Hosgeldin su bunalimini at bugun yavas yavas basla lütfen 55 diyince göze cok geliyor lütfen ilk hedefin 70 olsun yalnis anlamadiysam pazertesi baslicaksin?neden pazartesi bugün basla günde iki bardak yesil cay ic cok yogurt ye bunlar vucuttaki yaglari eritiyor ve 2 litre su olmazsa olmazimiz su icmessen baslaman gerekmiyormerhabalar... ben de aranıza katılmak istiyorum. boy 1.70 -kilo: pazartesi 72,5 -hedefim 52 . ilk etapta bi 55 i görsem yeter.sonrasını cok kasmadan yavas yavas veririm. cok rahatsızım kilolalarımdan. saglık problemi yaratıyorlar basta. bitkinlik. cabuk yorulma. eklem problemleri..... giydigim hic bir sey de yakısmıyor. psikolojik etkileri fiziksel etkilerinden fazla.ben kendimi böyle begenmiyorum. dogumdan cıktıgımda bile 50 li kilolardaydım. hic böyle kilo almamıstım. annem benden cok uzuluyor bu halime. alıskın degiller kılolu olmama... ben de degilim.
hosbulduk.pazartesi basladım. 72,5 kiloydum. bugun 71,5 dedi tartı.ödemim gitti herhalde düzgun beslenince. cok yediğimde dogru duzgun su içemiyorum ondan herhalde.Hosgeldin su bunalimini at bugun yavas yavas basla lütfen 55 diyince göze cok geliyor lütfen ilk hedefin 70 olsun yalnis anlamadiysam pazertesi baslicaksin?neden pazartesi bugün basla günde iki bardak yesil cay ic cok yogurt ye bunlar vucuttaki yaglari eritiyor ve 2 litre su olmazsa olmazimiz su icmessen baslaman gerekmiyor
Günaydin yasemin8085 kolay olmadigini bende biliyorum ben en yüksek kilom 68 di be cok mutsuzdum inan bana bazen uykularim kacardi ve bu yüzden bazen okadar sacma sapan seyler yerdimki cok kendim bile sasirirdim stresden ama bu sefer vucudun sekli degisiyor zaman gectice kilon artiyor ve ben guzellik uzmaniyim bir cok kisiye massaj yapiyorum o sisman bayanlar soyundugu zaman inan ben bile ihhh diyorum ve ben böyle olmucam diyorum hastalik baska tabi onda birsey yapamayiz bazen benden yaslari daha büyükler geliyor cok güzel fizikleri var onlarla konusuyorum inan bana hepsi yediklerine dikkat ediyorlar ve spor yapiyorlar hic birsey kendiliginden olmuyor yani ben spor salonuna gittigim zaman orda hep zayiflar var neden kendilerine önem veriyorlar bizde bunlardan olabiliriz inanin bana az yedigimiz zaman kendimizide hafif hissediyoruz ben cok yiyen bir insan degilim ama öylekene bile zor kilo veriyorum sizde vericeksiniz hadi sen de basla bak rollayla ben yapiyoruz sizde basarabilirsiniz
pazartesi basladım. 72,5 kiloydum. bugun 71,5 dedi tartı.ödemim gitti herhalde düzgun beslenince. cok yediğimde dogru duzgun su içemiyorum ondan herhalde.
Haydi kizlar göreyim sizi bugün evdeyim onun icin cenem düstü gelsin sular sporlar sebzeler meyveler gitsin kilolar KENDINIZE IYI DAVRANIN olmaz diye birsey yok kafana koyduysan hersey olur kilolarmi inatci senmi tabiki SEN
insallah ... en kısa zamanda...hoşgeldimm
hepimiz vereceğiz kilocuklarımızzzzıı
o burası bayağı kalabalık olmuş herkese selam yeni gelenler hoşgeldiniz
insallah ... en kısa zamanda...
aslında daha önce 5 haftada 9 kilo vermistim.62 kilodan 53 e indim. oldukca da duzgun besleniyordum. 7-8 ögun yiyordum. nasıl yapacagımı biliyorum. bir defa ucunu kacırırsam toplayamıyorum.öyle bir sıkıntım var. ama o zamanki gibi kararlıyım yine.
yuruyus bandım var. kızımın odasında . uyuyunca anca plates yaparım. esim musait olur da kızımıza bakarsa anca öyle yuruyebiliyorum. o da yogun. hem yuruyus hem plates guzel verdiriyor aslında.Chemes susuz olmaz en önemlisi su!! kizlar hepimizin kilolari birbirine yakin haydi birbirimize destek olalim verelim su kilolari herkez spor salonunna gidemiyeblir evde yapin ben dogumumdan sonra cocuklarim uyudugu zaman hep spor yapardim
canim aksamlari su ekmegi yeme lütfendunki menumu yazayım,
kahvaltı: az pastırmalı omlet,1 yumurtayla, 6-7 dlm kurutulmus domates,1 dlm peynire esdeger cecil peyniri,1/2 dlm tam bugday ekmegi
ara1:1/2 ayva,1cb sut
ara2:1/2 ayva,1cb sut
ögle y: 6 yk havuclu patatesli karnabahar yemegi,1 kucuk kase yogurt,marul salatası(1tk zeytinyaglı)
ara3: 10 tane yer fıstıgı,3 kuru kayısı
aksam: 4 yk tavuk sote,bol marul salatası,1 kucuk kase yogurt,1/2 dlm tam b. ekmegi
spor yapamadım.
Kizin kac yasinda bilmiyorum ama onu karsina oturtur muzik ac kizina sakalar yaparak eglenerek spor yap kizininda hosuna gider bebek bile olsayuruyus bandım var. kızımın odasında . uyuyunca anca plates yaparım. esim musait olur da kızımıza bakarsa anca öyle yuruyebiliyorum. o da yogun. hem yuruyus hem plates guzel verdiriyor aslında.
yarım dilim ekmekten bir sey olmaz canım ya. yeterki gözum dönmesin. karbonhidrat almazsam enerjim dusuyor hem.canim aksamlari su ekmegi yeme lütfen
haydi basla erteleme lütfen158 boy 65 kiloyum kızlar 59-60 lardan geldim bu hale, abur cubur merakım yüzümden poff
20 aylık canım.maalesef onunla olmuyor. banta cıkmaya calısıyor. zarar vericek kendine diye acamıyorum. surekli anne anne diyip duruyor. dipdibeyiz hep. su dönem bir de surekli bir yerlere cıkıyor cekmece karıstırıyor. oradan buradan atlıyor. ne iş yapıyorum ne spor uyanıkken. simdi de kucagımda hikaye okuyoruz bir taraftanKizin kac yasinda bilmiyorum ama onu karsina oturtur muzik ac kizina sakalar yaparak eglenerek spor yap kizininda hosuna gider bebek bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?