sağlıklı bir şekilde 68 den55

yarım dilim ekmekten bir sey olmaz canım ya. yeterki gözum dönmesin. karbonhidrat almazsam enerjim dusuyor hem.
haklisinda aksam alinan karbonhidratlar kilo vermeyi engelliyor ama ben yalnis okudum galiba 2 dilim okumustum yarim dilimden birsey olmaz

Kizin kac yasinda bilmiyorum ama onu karsina oturtur muzik ac kizina sakalar yaparak eglenerek spor yap kizininda hosuna gider bebek bile olsa

bende başlamam lazım

yürüşe çıkmaya fırsatım olmuyor

eve git yemek hazırla ortalık topla malum ev işleri bitmiyorrrr

bende evde 20dk olsa spor yapmam lazımmmmmmmmmm

ctesi günü tartı günümüz demi yoksa hergün tartılsak sakıncası varmııı

o burası bayağı kalabalık olmuş herkese selam yeni gelenler hoşgeldiniz
Burasi eglenceli olmaya basladi Rolla basi sen cektin iyide yaptin ne güzel hepimizin amaci ayni
Allah bagislasin tam simdi onunkipir kipir oldugu zaman ozaman kocani kandircan yarim saat haftada 3 kere

Ya bak yalnis anlamada bunlar bahane alisverise vakit buluyorsun yemek yapmaya vakit buluyorsun kendinede bul yarim saat emin ol isteyince ayirirsin o vakti kendine inan bak saglikli beslenme +Spor+Su bunlar ayrilmaz 3 lü eyer kilo vermek istiyorsak cok bilmislik yapmak istemem am sen bilirsin bence biz bayanlar isteyince herseye vakit ayiririz

Dogrusunu okudum simdi
ben öyle cok az yiyemiyorum bir de. zaten kilom da iyi. hedef 52 olunca verebildiğim yere kadar cok kasmayı dusunmuyorum. ögunlerim duzene girsin. saglıklı olsun. sporumu yapabileyim. su asamada zaten veririm. kılom azalınca daha zorlasıcaktır vermem diye dusunuyorum. daha önce 5 haftada 9 kilo vermistim. 63 ten 52 ye. defterime baktım. her gun mini magnum yemisim bir ara ögunumde. bir ögunumde badem yemişim. sabah aksam plates yapardım. sabah karın aksam sırt. yine öyle deniycem.veririm insallah.

Benim evde olmam hic iyi olmadi galiba herkeze laf yetistiriyorum ev isi yapmam lazim kizlar öpüldünüz size bol sporlu az yemekli bol sulu günler diliyorum

haklısın
bahane değil çözümü üretilimmmmmmm

evde ufak ufakda olsa spor başlıcam inş...

Burasi eglenceli olmaya basladi Rolla basi sen cektin iyide yaptin ne güzel hepimizin amaci ayni

Allah bagislasin tam simdi onunkipir kipir oldugu zaman ozaman kocani kandircan yarim saat haftada 3 kere
amin canım. spor sart zaten.baska turlu veremem ben. kaloriyı azaltamıyorum cok. halsizlesiyorum.

bugunki menum;

kahvaltı: domates salatalık, bol maydanoz,1/2 dlm ekmek, 1dlm kasar,1 omlet
ara1: 1 cb sut,1/2 elm
ara2: 1cb sutle sutlü kahve
ögle yemegi: 1 kase yogurt,havuclu patatesli ıspanak yemegi,marul salatası

simdiye kadar bunları yedim.

ara3:8 badem,3 k. kayısı
ara4: 2 dlm tam b. ekmegiyle kasarlı tost,1cb sut
aksam: 3 kofte buyuklugunde ızgara tavuk fleto,2 yk kozlenmis patlıcan,1/2 dlm ekmek,1 kase yogurt,marul salatası

bende çok rahatsızım kiloalrımdan sizin gibi hareketlerimizi bile kısıtlıyo herkes istediğini giyerken biz giyemiyoruz çok kötü

bende çok rahatsızım kiloalrımdan sizin gibi hareketlerimizi bile kısıtlıyo herkes istediğini giyerken biz giyemiyoruz çok kötü
dolabım 34-36 beden kıyafetle dolu. yeni bir sey almak istemiyorum 40 bedenlere gitmiyor elim. hatta bazen 42..... uniformamla dolasıyorum. illa ki bir sey alıcaksam begendiğimin 1-2 beden kucugunu alıyorum zayıflamam lazım diye onlarda gıcır gıcır duruyor etiketiyle...

bende de var öyle küçük bendenler bide biraz sıkanlar adarada giyiyorum ve diyorum biraz daha versem ne kadar güzel durucaklar üstümde ama iş yemek yemeye gelince irademe hakim olamıyorum işte

gerçekten çok az yiyo ben hastanedeydim şimdiye kadar
Gecmis olsun hastamisin? Kizlar az yedigimin farkindayim ama ben normal yedigim zaman gercekten kilo aliyorum ve bukadar dikkat ettmeme ragmen kilolar yavas gidiyor is yerinde arkadaslarim bile diyor biz senin kadar yesek igne iplige döneriz diye ve cok spor yapan biriyim ve aksama kadar ayaklarimin üstündeyim neyse bü
Bugün Sabah 1 dilim siyah ekmek iki dilim peynir yedim ara türk kahvesi ve
Öglen Kirmizi mercimek corbasi iki kepce bir tabak yaprak dolmasi ve yogurt yedim 1 litre su

ben anlıyorum seni. ablam oyledir. senin gibi. metabolizmalarınız yavas demek ki. anca ac kalırsa verebiliyor.normal yerse de alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…