Sağlıklı düşünemiyor muyum?

Daha önceki bir kaç yorum çok agresif geldi bana. Temkinli olmakta haklısın, daha iyi gözlemledikten sonra, çocuğuna kulak verdikten sonra karar verin derim. Belli olmaz çünkü yaşlılar genel anlamıyla masumane yaklaşsalar da bi ihtimal sonuçta. Kimseyi suçlamadan, üzmeden yaparsan pişman olmazsın. Soğukkanlı bi biçimde yaklaşın bence. :)

Allah askina yatagin icinde oynuyorda ne yapiyor bu adamlar tovbe estafurullah madem bu kadar eminsiniz gidip direk soylesenize bu dusuncenizi bizde sizi alkislayalim

2 yasında neler yasadıgımızı hatırlamıyoruz. Fakat anne karnından itibaren yasadıklarımızı hislerimizi gelecegımıze aktarıyoruz. Cocugum büyük olsa konustururum. Ama ya gelecegıne etkı edecek seyler yasıyorsa. Ya kötü bir dokunuşa maruz kaldıysa. 2 yasını hatırlayan var mı aramızda.

Babamın 30 yıldır tanıyorum kayınpederimi daha 6 yıl tanımak denirse Hep uzak sehırlerdeydık bu zamana kadar. Hislerim karısık

Yine söylüyorum bu kadar yıpranıyorsanız işi gücü bırakın çocuğunuzla ilgilenin. Eşinize söyleseniz bu düşüncenizi muhtemelen kırılır, gücenir. Yine de okb sebebiyle kendinizi kötü hissettiğinizi filan söyleyip fikrini danışabilirsiniz. Babası da olsa mesele kızı olduğu takdirde ciddi olarak düşünecektir söylediklerinizi.

Okb hastası olmak ayıp ya da kötü birşey değil. Bu durum sizin hayatınızı etkileyecek seviyeye gelmiş muhtemelen. Kızınız büyüdükçe paranoyaysa eğer düşünceleriniz - ki umarım öyledir, paranoyalarınız da büyüyecek. Belki kızınızı aşırı baskı altına alacaksınız bu fikirler yüzünden, belki onun da karakterini etkileyeceksiniz.

Psikiyatriye gidiyorsanız iyice araştırın benim tavsiyem, belki düzgün bir terapi alabilirsiniz.

1canım merhaba bende kucukken Cinsel tacize maruz kaldım Malesef. Bende cok bakarım ınternetten bu vakalara 2 yasında kızım var cok pınpırıklıyım bu yuzden. Calısmıyorum sımdılık Ama ilerde dusunuyorum. Sımdıden kara kara dusunuyorum kıme emanet edıcem diye.

Böyle derken kendiniz de kızınızın geleceğine etki edebilirsiniz unutmayın. Psikolojik problemlerimizi ve kendi travmalarımızı yaşatmak da çok kötü küçük çocuklar için. Benim kızım 1,5 yaşında, tam 18 aylık ve o bile az çok derdini anlatabiliyor. Bence oyun kurarak bir şekilde öğrenebilirsiniz ne oyunu oynadıklarını. Eğer gerçekten şüpheleriniz ciddi boyuttaysa, eşiniz de halden anlayan bir insansa onunla paylaşın.

Sadece yasayan bilir diyorum ben ne yaslılar tarafından tacize ugradım lise ortaokul cagında. Yaslılar sandığımız kadar "ponçik" değil

Sadece yasayan bilir diyorum ben ne yaslılar tarafından tacize ugradım lise ortaokul cagında. Yaslılar sandığımız kadar "ponçik" değil

Ben mesela gündüzleri Kızımın babaannesiyle neler oynadığını akşam anlayabiliyorum, çünkü aynı şeyleri benimle de yapıyor. Mesela başıma başörtü getirip namaz kılmamı istiyor, ya da oynadığı bi oyunu oynamaya çalışıyor ufak tefek söylediği kelimelerle.

Kızınızı alıp yatağın içine, battaniyenin altına girin, dedenle oynadığın oyunu oynayalım filan diye yönlendirin. Az çok fikir verecektir bence.

Düşüncesi bile çok kötü anlıyorum sizi de ama başka yolu yok, gereksiz yere insanları zan altında bırakmak da istemezsiniz eminim.

Ben eğer bu hastalığı birazcık biliyorsam siz her turlu ya diyecektınız
Kimse 2 yaşını hatırlamaz
Benı yanlış anlamayın ama ben de aynı durumdan muzdaribim siz konustursaydınız da sonuç değişmeyecekti

Tabi ki istemem. Bunu yapacağım tesekkur ederim

Bende taciz eden kısı Malesef dedem yasımdaydı bir kere yasadım ama hala Icınde bir yaradır ondan cok pınpırıklıyım kızımı yanımdan hıc ayırmıyorum amaılerde calısman gerekecek valla bilmiyorum ya napcam

Yaşamamıs olanlar bunu yaşayanların gözünden bakamıyor demek ki. Ben de isterim çok iyi niyetli olmayı. Annem babam beni izlemedi görmedi ya da anlamadı. Kac defa odaya kapanıp agladıgımı bilmedi belki de ondan bu kadar korumacıyım

Valla neler gördük neler duyduk ben bırakamazdım bu sekilde. Allah mecbur etmesin. Evet gercekten cok cok kötü ve asla olmaması gereken bi ihtimal ama kücükte olsa var mı var sizi asla üzüp icinize kusku düşürmek istemem ama ben 3 yasındaki oğlumu bile bu sekilde bırakamazdım. Artık kızı erkegi kalmadı böyle seylerin.
Baba kızına, abi kız kardesine yapmadı mı hepimiz okuduk, üzüldük
Bilmiyorum cok zor bi durum.
Burda Profili mesajlarinda gördüm yarın İzmirde bisey varmıs çocuklar evlere gidip seker topluyomus. Dua ettim hicbi cocuga bisey olmasın diye
Valla beni hasta ettiler manyak ettiler pedofililer çocuğumu kimseye bırakamıyorum

Ben seni anlıyorum canım ben anneme anlasmıtım ama oralı olmadı benim aile tam facia zaten orası ayrı. Okb lı olmanın sebebi bu travmalar olabilir ne ıs yapıyorsun merak ettim birde kızın kac yasında. Senı bilmem ama ben cocugumu kendi babama anneme emanet etmem ıkısıde sorumsuz insanlar. Valla bende dusunuyorum kara kara ilerde calısjnca napcam diye inanır mısın Baska cocuk bile dusunmuyorum korkudan

Bende esim dısında kimseye bırakamıyorum canım snaa katılıyorum. İlerde calısmaya baslayım a kara kara dusunuyorum napcam diye Allah boyle pislikleri tüm cocuk lardan uzak tutsun

Söylemeyeyim dedim ama öğretmenim. Şimdi oradan da saldıran birileri olacaktır. Kızım 2 yasında. Ben de düşünmüyorum çocuk demek kalbinin dışarıda atması demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…