- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Gidiyorum düzenli olarakPsikiyatriye randevu al bosu bosuna vesvese yapiyorsun bu kadar kafada kuran insan saglikli dusunemez daha once ayni seyi soyledilerse neden tavsiyeleri denemediniz ayni kuruntularla konu actiniz
Ilac tedavisi goruyormusunuzGidiyorum düzenli olarak
Tepki değil ama bunu duyunca acayip bozuldumDikkatli olmanız gerekiyor elbette, bu önemli bir konu ama kimse torunuyla oynadı diye pedofili damgası yememeli. Kız çocukları daha canayakın bıdık oluyorlar belki kızınızla fazla vakit geçirmesinin sebebi budur. Torunla çocuk farklı olur da derler. İyice gözlemlemeden kimseye tepki verip kalp kırmayın, çocuğunuza da mahremiyet eğitimi verin.
Evet yakında bırakacagımı söylüyor psikologIlac tedavisi goruyormusunuz
Bence birakma degisen bisey yok gibi duruyorEvet yakında bırakacagımı söylüyor psikolog
Salonda oynasınlar , yatakta örtü altında ne münasebet.Benzer bir konu acmıstım bir kaç ay önce. Burda herkes bana saçmalama dedi. Yine duymaya ihtiyacım var galiba çünkü kendime ben takıntılıyım bunda bir şey yok demek istiyorum. Bir kaç yıl ara ile okb ile uğraşıyorum bu arada. Zaman zaman farklı konularda bu okb karşıma çıkıyor. Kimi zaman sağlıkla ilgili bir konuyu aylarca düşündüğüm oluyor kimi zaman geçmiş vs. Bu sıralar ise dedesinin 2 yaşında kızıma olan davranışlarına takmış durumdayım kaç defa pedofili nasıl anlaşılır yazısı okudum internette. Dedesi diyorki bugun sabah uyandım yanına gittim yatagın içinde örtünün altında oynadık bu normal mi. Calıstıgım için onlar bakıyor dede ve babanne de yani. Paranoya yapmadıgıma emin olsam işi bile bırakırım ama emin olamıyorum. Diğer torunu (erkek) aynı yaşta ama benim kızım kadar oynamıyor onunla benimkini öpücüklere boguyor gıdıklıyor bazen yanına gitmeyince gel telefonu verecegım deyıp seviyor (bunu yapma dıyorum). Ki bu adam kendi çocuklarına bile mesafeli bu arada. Bir kaç gün önce yine sabah yanına almıs yatakta sevmiş anlatıyor yani. Bi de şöyle bir şey var geçmişte kendim (çocuklukta) çok defa cinsel taciz yaşadım kendi travmalarım mı aklıma geliyor yoksa aslında bunlar her annenin rahatsız olabileceği yanlış sevme dokunma şekilleri mi
Umarım öyledir bunları duymak istiyorumBence kendi travmalarınızı kızınıza yansıtıyorsunuz. Dedenin davranışlarında bir problem yok bana kalırsa.
Boyle konusarak kiskirtmayin benceSalonda oynasınlar , yatakta örtü altında ne münasebet.
Uyarın bence.
Bu cümleyi çok iyi niyetli bulmadımBence birakma degisen bisey yok gibi duruyor
Kışkırtmak değil kiBoyle konusarak kiskirtmayin bence
Yoo gayet iyi niyetli ilac niye verilir varolan sorunun son bulmasi icin ama sizin kuruntulariniz gecmemis doktorunuzla konusun bu dusuncelerinizi zaten o da biraktirmayi dusunmez benceBu cümleyi çok iyi niyetli bulmadım
Ya cocuk belki uyuyordu uyaninca adam yanina gitti orada oyun oynamislar olamaz mi adam nerden bilsin gelinin aklina boyle bisey geleceginiKışkırtmak değil ki
Salonda oynasınlar yani , illa yatakta mı oynanacak ?
Aslında ufak yerlerde böyle seyler her zaman oluyordu bana kalırsa. Ensest pedofili. Sadece medyaya yansımıyordu şimdi müge anlı haber kanalları vs derken insanların psikolojisi bozuldu benim gibi. Eskisinden tek farkının artık duyuluyor olması oldugunu düşünüyorumOlmaz oyle sey diyemiyorum kendi oz abisi ve babasi tarafindan taciz edileni gorduk,okuduk.Ote yandan olabilirde diyemem torunun evladdan daha cok sevildigi soylenir.Bazi insanlar ozellikle yaslaninca kendi evladlarina gosteremedikleri sevgiyi torunlarina gosterir,muhtemelen oyledir. Sadece boyle durumlara bir kac senedir cok tanik oluyoruz medyadan,bu da ister istemez etkiliyor insani supheleriniz bundan dolayi muhtemelen.Siz ne olursa olsun,kimse icin asla yapmaz diye dusunmeyin tetikte olun ama gereksiz kuruntuda yapmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?