Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

sabah 1 k peynir domates sslatalik omletv 1 catal labne recel yarim dilim ekmek
ara elma armut mandalina ama hepsinden yarim
ogle cok az kuru fasulye 2 veya 3 kasik yogurt kavurma 1 kasik pilav
ara yok okuldaydim
smdi balik salata
afiyet olsun bana iyi aksamlar kizlar yarin tarti gunu insallah bu hafta kulo veririm ya sikildim

arkadaslar kan grubunu 36 yasinda ögrenen ilk kisi olarak tarihe gececegim galiba... hatta bir hafta sonra 37 ye girecegim. eveeet sonunda ögrendim kan grubum 0 rh pozitif mis. galiba benle ayni gruptan olan arkadaslarim vardi diye hatirliyorum. sevgi ablamiydi, yada serap seninkimiydi, unuttum valla. yaaa serapcim bir zahmet, sende kitap vardi grubumla ilgili seyleri tekrar yazarmisin, cok merak ediyorum, sirf bunun icin kan aldirdim.

arkadaslar rüzgar baya dindi cok sükür, hava daha iyi, bende dün aksam 4. orucuma niyetlenmistim ama öglen namazina cikamadan regl oldum. Bu arada serapcim kendime facebook sayfasi actim, seninde varmiydi, ben öylesine ismini yazdim bir kac tanenin icerisinden bir tanesini sana benzettim ama seni görmedigim icin bilemedim. sadece atatürk ve istanbul resimlerinden tahmin ettim, saclarin kisa ve sarimi.... yada ben kendi kendimemi gelin güvey oldum

dalluda enaz senin kadar merak ediyorum bu diyetin sonunda kac kilo verecegini varya tartklip tartilmaz buraya yaz olurmu
Yazarım Belgincimbugün 7.günüm bitti,6 gün sonra tartılırımben 2 ay önce de yapmaya çalıştım,ama sadece 1 hafta dayandım...sonra yemeklere saldırdım...bende çok zor kilo veriyorum...
Afiyet olsun,menün çok güzel

Merhaba canım,şimdiden doğum gününü kutlarım,mutlu yıllar dilerimiyi olmanı sevindim

gunaydin bugun erkenciyiz mglum sagolsun 6 demeden kalkti tartildim erkenden
gecen hafta 77.2
bu hafta 76.4
800 g eksilmisim cok sukur iyi gitti pazartesiden beri tam uyguluyabiliyorum darisi haftaya
gurbet snirim serap 0 di bende B pozitifim
serapcim kitabinda bana yonelik bilgileri paylasirmisin
buaradda dun komsum tatli getirmis basim sfgriyordu dayanamayip 1 catal yedim artik cezaya raziyim bugun leslie abla ile randevum var

Günaydın Belgincim-800 gr güzel bir sonuç,tebrik ederim

Günaydınhayırlı cumalar
Tartılmaya niyetlendim ama tartımın pilleri bitti bugün çarşıya gideceğim,bakkalım pil bulabilir mıyım:44::44:
Sabah:1 kahve,1 tk alıç marmeladı,7 üzüm tanesi....(kahve dışında hepsi cısss)
Öğlen:2 yumurta,salata,1 domates(aslında ıspanak lazımdı ama bulamadım)
---------------------
Sonra görüşürüz

İyi akşamlar değerli arkadaşlar...
Bugün 1 kase yoğurt yedim+1 kare çikolata...oğlum ısrar etti,üzülmesin diye yedimherkese hayırlı geceler

Günaydın *günaydınmutlu hafta sonları dilerim
Üç gündür işçiler inşaata saat 7:20 de sonra gürültü yapmaya başlıyorlar birilerini şikayet mi etti mi acaba:44::44:çok şükür daha dinlenmiş uyanıyorum,uykumu alabiliyorum
Bugün diyetimin 9.günü...
Sabah:1 kahve,1 dilim ekmek...
Kahvemi içtikten sonra çıkıp 1 saat yürüyeceğim...
Sevgiler

gunaydin dallida him sevindim biraz daha insafa gelmisler sendw dinlenme imkani bulmussundur
benim oglumda saatler geri alindigindan beri 6 gibi kalkiyor dolayisiyla bende bugun kendimi cok asabi hissediyorum herseye sinirlenmek uzereyim insallah hepimize guzel bir gun olur

Merhaba bayanlar.Kilo verenleri tebrik ediyorum.Ara ara okuyup cıkıyorum sizi takip etmeyi bırakmadım.Bilgisayara hic vaktim kalmıyor diger zamanlarda da cocuklardan bakamıyorum.Bakamadım diye stres oluyorum.Cuma gunleri kilo bildirimine gelecegim.Bu hafta gelemedim.Basarılar diliyorum.
Okul aile birligine de girdim.Pazartesi salı günleride muhasebe kursum baslayacak.Bana iyi olacak evden uzaklasmam lazım.Furkanda okulundan memnun sükür.Burada da azılı cocuklar var.Allah korusun hepsini .Serabın dediği burada her türden insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…