• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Merhaba Kızlar, nasılsınız?? benim yoğun geçiyor 2 gündür. Kız kardeşim geldi, dün ve bugünü birlikte geçirdik olabildiği kadar. Toplantıları vardı, onları halletti ve az önce gitti. Allah' a emanet olsun. Benim de evi toparlamam vs. lazım. Sabah erkenden uyanıp eşimi havalimanına bıraktım yine. [Şoför maaşı istesem uygun düşer mi acep :9::9::9: ] Sonra da kardeşimle sokaktaydık sürekli, yürüdük, gezdik, yemek yedik filan... Muhtemelen yarın da ben Urfa' ya gideceğim. Bu kez giderken bilgisayarımı da götürürüm. Ofislerin internet bağlantısı yapılmış, mobilyası alınmış. Bir ihtimal kendime bir ofis ayarlayıp orada zaman geçireceğim. Tabii görümcelerim ve eltim ille de buraya gel demezse..

Bugün:

Kahvaltı:
1/2 kepekli kaşarlı sandviç
Çay

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 pors. döner (ekmeksiz ve sossuz)

Akşam:
Tavuklu salata

Saat 16 ' ya geliyor. Henüz şeker düşüklüğü hissetmedim. Ama atıştırmak istersem üzüm ve ceviz yiyeceğim...
Kızlarcım görüşmek üzere. Hepinize ayrı ayrı sevgiler :16::16::16:

Son düzenleme:
11 yaşında bir oğlum daha var..Kızı bulamadık..:52::52:

Biberli domatesin yanında da ekmek yenmez mi? Acı da olursa tamamdır..Afiyet olsun..Ne güzel yürüyüş de yapıyorsun ben de o yok..

Barışmanıza sevindim..Sağol canım inşallah zorlanmadan çıkarır bebişim..Öyle yapacağım heralde atlasda düz beyaz halı yok çok enteresan..Krem de olmaz her yer siyah beyaz..Bugün alacağım inşallah..

Sende karataya hoş geldin..Kitabı indirdim hala okuyamadım..
Bir kızınız da olur inşallah:16::16:
Hoş bulduk,bende var kitapları,arada bir göz atıyorum:34:
Merhaba Kızlar, nasılsınız?? benim yoğun geçiyor 2 gündür. Kız kardeşim geldi, dün ve bugünü birlikte geçirdik olabildiği kadar. Toplantıları vardı, onları halletti ve az önce gitti. Allah' a emanet olsun. Benim de evi toparlamam vs. lazım. Sabah erkenden uyanıp eşimi havalimanına bıraktım yine. [Şoför maaşı istesem uygun düşer mi acep :9::9::9: ] Sonra da kardeşimle sokaktaydık sürekli, yürüdük, gezdik, yemek yedik filan... Muhtemelen yarın da ben Urfa' ya gideceğim. Bu kez giderken bilgisayarımı da götürürüm. Ofislerin internet bağlantısı yapılmış, mobilyası alınmış. Bir ihtimal kendime bir ofis ayarlayıp orada zaman geçireceğim. Tabii görümcelerim ve eltim ille de buraya gel demezse..

Bugün:

Kahvaltı:
Çay

Öğle:
1 kase mercimek çorbası

Akşam:
Tavuklu salata

Saat 16 ' ya geliyor. Henüz şeker düşüklüğü hissetmedim. Ama atıştırmak istersem üzüm ve ceviz yiyeceğim...
Oh,ne güzel kardeş kardeşe gezmek:31::31:bende kardeşimi özledim,seneye yanında giderim inşallah:34:tamam canım,güle güle git,güle güle gel:16:öpüldün:16::16:

Son düzenleme:
Tekrar merhaba :16::16:
Oğlanı okula bıraktım,sonra 1 saat yürüdüm,toplam 75 dakika yürümüş oldum :))ama bu yürüyüş beni kesmedi,en iyisi ben sabahları yürüyüşe çıkayım:1::1:
Öğlen:3 yumurtadan salata yaptım,2 yk amerikan salata
Ara:1 avuç çiğ fındık,6 kuru kayısı
Akşam:sadece yoğurt yemeye düşünüyorum...
Lahana salatası yine kaldı:1:sular kesildi...ne hikmet ise ayda 1-2 kere suları kesiyorlar...Keban barajı varken sular kesiliyor..:44::44:
Alt kattaki komşum 2 gündür ceviz kırıyor :(
Bugün belediyeye mail gönderdim,okul yolunda hiç trafik ışığı bulunmuyor:53:öğrencileri bir görseniz arabalar arasında geçmeye çalışıyorlar...bakkalım ne zaman ve ne cevap gelecek:51::51:
Sevgiler:16::16:

