Sağlıklı Beslenme Günlüğüm.....

naber günlüğüm, iyimisin?:)
menümü dün yoğunluktan yazamadım, şimdi yazarım.
bugün kahvaltım karatay rüzgarından esti:)))
zaten yumurtaya bayılan biriyim, sütü yoğurdu eti çok severim.....
çerez desen BAYILIRIM:))))
epey karışık aslında karatay diyeti, öğrenilmez değil öğrenilir ama biraz emek harcamam lazım, karatay tarzı üzerine okumam araştırmam düşünmem lazım öğrenmem için ve tam hakim olabilmem için.
inşaallah en azından şu kilo vermeme bi fayda etse şu karatay diyeti bari
artık tombiş olmak istemiyorum((
ve artık kilo vermek, şu ilaçlarımıda bırakıp bir bebek düşünebilmek istiyorum.....((
hayırlısı olsun herşeyin tabiki hayatta yinede..... hayır olmayınca sonucunda refah olmuyo çünkü bence.

bugünki kahvaltım
1hurma
1sb süt
2haşlanmış yumurta
1sb yeşilçay
şekersiz çay

Kolay gelsin Meyra cim.

Benim durum kotu. Kilo konusunda motivemi kaybettim. Cok yiyorum ama yediklerimden tad alamiyorum. Cumadan beri soguk almisim. Biraz da onun etkisi var.

Sen devam et caki gibi gorucem seni.

Kolay gelsin Meyra cim.

Benim durum kotu. Kilo konusunda motivemi kaybettim. Cok yiyorum ama yediklerimden tad alamiyorum. Cumadan beri soguk almisim. Biraz da onun etkisi var.

Sen devam et caki gibi gorucem seni.

sağol canım benim....

geçmiş olsun sanada soğuk algınlığı için, istersen bi adaçayı iç doğal antibiyotik.
bende seni çakı gibi görücem ama, biraz izinlisin o zaman, ama bi müddet izinlisin sadece, tamam mı?:)))
ara ara herkes böyle oluyo canım takma kafana...

karatay diyeti hakkında bilgin varmı?
karatay tarzı beslenme ne kadar sağlıklı bilemiyorum şuan ama araştırıyorum şuan o tarzı.
mesela kalori hesabı yok, glisemik indeks hesabı var, oyüzden bolca yiyebiliyormuşsun......
bu tarzı bilmiyorsan bi göz at sende derim....

Sagol canim. Kulagim agriyor benim. Ilac fobisi var bende o yuzden ilac icemiyorum. Demir ilaclarimi bile zorla icerim ama bir hafta izin bana. Bugun tatli yememeye calisicam. Dogal caylari icerim normal gunlerde de icerim sorun degil.

Sadece televizyonda dinlenmistim. Saglam kahvalti yapin diyor, yumurtayi oneriyor, cayi sekersiz icin diyor. Sekeri kesmek onemli, balin bile fazlasi zarar. Dogal olan seyleri yeyin diyor, az da olsa tereyagi, findik , ceviz filan.

ay nedir bu fobilerden çektiğimiz bizim:)
geçmiş olsun.
korkuların en iyi ilacı üzerine gitmek, eski panik atak hastası olaraktan söyleyeyim bunu:)
"korku karanlıkta yanan bir muma benzer; üzerine gittikçe gölgen gibi küçülür, kaçtıkçada büyür..."
korkular zordur ama çok iyi anlıyorum seni.
korku için vesvesede derler, vesveseyi galeye aldıkça besler büyütürmüş kişi, ama galeye almayıp umursamadıkçada kaybolur gidermiş korku.
bu da çok mühim bi ayrıntı bence....
vesvesesiz insan yoktur bence, önemli olan vesvesenin dozu galiba.

Son düzenleme:

Yok kiz ilac bogazima takiliyor , tehlikeli yani. Antibiotik te almayi sevmem zaten. En iyisi dogal iyilesmek.

Yok kiz ilac bogazima takiliyor , tehlikeli yani. Antibiotik te almayi sevmem zaten. En iyisi dogal iyilesmek.

çok büyük ilaçları bende yutamam, ezerim toz halinde içerim gerektiğinde:)
yok ille ben içirecem sana bu ilacı dermişim:))))
şaka tabi:)

Amin. O tarafta diyet e ihtiyacim da olmaz. Saka tabi.

ilginçsin:))))

çocuğun biri kedileri çok seviyormuş, derken gel zaman git zaman annesi buna bir kedi almak zorunda kalmış hal böyle olunca.
çocuk kedi sevgisinden kediyi hergün yıkar olmuş, annesi diyormuş oğlum bu kadar yıkama kediyi, ölür bak sonra demiş, çocukta olsun anne bişey olmaz diyip devam etmiş kediyi hergün yıkamaya. anne birgün bi bakmış çocuk elinde kedisi ağlıyo, ne oldu demiş çocuğa, çocukta kedim öldü anne demiş, o esnada da kedi ıslakmış, kadında demişki; ben sana demedimmi okadar çok yıkama ölür kedin diye demiş, çocukta cevap vermiş; yıkarken değil anne sıkarken öldü demiş:))))))))

Zavalli kedi.:26: Kendi kendini kuruturdu o yahu :))

Cikiyorum ben meyra cim. Sen aynen devam... Gorusuruz.

Son düzenleme:
Zavalli kedi.:26: Kendi kendini kuruturdu o yahu :))

Cikiyorum ben meyra cim. Sen aynen devam... Gorusuruz.

çok sevince çocuk şaşırmış napacanı:))))
şaka bi yana, kedi zaten yıkanmazki, kedi kendi kendini temizler, yıkama sadece kediye eziyet, hı bişeyin içine falan düşerde acayip kirlenir falan neyse hadi ozaman yıkarsın binde bir olur o da işte.
ben kedi aşığıyımdır bu arada:)
ama benim bir kedim yok....

tamam güle güle canım, kulağını başını sıcak tut bi müddet sende, görüşürüz:)

bugün hiç ekmek yemedim, aferim bana:))))
eşime bugün dedimki ben diyet yapıcam yarına bana fındık al biraz dedim, yüzüme baktı şaşkın şaşkın

bugün becerebildiğim kadarıyla karatay tarzı beslenmeye çalıştım, iyiydi, yumurtayı bol yedim:)
yumurtadan dolayı tokluk hissi oldu genelde.
akşama doğru bir mide bulantısı oldu, halada var, belki değişik beslenme şekline tepki vermiştir bünyem, beslenme değişikliğindendir belki bu bulantım yani, çünkü yenada da olmuştu galiba 2.gündü bulantı:44:.
ben hassas olunca bende daha çabuk olmuştur belki, neyse devam edelim bakalım bi müddet zaman ne göstercek bakalım.....
ah kilo versem ah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…