Sağlıklı beslenirken;

oyle sinirlıyım kı anlatamam
89783398983 kez krem dedım krem krem krem krem krem

koltuklar bej olmus açık bej

krem ıste dıyorlar bana
krem ıle bejın arasındakı farkı bılmeyen mobılyacı

erhana dedım kı benım ordakı gozum sendın bu hatayı senden bılırım ustune dusmedın rahat davrandın boyle oldu
5 sene bunu kullanırım 5 sene sonra oturma odasına alırım oturma grubu olarak kullanırım 5 sene sonra gıdıp en baba salon takımını alırım haberın olsun hevesim kursagımda kaldı bekledıgıme degseydı keske dedım

işini sorumlulugunu duzgun yapacaksan yap yoksa herseyın bedelı var keyfı bılır bana hava hos

bırde dalga gecıyordu benımle bılmem kac kusur kere krem dedın dıye yetmemıs 8924892498278923728937393793198123913921379213 kere demem gerekmıs demek kı

oyle sinirlıyım kı anlatamam
89783398983 kez krem dedım krem krem krem krem krem

koltuklar bej olmus açık bej

krem ıste dıyorlar bana
krem ıle bejın arasındakı farkı bılmeyen mobılyacı
Of kötü olmus
Örnek kumas yok muydu peki?
Böyle sey mi olur ya, resmen yanlis renk gelmis

Pahali miyid koltuklar? Öyle yap artik ne bileyim, geri iade sansin yok mu? Onlarin hatasi olmuyor mu sonucta?
Esin rengine nerden bakmis? Katalogtan mi? Bir örnek kumas falab görmüs mü? Böyleyse hata onlarda. O kadarda bekledin.

Of kötü olmus
Örnek kumas yok muydu peki?
Böyle sey mi olur ya, resmen yanlis renk gelmis
Pahali miyid koltuklar? Öyle yap artik ne bileyim, geri iade sansin yok mu? Onlarin hatasi olmuyor mu sonucta?
Esin rengine nerden bakmis? Katalogtan mi? Bir örnek kumas falab görmüs mü? Böyleyse hata onlarda. O kadarda bekledin.
aslında erhanın hatası bana kartelada hatta buraya da yuklemıstım renk bu dıye hepınızde guzelmıs renk demıstınız o renktı sectıgım
ama erhan flash acık cekmıs ve bana demıyorkı resımdekınden 2 ton koyu haberın olsun demıyor
bende ıyı guzel tam ıstedıgım krem beyaza yakın dıyorum ve hala demıyor kı ornektekı kuması gorende o cektıgı resmı aradakı farkı bılen o demıyor kı en az 2 ton fark var demıyor

koltuklar geldı dun bır geldı bıldıgın kahverengı o kadar uzgunum kı
erhan bu ne ? dedım
e resımde daha farklı cıkıyor tabı dıyor oglum desene 2-3 ton fark var ona gore degerlendır dıye sen soylemezsen ben bana gonderdıgını bılırım senı oraya nıye yolladım dedım
e bu renkde guzel dıyor bana
berjerlerımle uymadı ama berjer petrol mavısı ordek bası yesılı arası bır renk gelen koltuk kahverengı
cok uzgunum cok hıc ıcıme sınmedı hıc hayalımdekı gıbı olmadı toplam 5 bın tl tuttu fıyatı 2 tane chester koltuk ıcın
tum gun konusmadım kendısıyle tamamen erhanın hatası ve o kadar dedım kı bak lutfen aldık tam ıstedıgımız gıbı de yapacaklar 20 yıl kullanıcaz ona gore dememe ragmen 923983923 kere krem dememe ragmen
cok sinirliyim

Ben de gerçekten krem ile bejin ne farkı var bilmiyorum, ama yine de fikrimi sorarsan bence gayet güzel duruyor ☺
gercekten guzel duruyor mu ya kendımı tum gece ıkna etmeye calıstım halı gelınce koseye abajurler aksesuarlar gelınce boyle durmaz daha ıyı durur oda bos ondan boyle dıye soylenıp surdum kendımı ıkna etmek ıcın
hayatımda kullandıgım en koyu renk boyle bır bej ben beyazlara oyle alısıgım kı

bak kuzu krem bu
bej bu
kremı krema, bejı sutlu kahve gıbı dusun :)

krem kırık beyazın daha tok rengıdır beyaza yakın olur ekru gıbı
bej de ıcınde kahvelık barındırıyor kremın 2 ton koyusu olur bej

mavı koltukların hakkı kremdı gıbı gelıyor bana inci rengı gıbı yanı ...

kısmet boyleymıs

bırde kumas kadıfe secmıs yanar donerlı
aksam olunca rengı atayım aksam oldugunda cok yuksek aydınlatmaya sahıp olmamıza ragmen kahverengı duruyor bıldıgın kahverengı

Cok iyi anliyorum seni, cappuccino renginde olmus kötü falan da durmuyor ayrica sadece bekledigin renkte olmadigi icin üzgünsün, moralini bozma artik yapcak bir sey yok

bırde kumas kadıfe secmıs yanar donerlı
aksam olunca rengı atayım aksam oldugunda cok yuksek aydınlatmaya sahıp olmamıza ragmen kahverengı duruyor bıldıgın kahverengı
İstediğin gibi olmamasina üzülmen gaywt normal canim ama bence de kötü durmuyor baya güzel... tabi senin icine sinmesi en önemlisi... begenmediysen degistirme imkanın yok mu

Cok iyi anliyorum seni, cappuccino renginde olmus kötü falan da durmuyor ayrica sadece bekledigin renkte olmadigi icin üzgünsün, moralini bozma artik yapcak bir sey yok
İstediğin gibi olmamasina üzülmen gaywt normal canim ama bence de kötü durmuyor baya güzel... tabi senin icine sinmesi en önemlisi... begenmediysen degistirme imkanın yok mu
kızlar valla cok sagolun guzel dendıkce daha bır rahatladım
maalesef tekrar degıstırme sansım yok ama sızlerın zevkıne guvenıyorum guzel dendıyse guzeldır :)

Günaydın hatunlar :))
Nisam malum erkeklerin çoğu bilmez renkleri ayrıntılarıyla, kahverengi olana kadar her tona krem derler :)) enişteye göre gayet kremdir o yani. fakat ben de epey beğendim nisam, sen daha açık renklere alışkın olduğun için yadırgamışsındır ama daha ağır güzel durmuş bence bu renk. iki üç hafta geçsin aradan alışacaksın gör bak. zaten senin aksesuarların genellikle açık renk onlar açar zaten odanın rengini. güle güle kullanın ben çok beğendim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…