Sahte nikahla evlenenler duyuyoruz. Adamın teki nikah kıydırmış evlenme cüzdanı falan da var. Kadın Doğum yapıyor çocuğa ve kendine nüfus cüzdanı çıkarmak için nüfus müdürlüğüne gidiyor ve öğreniyor ki evli değil. Nikahınızın gerçek olduğuna emin misiniz? Bahsettikleriniz hiç normal değil.Bilmiyorum aklinda nasil bisey kurduğunu o yüzden bekledim hep zamani geldi söyler çocuklarına diye ama artik dayanamiyorum sabrim kalmadi. Nikahimiz gerçek elimde belgeler var. Bide o yalan olsaydı artik akıl hastanesine yatardim heralde
Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Evli olduğunuzdan emin misiniz, düzmece bir evlilik olmasın.Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Nüfus gidip kayıtları kontrol ettirdim elimde de var evli olduğumuz yaziyorEvli olduğunuzdan emin misiniz, düzmece bir evlilik olmasın.
Nüfustan kayıtlarınızı kontrol et. Seni bu kadar saklaması sence normal mi?
Adam saklambaç oynar gibi idare etmiş ne garip. Açıkcası garip olan iki senedir uyuyor olmanız.
Allah yardımcon olsun canım. Bulunduğun durum hiç kolay değil. Benden sana tavsiye kim ne derse desin sen sana göre doğru olan neyse onu yap, hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir.Bir çıkmazdaysan da eğer en mantıklı çözümü ikinizi çok iyi tanıyan birine sormandır.Hepiniz cok haklısınız bende diyorum neden evlendin benimle madem böyle sorunların varsa diye bana cvp olarak eşinin psikolojik zorunlari olduğunu cocuklara zarar verebileceğini söylüyor. Aklım almiyor kızlar çok kötüyüm sinirlerime dusuncelerime kafamda kurduklarima hakim olamayip ona patliyorum sonrada suçlu ben oluyorum ona güvenmiyorum diye
Var dedi ya ben mi yanlış gördümYorum yapmadan önce bunu sormam gerek.
2 Kişi daha sormuş cevap vermemişsiniz.
Resmi nikah var mı?
Yoksa sadece imam nikahı mı var?
Resmi nikahimiz var nüfus kayitlarinda da evli olduğumuzu kontrol ettim evliyiz yaniVar dedi ya ben mi yanlış gördüm
Babaannem çok yaşlanmış 4 yıl önceortada kaldı ve küçük oğlunun yanına yerleşmek istedi yengem onu kabul etmedi eşyalarını attı Ben seni istemiyorum dedi onun için yengemden çok nefret ediyor hatta sevinmiş bile bu olayaaa
Guzelmis. Bence siz de haftanın o 5 günü ivin kendinize başka bir koca bulun.
Ay diğer sayfaları okumama hiç gerek yok. Kimse böyle saf olamaz konu besbelli sahteBeğenmedim, olmamış.
Konu sahibi eğer ciddiysen yapma lütfen ya. Direkt sahte konu diye atladım çünkü öyle olsun istiyorum. Başka sorunumuz yok aramız iyi diyorsun bir de. Adam haftada 2 günlük koca yani o 2 günde de iyi koca olsun bir zahmet.
Bilmiyorumki çok denedi... zaten hiçbirimiz in okadar samimiyetimizde kalmadı artik yengemle bi eltisiyle sıkı fıkı bu olaydan hepimizin haberdar olduğumuzu düşünüyor halbuki onun şaşırdığı kadar bizde üzüntüden mahfolduk ama amcam Şuan iki kadınla evli biri yengem resmi nikahlı diğeri sevgilisi imam nikahlı.. allah kimsenin başına vermesin bu halde olanlarada yardım etsin inşallahYengeniz nasıl boşanamıyor ? Mahkeme kesin boşar hele de şu durumda. Amcanızdan da midem bulandı. Metresini hiç söylemiyorum bile.
Kime kontrol ettirdin, kocana mı? Şaşırmam öyleyse. Avrupa’da yaşayıp nasıl böyle tiplere av oluyorsunuz gerçekten şaşırıyorum. Kötü senaryolu gündüz kuşağı dizisi gibi. İşim de buldum ‘hanslardan hanzolara ve hatta babalara gelmek’Nüfus gidip kayıtları kontrol ettirdim elimde de var evli olduğumuz yaziyor
Evet demiş.Var dedi ya ben mi yanlış gördüm
İlk başlarda zaten onlarda kaliyodu sonradan en küçük kızının yani halamın eşi cezaevinde olduğu için onun yanına yerleşti yeni geliniyle yüz göz olmadan ayrıldılar halam daha gencecik babaannemi yanına aldıPeki amcanin yeni sevgilisi onu eve aliyormu? :)
AA geçen de haberde vardı. Adam karısını çocuğu ile tatile gönderiyor. Sevgilisini de karısı kılığında mahkemeye çıkarıp anlaşmalı boşanıyor. Neyse karısı hemen fark etmiş adama dava açıp boşanmaya iptal ettirmişti.Yahu cidden bu erkeklere güvenilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?