Bugun tam ilk defa adam gibi sağlıklı bir kahvaltı yapmışken yine tutamayıp kendimi börek,kek falan yedim off off ne olacak benim bu halim yaa(
Cok yemediysen sorun yok. Erken saatte yemis olman da avantaj. Bugun ve yarin leslie ile 3 mil yurursen yediklerini yakabilirsinbir daha ki sefere elin boreklere gittigind o 3 mili nasil tamaladigini hatirlayip bir kez daha dusunur ve yemekten vazgecersin belki de saka bir yana aliskanliklar degismesi icin 3 haftaya ihtiyacimiz var. 3 hafta disini sıkarsan sonunda mutlu olursun
tesekkür ederim melekcim , iyiyim sükür, kizimda cok mutlu, senin neyin var canim, havalar herkesi carpiyor anlasilan, sanada gecmis olsun, yakinda benim alerjimde baslar tam olur hersey ... topuklu ayakkabi bende cok giyemiyorum, uzun oldugum icin hafif topuk giyinebiliyorum ancak. burda heryere arabayla gittigimiz icin, ayakkabilar ayagimizi acitmiyor, türkiyeye gittigimde anliyorum ayakkabilar ne kadar rahatsiz ve acitiyor, saatlerce gezersen öyle olurslm gurbet çok sevindim kızın için.çok güzel bi bölüm olmuş ayrıca:)
hasta olan herkese acil şifalar diliyorum.bende kendimi çok iyi hissetmiyorum o yüzden sporu biraz bıraktım gibi.
dallida tebrikler topuklu ayakkabıyla saatlerce vakit geçirebiliyorsan ne mutlu sana.ben bi gün 7 santim topukla okula gelmiştim.dönüşte çimlerden yürüyüp eve yalın ayak gittim nerdeyse
geçen haftadan bu yana tablo vasat 88 kilodan 87.600 e düşebildim.400 gramcık. ama pek zorlamamıştım kendimi zaten.regli dönemim yaklaşıyor.canım tatlı istemeye basladı.bugün petito ayıcık var.14 gramlık bi çikolata.ondan yedim.sabah 1 yumurta,yr kibrik kutusu peynir. 2 dl ekmek.öğlen tam bugday ekmeğine yapmış olduğum sandivicimi yedim içindekiler çok masumdu peynir domates marul salatalık.akşama ıspanak yemeği var bozulmadıysa.herkese iyi günlerrr
tesekkür ederim serap sagol iyiyim, kizim evet öyle masallah ayni annesiGurbetcim gecmis olsun.. Umarim daha iyisindirkizin icin cok sevindim Zeki, Caliskan ve basarili bir kizin var, ne mutlu sana. İleride basarili bir ekonomist olarak goruruz insaallah cocuklar basari kazandikca bizler ne kadar da mutlu oluyoruz..
İshal durumun devam ediyor mu? Karninda cok sanci oluyor mu, sancisiz mi cikiyorsun tuvalete? Atesin kac ? Cok soru sordum ama.. Aslinda doktora gitmen lazim, biliyorsun di mi canim?
400 gr bence gecen hafta icin oldukca basarili. Bu hafa menulerin daha guzel. Daha iyi sonuclar alacagindan eminim Melek...
Ogle yemegimde kucuk bir degisiklik oldu. Corba yerine 1 tane z eyinyagli enginar yedim. Baligim da 110 gr. di. Yesil cayimi demledim. Yemekten sonra cay icmezsem gozum donuyor, tatli bir seyler yemek istiyorum. Hele de baliktan sonra :18:
Simdilik bu kadar, aksama gorusuruz
Valla yemek ne kelime üstüne bir de öğlen yemeğimi yedim cok iştahlıyım küçüklükten beri nedendir bilinmez :) azıcık bir sekerim var belki de ondan kaynaklıdır :/ her neyse aksam cok hafif gecistirip dediğin gibi leslie yapıp bir de pilates yaparsam açığı hafifte olsa kapatırım herhalde :/
Valla yemek ne kelime üstüne bir de öğlen yemeğimi yedim cok iştahlıyım küçüklükten beri nedendir bilinmez :) azıcık bir sekerim var belki de ondan kaynaklıdır :/ her neyse aksam cok hafif gecistirip dediğin gibi leslie yapıp bir de pilates yaparsam açığı hafifte olsa kapatırım herhalde :/
tesekkür ederim melekcim , iyiyim sükür, kizimda cok mutlu, senin neyin var canim, havalar herkesi carpiyor anlasilan, sanada gecmis olsun, yakinda benim alerjimde baslar tam olur hersey ... topuklu ayakkabi bende cok giyemiyorum, uzun oldugum icin hafif topuk giyinebiliyorum ancak. burda heryere arabayla gittigimiz icin, ayakkabilar ayagimizi acitmiyor, türkiyeye gittigimde anliyorum ayakkabilar ne kadar rahatsiz ve acitiyor, saatlerce gezersen öyle olur
tesekkür ederim serap sagol iyiyim, kizim evet öyle masallah ayni annesine kadarda mütevaziyim demi annesinde akil olsaydi liseyi bitirir bitirmez evlenmezdi , devam ederdi, saaniki koca kaciyordu cnim ishalim bir kac gündür var, atesim yok, agrida cok yok , ilginc, bende anlamadim insallah gecer, doktora gitmeye erindim dogrusu gecer ümidiyle bekliyorum.
