- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Teşekkür ederim. :)
Sende başlamışsın galiba canım mesajları pek okumadım ama lahana çorbası gözüme çarpmadı değil. :)
Evet lahana corbasiyla acilisi yaptim.Ne yalan soyleyeyim acim ama midem genislemis baya.(3 kutu yas pastadan sonra normal ) Ondan bu aclik. Bir iki gune duzene otururum. Sen peki, kac kilosun, kaca inmek istiyorsun.
Ben çokum yaa.. 85
İlk etapta 75i görmem lazım.. Sonrası, inebilirsem 60..
Yani upuzun bi yol aslında..
Sen kaçsın canım?
Ben yazin 80 kg ydum. Sonra tam diyet olmayan bir sistemle 65 kg ya indim. Sonra 68 e ciktim. Su pastalardan sonra 72 yi gordum. Pisman degilim yine yerim.:) O an tamam dedim.
Evet uzun ama gerekli , olmuyor boyle. Dolunay gecti tam zamani simdi diyet icin. Biraz dikkat edersen verirsin.
1 dk 1 dk.
Diyet olmayan sistem mi?
Neler yaptığını paylaşır mısın lütfen? Şöyle kaba taslak yani. Seni de yormak istemem çok.. Şöyle genel hatlarıyla biraz bahsetsen?
selamün aleyküm:)
günlük bana yardımcı olcanmı?:)
belki bi faydan olur bana diye bende yenadan ilham alarak seni açtım şimdi:)
hadi bakalım kolay gelsin bana:)
inşaallah bu başlangıcımın bi faydası olur bana......
şimdilik günlük menümü paylaşmaktan ziyade mesela haftada bir kilomu yazarım buraya ve birde günlük sağlıklı beslenme şeklime göre günlük durumumu ifade edicem. çok kötü, kötü, orta, iyi, çok iyi.... buradaki bazım sağlıklı beslenme olucak.
haydi bakalım:)))
Gitmedim canım.. Ne yalan söyleyeyim, ağrısı dinince geçti sanıyorum..Ağrımaya başlayınca da müdahale etmiyorlar, böyle kahrolası bi döngü.. (
Bende diyete başladım.. :)
Evet lahana corbasiyla acilisi yaptim.Ne yalan soyleyeyim acim ama midem genislemis baya.(3 kutu yas pastadan sonra normal ) Ondan bu aclik. Bir iki gune duzene otururum. Sen peki, kac kilosun, kaca inmek istiyorsun.
meyracım günlüğün hayırlı olsun canım
çok çok kılolar verirsin inşallah öpüyorum canım senı
hayırlısı olsun bakalım canım diş için...
o zaman sanada kolay gelsin bebeğim:)
beklerim her zaman topikimede:)
senin burcun ne canım? özel olmazsa tabiki.....
3kutumuuu
karbonhidratın anasını ağlatmışsın:)))))
çok eskiden bende öyleydim, ama şimdi öyle yapamıyorum korkuyorum şeker hastası falan olurum diye allah korusun, çünkü benim hem anne hem baba tarafımda şeker var malesef, oyüzden dikkat etmem lazım, şeker kolay bi hastalık değil.
mesela eskiden dediğim vakitlerde sabah aç karnına bile kola içerdim koca bi bardak....
manyak ben, sabah sabah yaaa.... boşuna dişlerim çürümedi işte şuan hafiften hafiften, hep çok kola içtiğim o vakitlerde çürüdü bu dişlerim, normalde hiç diş sorunum olmadı benim hayatımda.
manyak ben dedim ya sakın kendi üstüne alınma canım, ben kendime dedim sadece, sana dermiyim hiç?, sözüm meclisten dışarı...
gerçekten manyakmışım o zamanlar, neler yerdim, gece mece demezdim......
neyseki biraz geçte olsa aklım başıma geldi:)
akıl gibisi yok anacım
sağol tatlım benim.....
hep birlikte inşaallah canım....
her zaman beklerim topikime......
I LOVE YOU VERY MUCH MY BABY:):103::103:
kocaman öptüm
Senin topiğindeyim zaten kovsan da gitmem
Yüzsüzlüğe bak hele bende..
Teraziyim ben canım, neden sormuştun bakim. :)
ne demek estağfirullah canım benim, hiç kovmamki hem zaten ben seni:)
burçlara karşı ilgim vardır benim, oyüzden sordum burcunu.
kusura kalma ancak cevap yazabildim sana, bu aralar baya yoğundum bugün tenhalaştım epey:).
bu arada nasıl gidiyo diyet?
kocaman öpüyorum canım:)
görüşürüz
Canım dün misafir geldi..
Çerezler havada uçuştu..
Sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?