özelden mesajini aldim ama foto gözükmüyor belkide ben yapamadim, demekki baska bir hatunu sen sanmisim, bende yaklasik bir ay önce actim sayfa, fotograf bende paylasmiyorum, dogruda bulmuyorum ama senelerdir görmedigim kuzenlerimle felan görüstük iyi oldu, gecenlerde aklima geldin acaba sayfasi varmi diye bir baktim birkac kisi cikti, icinden cumhuriyet, atatürk resimleri olan birisine hah tamam iste bu serap dedim ama demmekki yanilmisim.
misafirlerini gönderdin , yorgunlugunu attinmi, dinlenebildinmi, ben bu sefer kesin hamilesin diye düsünmüstüm ama kismet bir dahakine insallah, bende iiden iyiye vazgectim zaten, gözümde kesmiyor yaslandim artik :18:
simdi verdigin linke baktimda mehmet ali bulut u tanimadigim icin anlamamistim, bu sabah televizyondaydi, ben sonuna dogru acmisim benim gurubumu kacirmistim ama ayni adammis, cine5 teydi. yalniz anlayamadigim süt ve ürünleri yasak diyor ama yenilebilenler kisminda yogurt, kefir , peynir, kasar var, bugday ve taneli baklagiller yasak dior, gene yenilebilenler listesinde nohut, pirinc, cavdar felan var acaba bunlari azmi tercih edecegiz...
tabiki sekerim yaklasik 1 senedir birbirimizi tanidik artik, amin canim insallah Allah cümlemizi sasirtmasin , sen kolayini bulmussun, benim kim bakacak, ne anne var nede baba var burda, gerci kizim anne sen yap ben bakarim diyor ama ona güven olmaz 2 gün bakar 3. gün atar üstümeFoto mesaja ekli değil şekercim. İsmime tıkla profilime git. Orada albüm yazan yerde 1 tane ekledim.
Yok canım nerede, sabah erkenden kalkıp havalimanına gittim. Döndüm doktora gittim, geldim ev topladım. Ammaaaaaan bazen diyorum bırak dağınık kalsın diyeBu kez ben de çok umutlanmıştım ama, aldığım kortizonun sonucu olduğunu sonradan anladım... Yaşlanmak derken Yok öyle bi şey Allah evlatlarını bağışlasın, 2 tane var kocaman da olmuşlar. Vakit daralmadan yap yapacaksan... Benim de gözüm kesmiyor ama benim olan aslında benim değil ya, annem babam torun istiyor. El mahkum yapacağız. Bakamazsan biz gelir bakarız diyorlar, onlar bakar ben gezerim napayım
Cumhuriyet, Atatürk resimleri varsa benim profilimdir belkiNasıl da tanımışsın beni Allahımı, Peygamberimi ve ceddimi bileyim isterim. Allah şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın... Yanlış anlaşılmasın başkası yanlış yolda diye değil, bu benim yolum. Ne şirke düşeyim ne de Atamı sileyim...
tabiki sekerim yaklasik 1 senedir birbirimizi tanidik artik, amin canim insallah Allah cümlemizi sasirtmasin , sen kolayini bulmussun, benim kim bakacak, ne anne var nede baba var burda, gerci kizim anne sen yap ben bakarim diyor ama ona güven olmaz 2 gün bakar 3. gün atar üstüme
simdi baktim canim evet sarilarin ne oldugu pek gözükmüyor ama aynen bende süt degil sütü sevmemde peynir ve tam bir yogurt canavariyim bende onlarsiz yapamam, normalde yumurtayida yasaklamis, ama taze yumurtaysa yenebilir demis , acaba bir kac tane tavukmu alsakListelerin olduğu sayfayı incelersen yeşil-sarı-kırmızı diye ayırmış. Yeşiller serbest, sarılar kontrollü-azar azar, kırmızı mümkünse yemeyeceğiz... Ama ben sütsüz, yoğurtsuz bir hayat düşünemiyorum..
simdi baktim canim evet sarilarin ne oldugu pek gözükmüyor ama aynen bende süt degil sütü sevmemde peynir ve tam bir yogurt canavariyim bende onlarsiz yapamam, normalde yumurtayida yasaklamis, ama taze yumurtaysa yenebilir demis , acaba bir kac tane tavukmu alsak
profiline gittimde fotograflar yazan yer var oraya tikladim bos cikmiyor, albüm die bir se de yok , illa görecegim seni haaaa tutturdumda tutturdum saka saka neyse canim ben öyle tahminen seni zannettigim icin üzerinde durdum ama o bayanda güzeldi haaaa, sari kisa sacliydi , mecliydi sanirim saclarFoto mesaja ekli değil şekercim. İsmime tıkla profilime git. Orada albüm yazan yerde 1 tane ekledim.
Yok canım nerede, sabah erkenden kalkıp havalimanına gittim. Döndüm doktora gittim, geldim ev topladım. Ammaaaaaan bazen diyorum bırak dağınık kalsın diyeBu kez ben de çok umutlanmıştım ama, aldığım kortizonun sonucu olduğunu sonradan anladım... Yaşlanmak derken Yok öyle bi şey Allah evlatlarını bağışlasın, 2 tane var kocaman da olmuşlar. Vakit daralmadan yap yapacaksan... Benim de gözüm kesmiyor ama benim olan aslında benim değil ya, annem babam torun istiyor. El mahkum yapacağız. Bakamazsan biz gelir bakarız diyorlar, onlar bakar ben gezerim napayım
Cumhuriyet, Atatürk resimleri varsa benim profilimdir belkiNasıl da tanımışsın beni Allahımı, Peygamberimi ve ceddimi bileyim isterim. Allah şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın... Yanlış anlaşılmasın başkası yanlış yolda diye değil, bu benim yolum. Ne şirke düşeyim ne de Atamı sileyim...
profiline gittimde fotograflar yazan yer var oraya tikladim bos cikmiyor, albüm die bir se de yok , illa görecegim seni haaaa tutturdumda tutturdum saka saka neyse canim ben öyle tahminen seni zannettigim icin üzerinde durdum ama o bayanda güzeldi haaaa, sari kisa sacliydi , mecliydi sanirim saclar
tamam serapcigim oldu bu sefer gördüm, keske bende becerebilsem, ama dur kizimin gönlünü yapabilirsem bende ona yollattiririm. benim gördügüm bayan degilmissin ama dahada güzelmissin begendim seni, Allah esinlede mutlulugunuzu daim etsin , bundan sonra yzilarini okurken yüzün gözümün önüne gelecek tesekkürler canim arkadasim, belki bir gün yüzyüzede görüsürüz.
Hatta yüzyüze geldigimizde sacimi basimi yolsan benim, ben adam olamayacagim yoksa, internetten kiyafetlere bakiyorum siparis icin ama en begendigim modeller hep kücük bedenler , o zaman cok sinirleniyorum kendime, keske zayiflaybilsem bende giyinebilsem diyyorum ama malesef olmuyor. sen gene iyisin cok kilon yok , esinlede anormal durmuyorsun, bense esimden biraz uzunum, birde kilo olunca, kötü duruyor, gecen dügünde gel ailecek fotograf cektirelim dedi, istemedim, beraber hic fotografimiz yok bu yüzden
o zaman dahada iyisindir serap valla bence sen kilo alma yeter cok zayiflikda güzel durmuyor. tamam yaris yapalim diyecegim ama orucda tutmak istiyorum olurmuki , oruc tutarken pek diyet yapmak istemiyorum ama ...
yaaaaa sen varya cansin can, insanin senin gibi bir tane arkadasi olsa yeter , valla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?