Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Eee sizinle yurt dışına gelince çocuklarına ne diyecekmiş.

Yaşlar kaç

Adam 40lı siz 20li yaşlarda mısınız

Netten tanışıp da mı kaçtınız bu adama

Tüm ailesi bilip seçicimle ve eski eş bilmiyor da ütopik geldi
Ben 28 eşim 34 evet nette tanıştık

Adam çalışmıyor, boşanmış güya( yani bence boşanıp boşanmadığı tam belli değil) ve 2 çocuğu var. Ayrıca eski eşi psikopat. Kuzum sen bu adamın nesinden etkilendin de evlendim çok merak ettim.

Ach bi bilsem ztn beni kendine aşık ettikten sonra soyledi çocukları olduğunu. Sanırım bende o an sevgi boşluğundaydim ve ona kapıldım gittim

[/QUOTE]
Yurt dışında çalıştığını o nedenle onlardan uzak kalması gerektiğini söylicekmis
Güzelim bunu şimdi de söyleyebilir .Çocuklar pasaportu vizeyi mi kontrol edecek?Bu arada o şehirde çocukların yanında kaldığına eminsin dimi ? 3. bir kadın daha olmadığına ?

Yorum yapmadan önce bunu sormam gerek.
2 Kişi daha sormuş cevap vermemişsiniz.
Resmi nikah var mı?
Yoksa sadece imam nikahı mı var?

Son düzenleme:
Sizinle formalite nikah kıysa eski eş kabul eder diyeceğim ama durum öyle değil. Hangi kadın kabul eder bilmiyorum. Sizin o yere gizlice gidip eşinizi takip etme ya da ettirme gibi bir imkanınız var mı? Bazı şeyleri belki de yakından görmek gerek.

Adamın niyeti senin üstünden yurtdışına gitmek vatandaşlık alınca sana tekmeyi basıp ailesini yanına almak. Gözünü aç biraz ya kullandırma kendini

Güzelim bunu şimdi de söyleyebilir .Çocuklar pasaportu vizeyi mi kontrol edecek?Bu arada o şehirde çocukların yanında kaldığına eminsin dimi ? 3. bir kadın daha olmadığına ?
[/QUOTE]
Yorum yapmadan önce bunu sormam gerek.
2 Kişi daha sormuş cevap vermemişsiniz.
Resmi nikah var mı?
Yoksa sadece imam nikahı mı var?
Cvp vermiştim aslında resmi nikah var tabi ki yoksa olanlara katlanmazdim

Neyi takip edebilirim ki bazi şeyleri gormek icin evine kdr girmem lazim

Bu iste bir bit yemegi var

Adamın niyeti senin üstünden yurtdışına gitmek vatandaşlık alınca sana tekmeyi basıp ailesini yanına almak. Gözünü aç biraz ya kullandırma kendini
Aynısını bende düşünüyorum bunu yüzüne söyleyince dr sana ihtiyacım yok öyle bi niyetim olsa ben simdi bi başka üzerinden yurt dışında yaşıyor olurdum diyor

Ach bi bilsem ztn beni kendine aşık ettikten sonra soyledi çocukları olduğunu. Sanırım bende o an sevgi boşluğundaydim ve ona kapıldım gittim
Canımmm asla seni yargılayamam. Ben de zamanında birine gönlümü kaptırmıştım saçma sapan şeyler yapmıştım. İnsanın gözü görmüyor birşey. Ama şu an aklın başına gelsin ve zararın neresinden dönersen kar. Çocuk filan olmadan bence bu işi bitir.

Cvp vermiştim aslında resmi nikah var tabi ki yoksa olanlara katlanmazdim
[/QUOTE]
Nikah var ama koca yok ortada ne için katlanıyorsun bu saçmalığa? Nette tanışıp nasıl aşık olabildiniz orası da ayrı.

Anlattığı herşey yalandan olabilir, dogru düzgün tanıyorsunuz bile adamı.

Çocuk demişken aşırı cok ısrarla çocuğumuz olsun istiyor

Siz eski eşinden bosandigina emin misiniz? Kadının boşanmadan haberi var mı? Belki eski eşinden babasından maaş almak için formaliteden boşanmıştır da sizinle evliliğinden haberi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…