Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

Uzun zamandir tartilmiyorum. Yarin sabah tartilayim. Ama memleketten geleli 1 hafta oldu zayifladim gibi hissediyorum. Orda annemde kayinvalide de hep agir yemekler yapiyorlar. Evde kendime salata yapsam yetiyor

Isterdim nego ama nikah icin izin kullanacagim mutlaka aksayacaktir sonra katilirim siz bi baslayin
Tamam canım her zaman beklerim
Ne zaman nikah düğün
Uzun zamandir tartilmiyorum. Yarin sabah tartilayim. Ama memleketten geleli 1 hafta oldu zayifladim gibi hissediyorum. Orda annemde kayinvalide de hep agir yemekler yapiyorlar. Evde kendime salata yapsam yetiyor
Ben çok istikrarlıyım 72 ile bir bütün olduk

Evden çıkamayalar ve daha aktif spor yapamayacak sağlıksal sorunları olanlar için olduğundan bana spor gibi gelmiyor yağ yaktigimi hissetmiyorum hiç o yüzden başka bir şey olursa yaparım

Ben de istiyorum aslında yaa yürüyüşe de başlamak istiyorum ama hep istemekle kalıyorum
Başka işte buna
Evden çıkamayalar ve daha aktif spor yapamayacak sağlıksal sorunları olanlar için olduğundan bana spor gibi gelmiyor yağ yaktigimi hissetmiyorum hiç o yüzden başka bir şey olursa yaparım
Sen bilirsin, leslie ile kilo veren fit olan çok, biri ben zamanında faydasını çok gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…