günaydın canım ben yine süperim sen nasılsın?
canım ben diyeti sabitledim gibi karatay diyeti pek bana göre değil ekmek yemeden sebze yiyememki ben...
sabah 1 dilim ekmek(50) 1 dilim peynir(90)
140 kal
öğlen 1 dilim ekmek az sebze yemeği salata(90) yoğurt(100 kal) veya
1 dilim ekmek haşlanmış yumurta(75) salata ayran veya
1 dilim ekmek 4 köfte(120) salta ayran
öğle 300 kal civarı
akşam sebze yemeği(150) yoğurt salata ayran artık ne olursa ve 2 dilim ekmek
akşam 350 civarı
1-2 tanede meyve 100 civarı
1000 kal. yaklaşıyor dün ikindi biraz kötü hissetmiştim ama akşam iyiydim yani böyle devametcem 1000 den aşağıyada düşmem
detoks olarakta kilo verme amaçlı değil ama ısırgan kürü yapıyorum bu son dönem olacak birde dün lavanta kürüne başladım
Bu sanki daha iyi. Öbür türlü hiç yemiyordun sanki. Ben yine Karatay gibi devam etmeye çalışacağım. Bir ara kitabını da alıp okuyacağım nedir ne değildir diye
İnanırmısın akşam kötü şeyler yediysem sabah huzursuz kalkıyorum yine başaramadın diyeKesinlikle doğru Karatay bana çok mantıklı geliyor ama pratikte çok zor
Bakıcam bugün araştırayım ama hatice42'nin dediği gb.ekmeksiz de sebzeler yenmiyor ya
Hadi ya bet düştükten sonra dimek ki. Dediğim gibi ben hocayı ayak üstü üniversite de gördüm. Bir ay sonra kontrolüm var detayları anlatır o zaten. Şu anda benim kürtajdan dolayı normal korunma sürem devam ediyor zaten.
Bence ihmal etme canım bi betana baktırsana 1 ay olmadan,bana Mart sonu doktorum nisan sonu gel demişti ben yine de 15 gün sonra kanda betaya bakmıştım.Sen çok rahatsın bu konuda inşallah doktorunun dedikleri de rahatlığınla eşit olur canım
Bende bende biz annemle altlı üstlü oturuyoruz akşam yemeğimi o veriyor. Dün ayıptır söylemesi zeytinyağlı dolma çeşitleri yapmış tutamadım kendimi.
Yemek yönünden rahatsın o zaman ne güzelben de diyet yemekleri araştırıcam bugün eşimde göbek yaptı evlendikten sonra hem ona da faydası olur
Haklısın sabah ende aynı şeyi düşündüm kızdım kendime hamle kalmadan önce de frenleyemediğim için veremedim gene aynısını yapıyorsun dedim ama telafi edeceğim.
Bence de 1000-1100 kaloriler iyi bugün nedense kaloriler nedeni ile moralim bozukgünaydın canım ben yine süperim sen nasılsın?
canım ben diyeti sabitledim gibi karatay diyeti pek bana göre değil ekmek yemeden sebze yiyememki ben...
sabah 1 dilim ekmek(50) 1 dilim peynir(90)
140 kal
öğlen 1 dilim ekmek az sebze yemeği salata(90) yoğurt(100 kal) veya
1 dilim ekmek haşlanmış yumurta(75) salata ayran veya
1 dilim ekmek 4 köfte(120) salta ayran
öğle 300 kal civarı
akşam sebze yemeği(150) yoğurt salata ayran artık ne olursa ve 2 dilim ekmek
akşam 350 civarı
1-2 tanede meyve 100 civarı
1000 kal. yaklaşıyor dün ikindi biraz kötü hissetmiştim ama akşam iyiydim yani böyle devametcem 1000 den aşağıyada düşmem
detoks olarakta kilo verme amaçlı değil ama ısırgan kürü yapıyorum bu son dönem olacak birde dün lavanta kürüne başladım
kendine sıkıntı yapma bişeyden mutsuzsan onu değiştirmeye mutlu olmaya çalış kendine güven ve kilo verebileceğine inanİnanırmısın akşam kötü şeyler yediysem sabah huzursuz kalkıyorum yine başaramadın diye
Bence de 1000-1100 kaloriler iyi bugün nedense kaloriler nedeni ile moralim bozukspor yapamıyorum ya ne güzel 2 hafta önce başlamıştım evde gymstick çubuğu ile çalışıyordum ki 1 hafta full yaptım onda bile fark etti hiç ara vermeden yapmış olsaydım şimdiye sıkılaşmıştım puufff çok miskin biri oldum yaa
Kürtaj sonrası 2.reglim bu ve geçen aya göre iyi ama normale göre fazla gidiyor düzene oturuyor sanırım yavaş yavaş ondan hareket edesim hiç yokkendine sıkıntı yapma bişeyden mutsuzsan onu değiştirmeye mutlu olmaya çalış kendine güven ve kilo verebileceğine inan
hemen şimdi başla hadi miskinlik yok
Kürtaj sonrası 2.reglim bu ve geçen aya göre iyi ama normale göre fazla gidiyor düzene oturuyor sanırım yavaş yavaş ondan hareket edesim hiç yokgerçi dün çok yürüdüm bugün de ev işleri vs.böyle geçireyim yarın da yürüyüş yaparım,her h.sonu gidiyor musun eşinin yanına?
