Merhaba Belgin,oğlun erkenci maşallahgunaydin dallida him sevindim biraz daha insafa gelmisler sendw dinlenme imkani bulmussundur
benim oglumda saatler geri alindigindan beri 6 gibi kalkiyor dolayisiyla bende bugun kendimi cok asabi hissediyorum herseye sinirlenmek uzereyim insallah hepimize guzel bir gun olur
Merhaba bayanlar.Kilo verenleri tebrik ediyorum.Ara ara okuyup cıkıyorum sizi takip etmeyi bırakmadım.Bilgisayara hic vaktim kalmıyor diger zamanlarda da cocuklardan bakamıyorum.Bakamadım diye stres oluyorum.Cuma gunleri kilo bildirimine gelecegim.Bu hafta gelemedim.Basarılar diliyorum.
Okul aile birligine de girdim.Pazartesi salı günleride muhasebe kursum baslayacak.Bana iyi olacak evden uzaklasmam lazım.Furkanda okulundan memnun sükür.Burada da azılı cocuklar var.Allah korusun hepsini .Serabın dediği burada her türden insan var.
Merhaba Belgincim,ne desem yalan olur...ama yine de mutluyum,çünkü karnım hemen hemen düzleştigulfuren hosgeldin ara ara gordugun zamanlarda yaz burasi baya sakinlesti serapta yok
dallida oncesinde kkilo almis olabilirsin sen gayet guzel dikkat ediyordun disiplinliydin yine vermissindir bel ve gobekten gittigine gore
lahana diyetini yapacakmisin
cok yogun bir gun olacak senin icin sanirim oglen aksam kolay gelsin bendende sevgiler
arkadslar yarin hicri tskvime gore 1 muharrem yani yilbasi
muharrem ayinda ilk 10 gun oruc tutmak cok faxiletli ben hepsini tutamayabilirim ama yarin ve ara ara tumak istiyorum insallah bilgilendirmek istedim ilgilenen olursa ALlaha emanet olun
Merhaba Belgincim,ne desem yalan olur...ama yine de mutluyum,çünkü karnım hemen hemen düzleştievet,yarın lahana diyetine başlayacağım nasip olursa...teşekkür ederim canım
Allah ben sana ne diyeyim Dallida yaaaa lahana diyeti miiii
Verdiğin bilgileri için teşekkür ederimAllah kabul etsin canım sen de Allah'a emanet ol
sagolasin serapcim cümlemizin insallah , canim cok gecmis olsun, Allah sifa versin, eger gördügüm sensen cok güzel bir bayansin, hicde kilon yok eger o bayan sen isen, bosuna kafa yoruyorsun diyebilirim.Merhaba KızlarHerkese güzel bir hafta diliyorum. Yeni yılımız kutlu olsun
Ayrıca Kerbela şehitlerine Allah rahmet etsin.. Oruç tutanların ibadetlerini Allah kabul etsin.
Nihayet regl oldum Dallidacım, yani bebek yok :) Ancak çok sıkıntı yaşıyorum. Bu sabah doktora gittim, midemdeki sorun yeniden başlamış. Karnım hala davul, sebebi de mide-bağırsak sorunuymuş. İlaçlarıma başladım.
Malum geçen hafta cuma sabahı misafirlerim geldi. Dün gece gittiler. O yüzden kilo bildirimi de yapamamıştım:
Bir önceki ölçüm: 66 kg.
Geçen cuma: 65 kg.
Fark: 1 kg.
Çok yorgunum, karnım ağrıyor, dinlenmek istiyorum ama önce işlerimi yapmam gerekiyor. Sonra kan gurubuna göre diyetle ilgili not çıkartıp yazmaya çalışacağım.
Sabah eşimi havalimanına bıraktım, sonra da doktora gittim. Eczaneye uğradım, sağ olsun eczacımız otur çay içelim deyince oturdum kaldım. Kahvaltımı yeni yaptım diyebilirim. Yazayım:
1/2 simit
yumurta salatası
sucuk
1 tk. bal
Tesekkür ederim canim dogum günüm persembe günü canim ama genede sagolasin öpüyorum seni , kan grubum 0 rh pozitifmis, ben biraz internetten arastirdim ama bir sitede misir ve ürünleri yasak diyor , diger bir sitedede örnek listede sabah iki dilim misir ekmegi diyor kafam karisti bakalim, zaten bu haftada oruc tutmayi düsünüyorum bakalim ....Gurbetçim doğum günün kutlu olsun canım arkadaşımAllah sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzuuuuuuun bir ömür versin sana sevdiklerinle birlikte
sagolasin serapcim cümlemizin insallah , canim cok gecmis olsun, Allah sifa versin, eger gördügüm sensen cok güzel bir bayansin, hicde kilon yok eger o bayan sen isen, bosuna kafa yoruyorsun diyebilirim.
Tesekkür ederim canim dogum günüm persembe günü canim ama genede sagolasin öpüyorum seni , kan grubum 0 rh pozitifmis, ben biraz internetten arastirdim ama bir sitede misir ve ürünleri yasak diyor , diger bir sitedede örnek listede sabah iki dilim misir ekmegi diyor kafam karisti bakalim, zaten bu haftada oruc tutmayi düsünüyorum bakalim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?