Diyo tabi ki onunla huzurlu bi yuvamiz olmasini istiyorsam almanya da yaşamamız gerekiyor diyor
Ich wollte es am anfang nicht glaubenya cidden bu kadar saf misin kuzum. Sen adam icin almanya vizesisin heeeyyy kannst du das nicht sehen??
Doch mir ist alles bewusst.. ich wollte es nur nicht wahrnehmen. Ne bilim bu kdr kötü olamaz bi insanya cidden bu kadar saf misin kuzum. Sen adam icin almanya vizesisin heeeyyy kannst du das nicht sehen??
Neden kontrol ettirdiniz?Resmi nikahimiz var nüfus kayitlarinda da evli olduğumuzu kontrol ettim evliyiz yani
Sen nasıl razısın 5 gün evde olmamasına? Senide otutturmuş başka şehire bi oraya bi buraya ne güzel yaa.. kendini kullandırtma madem dayanabiliyodu eski eşine , haftanın 5 günü cocukların hatrına, zaten hiç boşanmasaymış .. siz cocuk istediginizi hiç söylediniz mi??Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
O nasıl iş ya?Sahte nikahla evlenenler duyuyoruz. Adamın teki nikah kıydırmış evlenme cüzdanı falan da var. Kadın Doğum yapıyor çocuğa ve kendine nüfus cüzdanı çıkarmak için nüfus müdürlüğüne gidiyor ve öğreniyor ki evli değil. Nikahınızın gerçek olduğuna emin misiniz? Bahsettikleriniz hiç normal değil.
Bu haberi ben de okumuştum yani gerçek ..!!O nasıl iş ya?
1 yaşıma daha girdim saka gibi. Yakında kendimden suphe edicem su duyduklarimdan dolayiBu haberi ben de okumuştum yani gerçek ..!!
Böylebir haber vardı geçen sene. Düzmece nikah kıymış adam. Kadın da hamile kalmış. Kendi nüfus cüzdanını değiştirmemiş hiç. Çocuk doğduktan sonra değiştireyim diye nüfus müdürlüğüne başvurmuş nüfus müdürlüğü siz bekarsınız zaten demiş. Sonra çıkmış adamın yalanları. Düzmece nikah olduğu.O nasıl iş ya?
Kadının bir yıl boyunca nüfus cüzdanını yenilememesi de enteresan ama.1 yaşıma daha girdim saka gibi. Yakında kendimden suphe edicem su duyduklarimdan dolayi
Memleketin civisi cıkmış be !!!!
Amin. Ama gerçekten kusura bakmayın da yengenizde,amcanızda değişik.Bilmiyorumki çok denedi... zaten hiçbirimiz in okadar samimiyetimizde kalmadı artik yengemle bi eltisiyle sıkı fıkı bu olaydan hepimizin haberdar olduğumuzu düşünüyor halbuki onun şaşırdığı kadar bizde üzüntüden mahfolduk ama amcam Şuan iki kadınla evli biri yengem resmi nikahlı diğeri sevgilisi imam nikahlı.. allah kimsenin başına vermesin bu halde olanlarada yardım etsin inşallah
Aslında yengemde bı ara intikam alma çabası vardı onu kıskandırmak için sosyal medyayı fazla kullaniyodu bu süreç içerisinde kaç tlfn numarasi değiştirdi oda şuan bilse kocası tamamen ona dönecek yokk demez bosansa boşanacak ama hem bosanamiyor hemde şuan tek çocuklarıyla kalıyor evindeAmin. Ama gerçekten kusura bakmayın da yengenizde,amcanızda değişik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?