sağlıklı düşünemiyorum akıl verin lütfen

Ruhsuzbayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
1
-2
1
25
Merhaba kardeşlerim ben aile zoru ile çok küçük yaşta evlenip aynı zamanda anne oldum tam 8 yıl evde hapis tutuldum resmen dışarı çıkmam komşular ile konuşmam yasaktı şu an 4 çocuğum var ve 8 yıl çabaladım bu eski kafalara karşı sonunda başardım evimi ayırdım fakat eşim eve hiç gelmiyor sürekli annesinde kalıyor çocukları bile umursamıyor çalışamıyorum onlara bakacak kimsem yok en küçük oğlum doğduğunda kimse gelmedi yanıma kırkım bile hep tek geçti oğlum 1 yaşına girdi eşim onu bile görmek istemiyor ailesi onu bizden üstün tutuyorsun dedikçe o benden soğudu artık dayanamıyorum bankalara borç yazdırmak tan utanıyorum artık ailemde sahip çıkmıyor sağlıklı düşünemiyorum akıl verin lütfen evden iş ilanları baktım ön ödeme dediler dolandırdılar

8 yılda 4 çocuk maşallah bir de eşiniz evde kalsa kaç çocuk olacak acaba?
4 çocukla çalışmanız falan çok zor bence daha en küçüğü 1 yaşında diyorsunuz.
Kaynananızla konuşun para yok yemek yok gönder kocamı deyin

Kadın evde hapis tutulmuş.8 yılda hiç korunmadan çok değil aslında.hamile kalması yine 1 sene sürmüş.çok tartışmaya açık konu ama nedense ilgi çekmemiş.

Böyle bir adamdan neden 4 çocuk yaptınız ki? Neyse olan olmuş bu durumda bence boşanın en azından çocuklar için nafaka alırsınız bir işe girin çalışıp kendi ayaklarınız üzerinde durun. Küçük çocuk için eş dost arkadaş falan varsa ondan rica edin bir süre baksınlar daha sonra işleri yoluna koyunca bir dadı flan tutarsınız veya ailenizden Rica edin Belki insafa gelir de bakar çocuğa

Bu hikayede en fazla boşanırsınız yani boşanmaktan korkmuyorsanız size çılgınca bir fikir vereyim madem para yok ,koca yok açın kapı pencere açız diye bağırın,ele dosta açız diye şikayet edin bırakın karşı taraf utanır en kötü biri ihbar eder devlet yardım eder.Neden bu tavsiyeyi verdim bazen çözüm delirmek mis gibi tüm çirkinliği sokağa dökmek böyle iğrenç insanların kabahatleri 4 duvar arasında tutulmaz ,dökün gitsin biraz da onlar hesap versin.Deli olun,çatlak olun,manyak olun biraz da onlar sizden korksun

Bu konuda sahip olunan cocuk sayisi bence dile getirilmemeli ya. Evde hapis tutuldum yazan biri var burada buna karsi gelememis bir kadin ben cocuk istemiyorum korunmak istiyorum deme hakkina ne kadar sahiptir ki? Ben olsam adami bosar cocuklarla birlikte siginma evine giderdim sanirim hic aile desteginiz vs yoksa boyle yapabilirsiniz. Is imkani da sunuyolar diye biliyorum calisirsiniz kendinizi toparlamayi denersiniz cocuklar da biraz ele avuca gelince yeni bir hayat kurmaya bakarsiniz

Aç bır boşanma davası al 4 çocuğa nafakanı evde yapacağın işten daha fazla gelirin olur en azından

Böyle konularda 'neden şu kadar çocuk' yazanlara da ayrı gülüyorum. Kadın, 8 yıldır ev hapsindeyim diyor. Kocası tarafından tecavüze uğruyor belki de. Biz de niye çocuk yaptın diyoruz.
Böyle iğrenç kocalar, "kadını tatmin etmek" kelimesini bile bilmiyorlardır ki zaten. Afedersiniz işini bitirmeye odaklılardır ve zorluyorlardır da maalesef

sizi evde hapis tutan, komşularla bile görüşmenize izin vermeyen bir zihniyet şu an nasıl bu derece serbest bırakabiliyor? Ne değişti?

Böyle iğrenç kocalar, "kadını tatmin etmek" kelimesini bile bilmiyorlardır ki zaten. Afedersiniz işini bitirmeye odaklılardır ve zorluyorlardır da maalesef
Evlilik içi tecavüz diye bir şey olduğunu insanlar hala anlayamadılar maalesef. Ha ilaç kullanmayı, sağlık ocağında spiral taktirmayı denemek lazım böyle durumlarda ama olamamış yani bir şekilde kadın ister miydi böyle olmasını.

Allah yardımcın olsun.ben çocuklara üzülüyorum ya.herkes neden cocuk sayisini sorguluyorsunuz demiş
Konu sahibi için diyemem ama bazı kadınlar bile isteye yapiyor.arkadasim 12 senedir evli annesigil dışında birkez bir düğüne bir komşuya bir arkadaşına oturmaya gidemiyor.ben çocuk seviyorum dedi ikinciyi yaptı çocukları parka gizli gizli götürüyor.birkere kızı ağzından kaçırmış parka gittik diye saçından sallamış niye gittin diye.kiz calisiyor parasını yiyor ama iş arkadasi odasına gitmiş bişey sormak için oturmuş (hepimiz ne pislik olduğunu bildiğimiz için konuşmayız kızla çok) o da o sıra oradan geciyormus.almis kızı mezarlığa götürmüş.kafaaina silah dayamış.bana anlatınca üzülmesin diye diyemedim ama yaşadıklarıni hak ediyor diye düşündüm.simdi de erkek istiyormuş.bence çocuk yaparak kendilerini tatmin ediyor bazıları.

Olan olmuş artık.cocuklar çok küçük değilse girin bir mağazaya kafeye çalışın.evden cikmayin.bosanma davasi açın nafaka da alın.asgaei ücretle millet ev gecndiriyor.niraz cesaret edin baslayin.illaki ailenizde erzak yardımı falan yapar

Ah keşke sağlık ocağında spiral taktırsaydınız
Bence halen geç değil, beşinci çocuğu düşünmüyorsanız
Ücretsiz taktırabilirsiniz, sağlık ocağı ya da ilçe sağlık müdürlüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…