Merhaba Serapcığımevet,günüm iyi geçti evet,bu aralar hep koşturuyoruz :) ama aldığımız sonuçları bizi çok memnun ediyor dün benim mahallemde seçim bürosunun açılışı vardır :) kalabalığı görmeliydi evet,tepkiler çok olumlu
Kızlar partisi :) ne güzel :))boş ver Serapcığım,böyle ortamlarda yemek,abur cubur yenilirönemli olan o ortamda mutlu olmak
Gözün aydın canımameliyat izleri sancı verir...benim ameliyatım üzerinde 1 sene geçti,hala sancım var...
Görüşürüz canım,iyi gecelerAllah rahatlık versin
Günaydın arkadaşlar hayırlı ,mutlu haftalar dilerim :)
Birazdan kahvaltı edeceğim,sonra evimi toplayacağımbugün işe çıkıp çıkmayacağımıza belli değil telefon bekliyorum :)
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 portakal
Öğlen:2 kepçe mercimek çorbası,1 dilim ekmek,salata,ayran
Ara:1 portakal,2 ceviz içi
Sonra görüşürüz :) sevgiler
yeni bir haftaya bismillah diyoruz, umarim bu hafta bütün arkadaslarim gönlünden gecenlerin hayirlisiyla kabul olacagi bir hafta olur. biliyorsunuz haftasonlari pek giremiyorum, gecen haftadan bu yana diyet yapmadim, istahim gene acik , yiyorum iki saatte bir tekrar acikiyorum, öyle oluncada diyet yapamiyorum. insallah bugün diyetime sadik kalabilirim, birazda temizlik dip köse yapmak istiyorum, gene ütüm var, nevresimler degisecek, camlarida bir elden gecireyim diyorum, yani is coookkk. aksamda saat 6 da camimizi toplanip temizleyecegiz, cünkü carsamba günü atese felan gelecek, o gün yemekler yapilacak, bana gecen seferki gibi pilav düstü, gecen seferki cok begenilmis, insallah bu seferde rabbim beni utandirmaz, normalde kendimize azcik yaptigimdan elim alisik, tutturuyorum, ama bu defa yuvarlak büyük pizza saclari varya onda yapacagim, artik okuyup üfürüp yapacagiz
arkadaslar ülkemizin zor durumlar gecirdiginin herkes gibi tabiiki bende farkindayim, dilerim Allahtan ülkemiz icin hangisi hayirli olacaksa o gelir basa, benim icin A partisi, B partisi hicte önemli degil, tek istedigim ülkemizin refah ve huzur icinde olmasi, kan dökülmemesidir. hayatim boyunca hic oy kullanmadim, cünkü 18 yasima girdigimde almanyadaydim, politikayida hic sevmem ilgilenmem, sayfamizda bu tür seylerin konusulmasinin gereksiz oldugunu düsündügüm icin bu konularda yorum yapmadim, ama bu durumdan farkli yorumlar cikartilmis sanirim, düsündügünüz gibi kesinlikle degil, yorum yapmamis olmam, olaylari hos karsiladigim anlamina gelmiyor...
Burada sizlerle yaklasik 1,5 - 2 senedir arkadasiz ve ben sizleri cok sevdigim icin beraberim, hic bir zaman politik görüsler icin sayfamizi terketmedim, isteyen istedigini düsünmekte serbesttir, biliyorsunuz, ben bir baslayip düzenli sonuna kadar diyet yapamadim, arada kilo bile aldim, arada ümitsizlige düstüm, hevesim kirildi, ve oo kirginlikla bir iki hafta sayfadan uzaklastim, ama her defasinda sizleri özleyip geri döndüm. sizlerle herseyimi paylastim, diyet yapamadigim zamanlarda yaptigim kacamaklari yazamam, oyüzden öyle zamanlarda yazmamayi tercih ediyorum, cünkü size haksizlik etmis olurum düsüncesiyle ...
