sağlıklı bir şekilde 68 den55

Kizlar benim suratim cokmeye basladi daha 3 yada 4 Kilo vermek istiyorum ama yuzumden korkuyorum

Kiz sen Ocakta Lipo yap bence karin germe ile beraber, yüz cökmesi de iyi olmaz yaa... zaten cok fazlaligin yok Lipo haleder o birkac kiloyu

Kiz sen Ocakta Lipo yap bence karin germe ile beraber, yüz cökmesi de iyi olmaz yaa... zaten cok fazlaligin yok Lipo haleder o birkac kiloyu
Lipo zaten yapilcak da ben Kilo versem daha güzel olur dedim lipo yapilinca bütün yaglar gidiyormu onu bilmiyorum

senin boy kacti?? kg suanda listeye baktim 62 sin... lipo tabiki yaglari alir!!! ama bütün derken????

senin boy kacti?? kg suanda listeye baktim 62 sin... lipo tabiki yaglari alir!!! ama bütün derken????
Boyum 1.62 Benim karnimda cok sert ben karnimdan Kilo almiyorum hep yanlardan Kilo aldim kollarinin bacaklarimda zayif

Yukarda sacmalamis. Pes etmek yok

pes etmek yok yola devammmm

Haklisin rolla sanki seni duymus gibi aksam kayinbabamda kucuk bir Tabak patlican oturtmasi bir kasik pilav 2 tane pogaca 2 tanede kuru Pasta yedim
Kuru pastaya cok sevindim bizim burda yok turkiyeden gelmis

afiyet olsunnnnnnnnn

Kizlar benim suratim cokmeye basladi daha 3 yada 4 Kilo vermek istiyorum ama yuzumden korkuyorum

nedesem bilemedimmm kiiii

günaydın kızlarrr

iyi haftaların olsunn bol eksili günlerimiz olsun

ben akşmaları menü paylaşacağım çünkü niyetliyimm bilginiz olsun

Günaydin Kizlar ben dün aksam karar verdim 60 kilo olunca birakcam ama sizleri degil ondan sonrada burdan ayni kiloda durabilmek icin devam etcem kiloyu koruyabilmekte cok önemli
Cogumuz kilo vermeyi basariyoruz ama hep geri aliyoruz
Size bol sporlu bol sulu az yemekli günler diliyorum kendinize iyi davranin

Iyi aksamlar

Menümü paylaşayım sizlere

Yoğurt
Kereviz yemeği
Salata

3 adet kuru pasta (Cnm tatlı çekti )

orucum bir bitsin ins normale döneceğim

Ama belki simdi baska bir yöntem denemen gerekiyor belki vücudun cok alisti sasirt vucudunu senmi inatsin? vucudunmu? tabiki sen verirsin ama yavas yavas günler kisa

Ama belki simdi baska bir yöntem denemen gerekiyor belki vücudun cok alisti sasirt vucudunu senmi inatsin? vucudunmu? tabiki sen verirsin ama yavas yavas günler kisa
yasemin 8085 bu yaziyi sana yzmistim

Iyi Aksamlar kizlar
Sabah yarim bogaca 2 tane kuru pasta
Öglen 1 tabak kabak yemegi yogurt 1 dilim siyah ekmek yedim
Araögün 1 tane portakal
Aksam tavuklu Sebze corbasi
2 litre su

yarın ki menüm
sabah
3yk musli
1bardak süt
ara
2tam ceviz
3kuru kayısı
öğle
sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata yoğurt
doymassam 1meyve
ara
sütlü kahve
1kuru incir
akşam
nohut yemeği
salata yoğurt
turşu
yatmadan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…