tabiki herherkesSelam iyi akşamlar
Bende size katılabilirmiyim
tabiki herkese kapimiz açıkSelam iyi akşamlar
tabiki herherkes
tabiki herkese kapimiz açık
Bence katil hosgeldinSelam iyi akşamlar
Aferin sanahiç kaçamak yapmadım
evet ama ben çok kararlıyım 55kg görene kadar devamGünaydin kizlar dün aksam dayanamadim cok kücük tabak kabak yemegi yedim
Rolla ikimizden baska kimse yok galiba günlükte yoksa banami öyle geliyor ara sira arkadaslar geldi geri gittiler
Iyi pazarlar diliyorum herkeze ben ise gidiyorum
hey maşşallahGünaydin kizlar bugün kilo bildirimi var Ben buraya 64.500 basladim su anda 62.800 yani kilo verdim ve mutluyum
Nekadar zor oldugunu inan biliyorum burda böyle sunu az yedim spor yaptim diyorum ama bu düzeni sagliyana kadar benimde zamanimi aldi hersey beyinde bitiyor hep diyorum bende börekler makarnalar tatlilar cok seviyorum ama yedikce asiriya gidiyoruz ucundan alsanda ayni koskoca tabak yesende ayni eyer kendine benim yaptigim diyet degil saglikli beslenmek diye yönlerdirirsen bu cok iyi lütfen cok su ic bebegine süt olsun bu cok önemli börekler makarnalar süt yapmiyor onlar bize kilo yapiyor ve burda olmaktan mutluyum cünkü bir amacim var evet benim yediklerim cok düzenli degil rollaninki gibi ama ben sabah 8:30 evden cikip aksam 7:00 eve geliyorum insallah hepimiz kilo veririz verdikce daha cok hevesleniyoruz ben sabahlari ve aksamlari buraya bakip kim ne yemis diye can atiyorum ve kendi yediklerimi yazmaya gene roman yazdim sana bol sulu az yemekli sporlu gün diliyorum kendine iyi davran
canımm merhaba senin nasıl gidior ben çok kötüyüm bütün moralim bozuldu sabah tartıya çıkıncaevet ama ben çok kararlıyım 55kg görene kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?