Sağlıklı Beslenme Günlüğüm.....

Yok canım evli değildim; cumartesi günü nişanlanacaktım, sözü attım, düpe düz bekarım.. Bi barışma durumu olmazsa.. :))
Sen evlisin, bebek falan var mı? Yaşını bile bilmiyorum, ben 23üm.. :)

hangi cumartesiydi nişan?
geçmiş olsun canım ya üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah....
neden attınki sözü özel demezsen tabiki?

ben 29olcam bu sene
evet evliyim ama henüz bebek yok.

canım türk kahvesi istiyor:)
amaa midem rahatsız bugün

kalbim kahveye evet diyor, beynimse hayır:))))

hangi cumartesiydi nişan?
geçmiş olsun canım ya üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah....
neden attınki sözü özel demezsen tabiki?

ben 29olcam bu sene
evet evliyim ama henüz bebek yok.

Bu önümüzdeki cumartesi, 1 mart.. :)
Aman özel olur mu tabiki değil, beni korumuyordu.. :) Yani nasıl desem korumak da değil, biriyle ilgili bişey söylüyorum, yok öyle yapmaz, e yaptı diyorum, cıx yapmaz diyor..
en son bir arkadaşı bana bişey dedi, bende ona söyledim böyle böyle dedi diye, yoook demez dedi.. Bende ona sor dedim.. Sormuş.. Çocuk da demedim demiş... Bana diyor ki o yalan söylemez, he o zaman ben söylüyorum dedim, bitirdim..

Şimdi her erkekte olduğu gibi pişman.. Namaza başlamış beş vakit, hep isterdim kılmasını.. Haber yolluyor, öyle yapmak istemedim, arkadaşın günahını almayayım diye yalan söylemez dedim falan diye.. ://///
Yine gerildim ya..

bu işler çok ince işler, çok iyi düşünüp öyle hareket etmek lazım. asla bodoslama değil!
aş eş iş hayatın dönüm noktalarından, bu noktalara dikkat!
bulanan sevgiyi muhafaza etmekte lazım bence, çünkü o sevgiyi arayıp bulamayan insanlarda var hayatta. ama bazen sevgiye rağmende gitmez ilişkiler.... kısaca hayat gibi biraz bu işler......
dedim ya çoook ince işler bunlar.....

bence senin bu yaşadığın genelde her evlilikte ara ara yaşanan şeyler, hani ben eğer seviyorsam ve bir gelecek görüyorsam sözlümün bana böyle yapmasıyla ben söz atmazdım, ohoooo ben neler yaşadım eşimle nişanlıyken.....
çünkü sevgiyi bulmak kolay değil, bulunca değerini bilmek gerek.
ama tabiki en iyiye sen karar vericeksin benimkisi sadece bi fikir doğrusuyla yanlışıyla, kararı sen vereceksin.

burcu ne onun? bunuda sadece meraktan sordum:)

Son düzenleme:

Seviyor muyum? Çok..
Kahretsin ki çok seviyorum..
Hayatımda biri, ilk kez hem kalbime hem de beynime hitap etmişti..
Lisenin ilk günü evleneceğimi söylemiştim onunla.. He yanlış anlama tipine mipine vurulmadım, çok yakışıklı değil.. Yürüyüşüne vuruldum...
Ama çok ağrıma gitti.. Hep uyardım onu.. ((
Ben git arkadaşına kız bağır bana öyle nasıl falan desin istemiyorum.. Ona da söyledim bunu..
Bana, ayıp etmiş ya keşke demeseydi dese, onore olacaktım... Ama bunu bile diyemedi.. Ona söylediğimde de bu kadarcık şeyden mi mutlu olacaktın ne biliyim keşke ince düşünseydim falan dedi..

Kafam karıştı be meyram yine...

Akrep burçlu canım..
Onun yükseleni de akrep..

Benim burcum terazi, yükselenim akrep.. :))

Son düzenleme:
bunlar sana gelsin 5February canım, şarkının sözlerini dinle.....
bak şimdi bende dinliyorum bu parçayı:)

[video=youtube;m6DaU6k7vTo]http://www.youtube.com/watch?v=m6DaU6k7vTo[/video]

tamam.
dedim ya canım, çok iyi düşün öyle karar ver bişeylere.... ve karar senin.

yürüyüşüne demek:)
nasıl yürüyorki, paytak paytakmı dermişim:)

bunlar sana gelsin 5February canım, şarkının sözlerini dinle.....
bak şimdi bende dinliyorum bu parçayı:)

[video=youtube;m6DaU6k7vTo]http://www.youtube.com/watch?v=m6DaU6k7vTo[/video]

Eki Görüntüle 992035

tamam.
dedim ya canım, çok iyi düşün öyle karar ver bişeylere.... ve karar senin.

yürüyüşüne demek:)
nasıl yürüyorki, paytak paytakmı dermişim:)

kız nereye kayboldun??