Gülfuren ,herhalde alışverişe çıktın :))kararın hayırlı olsun canım:16:

Günaydın,senin de günün bereketli olsun:16:
Afiyet olsun :)yürüyüşün da güzel,daha ne olsun?
Oğluşun nasıl?sen nasılsın?moralin biraz daha düzeldi inşallah:34:sevgiler:16:

tesekkurler dallida sen nasilsin bende.iyi olmaya calisiyorum oglum iyi oldukcs bi kac gundur oglen uykularindan aglayarak kalkiyor.budabbeni uzuyor.aslinda en iyisi calismamak ama mecburum iste.
sende esinle barismissin ne guzel

Oğlanı okula bıraktım,sonra 1 saat yürüdüm,toplam 75 dakika yürümüş oldum :))ama bu yürüyüş beni kesmedi,en iyisi ben sabahları yürüyüşe çıkayım:1::1:
Lahana salatası yine kaldı:1:sular kesildi...ne hikmet ise ayda 1-2 kere suları kesiyorlar...Keban barajı varken sular kesiliyor..:44::44:
Bugün belediyeye mail gönderdim,okul yolunda hiç trafik ışığı bulunmuyor:53:öğrencileri bir görseniz arabalar arasında geçmeye çalışıyorlar...bakkalım ne zaman ve ne cevap gelecek:51::51:

ooooo super sen bu yuruyusle ve yediklerinle hatta yemediklerinle tig gibi olursun yakinda

Bugün:

Kahvaltı:
Çay

Öğle:
1 kase mercimek çorbası

Akşam:
Tavuklu salata

ay ne guzel kardes kardes gezmek bende kardeslrimi ozledim ah gelseler bende buralari gezdirsem
menunde cok guzel gorunuyor
aslinda serap sen bu isi baya cozmussun
yasam bicimine donusturmussun ne guzel

tesekkurler dallida sen nasilsin bende.iyi olmaya calisiyorum oglum iyi oldukcs bi kac gundur oglen uykularindan aglayarak kalkiyor.budabbeni uzuyor.aslinda en iyisi calismamak ama mecburum iste.
Teşekkürler,bende iyiyim:16:kuzun daha küçüktür,büyüdükçe uykusu da düzene girecek,merak etme:34:sen içini ferah tut,olur mu?barıştık çok şükür:34:
ooooo super sen bu yuruyusle ve yediklerinle hatta yemediklerinle tig gibi olursun yakinda

İnşallah:nazar:hep birlikte incecik oluruz inşallah:nazar::nazar:benim vücudum kaslı,çok zor kilo veriyorum....uzun yıllar atletizm yaptım..keşke gücüm olsa yine günde 15 km-18 km koşabilsem...nerde....:27:

Kahvaltımı yazayım:

2 gün kurusu kayısı,1küçuk armut,1 haşlanmış yumurta,biraz peynir,20 fındık,6 zeytin,domates,salata..

Ara:1 kase yoğurt

Dün gece (bana göre)çok geç yattım,yürüyüşe çıkamadım:19:mecburen oğlumu okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyeceğim :)Malatya yolu bana çok yakın,orada gideceğim,dümdüz bir yol:34:
Kızlar,herkes iyidir umarım :)Gurbet,dün hiç görüşmedik,merak ettim...sevgiler:16::16::16::16:

Bir kızınız da olur inşallah:16::16:
Hoş bulduk,bende var kitapları,arada bir göz atıyorum:34:

Oh,ne güzel kardeş kardeşe gezmek:31::31:bende kardeşimi özledim,seneye yanında giderim inşallah:34:tamam canım,güle güle git,güle güle gel:16:öpüldün:16::16:

İnşaallah canım. Keşke onlar da gelseler, ne güzel olurdu... Ben de seni öptüm şeker :16::16:

ay ne guzel kardes kardes gezmek bende kardeslrimi ozledim ah gelseler bende buralari gezdirsem
menunde cok guzel gorunuyor
aslinda serap sen bu isi baya cozmussun
yasam bicimine donusturmussun ne guzel

Uzak olmak ne zor değil mi? Benim bu kardeşim İstanbul' daydı. Buradan gitmek istediler ve sonunda koşulları oluşturup gittiler. Biz de gidebilsek evimize ne güzel olurdu. Ama koşullarımızı oluşturmak neredeyse imkansız..
Şekercim hepimiz aslında kendimize döndüğümüzde yapmamız gerekeni biliyoruz da, ah bir de şu boğazımızı tutabilsek :27::37: Gece acıktım, süt içtim o menünün üstüne.

