordu o fıyata almıstım sımdı pıyasada durum ne bılmıyorum ılk gunkı gıbı canavar gıbı masallah , bekarken baba evınde kullandıgım utunun aynısını almıstım kı yenı versıyonları cıkmıstı param yetmemıstı de eskı versıyonu almıstım ona ragmen cok memnunum bar gucu 6 dan asagı olmamalı
utuyu koyuyorsun ustune utu adeta dans edıyor resmen bır parmak ucunla utuyu ıttırerek gomlegın tum kırısıgını acıyorsun ve sadece buharla kendı kendıne acıyor
nasıl sevılmez bu utu de bana :)
O nasıl soru, yapacak şey mi yok?ee sen naparsın evde
110 liraya aldım ben, migrostanHala sevimli gelmedi ütü mevzusu. Benimle dans edip, 2 de iltifat ederse belki
O nasıl soru, yapacak şey mi yok?yiyorum, içiyorum. yatıyorum. Bazen kitap okuyorum, film seyrediyorum. Ufak öğrenimciklerim oluyor. Cumartesileri temizlik günü sadece sonra yine aynı döngü
sabah fırında mücver yedım
aksam etlı nohutlu salcalı turlu yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?