Konuşmaya gelmişler meyram yaa.. :2:
Hani aileler araya girer falan diye.. Benim ailem de benim yanımda. Kararıma saygılı..
Oğlumuz gönlünü alasıya dek geleceğiz dediler, biz bişey demedik pek..

Yürüyüşüne gelince..
Oof..
Küçük dağları ben yarattım yürüyüşü..

Konuya atlıyor gibi olmak istemezdim ama benim erkek arkadaşım da seninkine benziyor, diyorum şuna bak ya ne demiş o demez öyle şey yada aslında iyi insandırda ağzından kaçmıştır banane canım diyorum ağzından kaçtıysa ben onun askerlik arkadaşımıyım. Valla ben çözemedim artık uğraşmıyorum da takmıyorum da öyle geçinip gidiyoruz sen eğer bu durumu atlatırsan nasıl olduğunu öğrenmek isterim :))

Atlatamayacağım sanırım.. (
Sanki yalan söylüyorum gibi, ağrıma gidiyor..

Atlatamayacağım sanırım.. (
Sanki yalan söylüyorum gibi, ağrıma gidiyor..

Aynı şeyleri ben de yaşamıştım hatta bitanesi bana kızım lı falan konuştu daha bir kere bile görmemişim erkek arkadaşım telefonunu bunun arabasında unutmuştu ben nerde diyorum bilmiyorum kızım anlamıyo musun diyo nasıl sinirlenmiştim bunu anlattığımda aslında çok iyi bir insan boşluğuna gelmiştir dedi ben de senin gibi kavga etmesini istemiyorum ama git bir sor dimi niye öyle dedin diye zor bişey değil bu. Ama zamanla atlattım yani daha doğrusu kimseyle muhattap olmamaya çalıştım eğer biri bana bir şey söylediğinde de çook güzel verdim cevabını uzun zamandır yaşamıyorum. Tabi yine olsa naparım bilmiyorum çok zor bi durum gerçekten ama bu yüzden nişanı ertelemezdim canım ya bence iyi düşün

Öyle mi diyosun canım..
Uuf. Ne bileyim.. Ya bana tamam canım dese kapanacak konu...
Ama demiyor.. Yok dememiştir, yok yalan söylemez.. E ben diyorum? Sende söylemezsin..
Pollyanna olacağım,millet hakkında aman olumsuz şey demeyeceğim diye harcıyor beni..

Bana sokaktaki insanı bile korur ya gırtlağını sıkasım gelir o an. Hatta sen avukat olmalıymışsın kesinlikle derim hep bir savunma halinde. Ama ben artık gülüp geçiyorum keşke o huyundan vazgeçirebilsem ama zor yani huy bu Ben artık işi dalgaya vuruyorum ama yapma o da anlamıştır hatasını belki bir daha yapmaz hem yaparsa artık tepkinin ne kadar sert olduğunu görmüştür. Ben çok üzüldüm şahsen seni tanımadan sen de üzülmüşsündür ufak bir konu bence uzatma

Canım benim tabiki üzüldüm üzülmez olurmuyum..
Aynen de öyle sokaktan geçen hayatımız boyunca hiç görmediğimiz ve görmeyeceğimiz insanı bile savunuyor.. ((
Napcam boş mu vericem yani ne derse desin takmayacak mıyım napcam.

Öyle yapıcaksın canım çünkü huy bu. Ben mesela derim sen avukat olucakmışsın da yanlış olmuş. Güler geçerim. O birini savunur başladık yine sanane ya bu benim fikrim derim o susar. Ki sizinki artık boyut değiştirebilir çünkü senin bu duruma ne kadar alındığını farketmiştir. Sen şu anda nişan heyecanında olman lazımken ayrılıkla uğraşıyosun ikinizede yazık

İpler kopunca heyecan meyecan kalmadı.. ((
Hazırlık da yapmıyoruz yani. Gerçi barışmadık da ayrıldık tamamen galiba biz. :26::26:

İpler kopunca heyecan meyecan kalmadı.. ((
Hazırlık da yapmıyoruz yani. Gerçi barışmadık da ayrıldık tamamen galiba biz. :26::26:

Arasan konuşsan anlatsan derdini. Konuşmadan olmaz ki canım ya bu kadar kolay kestirip atma Tek kusuru bu olsun sevdiceğinin bir de böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…