Kahvaltımı yazayım:

2 gün kurusu kayısı,1küçuk armut,1 haşlanmış yumurta,biraz peynir,20 fındık,6 zeytin,domates,salata..

Dün gece (bana göre)çok geç yattım,yürüyüşe çıkamadım:19:mecburen oğlumu okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyeceğim :)Malatya yolu bana çok yakın,orada gideceğim,dümdüz bir yol:34:
Kızlar,herkes iyidir umarım :)Gurbet,dün hiç görüşmedik,merak ettim...sevgiler:16::16::16::16:

Afiyet olsun canım :16::16:
Evet, Sevgi de yok. Umarım her şey yoluna girer. Dua ediyoruz Sevgicim.
Zeynepcim sen de meşgulsün sanırım.

Bugün:

Kahvaltı:
1 dl. çavdar ekmeği
65 gr. peynir
1 domat
3/4 elma
Yeşil çay (zencefil, karanfil, tarçın ve karabiberle demledim.)

Öğle:
1 yumurta
1 kase salata
100 gr. üzüm

Akşam:
1 tost
3 mürdüm eriği

Akşam yemeği saatinde havalimanında olacağım. Farklı ve daha sağlıklı bir seçenek bulursam onu değerlendireceğim.
Bu arada bir ara diğer günlüklerde bahsetmiştim kardeşim metabolik balans diyetini uyguladı ve şu anda 36 beden olmuş. O' na doktoru ithal edilen simsiyah çavdar ekmeğini tavsiye etmiş. Tabii O' nun kilosuna, boyuna uygun olan miktar 25 gr. mış. Ben de o ekmekten aldım. Gurbet ve Sevgi daha iyi bilir, uzun süre düşük ısıda pişiriliyormuş. Ekmek hafif ıslak gibi. Başta 25 gr. da neymiş, yetmez bu dedim ama yoğun tadından dolayı ancak o kadar yiyebildim. Tadı pek damak tadıma uymadı ama rahatsız da etmedi. Lif oranı oldukça yüksek. Tavsiye edebilirim...

Şimdi biraz ütü yapayım. Ortada iş kalmasın. Dönünce yeni kirliler eklenecek:30:

Öpüyorum sizi kızlar :54::16:

Nasil bir haftason gecirdiysem hizim hala kesilmedi, hafta ortasina geldik, ama ben hala kendime gelemedim, dünde gene cok dolu gecti, sabah arkadasa davetliydim kahvaltiya, ordan gelince evi toparla, yemek yap sonrada 6 ay önce bir daha gitmistik, size anlatmistim, büyük yüzme havuzu var buraya 1 saatlik uzaklikta, 6 ayda birde sadece bayanlara olunca bütün cevre kasabalardan, türkler ve araplar akin ediyor, cok eglenceli bir yer, e bu firsati degerlendirmek lazimdi, birkac arkadas birlesip oraya gittik, eve döndügümüzde gece saat 12 ye geliyordu, o yorgunlukla bir yatmisim, sabah gözümü zor actim, cocuklari gönderip geri yattim , simdi daha yeni kaalktim, daha kahvalti bile yapmadan sizlere bir bakayim, ve hesap vereyim dedim,bu hafta hic güzel menüler olusturamadim, hergün birsey cikti, malesef bu haftadan hic umutlu degilim en azindan su iki günü degerlendireyim bari :34: üstelik adetim bugün tam iki hafta oldu ve bitmedi :53: nasil istir anlamadim,

Bugün:

Kahvaltı:
Çay

Öğle:
1 kase mercimek çorbası

Akşam:
Tavuklu salata

Merhaba serapcim gözün aydin kiz kardesin gelmis canim, ne güzel gezmissin ama buna ragmen menülerinde kacamak yok, su isi birde ben basarabilsem :34: urfayada güle güle git ve gel canim ne kadar kalacaksin, eminim akrabalarin seni birakmazlar ama sen genede arada bir yaz :34: öpüyorum seni :54:

Kahvaltımı yazayım:

iyiyim iyiyim, dallidacim sen nasilsin canim :34: karatay yapiyorsun artik, insallah basarili olursun canim, yürüyüslerinde masallah yani havalar güzel galiba oralarda :nazar:
İnşaallah canım. Keşke onlar da gelseler, ne güzel olurdu... Ben de seni öptüm şeker :16::16:

Uzak olmak ne zor değil mi? Benim bu kardeşim İstanbul' daydı. Buradan gitmek istediler ve sonunda koşulları oluşturup gittiler. Biz de gidebilsek evimize ne güzel olurdu. Ama koşullarımızı oluşturmak neredeyse imkansız..
Şekercim hepimiz aslında kendimize döndüğümüzde yapmamız gerekeni biliyoruz da, ah bir de şu boğazımızı tutabilsek :27::37: Gece acıktım, süt içtim o menünün üstüne.

