Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Onun bundan haberi yok ,bunun şundan haberi yok bu nedir yahu .sizin evlilik düzmece büyük bir yalanın içerisindesiniz kendinizi daha fazla bu duruma alet etmeyin

Ailenin çocuklardan haberi yok çocukların sizden haberi yok eşinizin varlığı ortada yok :)) Ağaç nerede? Balta kesti. Balta nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti. İnek nerede? Dağa kaçtı. Dağ nerede? Yandı, bitti kül olduuu

Yazık ediyor kendisine yengeniz. Neyse konuyu dağıtmayalım

aşkınızdan bu denli cidden ölüyor musunuz.
bır ana baba evladı kolay yetişteremıyor.kıyamıyor edemıyorken
.bir insan kendıne neden kıyar belırsızlıkler içinde.

Reactions: 000
Canım önce bir avukat bul kendine, her şeyi olduğu gibi anlat. Avukatına vekaletini ver, sonrada Almanyaya kaç kurtar kendini. Ama boşanacağını, gideceğini eşine belli etme. Yapabiliyorsan delil toplamaya çalış, mesaj, telefon görüşmesi vs. Eski eşiyle hala beraber yaşadığını kanıtlayabilirsen, boşanman daha kolay olur. Öyle tehdit etmesine de bakma, sen Almanyada olduktan sonra sana yada ailene nasıl ulaşabilir ki?

Nüfusa gidip o belgeyi almam gerekiyordu almanyada evliliğimi bildirip soy isimi değiştirebilmek icin.. ama tabi ki kendimde farkindaydim yaşadığım hayatin cok saçma bisey olduğunu ben bunları hak etmiyorum

Canım biraz üzücü ama eşin (söz de eşin) eski karısıyla hala beraber bence.. çocuklar bilmediğine göre hala aynı odada da yatıyorlardır bunlar hiç aklına gelmiyor mu? ve acilen kendi ailene çocukları söyle böyle yalan dolan evlilik olmaz. eşinide al karşına konuş yani bunlara inanmak için çok çok saf olmak gerekir

kardeşim çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, bende 2.evliliğimi ailemden habersiz yaptım seni çok iyi anlıyorum, lütfen öncelikle kendini suçlamaktan vazgeç, sevmişsin karşındakini adam sanmışsın ve kim bilir o seni ne yalanlala kandırarak, kendine aşık edip gizlice kaçarak evlenmişsiniz, zaten baştan sıkıntılı başlamış,
eski eşiyle hafta içi aynı evde hafta sonu sizinle beraber çok çok ilginç , bu adam ne iş yapıyor nasıl geçiniyorsunuz senin çalışmana da izin vermiyormuş, nereli, aile kültürleri filan çok entersan onun ailesi biliyor evli olduğunuzu ama bu nasıl bir evlilik ? lütfen sakın çocuk yapmayın,
nüfustan belge çıkarttım yazmışsınız o belgelerde eski eşi çocukları filan da var mı? acaba ilk eşi akrabası mı? amca kızı filan oluyor ya bazen türkiyede bazı bölgelerde akraba evliliği hala yapılıyor malesef, öyle bir durum var da o yüzden mi bırakamıyor, nerden baksak çok karışık...
sana tavsiyem lütfen kendini suçlamaktan vazgeç, sen böyle şeyler yaşayacağını nerden bilecektin, sevmiş inanmış evlenmişsin seni kandıran o adam, son soru peki seviyor musun hala ?

Benim esiminde 10 yasinda bi cocugu var hicte piskolojisi bozulmuyor anlayabilecek yasta kusura bakmayin ama suc siz boyle biseyi nasil kabul ettiniz haftanin 5 gunu o evde o kadinla evli gibi gosteriyorlar kendilerini ve kadinin sizden haberi yok resmini nikahiniz varmi esinizin ondan ayrildigina eminmisiniz. Bence hic ayrilmis gibi gelmiyor bide bosanacam ama sevgi agir basiyor demissiniz ozman hak ediyorsunuz ne yasaniyorsa boyle bi evliligi kabul eden sizssiniz adam resmen sefa suruyor iki kadinla

Yalan üstüne kurulan bir yuva.
Bence siz bosanmaknistiyorsunuzda bosanirken bunlar cikacak diye ailenize mahcupsunuz..............

