• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saglikli bir karar almak istiyorum ama kafam karisti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Merhaba son Cok konu Actim Umarim Bu son olur, esimle yurtdisindayiz ve uzun süredir Problem Yasiyoruz, siddet egilimi var ve saygisiz, bu beni ondan soğuttu, derken hamile kaldım o zamanda kavgalar ettik baktım bu adamda vicdan Yok Doğumdan sonra ailemin yanına geldim eşim gelicem delisi gelmedi ve sonrasında beni yalnız bıraktığı için tartışınca gelmedi haftalarca aramadı sormadı, ben de düşünce yurtdışında bir bağımlılığı olduğundan şüphelenmeye başladım sanırım birşey içiyor, herneyse baba evinde değil kendi evimde boşanma kararını almak istedim bir süre iyi davrandı ama kavgalar oldu , tatile gitmek istediğimde Türkiye ye git boşan dedi , yalan söyledi yine yanız bıraktı bende en sonunda dilekçeyi verip biraz uzak kaldım , dilekçeyi alınca açıp ağzına geleni söyledi , ben onun sadece parasını sömürmüşüm , benle muhattap olmak istemiyormuş vs. Yine haftalarca kızını aramadı, yine işleri netleştirmek için eve döndüm, bir kaç gerginlikten sonra yine iyi oldu , evin ihtiyaçlarını karşılıyor, saygılı davranmaya çalışıyor, kızıyla ilgili vs. Ama dava Açıldı ve davayı geri çekme niyetim Yok, bir taraftan kızım 8 aylık ailem şu an gelemiyor, ve ufacık bebekle tel başıma olmaktansa onun varlığı yardımcı .. ama yaşananları unutıp onu affedemeyeceğim , tek başıma bir hayatta da mutluluğu bulacağımın garantisi. Yok, burada ki düzeni bozup ailemin yakınında türkiyede Yen'i bir hayat kurmak ta da git gel yaşıyorum , kafam karışık, dertleşmek akıl almak istedim

Türkiye’ye dönmek zorunda değilsiniz. Orada çalışın ve nafaka alın ayrıca. Bu şekilde de mutlu değilsiniz. Ümidinizi yitirmeyin. Çıkın şu cendereden, hayatınızı kurun, iyi ki ayrılmışım diyeceğiniz günler gelecek. Biraz cesaret:KK58:

Unutmamanız normal
Bunları bir daha size yaşatmayacağının garantisi yok
Dava sonuçlanana kadar ailenizin yanında kalıp sonrasında alacağınız nafakayı da düşünerek hayatınıza yön verin

Nafaka alırsın.
Sanırım devlette yardim ediyor..
Tr de hayat kurmak zor biz olanını idare ettiremiyoruz :ruh:

Eşiniz bir anda mı düzeldi? Ne kadar güveniyorsunuz peki buna? Oturup güzelce konuşun kurtarabilecek gibiyseniz kurtarın. Yok boşuna diyorsanız da siz bilirsiniz. Siz çalışacaksanız bebeğe bakacak birisi lazım. Türkiye'de işsizlik ve kriz var. Bunu bilerek gelin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X