Afiyet olsun canım :16::16:
Evet, Sevgi de yok. Umarım her şey yoluna girer. Dua ediyoruz Sevgicim.
Zeynepcim sen de meşgulsün sanırım.
o kosullari olusturup memlekete dönmeyi ne cok isterdim bende, insanin dogup büyüdügü yer gibisi varmi...
Bugün:

Kahvaltı:
1 dl. çavdar ekmeği
65 gr. peynir
1 domat
3/4 elma

Öğle:
1 yumurta
1 kase salata
100 gr. üzüm

Akşam:
1 tost
3 mürdüm eriği

Akşam yemeği saatinde havalimanında olacağım. Farklı ve daha sağlıklı bir seçenek bulursam onu değerlendireceğim.
Bu arada bir ara diğer günlüklerde bahsetmiştim kardeşim metabolik balans diyetini uyguladı ve şu anda 36 beden olmuş. O' na doktoru ithal edilen simsiyah çavdar ekmeğini tavsiye etmiş. Tabii O' nun kilosuna, boyuna uygun olan miktar 25 gr. mış. Ben de o ekmekten aldım. Gurbet ve Sevgi daha iyi bilir, uzun süre düşük ısıda pişiriliyormuş. Ekmek hafif ıslak gibi. Başta 25 gr. da neymiş, yetmez bu dedim ama yoğun tadından dolayı ancak o kadar yiyebildim. Tadı pek damak tadıma uymadı ama rahatsız da etmedi. Lif oranı oldukça yüksek. Tavsiye edebilirim...

Şimdi biraz ütü yapayım. Ortada iş kalmasın. Dönünce yeni kirliler eklenecek:30:

eminimki sen havalimanindada uygun bir seyler bulursun canim , burda cok var siyah ekmek, ama acaba adi nedir ki cesit cok 25 gr yaklasik bir dilim eder, günlükmü 1 dilim hakki varmis yoksa her ögündede, 1 dilimmi yiyebilirmis, masallah ne güzel bir duygudur 36 beden olmak, nasil bir diyetse hic arastirmadim daha evvel :53:

Bütün arkadaslarim ve ben seni gercekten merak ediyoruz, dün aradim ama sanirim evde yoktun yada müsait degildin, bu sabah da aramaya cesaret edemedim. müsait oldugunda lütfen caldir , konusmak istersen konusuruz, umarim halledilemeyecek birsey yoktur, zor gününde yaninda olmak ve sana destek vermek isterim, canim ablacigim, seni cok seviyoruz, hic bir sey icin kendini üzme, cünkü en degerli sensin , kendine iyi bak :16::16::16:

Nasil bir haftason gecirdiysem hizim hala kesilmedi, hafta ortasina geldik, ama ben hala kendime gelemedim, dünde gene cok dolu gecti, sabah arkadasa davetliydim kahvaltiya, ordan gelince evi toparla, yemek yap sonrada 6 ay önce bir daha gitmistik, size anlatmistim, büyük yüzme havuzu var buraya 1 saatlik uzaklikta, 6 ayda birde sadece bayanlara olunca bütün cevre kasabalardan, türkler ve araplar akin ediyor, cok eglenceli bir yer, e bu firsati degerlendirmek lazimdi, birkac arkadas birlesip oraya gittik, eve döndügümüzde gece saat 12 ye geliyordu, o yorgunlukla bir yatmisim, sabah gözümü zor actim, cocuklari gönderip geri yattim , simdi daha yeni kaalktim, daha kahvalti bile yapmadan sizlere bir bakayim, ve hesap vereyim dedim,bu hafta hic güzel menüler olusturamadim, hergün birsey cikti, malesef bu haftadan hic umutlu degilim en azindan su iki günü degerlendireyim bari :34: üstelik adetim bugün tam iki hafta oldu ve bitmedi :53: nasil istir anlamadim,

Oh, ne güzel olmuş. Güzel enerji harcamışsındır :46::46:
Tatlım bence tekrar doktora gitsen iyi olacak.