neyse lafi cok uzattim, sonuc olarak sizler benim cok sevdigim arkadaslarimsiniz, sayfayi bu tür nedenlerden dolayi asla birakmam, zaten en cok üzüldügüm yanlis anlasilmis olmam, serapcim, gecen seferde sayfaya artik yazamayacagini söyleyen sendin , sen yazmayinca, sevgi ablada o siralar pek fazla giremiyrdu, benimde gene diyet yapamadigim zamanlardi, gene hayal kirikligi ve ümitsizlik , üstüne sende yazmayacagini söyleyince yazmadim bende, hatta arkasindan günlerce takip ettim yazan olmayinca yazmadim tabiikii
menüme gelecek olursak
Kahvltida : 2 dilim ekmek, üzerine cok az yag sürdüm ve tavuk gögsü salami koydum, bir dilim peynir ve 3 dilim domates yaninda bir bardak portakal suyu
Öglen : firinda tavuk but ve bol limonlu salata
Aksam : bir tabak kuru fasulye ve salata
ara ögünlerimi yazmadim, ihtiyac duyarsam yapmayi düsünüyorum, insallah gerek kalmaz, aslinda sünnete uygun beslenebilsek, peygamberimiz günde iki ögün yemek yermis, sabah birde aksam , sahabilerde iyice acikmadan yemezlermis. haftada iki gün oruc tutarlarmis, pazartesi ve persembe günleri. hatta cogu diyetisyenler yemek aralarinda su icmeyin der fakat peygamberimiz yemege baslarken ve yemek arasinda yudum yudum su icermis. yemege tuzla baslayip tuzla bitirirmis. bizler ihtiyacimiz olanin cok cok üstünde besleniyoruz, vücudumuzun kimyasini öyle bozmusuzki, susuzluk siyalinde bile yemek yer hale gelmisisz, üstüne birde zararli seyler yiye yiye , organlar ne yapsin. hepinize hayirli günler diliyorum, sizleri cok seviyorum, Allaha emanet olun , görüsmek üzere
DUYMAZDAN GELIP KENDI GÜNÜNÜ ANLATABILIRSIN ELBET derken nedense hala yanlis anlasildigimi düsünüyorum, ben duymazdan gelmiyorum, olan olaylara en az sizler kadar bende üzgünüm, sadece bahsetmedim diye hicbirseyin umurunda olmayan, kendi gününü anlatan birisi gibi algilanmis olmak beni üzüyor. sende kendince haklisin, ama bu durumlari burda gece yarisina kadar anlatsak neye yarar, elimizden ne gelir, ölenleri geri getiremeyizki... topigi sahiplenmemek ne demek, az cok beni tanidin, cabuk pes eden biriyim, diyet yapmadigim siralarda buraya nicin yazmadigimin sebebini acikladim sanirim. o günlerde senin en son yazinin arkasindan kimse yazmadi . bu ülkede senelerdir ölenler oldu, terör olaylari binlerce can aldi, kardes kardesi öldürdü, yolsuzluk, hortumlamalar yillarca sürdü, hicbir sey olmasa trafik kazalarinda bile günde 1000 lerce insan ölüyor, hicbirimizin elinde sihirli degnegi yok malesef , bunlara ragmen hayat devam ediyor, sayfaya yazmamakla birsey degismiyorki bunu demek istemistim. neyse canim dediginde cok haklisin, herkes diledigi gibi düsünmekte özgürdür, dilediginide tabiki paylasirsin, ama sunu iyi bilki ben DUYMAZDAN GELIP KENDI GÜNÜMÜ anlatmayim en iyisi , sizleri cok öpüyorum, dilerim hersey gönlünüzce olsun
Merhaba Gurbet :) inşallah canım :)çoook işin var,kolay gelsinyeni bir haftaya bismillah diyoruz, umarim bu hafta bütün arkadaslarim gönlünden gecenlerin hayirlisiyla kabul olacagi bir hafta olur. biliyorsunuz haftasonlari pek giremiyorum, gecen haftadan bu yana diyet yapmadim, istahim gene acik , yiyorum iki saatte bir tekrar acikiyorum, öyle oluncada diyet yapamiyorum. insallah bugün diyetime sadik kalabilirim, birazda temizlik dip köse yapmak istiyorum, gene ütüm var, nevresimler degisecek, camlarida bir elden gecireyim diyorum, yani is coookkk. aksamda saat 6 da camimizi toplanip temizleyecegiz, cünkü carsamba günü atese felan gelecek, o gün yemekler yapilacak, bana gecen seferki gibi pilav düstü, gecen seferki cok begenilmis, insallah bu seferde rabbim beni utandirmaz, normalde kendimize azcik yaptigimdan elim alisik, tutturuyorum, ama bu defa yuvarlak büyük pizza saclari varya onda yapacagim, artik okuyup üfürüp yapacagiz
Gurbetçim,açikçası hiç bir şey düşünmedim :) yorum yapmak istemiyebilirsin,saygı duyarım :)ama ben son bir ayda bu olaylar içinde olduğum için çok fazla üzüldüm,bu yüzden yorum yaptım :)tabii ki benim için de önemli olan ülkemizin refah ve huzur içinde olması.arkadaslar ülkemizin zor durumlar gecirdiginin herkes gibi tabiiki bende farkindayim, dilerim Allahtan ülkemiz icin hangisi hayirli olacaksa o gelir basa, benim icin A partisi, B partisi hicte önemli degil, tek istedigim ülkemizin refah ve huzur icinde olmasi, kan dökülmemesidir. hayatim boyunca hic oy kullanmadim, cünkü 18 yasima girdigimde almanyadaydim, politikayida hic sevmem ilgilenmem, sayfamizda bu tür seylerin konusulmasinin gereksiz oldugunu düsündügüm icin bu konularda yorum yapmadim, ama bu durumdan farkli yorumlar cikartilmis sanirim, düsündügünüz gibi kesinlikle degil, yorum yapmamis olmam, olaylari hos karsiladigim anlamina gelmiyor...
