Yazık ediyor kendisine yengeniz. Neyse konuyu dağıtmayalımAslında yengemde bı ara intikam alma çabası vardı onu kıskandırmak için sosyal medyayı fazla kullaniyodu bu süreç içerisinde kaç tlfn numarasi değiştirdi oda şuan bilse kocası tamamen ona dönecek yokk demez bosansa boşanacak ama hem bosanamiyor hemde şuan tek çocuklarıyla kalıyor evinde
Nüfusa gidip o belgeyi almam gerekiyordu almanyada evliliğimi bildirip soy isimi değiştirebilmek icin.. ama tabi ki kendimde farkindaydim yaşadığım hayatin cok saçma bisey olduğunu ben bunları hak etmiyorumNeden kontrol ettirdiniz?
Yani neden kontrol ettirme gereği duydunuz?
Kaç kişi gider ki nüfusa, ben gerçekten evli miyim diye.
Eğer doğru söylüyorsanız siz de farkındasınız yaşadığınız hayatın saçmalığının.
Yapılabilecek tüm yorumlar yapılmış.
İnanılmaz şaşırdım konuya.
İnşallah çocuk yapmazsınız.
Ve inşallah boşanırsınız.
Kurtarırsınız kendinizi.
Madem bu kadar çocuklarını düşünüp sizden ayrı yaşıyorsa nasıl yurtdışına çıkıcak bu adam biraz mantıklı olun.Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
Adam resmen resmi nikahlı kuma almısSizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Maddi ihtiyqclarinizi kim karsiliyor aileniz yurt disindan dovizmi gonderiyor ? Bence evli degilsiniz imam nikahi kastediyor olmalisiniz ki bu gercek bir evlilik olmuyor.Eger ki resmi nikahim var diyosaniz da bence bi kurcalayin kesin hi dumen var o iste.Yani kadinin kocasinin evli oldugunu ogrenmemesi mumkun degil bi resmi evrak alsa muhtara gitse zaten secelesi cikiyor Ki ben babamin evli oldugunu 2 kardesim oldugunu yurt kaydinda ogrenmistim.nikahiniz gercek ve resmi olsaydi mutlaka oda bir yerden yakalardi durumuHayır bi süredir calismiyor
E PEKİ ozaman çocuklara zarar verebileceği gelmiyor mu aklına eşinin ? Ozaman normalleşirmiymiş ?Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?