Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Selam canım,yazayım hemen kilonu pazartesi kaç hedefin peki?
Kondisyon bisikleti yapabilirsen güzel fikir ben eliptik almıştım sayılıdır kullandığım zaten dizimden dolayı bisiklet,eliptik vb.şeyleri yapmam yasak inşallah sen istikrarlı olabilirsin

500 gram yazalımda üstünü verrim inşallah. birde bizim evdeki tartıyla sağlık ocağındaki tutmuyor farklı çıkıyor iki yerde de . bisikleti kullanmak zorundayım yoksa eşim beni onda uyutur zor ikna ettim kullanmazsın sen dedi ama hırs yaptım vermem lazım :)

Ben de koşu bandı istemiştim aynı şeyi bana da dedi yapmazsın sen diye bide evimiz küçük nereye koyacaksam o ayrı tabi siz ne zaman bebek planlıyordunuz

Ben de koşu bandı istemiştim aynı şeyi bana da dedi yapmazsın sen diye bide evimiz küçük nereye koyacaksam o ayrı tabi siz ne zaman bebek planlıyordunuz

erkekler genel olarak aynı demekki :) ben aslında zayıflamadan yapayım dedim ama eşim agustos eylül diyor. ikincisi olunca daha çok yorulurum hem ev hem iş hem iki çocuk veririm kilomu dedim ama eşimi kandıramadım :) belki önümüzdeki ay bir süprizim olur inşallah. siz ne zaman düşünüyorsunuz?

Senin çocuğun var mı canım bu ikinci mi olacak?Biz başladık çalışmalara artık ne zaman tutarsa bakalım kaç kilodayken tutacak

Hmmm muayene mi edicek acaba :44: yine bişey yapmadan eve gönderirse bence başka doktora da sor canım

İlaç vermişti baktığında da birşey çıkmamıştı geçen defa. Yani geçen defa da muayene oldum birşey yoktu. Umarım sıkıntıdan stresdendir.

Okuyorum forumda 2,5 - 3 ayda regl olanlar varmış

Aslında vücut döngüyü yakalıyor ağrım sancım herşey yerinde regl olamıyorum sadece

Stresin etkisi illa ki vardır sonuçta istemsiz bekliyorsun ne zaman gelecek diye.Ben de ilk kürtaj olduğumda okumuştum uzun süre de regl olanlar varmış,Yeniden bakıcak demek ki ya da başka bi ilaç verecek

Stresin etkisi illa ki vardır sonuçta istemsiz bekliyorsun ne zaman gelecek diye.Ben de ilk kürtaj olduğumda okumuştum uzun süre de regl olanlar varmış,Yeniden bakıcak demek ki ya da başka bi ilaç verecek

Bakacak muhtemelen yeniden 15 gün önce birşey yoktu ya birşey oldu ya da ilaç verecek bakalım

Evet çok var bende okudum

Bakacak muhtemelen yeniden 15 gün önce birşey yoktu ya birşey oldu ya da ilaç verecek bakalım

Evet çok var bende okudum

Sıkma kendini elbet gelicek nasılsa,bu arada araştırırken egzersiz prog.mı buldum bunu söyleyen olmuşmuydu acaba daha önce :44:
Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi netten indiriyorum ben

Sıkma kendini elbet gelicek nasılsa,bu arada araştırırken egzersiz prog.mı buldum bunu söyleyen olmuşmuydu acaba daha önce :44:
Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi netten indiriyorum ben

Elimde değil korkuyorum neler neler okuyoruz PKO yok rahim yapışıklığı felan. Bugüne kadar çok düzenliydi.

Bir de çok acı veriyor sanki kazığa oturuyorlar.

Duydum ama ben yürüyüşü tercih ediyorum.

Çıkıyorum ben yarın görüşürüz.

Haklısın canım ben de olsam ben de endişelenir ve stres yapardım inşallah en kısa zamanda gelir de rahatlarsın yarın haber ver mutlaka
Görüşürüz tatlım dikkat et kendine :79::79:

oo süper süperrr denize girerim ozaman...off bende hastalanmadım daha...cumartesi kırkım bitiyo artık.inş gelirde rahat ederim...

Günaydın canım aynen tam deniz havası yanıyor dışarısı,senin de mi gelmedi henüz ilaç kullandı bga sen de kullansana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…