kızlar nerdesiniz :44:
canım annem dün aradı yarın yatıyorum hastaneye diye bende vakitten kazanmak için geceyi yolda geçirdim çok ani oldu haber veremedim size de şimdi konyadayım annem hastaneye yattı İnşallah yarın ameliyat olacak dualarınızı eksik etmeyin fırsat buldukça gircem öpüyorum hepinizi
Ben buradayım ama çalışıyorum ondan sesim soluğum çıkmıyor
Biliyorum canım nasıl gidiyor iş yerinde durumlar
Mental olarak kendimi toparladıkça işe geri dönüyorum. İşe geri dönmek de yeniden o eski yoğun günlerime dönmek demek.
Nasılsın?
Nasıldı müsamere?
Bende Whitewish gel hadi canım sıkıldı yazacaktım bir baktım gelmişsin.
Burdayım canım da bi bakıyorum sen yoksun :44: Gösterileri iyiydi ama düzenlemeleri çok kötü olmuş küçükleri arkaya büyükleri öne koymuşlar tabi arkadakiler hiç görünmedi saçma olmuş,orda bile torpilli veliler vardı yani
Torpil her yere girmiş yani. Çalışıyorum yoğunum şimdi de yemek saatini beklediğim için buradayım. Nasılsın?
Ben de evdeyim burası inanılmaz sıcak oldu ve rüzgarlı dün bayılcaktım sıcaktan,kitaplara bakıyorum şimdi de tarih kitabı almak istiyorum sever misin tarihi>?
Burası da rüzgarlı serin hala. Çok severim tarih, tarih kitaplarını. Tarih ile ilgili romanları okumayı severim.
Gerçekten buna sevindim ben de severim,şimdi Osmanlı İmp.luğunu anlatan kitap arıyorum baştan sona bi bilgin var mı?
Tünaydın Kızlar..........herkes iyidir...hatice gecmiş olsun...acil şifalar inş.
Hoşgeldin. Nasılsın?
canım bugünn çok iyiyimmmm biletimi aldım..7 haziran kuşadası
Ohhh tatil galibammmmm
Elimde bir kaç kitap var tarih ile ilgili bir türlü okuyamadım adını hatırlamaya çalışıyorum hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?