İyi akşamlar Serapcım,bende sana mutlu bir hafta diliyorumGunaydin arkadaslarim, mutlu bir hafta diliyorum
Beklerken beklerken sonunda kis geldi İstanbul' a :) hafta sonundan beri bol yagmurlu. Cok sukur dualarimiz kabul oldu
Dusunceli arkadasim, ben de senin kadinlar gununu kutlarim
Canim arkadasim, cok yoruluyorsun.. Dikkat et kendinegecmis olsun...
Yaaaa, ne kadar dogru bir soz..
Gunaydin canimafiyet olsun.. Nasil oldun, daha iyisin insaallah afiyet sifa olsun.
Allah kolaylik versin, islerinizi rast getirsin
Afiyet olsun arkadaşımTekrar gunaydin arkadaslarim.. Bugun evi biraz toparlayacagim. Nihayet yardima gelecek birini buldum. Aksilik olmazsa yarin gelecek. Cok mu nazliyim, canin mi cok tatli bilemiyorum.. Ama bir sure daha ev isi yapmak istemiyorum..
Bugun icin kendime beslenme plani olusturdum. Umarim planima sadik kalabilirim.
Sabah:
2 bardak su
Kahvalti:
1 dl. Ekmek
1 haslanmis yumurta
1/2 greyfurt
1 fincan kahve
Ara:
1 fincan yesil cay
400 ml. Su
Ogle:
Corba
Balik
Ara:
1 fincan yesil cay
400 ml. Su
Ara:
1 kivi
2 ceviz
400 ml. Su
Aksam:
Karabugday salatasi
Kivircikla yapilmis cacik
Ara:
1 fincan duz karin cayi
400 ml. Su
Kızını tebrik ederim Gurbetimgecen hafta gözlerim yaniyor basim agriyor derken bilemedim, bunun grip habercisi oldugunu, alerji desem 5 ayda baslar hep ama gripmis 3 gündür cok kötüydüm, bugün mecburen kalktim, camasirlar felan birikti, kizim sagolsun evisini üstlendi kendi capinda yardimci oldu , esimde disardan yemek siparisi vererek yardimci oldu , ama bir kadinin ev islerinden elini cektiginde düsünebilirsiniz neler olabilecegini, bugün coookkk isim var cok. hvalar cok güzel günesli tam bir bahar havasi, ayni zamandada temizlik havasi buralarda... arkadaslar söylemesi ayiptir birde ishal durumum var ben ciddi usutmusum galiba
Sevgi ablacim inan bende senin gibiyim, 3 gündür ne bulduysam onu yedim, diyetle alakasi olmayan seyler, bende diyet yapamiyorum, ama hareketi cogalttim biraz yürüyüslere felan basladim, en azindan vermesem bile almamis oluyorum, ne yapalim, bizim cevremiz ve aliskanliklarimizdan kopmamiz bazen mümkün olamayabiliyor.
Serapcim, haklisin canim ameliyat oldun, imkaninda varsa bosver birazcik nazlan, benim imkanim olmadigi icin usul usul temizlemistim evimi, olsaydi eminimki bende sonuna kadar kullanirdim o hakkimi
Dallidacim, kolay gelsin canim, kendini cok yordun su siralar, gecmis olsun sende grip olmussun, bu havalar tehlikeli insani carpiyor, günese alsanmamak lazim.
dün kizim adina cok güzel bir gündü , pardon cumartesi günü. bu sene 10. sinifa gidiyor, bundan sonra ya is bulup 3 senelik meslek yapacak yada devam okuyacakti, kendisi okumayi secti, ekonomi üzerinde tercihini yapmisti, gidecegi okulu belirledik, basvuruyuda yapti, bir haftadir haber bekliyodu, okulda tenefüslerde bile telefon edip postacinin gelip gelmedigini soruyordu, izin versek posta kutusunun yaninda yatacakhatta dahada kötüsü agliyordu odasinda, ya beni almazlarsa, yada sectigim bölüm dolduysa, istemedigim bir bölüme alirlarsa diye aglamisti. ben dedim sana bir dua ederim alirlar merak etme diye sakinlestiriyordum. cumartesi günü beklenen posta geldi, zarfi elleri titreyerek acelece acti , hatta acarken mektupun , bir kisminida yirtmis düsünün, hizlica okumaya basladi bende karsisindayim, yüz ifadesine bakiyorum, Allahim ne olur yüzü gülsün diye dua ediyorum icimden, az sonra bagirarak boynuma atladi, hem agliyor, hemde gülüyordu :44: almislar okula hemde ekonomi bölümüne, cok mutlu olduk, kizim sevinc cigliklariyla bütün binayi dolandi, halasi, yengesi, herkes kapiya cikti , ne oluyor anlayacaginiz heyecanli ve mutlu bir gün yasadik, kizimin istedigi oldu, rabbim cümlemizin evlatlarinada istedigi ve onlar icin en hayirli olan firsatlari cikarsin karsilarina, kizim cok icli, cok duygusal, cok kirilgan nazli bir kiz, cok üzülecekti ama iyi oldu böyle, iste böyle arkadaslar , bugün tekrar yürüyüse devam ediyoruz, yemekten cok fazla kisamiyoruz ne yapalim bu sekilde devam edecegiz, ben kapatayim ve islerimi yapmaya baslayayim, görüsmek üzere arkadaslar
Bende uzun süre topuklu ayakkabı giymiyordum,bu yüzden cumartesi günü çok zorladımslm gurbet çok sevindim kızın için.çok güzel bi bölüm olmuş ayrıca:)
hasta olan herkese acil şifalar diliyorum.bende kendimi çok iyi hissetmiyorum o yüzden sporu biraz bıraktım gibi.
