canım bugünn çok iyiyimmmm biletimi aldım..7 haziran kuşadası
merhaba arkadaşlar
kusura bakmayın 3 gündür ateş içinde evde yatıyordum o yüzden kilomu yazamadım bu hafta 67,5 kilo çıktım pazartesi. ayrıca da bugün eve bir tana kondisyon bisikleti aldım inşallah işe yarar .
Selam canım,yazayım hemen kilonu pazartesi kaç hedefin peki?
Kondisyon bisikleti yapabilirsen güzel fikir ben eliptik almıştım sayılıdır kullandığımzaten dizimden dolayı bisiklet,eliptik vb.şeyleri yapmam yasak inşallah sen istikrarlı olabilirsin
500 gram yazalımda üstünü verrim inşallah. birde bizim evdeki tartıyla sağlık ocağındaki tutmuyor farklı çıkıyor iki yerde de . bisikleti kullanmak zorundayım yoksa eşim beni onda uyutur zor ikna ettim kullanmazsın sen dedi ama hırs yaptım vermem lazım :)
Ben de koşu bandı istemiştim aynı şeyi bana da dedi yapmazsın sen diye bide evimiz küçük nereye koyacaksam o ayrı tabi siz ne zaman bebek planlıyordunuz
erkekler genel olarak aynı demekki :) ben aslında zayıflamadan yapayım dedim ama eşim agustos eylül diyor. ikincisi olunca daha çok yorulurum hem ev hem iş hem iki çocuk veririm kilomu dedim ama eşimi kandıramadım :) belki önümüzdeki ay bir süprizim olur inşallah. siz ne zaman düşünüyorsunuz?
toplantıdan çıktım şimdiiiii
Ne sen sor ne ben söyliyeyimmmmmmm
Çok yoruldum
Doktorumu aradım gene çağırdı
Hmmm muayene mi edicek acaba :44: yine bişey yapmadan eve gönderirse bence başka doktora da sor canım
İlaç vermişti baktığında da birşey çıkmamıştı geçen defa. Yani geçen defa da muayene oldum birşey yoktu. Umarım sıkıntıdan stresdendir.
Okuyorum forumda 2,5 - 3 ayda regl olanlar varmış
Aslında vücut döngüyü yakalıyor ağrım sancım herşey yerinde regl olamıyorum sadece
Stresin etkisi illa ki vardır sonuçta istemsiz bekliyorsun ne zaman gelecek diye.Ben de ilk kürtaj olduğumda okumuştum uzun süre de regl olanlar varmış,Yeniden bakıcak demek ki ya da başka bi ilaç verecek
Bakacak muhtemelen yeniden 15 gün önce birşey yoktu ya birşey oldu ya da ilaç verecek bakalım
Evet çok var bende okudum
Sıkma kendini elbet gelicek nasılsa,bu arada araştırırken egzersiz prog.mı buldum bunu söyleyen olmuşmuydu acaba daha önce :44:
Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi netten indiriyorum ben
Elimde değil korkuyorum neler neler okuyoruz PKO yok rahim yapışıklığı felan. Bugüne kadar çok düzenliydi.
Bir de çok acı veriyor sanki kazığa oturuyorlar.
Duydum ama ben yürüyüşü tercih ediyorum.
Çıkıyorum ben yarın görüşürüz.
:129::129::129::129::129: süper canım çok sıcak buralar yalnız temkinli gel
oo süper süperrr denize girerim ozaman...off bende hastalanmadım daha...cumartesi kırkım bitiyo artık.inş gelirde rahat ederim...
oo süper süperrr denize girerim ozaman...off bende hastalanmadım daha...cumartesi kırkım bitiyo artık.inş gelirde rahat ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?