Merhaba serapcim gözün aydin kiz kardesin gelmis canim, ne güzel gezmissin ama buna ragmen menülerinde kacamak yok, su isi birde ben basarabilsem :34: urfayada güle güle git ve gel canim ne kadar kalacaksin, eminim akrabalarin seni birakmazlar ama sen genede arada bir yaz :34: öpüyorum seni :54:

iyiyim iyiyim, dallidacim sen nasilsin canim :34: karatay yapiyorsun artik, insallah basarili olursun canim, yürüyüslerinde masallah yani havalar güzel galiba oralarda :nazar:

o kosullari olusturup memlekete dönmeyi ne cok isterdim bende, insanin dogup büyüdügü yer gibisi varmi...

eminimki sen havalimanindada uygun bir seyler bulursun canim , burda cok var siyah ekmek, ama acaba adi nedir ki cesit cok 25 gr yaklasik bir dilim eder, günlükmü 1 dilim hakki varmis yoksa her ögündede, 1 dilimmi yiyebilirmis, masallah ne güzel bir duygudur 36 beden olmak, nasil bir diyetse hic arastirmadim daha evvel :53:

Teşekkür ederim şekercim. Yahu kardeş de sağlıklı beslenme de ya, kaçamak o yüzden yok. Eski günlerdeki gibi olsak patlatırdık cheese kekleri :9: Hala doktor kontrolünde olduğu için korkuyor yemeye :9::9: Fazla kilo çıktığında baya baya fırça yiyormuş.

Ne yalan söyleyeyim evde oturacağıma fabrikada olmayı tercih ederim :9::9: Akşamları nasılsa onlarla olacağız, yalan mı ama :34:

Benim aldığım: PUMPERNICKEL roggen volkorn brot siyah çavdarlı tam tahıl ekmeği. Dilimleri incecik. Bir dilimi 2 ye böldüğümde 25 gr. geliyor. Her öğün 1 dl. vermiş. Ama senin kilonda herhalde 35-40 gr. yemek gerekecektir. Metabolik balans bildiğiniz gibi tamamen kişinin boy ve kilosuna göre kişiye özel hazırlanıyor.

Kardeşim zaten çok kilolu olmadı hiç bir zaman. 42 beden olduğunu hiç sanmıyorum. 38-40 arası oldu hep. Ama bu diyetle 9 kilo verdi. Şimdi istediğini yiyor, ama dengeleme kuralları var. Daha sonra detaylı bahsederim. Şimdi bavulumu hazırlayıp yavaştan evden çıkmam lazım.

Sevgiler :54:

Bugün:

Kahvaltı:
Çay

Öğle:
1 kase mercimek çorbası

Akşam:
Tavuklu salata

Ne mutlu kardeşin ile böyle güzel anlaşabilmen..Sizin adınıza sevindim..Urfaya iş için mi gidiyorsunuz..Birde neden urfa?Benim annem ve babam urfalı..18 yaşında babam asker olduğu için urfadan çıkmışlar..Ben Eskişehir doğumluyum..Çok küçükken balıklıgöle gitmiştik..Bir daha da gitmedim..Benim yerime de gez canım..

Sen de çok iyi gidiyorsun maşallah..

Işık gerçekten lazım..İnşallah dikkate alırlar..Neden sular kesiliyor acaba tamirat mı var ki?Ben dün halı bakmaya gittim ama almadım..:14:Üç haftaya atlasın yeni modeli gelecekmiş halım var acelem yok bekleyeceğim..Salon için açık renk güzel olacak..

Çalışan annenin vicdanı sızlıyor değil mi?Olsun moralini bozma çocuğun içinde çalışıyorsun..Biraz daha büyüdüğünde herşey daha kolay olacak inan bana..

Kahvaltımı yazayım:

Süper bakalım bu hafta kaç kilo gidecek..Yine az giderse serabın dediği gibi doktora git canım..

Bugün:

Kahvaltı:
1 dl. çavdar ekmeği
65 gr. peynir
1 domat
3/4 elma

Öğle:
1 yumurta
1 kase salata
100 gr. üzüm

Akşam:
1 tost
3 mürdüm eriği

Bunu ben de okudum ama kişiye özel olduğu için uygulamamız zor..Bir de doktor parası çokmuş diye okudum..Sen bize bilgi verirsen sevinirim Serapcım..Ne yapacağımızı şaşırdık sürüyle bilgi var çorba oldu hepsi..:52::52::52: Allahım beş kilom kaldı versem de kurtulsam artık..İyi yolculukla Urfa yolcusu..Sağlıkla git sağlıkla gel..:54:

Ohhh ohhh ne güzel sefan olsun..İyi yapmışsın..Bütün elektriğini atmışsındır..Hastayken havuza nasıl girdin?Doktora gitmen lazım çok uzamış..

