Bende fırsattan istifade zayıflayayım diyerekten başladım.
Açıkçası sağlıklı bir gebelik geçireceksin,sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin deselerdi hiiiçç kilo vermeyi beklemezdimnasılsa çocuk olunca ister istemez veriyor insan
Bende aç kalmak istemiyorum. Birde biz diyet yaparız o arada hamile olmuş oluruz aman dikkatli olalım onun için bitki çaylarını da çok tasvip etmiyorum.
Ben hamile kaldığımda 75 kg idim. Hep de şunu derdim ben kesin fil gibi olurum 30 kg alırım heralde . İlki öyle olmadı ama şimdi madem zamanım var bekliyorum bari fazlalıklarımı atayım kilo da etkenmiş hamile kalmaya hem ne kadar zayıf olunursa o kadar iyiymiş gebelik olarak doğum olarak ondan bende başladım aslında benimki kilo verme de değil beslenme şeklini değiştirmeye çalışma bu arada kilo vereceğim de umuyorum.
Evet geçen sabah izledim mümkünse 1 çay bardağını geçmicek şekilde belirli bitkilerin çayları içilmeliymiş ben inşallah hamile kaldığımda hiç içmem herhalde hiç bir konuda riske girmek istemem artıkhaklısın benim şuanda hamile kalma gibi bi ihtimalim olmadığı için bunu düşünemedim bitki çaylarını dikkatli tüketmek lazım hatta her an hamile kalabilirim diyorsanız sakın içmeyin Allah korusun
Biberiye, oğulotu, kediotu, melisa yaprağı, ginseng, lavanta, Aloe vera, fesleğen, keten tohumu, yabanmersini, adaçayı, sinameki, karakafes otu, tan otu, sarı çiğdem, ökse otu, ada soğanı, ak diken kabuğu, melek otunun hamilelikte zararlıymış.
Ya kızlar ben bu gram la kalori hesabında zorlanıyorum.Yediklerimin karşılığı olmuyor bide kaç gram yediğimi bilmiyorum ki tartmam gerek :)
kalorileri öğrenmek için başka sitelere bakabilirsin ben oyle yapıyorum bazılarında çorba kaşığı hesabı yapılmış
site linki verilebilir mi bilmiyorum olmadı özelden gönderiyim
haklısın benim şuanda hamile kalma gibi bi ihtimalim olmadığı için bunu düşünemedim bitki çaylarını dikkatli tüketmek lazım hatta her an hamile kalabilirim diyorsanız sakın içmeyin Allah korusun
Biberiye, oğulotu, kediotu, melisa yaprağı, ginseng, lavanta, Aloe vera, fesleğen, keten tohumu, yabanmersini, adaçayı, sinameki, karakafes otu, tan otu, sarı çiğdem, ökse otu, ada soğanı, ak diken kabuğu, melek otunun hamilelikte zararlıymış.
Tabi canım madem boşluk var arada elbette fazlalıkları hızla gitsinben de zaten diyet yapamıyorum direk sağlıklı beslenmeyi alıştırmaya çalışıyorum kendime inşallah da amacımıza ulaşıcaz bakalım aramızdan ilk kim kaç kilo ile hamile kalıcak
Evet geçen sabah izledim mümkünse 1 çay bardağını geçmicek şekilde belirli bitkilerin çayları içilmeliymiş ben inşallah hamile kaldığımda hiç içmem herhalde hiç bir konuda riske girmek istemem artık
Ya kızlar ben bu gram la kalori hesabında zorlanıyorum.Yediklerimin karşılığı olmuyor bide kaç gram yediğimi bilmiyorum ki tartmam gerek :)
Günaydın kızlar
Dün giremedim foruma
Bütün gün dışardaydım
akşamda eşimle çıktık giremedim
Dün sporda yapamadım malasef
Bende kendimden bahsedeyim
Bende erken evlenenlerdenim
23 Yaşındayım İktisat mezunuyum
Kurumsal bir firmada satınalma departmanında çalışıyordum
Eşimle aynı yerde çalışmamız ve müdürümle sorunlarım işten ayrılmama neden oldu
6 aydır işten ayrıldım evde otur otur aldım kilolaları
Sene sonu bebek düşünüyoruz en azından bu yazı rahat geçirmek istiyorum
Ve o zamana kadar kaç kilo verirsem devam edicem
Günaydın kızlar
Dün giremedim foruma
Bütün gün dışardaydım
akşamda eşimle çıktık giremedim
Dün sporda yapamadım malasef
Bende kendimden bahsedeyim
Bende erken evlenenlerdenim
23 Yaşındayım İktisat mezunuyum
Kurumsal bir firmada satınalma departmanında çalışıyordum
Eşimle aynı yerde çalışmamız ve müdürümle sorunlarım işten ayrılmama neden oldu
6 aydır işten ayrıldım evde otur otur aldım kilolaları
Sene sonu bebek düşünüyoruz en azından bu yazı rahat geçirmek istiyorum
Ve o zamana kadar kaç kilo verirsem devam edicem
herkese günaydın
nasılsınız bakalım?
bugün kimse yazmamış galiba ben yazıyım
sabah 180 kal
öğle 240 kal
akşam 100
1 portakal 70
1 kahve 3
toplam 600 kal
Günaydın hoşgeldin,
Kiloları verir vermez başla çalışmalara bebek hemen olmuyor en azından bizde olmadı. Ama siz şanslısınız yaşınız ufakmış biz biraz yaşlı oluyoruz artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?