- 27 Şubat 2020
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
OlsinBenzer bir konu acmıstım bir kaç ay önce. Burda herkes bana saçmalama dedi. Yine duymaya ihtiyacım var galiba çünkü kendime ben takıntılıyım bunda bir şey yok demek istiyorum. Bir kaç yıl ara ile okb ile uğraşıyorum bu arada. Zaman zaman farklı konularda bu okb karşıma çıkıyor. Kimi zaman sağlıkla ilgili bir konuyu aylarca düşündüğüm oluyor kimi zaman geçmiş vs. Bu sıralar ise dedesinin 2 yaşında kızıma olan davranışlarına takmış durumdayım kaç defa pedofili nasıl anlaşılır yazısı okudum internette. Dedesi diyorki bugun sabah uyandım yanına gittim yatagın içinde örtünün altında oynadık bu normal mi. Calıstıgım için onlar bakıyor dede ve babanne de yani. Paranoya yapmadıgıma emin olsam işi bile bırakırım ama emin olamıyorum. Diğer torunu (erkek) aynı yaşta ama benim kızım kadar oynamıyor onunla benimkini öpücüklere boguyor gıdıklıyor bazen yanına gitmeyince gel telefonu verecegım deyıp seviyor (bunu yapma dıyorum). Ki bu adam kendi çocuklarına bile mesafeli bu arada. Bir kaç gün önce yine sabah yanına almıs yatakta sevmiş anlatıyor yani. Bi de şöyle bir şey var geçmişte kendim (çocuklukta) çok defa cinsel taciz yaşadım kendi travmalarım mı aklıma geliyor yoksa aslında bunlar her annenin rahatsız olabileceği yanlış sevme dokunma şekilleri mi
Kimse saldırmasın bence ben pınpırıklı anneleri severim canım. Diyorlar ki yok cocukları bir salın ozgunlı olsun vs vs. Devir kotu. İnsanların ar damarı catlamıs ben o kadar rahat olamam valla beni uyaranlarıda bazen sert uyarmak zorunda kalmıştım. Neyse konuyu dagıtmayım benım de kızım 2 yasında Allah bagıslasın 3 yasıbsna sonra krese alıyorlar olmadı oraya verirsin orda hocalar yardımcılar bayan hep ıcın belkı biraz daha rahat eder.Söylemeyeyim dedim ama öğretmenim. Şimdi oradan da saldıran birileri olacaktır. Kızım 2 yasında. Ben de düşünmüyorum çocuk demek kalbinin dışarıda atması demek.
Normal olmadiginizi anlatiyor olabilir mi acaba yorumum?Bu mu yani bütün söyleyeceğiniz. Bu yorum ne kattı şimdi bana? Nasıl bir yol gösterdi bişeyler yazmak zorunda değilsiniz illaki
İşte ben de o yüzden kaç yıllık işimden istifa ettim kendim bakıyorum.Şimdi bu düşüncenizi eşinize deseniz kızar ,kv deseniz ooooo babysi bittin .En iyisi arkadaşların dediği gibi kızınıza dedesi ile nsl oynadığını senle de oynamasını söyleyin ve yavaş yavaş mahramiyet öğretin.Biri oralara dokunduğunda çığlık atsın ağlasın şayet dede yaparsa ortaya çıkar 2 yaşında demeyin sabırla üzerine gidin ve öğretin.Çoğu ters çıkış yapmış siz boşverin ,çocuğuna tecavüz eden babalar varken kime güveneceğiz bilemiyoruz evet anneyiz ve söz konusu çocuklar olunca çok korkuyoruz ,rabbim korusun evlatlarımızı.Yaşamamıs olanlar bunu yaşayanların gözünden bakamıyor demek ki. Ben de isterim çok iyi niyetli olmayı. Annem babam beni izlemedi görmedi ya da anlamadı. Kac defa odaya kapanıp agladıgımı bilmedi belki de ondan bu kadar korumacıyım
Anlatmadı.Normal olmadiginizi anlatiyor olabilir mi acaba yorumum?
Ben böyle bir travmayı silip atabileceğinizr inanmıyorum. Bence siz öyle zannediyorsunuz. Sadece ustunu kapatmıssınızdır. En ufak bır cagrısımda yuzeye cıkar. Ben de suan böyle anlatabiliyorum basitmiş gibi. Ama actıgı yaralar şimdiki beni ben yapan şeyler belki daha farklı olacaktım.Benimde annem bana takintiliydi sizin gibi.
Oyle akrabalardan filan şüphelenecek boyutta değildi ama takintiliydi .
Sonra ne oldu karsimizdaki market bana hosuma giden yiyecekler vererek defalarca taciz etti beni. 7 8 yasindaydim anlamlandiramamistim bile .
17 yasinda hatirlayip anlamlandirdim . Suan her ani aklimda nerdeyse.
Ee ? Bunun travmasi ile hayatimizi mi gecirelim yani ? Herkes kotu seyler yasiyor . Ben acikcasi buna hic takilmiyorum ki soyle söyleyeyim bir tecavuz etmemis yani her seyi yapmıştı. Ki annem bunu bilmiyor , bilse kahrolur kalan hayati boyunca.
Yillarca ruhumda iz birakmasina izin verdim simdi umrumda degil açıkcası.
Sizde super kahraman degilsiniz . Kizini her an her seye karsi koruyamazsınız. Bunu bir kabullenin önce.
Yüksek ihtimal düşündüğün gibi bişey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış. Ama yatakta oynamamaları için hijyen açısından uyarabilirsin. İkisi de birbirinin yatağına gitmesin, benim de hoşuma gitmezdi böyle bir durumEvet bunları okudum hep internetten fakat 2 yasında cocuk için de bu geceli mi yani onlar da iyi dokunusu kötü dokunusu ayırt edebilirler mi
Bunu bilmiyorum. Pedagoga sorabilirsiniz.Evet bunları okudum hep internetten fakat 2 yasında cocuk için de bu geceli mi yani onlar da iyi dokunusu kötü dokunusu ayırt edebilirler mi
Tuvalet eğitimi verdikten sonra vereceğim onu bekliyordum zatenNeden cocugunuzu krese vermiyorsunuz?
Hespsine tek tek cevap yazmadım evet. Begendiklerim oldu yapıcı cevap verenler oldu onlara tesekkur ederım ama sırf laf dalasına gırmeye calısanlarla da vakıt kaybetmem. Ayrıca haksız olmayı daha cok isterim tabiki aksini düşündükçe daralıyorumSekiz sayfa okudum, amacınızın yardım almak olmadığına karar verdim. Onlarca her şey normal, dikkatli ol ama bu gibi şeylerle dedeyi pedofili ilan edemezsin, dedeler torunlarıyla özellikle kız torunlarıyla ayrı bir iyi anlaşır diyen mesajı ya umursamamışsınız ya terslemişsiniz. Size hak veren iki üç kişiyle de travmalarınızı iyice coşturacak sohbetler ediyorsunuz. Bu yüzden BENCE amacınız rahatlamak, yardım almak değil kendinizi haklı görmeye çalışmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?