- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Eee sizinle yurt dışına gelince çocuklarına ne diyecekmiş.Bilmiyorum belki eski eşininde bu durumdan haberi vardır amaçları sadece yurtdışına da yaşamaksa eğer çünkü çok ısrarla benimle yurtdışına yerleşmek istediğini söylüyor bende gitmemek için buna karşı çıkıyorum
Ben 28 eşim 34 evet nette tanıştıkYaşlar kaç
Adam 40lı siz 20li yaşlarda mısınız
Netten tanışıp da mı kaçtınız bu adama
Tüm ailesi bilip seçicimle ve eski eş bilmiyor da ütopik geldi
Yurt dışında çalıştığını o nedenle onlardan uzak kalması gerektiğini söylicekmisEee sizinle yurt dışına gelince çocuklarına ne diyecekmiş.
Ach bi bilsem ztn beni kendine aşık ettikten sonra soyledi çocukları olduğunu. Sanırım bende o an sevgi boşluğundaydim ve ona kapıldım gittimAdam çalışmıyor, boşanmış güya( yani bence boşanıp boşanmadığı tam belli değil) ve 2 çocuğu var. Ayrıca eski eşi psikopat. Kuzum sen bu adamın nesinden etkilendin de evlendim çok merak ettim.
Güzelim bunu şimdi de söyleyebilir .Çocuklar pasaportu vizeyi mi kontrol edecek?Bu arada o şehirde çocukların yanında kaldığına eminsin dimi ? 3. bir kadın daha olmadığına ?Yurt dışında çalıştığını o nedenle onlardan uzak kalması gerektiğini söylicekmis
Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Sizinle formalite nikah kıysa eski eş kabul eder diyeceğim ama durum öyle değil. Hangi kadın kabul eder bilmiyorum. Sizin o yere gizlice gidip eşinizi takip etme ya da ettirme gibi bir imkanınız var mı? Bazı şeyleri belki de yakından görmek gerek.Bilmiyorum belki eski eşininde bu durumdan haberi vardır amaçları sadece yurtdışına da yaşamaksa eğer çünkü çok ısrarla benimle yurtdışına yerleşmek istediğini söylüyor bende gitmemek için buna karşı çıkıyorum
Cvp vermiştim aslında resmi nikah var tabi ki yoksa olanlara katlanmazdimYorum yapmadan önce bunu sormam gerek.
2 Kişi daha sormuş cevap vermemişsiniz.
Resmi nikah var mı?
Yoksa sadece imam nikahı mı var?
Neyi takip edebilirim ki bazi şeyleri gormek icin evine kdr girmem lazimSizinle formalite nikah kıysa eski eş kabul eder diyeceğim ama durum öyle değil. Hangi kadın kabul eder bilmiyorum. Sizin o yere gizlice gidip eşinizi takip etme ya da ettirme gibi bir imkanınız var mı? Bazı şeyleri belki de yakından görmek gerek.
Bu iste bir bit yemegi varSizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Aynısını bende düşünüyorum bunu yüzüne söyleyince dr sana ihtiyacım yok öyle bi niyetim olsa ben simdi bi başka üzerinden yurt dışında yaşıyor olurdum diyorAdamın niyeti senin üstünden yurtdışına gitmek vatandaşlık alınca sana tekmeyi basıp ailesini yanına almak. Gözünü aç biraz ya kullandırma kendini
Canımmm asla seni yargılayamam. Ben de zamanında birine gönlümü kaptırmıştım saçma sapan şeyler yapmıştım. İnsanın gözü görmüyor birşey. Ama şu an aklın başına gelsin ve zararın neresinden dönersen kar. Çocuk filan olmadan bence bu işi bitir.Ach bi bilsem ztn beni kendine aşık ettikten sonra soyledi çocukları olduğunu. Sanırım bende o an sevgi boşluğundaydim ve ona kapıldım gittim
Güzelim bunu şimdi de söyleyebilir .Çocuklar pasaportu vizeyi mi kontrol edecek?Bu arada o şehirde çocukların yanında kaldığına eminsin dimi ? 3. bir kadın daha olmadığına ?
Çocuk demişken aşırı cok ısrarla çocuğumuz olsun istiyorCanımmm asla seni yargılayamam. Ben de zamanında birine gönlümü kaptırmıştım saçma sapan şeyler yapmıştım. İnsanın gözü görmüyor birşey. Ama şu an aklın başına gelsin ve zararın neresinden dönersen kar. Çocuk filan olmadan bence bu işi bitir.
Niye bulunmaz hint kumaşı yada Brad Pitt mi kendisi.Sağlıklı düşünememeniz normal
çünkü ortada sağlıklı bir evlilik yok.
Bu kadar tuhaf bir durumu nasıl kabul ettiğinizi anlayamadım.
Senin çocuğa haftanın kaç gününü ayıracak acaba?!Çocuk demişken aşırı cok ısrarla çocuğumuz olsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?