Sağlıklı Beslenme Günlüğüm.....

Teşekkür ederim. :)
Sende başlamışsın galiba canım mesajları pek okumadım ama lahana çorbası gözüme çarpmadı değil. :)

Evet lahana corbasiyla acilisi yaptim. Ne yalan soyleyeyim acim ama midem genislemis baya.(3 kutu yas pastadan sonra normal ) Ondan bu aclik. Bir iki gune duzene otururum. Sen peki, kac kilosun, kaca inmek istiyorsun.

Evet lahana corbasiyla acilisi yaptim. Ne yalan soyleyeyim acim ama midem genislemis baya.(3 kutu yas pastadan sonra normal ) Ondan bu aclik. Bir iki gune duzene otururum. Sen peki, kac kilosun, kaca inmek istiyorsun.

Ben çokum yaa.. 85
İlk etapta 75i görmem lazım.. Sonrası, inebilirsem 60..
Yani upuzun bi yol aslında..

Sen kaçsın canım?

Ben çokum yaa.. 85
İlk etapta 75i görmem lazım.. Sonrası, inebilirsem 60..
Yani upuzun bi yol aslında..

Sen kaçsın canım?

Ben yazin 80 kg ydum. Sonra tam diyet olmayan bir sistemle 65 kg ya indim. Sonra 68 e ciktim. Su pastalardan sonra 72 yi gordum. Pisman degilim yine yerim.:) O an tamam dedim.

Evet uzun ama gerekli , olmuyor boyle. Dolunay gecti tam zamani simdi diyet icin. Biraz dikkat edersen verirsin.

1 dk 1 dk.
Diyet olmayan sistem mi?
Neler yaptığını paylaşır mısın lütfen? Şöyle kaba taslak yani. Seni de yormak istemem çok.. Şöyle genel hatlarıyla biraz bahsetsen?

meyracım günlüğün hayırlı olsun canım
çok çok kılolar verirsin inşallah öpüyorum canım senı

Gitmedim canım.. Ne yalan söyleyeyim, ağrısı dinince geçti sanıyorum.. Ağrımaya başlayınca da müdahale etmiyorlar, böyle kahrolası bi döngü.. (

Bende diyete başladım.. :)

hayırlısı olsun bakalım canım diş için...

o zaman sanada kolay gelsin bebeğim:)
beklerim her zaman topikimede:)

senin burcun ne canım? özel olmazsa tabiki.....

3kutumuuu
karbonhidratın anasını ağlatmışsın:)))))
çok eskiden bende öyleydim, ama şimdi öyle yapamıyorum korkuyorum şeker hastası falan olurum diye allah korusun, çünkü benim hem anne hem baba tarafımda şeker var malesef, oyüzden dikkat etmem lazım, şeker kolay bi hastalık değil.
mesela eskiden dediğim vakitlerde sabah aç karnına bile kola içerdim koca bi bardak....
manyak ben, sabah sabah yaaa.... boşuna dişlerim çürümedi işte şuan hafiften hafiften, hep çok kola içtiğim o vakitlerde çürüdü bu dişlerim, normalde hiç diş sorunum olmadı benim hayatımda.
manyak ben dedim ya sakın kendi üstüne alınma canım, ben kendime dedim sadece, sana dermiyim hiç?, sözüm meclisten dışarı...
gerçekten manyakmışım o zamanlar, neler yerdim, gece mece demezdim......
neyseki biraz geçte olsa aklım başıma geldi:)
akıl gibisi yok anacım

meyracım günlüğün hayırlı olsun canım
çok çok kılolar verirsin inşallah öpüyorum canım senı

sağol tatlım benim.....
hep birlikte inşaallah canım....
her zaman beklerim topikime......
I LOVE YOU VERY MUCH MY BABY:):103::103:
kocaman öptüm

günlüküüüüm ben geldim:)
normalde tartı günüm perşembe, ama bazen cumalarıda tartılabilirim, eğer cumlarıda tartılırsam burada yine bildirim bilgilerini güncellerim hemen cuma günü tekrardan. şimdide yapıcam, çünkü bugünde tartıldım sevgili günlük ve sonuç düne göre daha iyi:)))
bu hafta -1kg:)
listeye girerim belki bu hafta yine, ama belkü:)

bildirim günü​(21şubat cuma):

geçen hafta: 98.8 kg

bu hafta: 97.8 kg

fark: -1 kg

Senin topiğindeyim zaten kovsan da gitmem
Yüzsüzlüğe bak hele bende..

Teraziyim ben canım, neden sormuştun bakim. :)

selam günlüğüm:)
1gündür seni ihmal ettim kusura bakma:)
yoğundum bu aralar.
seninle birlikte bu haftada listeye girdim:)
haftalık listede 2., aylık listede de 2.oldum:)
teşekkürler günlük, iyiki varsın.....
seni çok seviyorum günlüğüm.....:103:
97yi görmek beni çok mutlu etti, 97de böyle mutlu oluyorsa insan 8li rakamları gördüğünde nasıl olurki acaba hali....
hayatta herşeyin hayırlısı olsun......
dünki menümü yazamamıştım, şimdi onuda gireyim hemen.....
unutma meyra; ne kadar ekmek o kadar köfte.....
köfte istiyorsan ekmeğini yapacaksın, emek vericeksin..... yoksa köfte yok kusura bakma....
bazen gerçekler acıdır.... sabır ister, emek ister......

Senin topiğindeyim zaten kovsan da gitmem
Yüzsüzlüğe bak hele bende..

Teraziyim ben canım, neden sormuştun bakim. :)

ne demek estağfirullah canım benim, hiç kovmamki hem zaten ben seni:)
burçlara karşı ilgim vardır benim, oyüzden sordum burcunu.
kusura kalma ancak cevap yazabildim sana, bu aralar baya yoğundum bugün tenhalaştım epey:).
bu arada nasıl gidiyo diyet?
kocaman öpüyorum canım:)
görüşürüz

Canım dün misafir geldi..
Çerezler havada uçuştu..

Sen napıyosun?

Canım dün misafir geldi..
Çerezler havada uçuştu..

Sen napıyosun?

neyse onu dengelersen sonraki günler sorun değil diyelim ozaman:)

bende napıyım canım, bugün pazar işte, pazar rehaveti, eşim evde, biraz önce dışarı çıktı o da.
benim diyette orta gidiyo bakalım....
sen evli değilsin galiba? evlimisin? biraz tanışmış olalım hem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…