Burada sizlerle yaklasik 1,5 - 2 senedir arkadasiz ve ben sizleri cok sevdigim icin beraberim, hic bir zaman politik görüsler icin sayfamizi terketmedim, isteyen istedigini düsünmekte serbesttir, biliyorsunuz, ben bir baslayip düzenli sonuna kadar diyet yapamadim, arada kilo bile aldim, arada ümitsizlige düstüm, hevesim kirildi, ve oo kirginlikla bir iki hafta sayfadan uzaklastim, ama her defasinda sizleri özleyip geri döndüm. sizlerle herseyimi paylastim, diyet yapamadigim zamanlarda yaptigim kacamaklari yazamam, oyüzden öyle zamanlarda yazmamayi tercih ediyorum, cünkü size haksizlik etmis olurum düsüncesiyle ...
neyse lafi cok uzattim, sonuc olarak sizler benim cok sevdigim arkadaslarimsiniz, sayfayi bu tür nedenlerden dolayi asla birakmam, zaten en cok üzüldügüm yanlis anlasilmis olmam, serapcim, gecen seferde sayfaya artik yazamayacagini söyleyen sendin , sen yazmayinca, sevgi ablada o siralar pek fazla giremiyrdu, benimde gene diyet yapamadigim zamanlardi, gene hayal kirikligi ve ümitsizlik , üstüne sende yazmayacagini söyleyince yazmadim bende, hatta arkasindan günlerce takip ettim yazan olmayinca yazmadim tabiikii
Menün güzel,afiyet olsunmenüme gelecek olursak
Kahvltida : 2 dilim ekmek, üzerine cok az yag sürdüm ve tavuk gögsü salami koydum, bir dilim peynir ve 3 dilim domates yaninda bir bardak portakal suyu
Öglen : firinda tavuk but ve bol limonlu salata
Aksam : bir tabak kuru fasulye ve salata
ara ögünlerimi yazmadim, ihtiyac duyarsam yapmayi düsünüyorum, insallah gerek kalmaz, aslinda sünnete uygun beslenebilsek, peygamberimiz günde iki ögün yemek yermis, sabah birde aksam , sahabilerde iyice acikmadan yemezlermis. haftada iki gün oruc tutarlarmis, pazartesi ve persembe günleri. hatta cogu diyetisyenler yemek aralarinda su icmeyin der fakat peygamberimiz yemege baslarken ve yemek arasinda yudum yudum su icermis. yemege tuzla baslayip tuzla bitirirmis. bizler ihtiyacimiz olanin cok cok üstünde besleniyoruz, vücudumuzun kimyasini öyle bozmusuzki, susuzluk siyalinde bile yemek yer hale gelmisisz, üstüne birde zararli seyler yiye yiye , organlar ne yapsin. hepinize hayirli günler diliyorum, sizleri cok seviyorum, Allaha emanet olun , görüsmek üzere
Bu sabah :
2 sb. su
Kahvalti:
1 dl. Ekmek
2 dl. Peynr
Domates, salatalik, feslegen (1 tk. zeytinyagi)
1 fincan kahve
Ara:
1 fincan yaseminli yesil cay
500 ml. Su
Ogle yemegi:
7-8 yk. Taze fasulye ( derin dondurucumdan)
1 kase yogurt
Salata
250 ml. Su
Ara:
1 kivi
3 ceviz
1 fincan zencefilli yesil cay
500 ml. Su
Aksam: henuz planlamadim...
Gunu 2,5 lt su ile tamamlayabilirim insaallah..
Gorusmek uzere kizlar
Merhaba DallidacimGuzel sonuclari da alirsiniz insaallah Tepkilerin olumlu olmasina cok sevindim Secimden sonra tebrik edeniniz cok olur insaallah
Bizimkiler Urfalı ya, abur cubur da ona gore oluyor. En acilisindan
Tesekkur ederimameliyatta 3 kesi acildi. Karnimdaki 2 kesi 1cm. den uzun degil. Ama gobegimdeki dikis rahatsiz ediyr hala. Gecen hafta yoga yaparken biraz rahatsizlik verdim sanirim. Bir taraftan ip cekti ve kabartti. Minicik bir yer surekli acitiyor.. Yaaa, uzuldum 1 sene de uzun bir sure... Ameliyat izi uzerinde mi, yoksa regl sancisi mi?
Gunaydin canim, sana da guzel bir hafta olsun.. Kolay gelsin
Afiyet olsun
Gorusmek uzere ...