Bile bile lades demissiniz

Konu sahibi 27 sayfayı üşenmeden hayretle okudum, madde madde yorum yapacağım lütfen ciddiye al.
. Öncelikle nikah gerçektir çünkü adamın niyeti yurtdışına yerleşmek. Bu niyetle kullaniliyorsunuz ki farkindasiniz.
. Bu yolda tabiki alttan alacak iyi davranacak ki bosanmayin ve kaçıp gitmeyin. Siz herşeyin güzel olduğunu düşünün ki pürüz çıkartmayin.
. Aile de biliyor ki sizi susturmaya çalışıyor.
. İntikam alacağım, ona gününü göstereceğim, onu mahfedecegim vs bunlari bir kenara bırakın önce kendinizi bir kurtarın.
. Gerekirse davanizi Almanya da açın ve en kısa sürede bu ülkeden kaçın .
. Ailenize kabaca zorda olduğunuzu detayları gelince anlatacaginizi söyleyin ve biletinizi almalarını isteyin yada siz alın.
. Tamam Türk sünüz, ama yolunu yordamini kanunu bilmediğiniz bir ülkede hakkınızı aramaya çalışmayın, "her horoz kendi çöplüğünde öter"
. Kurtarın kendinizi sadece kurtarın
Ama ben kocamı seviyorum aslında çokta mutluyum sürekli yanımda olsa sorunumuz yok diye düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz, bu evlilik değil böyle böyle yillariniz heba olacak belki çocukta yaparsiniz sonra kapının önüne koyulursunuz ki zaten yurtdışına çıkınca bunu daha çabuk yaşayacaksıniz, oturum almak için kaç yıl evli kalma şartı var bunu bilmiyorum ama oyalayarak bu süreyi doldurmaya çalışıyor bu adam. Onun gözünde eşi değilsiniz bunu unutmayın.

Hadi canım nasılgöstermiyormuş çocuğunu bu ülkede kanun var nizam var.Tamam çocukları konusunda haklı ama eşiniz resmen diğer eşitle evlilik hayatına devam ediyor siz farkında mısınız? Sizinle evli olduğuna emin misiniz eşinizin ? O evin içerisinde neler dönüyor nerden bileceksiniz? Çocuklar anlamasın diye o zaman farklı odada yatmıyorsa eşiniz ne olacak? Böyle birşeye asla katlanamazdım heralde.Bu nasıl mantık aklım almadı benim kusura bakmayın.

Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
Madem bu kadar çocuklarını düşünüp sizden ayrı yaşıyorsa nasıl yurtdışına çıkıcak bu adam biraz mantıklı olun.

Bir oyunun içindesiniz, farkında mısınız? Eşiniz Almanya' ya yerleşebilmek için sizi kullanıyor. Eski eş ve ailenin de bundan haberi var. Evliliklerine devam ediyorlar. Hep birlikte sizi kandırıyorlar. Peki siz böyle bir şeye nasıl katlandınız? Bunca süre nasıl gözünüz açılmadı? İnsan böyle bir şeyi nasıl kabul eder, aklım almıyor gerçekten.

Adam resmen resmi nikahlı kuma almıs
Eski es nasıl bilmiyr ya?
Siz hic mi insan icine cıkmıyorsunuz esinizle
Bide ailenin cocuklardan haberi yok?
Ortada bi adam olduğuna emin miyiz?
Hayal falan mı göruyor sunuz evliyim diye acaba?

Hayır bi süredir calismiyor
Maddi ihtiyqclarinizi kim karsiliyor aileniz yurt disindan dovizmi gonderiyor ? Bence evli degilsiniz imam nikahi kastediyor olmalisiniz ki bu gercek bir evlilik olmuyor.Eger ki resmi nikahim var diyosaniz da bence bi kurcalayin kesin hi dumen var o iste.Yani kadinin kocasinin evli oldugunu ogrenmemesi mumkun degil bi resmi evrak alsa muhtara gitse zaten secelesi cikiyor Ki ben babamin evli oldugunu 2 kardesim oldugunu yurt kaydinda ogrenmistim.nikahiniz gercek ve resmi olsaydi mutlaka oda bir yerden yakalardi durumu

Bazı bayanlar saf ve doğal oldukları için pek anlamıyorlar başlarına geleni. Fırsatçı olabilir ama olmayada bilir ama ne olursa olsun eğer sana değer verseydi ve seni duşunseydi seni böyle bir duruma sokmazdi. Sana hiç değer vermiyor ve yılların boşa gidiyor. Nimm die rosarote Brille ab und lass dich nicht verarschen! Be Strong girl

çok yalan var. bu şekilde bir ev zaten ince bir ipin üzerinde oturtulmuş. her tarafa söylenen yalanlar var. ne taraftan yakalasan sizi zorlar. hayırlısı hakkınızda

hala ilk fırsatta diyorsun
senin biz bu yorumları yaparken aileni arayıp uçak bileti gönderin demen lazım ne bekliyorsun?

Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
E PEKİ ozaman çocuklara zarar verebileceği gelmiyor mu aklına eşinin ? Ozaman normalleşirmiymiş ?
Nasıl br evlilik yahu bu !
Haftanın 5 sizde 2 onlarda deseniz onuda ebelki çocuklar için kabul edilebilir dicem,ama gene de aynı ev içiçnde değil ne alaka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…