Bütün arkadaslarim ve ben seni gercekten merak ediyoruz, dün aradim ama sanirim evde yoktun yada müsait degildin, bu sabah da aramaya cesaret edemedim. müsait oldugunda lütfen caldir , konusmak istersen konusuruz, umarim halledilemeyecek birsey yoktur, zor gününde yaninda olmak ve sana destek vermek isterim, canim ablacigim, seni cok seviyoruz, hic bir sey icin kendini üzme, cünkü en degerli sensin , kendine iyi bak :16::16::16:

Ben de üzülüyorum..Acaba derdi ne bu kadar çok üzgün belli..Konuşursan bende selam söyle..Elimizden gelecek bir şey varsa varsa yardıma hazırım..Sevgi abla için dua ediyorum..Allah sıkıntısını tez zamanda gidersin..

Dün ve bugünkü menümü yemekten sonra yazacağım..Saçma sapan besleniyorum..Bu arada yumurta mideme dokunuyor..Dallida sen de sorun var mı?Dün mide ağrısından öldüm..Şiştim nerdeyse patlayacaktım..:9::9:

Dün

Sabah
sucuklu,peynirli yumurta

Öğle

2 kurabiye

çay

Akşam
2 dolma
1 baget
az tarhana
yoğurt

Bugün

Sabah

Yarım simit
yarım yumurta
çay

Öğle
küçük tost
çay

Ara
3 gün kurusu
4 ceviz

Akşam
Zeytinyağlı bezelye
yoğurt
salata

Acıkırsam süt ve mandalina yerim

Bende iyiyim sağ ol...ama çok yalnızım...hiç arkadaşım yok buralarda...sadece akrabalar......evet,karatay yapmaya çalışacağım,belki bu defa olur.Bu hafta sabah yürüyüşlerimi çok aksatım ama...nefesim çok daralıyor..bugün kardiyolojiye gideceğim,inşallah sadece strestir...eşim de memleketine döndü için çok mutludur...evet hava hala güzel ama serin...yağmur yağsa da fark etmez,yine yürürüm:34:
Belediyeden hala cevap gelmedi...yok tamirat da yok ...hımmm,anladım :)bugün tartıldım hala aynı kilodayım:19:yakında reglı olacağım,bitince doktora gideceğim:18:
Dün ve bugünkü menümü yemekten sonra yazacağım..Saçma sapan besleniyorum..Bu arada yumurta mideme dokunuyor..Dallida sen de sorun var mı?Dün mide ağrısından öldüm..Şiştim nerdeyse patlayacaktım..:9::9:

Geçmiş olsun canım:16:ben dün çok kötü oldum...kefir içince fayda görüyorum ama artık kefir içmekten gına geldi:51:

Dün 1 saat yürüdüm..
Dün yediklerim:
:56:öğlen:3 içli köfte(haşlanmış,3 büyük ceviz kadardı)
:56:akşam:1 kase yoğurt,1 avuç fındık,2 yk kuru fasulye ezmesi..

-------------------------------------------------------------------
Bugün kahvaltıda yediklerim:
:56:az tereyağlı 2 yumurta,1 zeytin,1 kk peynir,2 kuru kayısı,1 küçük armut,25 fındık..
:56:ara:1 kase ev yoğurdu yiyeceğim
:56:akşam:tavuk eti,salata...
Eşimin akrabaları 15 yıldır tavuk yemiyorlar...sırf hastalık diyorlar...dolaba az tavuk var,onu pişiriyim bitsin...köy tavuğu buralarda bile bulmak zormuş:52::52:
Bugün ne kadar yürüyüş yapabileceğim bilmiyorum...iki kere okula gidip geleceğim,toplam 50 dakika...doktora gidip geleceğim,4o-50 dakika...taksit taksit yürüyüş:1::1:

Serapcım,Urfa da hayat nasıl?:16::16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sevgi ablacığım:16::16::16::16:

Gurbet,Gülfüren,Belgin,Zeynep,iyisiniz inşallah:16::16::16::16:

--------------------------------------------------------
Sonra görüşürüz arkadaşlar:34:

Back
X