Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

kadin onunla iliskiye girmek istedi farzedelim.
kocan olacak kisi aman ben bununla iliskiye girmeliyim yoksa baska bi kadin oldugunu düsunecek diye de düsünur farkinda misin

ya cidden bu kadar saf misin kuzum. Sen adam icin almanya vizesisin heeeyyy kannst du das nicht sehen??
Ich wollte es am anfang nicht glauben
ya cidden bu kadar saf misin kuzum. Sen adam icin almanya vizesisin heeeyyy kannst du das nicht sehen??
Doch mir ist alles bewusst.. ich wollte es nur nicht wahrnehmen. Ne bilim bu kdr kötü olamaz bi insan

Resmi nikahimiz var nüfus kayitlarinda da evli olduğumuzu kontrol ettim evliyiz yani
Neden kontrol ettirdiniz?
Yani neden kontrol ettirme gereği duydunuz?
Kaç kişi gider ki nüfusa, ben gerçekten evli miyim diye.
Eğer doğru söylüyorsanız siz de farkındasınız yaşadığınız hayatın saçmalığının.
Yapılabilecek tüm yorumlar yapılmış.
İnanılmaz şaşırdım konuya.

İnşallah çocuk yapmazsınız.
Ve inşallah boşanırsınız.
Kurtarırsınız kendinizi.

Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
Sen nasıl razısın 5 gün evde olmamasına? Senide otutturmuş başka şehire bi oraya bi buraya ne güzel yaa.. kendini kullandırtma madem dayanabiliyodu eski eşine , haftanın 5 günü cocukların hatrına, zaten hiç boşanmasaymış .. siz cocuk istediginizi hiç söylediniz mi??

Adam karısıyla evliliğini sürdüruyor ve yaşıyor hafta sonları da sizinle kaçamak yapiyor afedersiniz ama dışardan böyle anlaşılıyor eski karısının sizden haberi olmamasının nedeni çocuklar değil hala seviştiktikleri için. Nasıl katlanabiliyorsunuz geceleri birlikte uyumadıklarını mı sanıyorsunuz evlilikleri devam ediyor farkındasınız değil mi bir gün gizlice eski eşini arayip evlendiginizi söyleyin kuracağı ilk cümle şu olacak kesinlikle " bizim evliliğimiz kağıt üstünde bitti sadece, defalarca birlikte olduk " gözünüzü açın lütfen

Aileniz zengin mi? Yani eş dediğiniz kişinin farklı bir amacı var kesin.

Bence daha cok eski karisini sizinle aldatiyor gibi. Sizin aileniz nasil adamin durumunu bilmez aklim almiyor. Bu kadar yalan uzerine saglikli bir iliski yasanmaz.

O nasıl iş ya?

Kontrol ettirdim evliyiz ne demek yahu, senin soyadın nedir, bir devlet dairesine gittiğinde ne çıkıyor, seni çağırmadan nikah mı kıyıldı, saçmalık

Olmaz bu iş burnuma aldatma kokuları geliyor

O nasıl iş ya?
Böylebir haber vardı geçen sene. Düzmece nikah kıymış adam. Kadın da hamile kalmış. Kendi nüfus cüzdanını değiştirmemiş hiç. Çocuk doğduktan sonra değiştireyim diye nüfus müdürlüğüne başvurmuş nüfus müdürlüğü siz bekarsınız zaten demiş. Sonra çıkmış adamın yalanları. Düzmece nikah olduğu.

Amin. Ama gerçekten kusura bakmayın da yengenizde,amcanızda değişik.

Amin. Ama gerçekten kusura bakmayın da yengenizde,amcanızda değişik.
Aslında yengemde bı ara intikam alma çabası vardı onu kıskandırmak için sosyal medyayı fazla kullaniyodu bu süreç içerisinde kaç tlfn numarasi değiştirdi oda şuan bilse kocası tamamen ona dönecek yokk demez bosansa boşanacak ama hem bosanamiyor hemde şuan tek çocuklarıyla kalıyor evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…