dallida tebrikler topuklu ayakkabıyla saatlerce vakit geçirebiliyorsan ne mutlu sana.ben bi gün 7 santim topukla okula gelmiştim.dönüşte çimlerden yürüyüp eve yalın ayak gittim nerdeyse
geçen haftadan bu yana tablo vasat 88 kilodan 87.600 e düşebildim.400 gramcık. ama pek zorlamamıştım kendimi zaten.regli dönemim yaklaşıyor.canım tatlı istemeye basladı.bugün petito ayıcık var.14 gramlık bi çikolata.ondan yedim.sabah 1 yumurta,yr kibrik kutusu peynir. 2 dl ekmek.öğlen tam bugday ekmeğine yapmış olduğum sandivicimi yedim içindekiler çok masumdu peynir domates marul salatalık.akşama ıspanak yemeği var bozulmadıysa.herkese iyi günlerrr
Afiyet olsun SerapcımMenumde bazi degisiklikler oldu..
Sabah:
2 bardak su
Kahvalti:
1 dl. Ekmek
1 haslanmis yumurta
1/2 greyfurt
1 fincan kahve
Ara:
400 ml. Su
Ara:
400 ml. Su
Ogle:
Zeytinyagli enginar
110 gr. Balik
Ara:
1 fincan yesil cay
400 ml. Su
Ara:
1 kivi
2 ceviz
400 ml. Su
Aksam:
1 kupa sut
3 yk. Yulaf ezmesi
1 tk. Bal
1 ck. Toz tarcin ile lapa
Ara:
1 fincan duz karin cayi
400 ml. Su
Aksam yemegimi gec yedim cunku ac hissetmedim. Bugun aksam saat 19 gibi biraz yoga yaptik komsumla. Hareketlerin tamamini yapamadim elbet, ama olsun.. Bir yerden baslamak lazim di mi amaAslinda en iyisi yurumek galiba leslie ile yumusak yumusak yuruyeyim bari...
Dallidacim umarim gunun guzel gecti.. Havalar sogudu dikkat et kendine..
Kizlarcim, iyi aksamlar diliyorum ve sizleri opuyorum
Arkadaşlar cok feci hırs yapmış bulunmaktayım yarından itibaren sıkı bir program yapmaya başlıyorum :) eve abur cubur almayacagım leslie , pilates ve akşam yürüyüşünü aksatmadan yapacagım ve 6 dan sonra yemek yemeyeceğim.. Umarım istikrarlı bir sekilde uygulamaya geçebilirim yarın yine yazacağım neler yaptığımı
Merhaba İpek,evet,eve abur cubur sokmamak doğru bir kararbu arada yaşın kaç?
Çok fazla spor yaparsan,kasın artar ve bu artış tartıda + olarak yansıtılırkendine iyi bak
Günaydın İpekSuan tam 18 yaşındayım ve ben hala zayıflama derdindeyim :) teşekkürler önerileriniz icin :))
Günaydın Melekgünaydın kızlar.regli dönemim başladı sabah çok erken uyandım o yüzden.tartıda mutlu edici.77.1 nasıl oldu bende bilemedim azmı su içtim dün ne yaptysam.menüler güzel kaçamaklar var.bendede var:))
ipek sağlıklı beslenerek istediğin kiloya ulaşırsın.beden imajı senin bulunduğun yaş grubunda önemli ama tüm uğraşın bu olasın bence.gez toz arkadaşlarınla yaşınızın tadını çıkar,tabi bi yandanda üniversite planlarıda yap bence(bi abla tavsiyesi)
grip banada geliyo sanki biraz kırgınlık ve baş agrısı var.
bugün okulda öğlen süper bi yemek var.yemeğe çok düşkün bi müdür yardımcımız var.fırında kuzu dolma yaptıracak ayıptır söylemesi.dayanabilirsem az yemeyi düşünüyorum(
herkese hayırlı sabahlar.güzel bi gün olası dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?