Amin!!Bugün Çanakkale şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Onlar geri dönmeyi hiç düşünmediler ! Cephaneleri bitti, süngü ile savaştılar. Merhametliydiler, yaralı düşman askerini sırtlarında taşıdılar. Böyle bir ecdadın torunu olmakla gurur duyuyorum. Ruhları şad olsun..
Gunaydin Dallidacim
Nasilsin? Duzensizlikler mi basladi tekrar? Peki poliplerin sebebi neymis, biliyorlar mi? Doktora mi gitsen tekrar acaba.... İnsaallah olusmamistir yeniden..
Dun evi toparladim. Malum esim geldi, bavul bosaltip kirli ayirma isleri vs.. Bugun de yardimci gelecek evi temizlemeye. Pek memnun degilim ama muhtacim su anda yapacak bir seyim yok..
Sabah kahvaltimi erken yaptim bugun. Dun aksam yemek emedim, canim istemedi.. Haliyle sabah ac uyandim
Bu sabah:
2 bardak su
Kahvalti:
1 dl. Ekmek
1 yumurta ( haslandi bol yesllik ve 1 tk. z.yagi ile salata yapildi)
1 dl. Peynir
1/2 greyfurt
1 fincan kahve
Ogle:
Karabugday salatasi
Ayran
Ara:
Yesil cay
Kivi
Aksam:
3 yk. Kuru borulce salatasi
2 yk. Yogurtlu kereviz salatasi
Kuru borulce salatasi:
Kuru borulceyi aksamdan islatiyoruz. ertesi gun, duduklude, kaynamaya basladiktan sonra 10 dk. Hasliyoruz. Suzup kirmizi sogan, kiyilmis bol maydanoz, nar eksisi, bol sumak ve zeytinyagi ile karistiriyoruz.
İyi akşamlar Sevgi ablacığımÇanakkale nin aşılmaz olduğunu gösteren ve bu uğurda canlarını veren bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum,ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.
Şu anki halimize baksalar acaba ne düşünürlerdi,Düşmanın yapamadığını biz birbirimize yapıyoruz.Ölen gencecik yavrular...Ben bazı konularda fikrimi yazmadıysam bu korkaklığımdan olmadı,yirmili yaşladrda aktif siyasetin içinde oldum ve her zaman savunduğum doğrularımda oldu.
Fakat hiç bir fikrin ve ideolojinin insandan önemli olmadığını zaman bana öğretti.70 VE 80 Lİ YILLARDA OYNANAN OYUNLAR YİNE TEZGAHLANIYOR.zAMAN BANA SABRI VE SUKUNETİDE ÖĞRETTİ. İnsanların ne söylediğine değil nasıl söylediğine bakıyorum.Bu vatanın 3 evladı arka arkaya gitti ve diğer ikisi hemen unutturuldu.Sistemde yanlış olan şeylerin yakma yıkma ,diğer insanların sokağa çıkma özğürlüğünü almakla değil oylarla yapılacağına ve provakasyona gelmememiz geldiğine inanıyorum.Polisin ayttığı biber gazı kapsulünün sekmesiyle ölen çocuğayüreğim acıyor.Evladı olan veya olamayan her merhamet ve vicdan sahibinin bunu hissedeceğini düşünüyorum.14 yaşında bir çocuğun ideolojisinin olmadığıunı düşünüyorum.Fakat sırf öc almak için öldürülen burak can da yüreğimi yakıyor.Merakının kurbanı oldu.Diğer tarafta bir polis memuru EKMEK kazanmak için görevlendiriliyor araç taşa tutuluyor,ateşe veriliyor kalp krizi geçiriyor ve ölüyor.O hiç hatırlanmıyor.Burak Can türk bayrağına sarıldığı için mesele ediliyor,diğer cenazede taşınan bayraklar,yapılan taşkın hareketler hiç görülmüyor.Ölen polisin adı dahi yok.
Benim kardeşim polisin ihmali sonucu öldü fakat hiç bir zaman bu bizlerin zor durumda kaldığımız polisimiz karşısında eylem yapmadık ve yıkıp yakmadık ne mi yaptık her hukuk devletinde olması gerektiği gibi hukuk mucadelemize devam ediyoruz. Bizim özgürlüğümüz başkalarının özgürlüğünün başladığı yerde biter diye düşünüyoruz.Ben provakasyonlara gelmememiz gerektiğini düşünüyorum.İnsanlar gelir ve gider ama vatan bölünmemeli ve kardeşler birbiriyle düşman plmamalı diye düşünüyorum.Hiç bir ideoloji bir insanın kalbini dahi kırmaktan önemli değil.
Şehitlerimizin şu anki durumlara bakıp eminim kemikleri sızlıyordur.
Arkadaşlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum benim düşüncelerim bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?