haklisinda aksam alinan karbonhidratlar kilo vermeyi engelliyor ama ben yalnis okudum galiba 2 dilim okumustum yarim dilimden birsey olmazyarım dilim ekmekten bir sey olmaz canım ya. yeterki gözum dönmesin. karbonhidrat almazsam enerjim dusuyor hem.
Kizin kac yasinda bilmiyorum ama onu karsina oturtur muzik ac kizina sakalar yaparak eglenerek spor yap kizininda hosuna gider bebek bile olsa
Burasi eglenceli olmaya basladi Rolla basi sen cektin iyide yaptin ne güzel hepimizin amaci aynio burası bayağı kalabalık olmuş herkese selam yeni gelenler hoşgeldiniz
Allah bagislasin tam simdi onunkipir kipir oldugu zaman ozaman kocani kandircan yarim saat haftada 3 kere20 aylık canım.maalesef onunla olmuyor. banta cıkmaya calısıyor. zarar vericek kendine diye acamıyorum. surekli anne anne diyip duruyor. dipdibeyiz hep. su dönem bir de surekli bir yerlere cıkıyor cekmece karıstırıyor. oradan buradan atlıyor. ne iş yapıyorum ne spor uyanıkken. simdi de kucagımda hikaye okuyoruz bir taraftan
Dogrusunu okudum simdihaklisinda aksam alinan karbonhidratlar kilo vermeyi engelliyor ama ben yalnis okudum galiba 2 dilim okumustum yarim dilimden birsey olmaz
Ya bak yalnis anlamada bunlar bahane alisverise vakit buluyorsun yemek yapmaya vakit buluyorsun kendinede bul yarim saat emin ol isteyince ayirirsin o vakti kendine inan bak saglikli beslenme +Spor+Su bunlar ayrilmaz 3 lü eyer kilo vermek istiyorsak cok bilmislik yapmak istemem am sen bilirsin bence biz bayanlar isteyince herseye vakit ayiririzbende başlamam lazım
yürüşe çıkmaya fırsatım olmuyor
eve git yemek hazırla ortalık topla malum ev işleri bitmiyorrrr
bende evde 20dk olsa spor yapmam lazımmmmmmmmmm
ctesi günü tartı günümüz demi yoksa hergün tartılsak sakıncası varmııı
ben öyle cok az yiyemiyorum bir de. zaten kilom da iyi. hedef 52 olunca verebildiğim yere kadar cok kasmayı dusunmuyorum. ögunlerim duzene girsin. saglıklı olsun. sporumu yapabileyim. su asamada zaten veririm. kılom azalınca daha zorlasıcaktır vermem diye dusunuyorum. daha önce 5 haftada 9 kilo vermistim. 63 ten 52 ye. defterime baktım. her gun mini magnum yemisim bir ara ögunumde. bir ögunumde badem yemişim. sabah aksam plates yapardım. sabah karın aksam sırt. yine öyle deniycem.veririm insallah.Dogrusunu okudum simdi
Ya bak yalnis anlamada bunlar bahane alisverise vakit buluyorsun yemek yapmaya vakit buluyorsun kendinede bul yarim saat emin ol isteyince ayirirsin o vakti kendine inan bak saglikli beslenme +Spor+Su bunlar ayrilmaz 3 lü eyer kilo vermek istiyorsak cok bilmislik yapmak istemem am sen bilirsin bence biz bayanlar isteyince herseye vakit ayiririz
amin canım. spor sart zaten.baska turlu veremem ben. kaloriyı azaltamıyorum cok. halsizlesiyorum.Burasi eglenceli olmaya basladi Rolla basi sen cektin iyide yaptin ne güzel hepimizin amaci ayni
Allah bagislasin tam simdi onunkipir kipir oldugu zaman ozaman kocani kandircan yarim saat haftada 3 kere
gerçekten çok az yiyo ben hastanedeydim şimdiye kadarkozmetik çok az yiyiyorsun ben senin kadar yesem dayanamam
bende çok rahatsızım kiloalrımdan sizin gibi hareketlerimizi bile kısıtlıyo herkes istediğini giyerken biz giyemiyoruz çok kötümerhabalar... ben de aranıza katılmak istiyorum. boy 1.70 -kilo: pazartesi 72,5 -hedefim 52 . ilk etapta bi 55 i görsem yeter.sonrasını cok kasmadan yavas yavas veririm. cok rahatsızım kilolalarımdan. saglık problemi yaratıyorlar basta. bitkinlik. cabuk yorulma. eklem problemleri..... giydigim hic bir sey de yakısmıyor. psikolojik etkileri fiziksel etkilerinden fazla.ben kendimi böyle begenmiyorum. dogumdan cıktıgımda bile 50 li kilolardaydım. hic böyle kilo almamıstım. annem benden cok uzuluyor bu halime. alıskın degiller kılolu olmama... ben de degilim.
dolabım 34-36 beden kıyafetle dolu. yeni bir sey almak istemiyorum 40 bedenlere gitmiyor elim. hatta bazen 42..... uniformamla dolasıyorum. illa ki bir sey alıcaksam begendiğimin 1-2 beden kucugunu alıyorum zayıflamam lazım diye onlarda gıcır gıcır duruyor etiketiyle...bende çok rahatsızım kiloalrımdan sizin gibi hareketlerimizi bile kısıtlıyo herkes istediğini giyerken biz giyemiyoruz çok kötü
bende de var öyle küçük bendenler bide biraz sıkanlar adarada giyiyorum ve diyorum biraz daha versem ne kadar güzel durucaklar üstümde ama iş yemek yemeye gelince irademe hakim olamıyorum iştedolabım 34-36 beden kıyafetle dolu. yeni bir sey almak istemiyorum 40 bedenlere gitmiyor elim. hatta bazen 42..... uniformamla dolasıyorum. illa ki bir sey alıcaksam begendiğimin 1-2 beden kucugunu alıyorum zayıflamam lazım diye onlarda gıcır gıcır duruyor etiketiyle...
Gecmis olsun hastamisin? Kizlar az yedigimin farkindayim ama ben normal yedigim zaman gercekten kilo aliyorum ve bukadar dikkat ettmeme ragmen kilolar yavas gidiyor is yerinde arkadaslarim bile diyor biz senin kadar yesek igne iplige döneriz diye ve cok spor yapan biriyim ve aksama kadar ayaklarimin üstündeyim neyse bügerçekten çok az yiyo ben hastanedeydim şimdiye kadar
ben anlıyorum seni. ablam oyledir. senin gibi. metabolizmalarınız yavas demek ki. anca ac kalırsa verebiliyor.normal yerse de alıyor.Gecmis olsun hastamisin? Kizlar az yedigimin farkindayim ama ben normal yedigim zaman gercekten kilo aliyorum ve bukadar dikkat ettmeme ragmen kilolar yavas gidiyor is yerinde arkadaslarim bile diyor biz senin kadar yesek igne iplige döneriz diye ve cok spor yapan biriyim ve aksama kadar ayaklarimin üstündeyim neyse bü
Bugün Sabah 1 dilim siyah ekmek iki dilim peynir yedim ara türk kahvesi ve
Öglen Kirmizi mercimek corbasi iki kepce bir tabak yaprak dolmasi ve yogurt yedim 1 litre su
Antalya'ya gidip geleyim öyleYagmurcucu sana sesleniyorum katil bize
yagmurcucu antalya ha oh gez bakalim oralarda cok yeme burnundan getiririmAntalya'ya gidip geleyim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?