Peki çok özel olmazsa bişey sorabilir miyim? Evlendikten sonra mı ayrı şehirler oldu yoksa öncesinde mi,çok zor canım ya kendimi senin yerine koyuyorum da ben yapamazdım herhalde ne zaman bitecek peki bu düzen?yok be canım nerdeeeayda hatta 5 haftada bir gidebiliyorum bak şimdi böyle soyleyince efkarlandım
aynen bu daha iyi dün platesimide yaptım bugünde yürüş yaparım pazar günü 69,3 görmeyi umuyorum bakalım :124: sen spor yapıyormusun
İnanırmısın akşam kötü şeyler yediysem sabah huzursuz kalkıyorum yine başaramadın diye
Peki çok özel olmazsa bişey sorabilir miyim? Evlendikten sonra mı ayrı şehirler oldu yoksa öncesinde mi,çok zor canım ya kendimi senin yerine koyuyorum da ben yapamazdım herhalde ne zaman bitecek peki bu düzen?
biz 2010 da evlendik canım ve bu yıl ocak ayından bu yana ayrıyız yani 3 aydır falan zor tabi. İnşallah en geç hazirana kadar sürecek yani biz öyle umudediyoruz
Ben de uzun zamandır ayrısınız diye düşünüyordum az kaldı sabret canım inşallah ayrılmazsınız bir daha,bu arada 3 yıllık mı evlisin kaç yaşındaydın yazdın da ben mi hatırlamıyorum :44:biz 2010 da evlendik canım ve bu yıl ocak ayından bu yana ayrıyız yani 3 aydır falan zor tabi. İnşallah en geç hazirana kadar sürecek yani biz öyle umudediyoruz
Bahsetmemiştin ben de betanın 19 olduğunu gördün kaldın sandım,ben biraz pinpirikli olduğum için her kan verdikten sonra doktora uğruyordum bence senin de çabuk düşecek değerindu
Her akşam bir saat yürüyorum
Bende öyle.
Rahatlıktan değil. Geçen perşembe sonucum çıktı aynı gün betaya baktırdım. 19 du. Yarın sabah gene baktırıcam haftada bir işte
tamam iki gün atlattım başka ne yapabilirim ki. Haftalık beta kontrolü sonrada arayıp doktoruma söylüyorum.
Birde birşey sorucam mesaj atayım.
Bahsetmemiştin ben de betanın 19 olduğunu gördün kaldın sandım,ben biraz pinpirikli olduğum için her kan verdikten sonra doktora uğruyordum bence senin de çabuk düşecek değerin
Ben de uzun zamandır ayrısınız diye düşünüyordum az kaldı sabret canım inşallah ayrılmazsınız bir daha,bu arada 3 yıllık mı evlisin kaç yaşındaydın yazdın da ben mi hatırlamıyorum :44:
Yalnız geçirilmez zaten canım ya hamilelik inşallah en kısa zamanda bir şehirde birleşirsinizİnşallah canım İnşalalh. yazıp yazmadığımı bende hatırlamıyorum canım 27 yaşındayım 3 ay sonra 3 yılımız dolacak İnşallah. sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok şimdilik ne benim gidebilme şansım var ne de eşim gelebilme...eğer hazirana kadar gidemezsem ne olacak bende bilmiyorum zaten gidemezsem bebek planıda ertelenir ama ben bebek istiyorum hamile olursam işte o zaman kendi başıma kalamam hem ben çok nazlıyım kime naslancam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?