Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Sahte nikahla evlenenler duyuyoruz. Adamın teki nikah kıydırmış evlenme cüzdanı falan da var. Kadın Doğum yapıyor çocuğa ve kendine nüfus cüzdanı çıkarmak için nüfus müdürlüğüne gidiyor ve öğreniyor ki evli değil. Nikahınızın gerçek olduğuna emin misiniz? Bahsettikleriniz hiç normal değil.

Evli olduğunuzdan emin misiniz, düzmece bir evlilik olmasın.
Nüfustan kayıtlarınızı kontrol et. Seni bu kadar saklaması sence normal mi?
Adam saklambaç oynar gibi idare etmiş ne garip. Açıkcası garip olan iki senedir uyuyor olmanız.

Adamın resmen ya eski eşle ya da başkasıyla bi ilişkisi var ben bile anladım burdan

Nüfus gidip kayıtları kontrol ettirdim elimde de var evli olduğumuz yaziyor

Allah yardımcon olsun canım. Bulunduğun durum hiç kolay değil. Benden sana tavsiye kim ne derse desin sen sana göre doğru olan neyse onu yap, hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir.Bir çıkmazdaysan da eğer en mantıklı çözümü ikinizi çok iyi tanıyan birine sormandır.

Peki amcanin yeni sevgilisi onu eve aliyormu? :)

Ya bu kadar da saf olunmaz ki ama. Aklın varsa yurtdışına ailene geri dön.

İlk 5 ay adamla birlikte yaşamışsiniz. O zaman babayı sorun etmediler de sonradan mı dert oldu?

Tabiki sahte. Konu sahibi "evlendigimizde o 3 yil bosanmisti" dedi ve baska bir yerde "evlendikten 6 ay sonra eski esine gitmeye basladi" dedi. Eeh o 6 ay boyunca cocuklarin psikolojisi bozulmadimi? :)

Ben egeniyorum vallah, cayimida yanima aldim yorumlari okuyorum.

Yengeniz nasıl boşanamıyor ? Mahkeme kesin boşar hele de şu durumda. Amcanızdan da midem bulandı. Metresini hiç söylemiyorum bile.
Bilmiyorumki çok denedi... zaten hiçbirimiz in okadar samimiyetimizde kalmadı artik yengemle bi eltisiyle sıkı fıkı bu olaydan hepimizin haberdar olduğumuzu düşünüyor halbuki onun şaşırdığı kadar bizde üzüntüden mahfolduk ama amcam Şuan iki kadınla evli biri yengem resmi nikahlı diğeri sevgilisi imam nikahlı.. allah kimsenin başına vermesin bu halde olanlarada yardım etsin inşallah

Nüfus gidip kayıtları kontrol ettirdim elimde de var evli olduğumuz yaziyor
Kime kontrol ettirdin, kocana mı? Şaşırmam öyleyse. Avrupa’da yaşayıp nasıl böyle tiplere av oluyorsunuz gerçekten şaşırıyorum. Kötü senaryolu gündüz kuşağı dizisi gibi. İşim de buldum ‘hanslardan hanzolara ve hatta babalara gelmek’
Durum gerçekse yazılı bolca delil topla, eş evde değil, başka kadın yanında, haftanın çok günü yok, aile düzeni yok gibilerinden. Sabırla inçe inçe.

başka milletten başka bir kadın daha bulup bi nikah da onunla patlatıyormuş, schengensizlik uğruna?

Peki amcanin yeni sevgilisi onu eve aliyormu? :)
İlk başlarda zaten onlarda kaliyodu sonradan en küçük kızının yani halamın eşi cezaevinde olduğu için onun yanına yerleşti yeni geliniyle yüz göz olmadan ayrıldılar halam daha gencecik babaannemi yanına aldı

Kusura bakmayın ama yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik 1.5 yıl çok bile gitmiş.
Eşiniz sizi sizde ailenizi aptal yerine koymuşsunuz. Eşiniz o kadınla dini nikahlı evlidir büyük ihtimalle. Sizinlede resmi olaraktır. Çocuklara yeni bir iş buldum diyerekten kamyoncu oldum der atıyorum haftasonları gider vs. Eşiniz resmen sizi kandırmış ve iyi davranarak hediyelerle vs vs gözünüzü boyuyor. Kadının haberi olsa ne demek göstermez madem boşandılar resmi olarak eşiniz görme günleri olacaktır göstermeme gibi bir durum söz konusu bile olamaz.
Ailenize büyük ayıp etmişsiniz. gerçekler ortaya çıkıp geri dönmek istediğinizde aileniz size kapılarını kapatsa bu bataklıkta boğulacaksınız.
Size verebileceğim tek tavsiye allah hidayet ve akıl fikir ihsan etsin. Dürüstlükten ayrılmayın...

Yahu cidden bu erkeklere güvenilmez.
AA geçen de haberde vardı. Adam karısını çocuğu ile tatile gönderiyor. Sevgilisini de karısı kılığında mahkemeye çıkarıp anlaşmalı boşanıyor. Neyse karısı hemen fark etmiş adama dava açıp boşanmaya iptal ettirmişti.

Ne kadarlık evlisiniz bencede tuhaf 5 gün orda 2 gün sizde kalması sosyal medyası var mı eşinizin orda sizle resmi filan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…