Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bende seni tebrik ederim canım 2 kilo kardasın pazartesi uygundur herkes dahil olmasa da isteyenleri yapabiliriz olmadı ikimizi hiç olmadı sadece beni yaz
nette plates videoları var canım
Tamam o zaman yarın bir liste oluşturayım ben hoş benimkinde bir değişiklik olmadı ama olsun bakalım grubumuzun en istikrarlısı kim olacak :125: plateslere baktım hatta bir tane indirdim yarın daha detaylı incelerim plates topu var mı elinde onunla ilgili video buldum bacak ve kalçalar için

aa olurmu canım en çok değişiklik sende 2 kg :112: kimseye çaktırmadan listeye ekle topum yok canım varmış gibi yapıyorum

herkese günaydın...
hiç kaçamak yapmayacağımız eşimizin dostumuzun hadi şunu da ye bişey olmaz demiyeceği,
aç kalmadan zayıflayacağımız bir hafta olur İnşallah

Aynıları benim için de geçerli demek ki bundan kilo veremiyor muşum. Bende tatlıdan uzak durursam bu iş olacak onu aladım.

kızlar ben de 2 3 ay sonra bebek düşünüyorum :)o yüzden kilo vermem gerek şu anda 73 üm ah bi 60 olsam..olamamkiii o yzden 65 olmak istiyom :)))

Hoş geldin.

Günaydın kızlar,

Geçtiğimiz 3 günün menü özetini geçeyim.

Cuma: Klasik kahvaltımı yapıyorum (Yumurta - peynir - ekmek - ekmeğin üstüne kahvaltılık (2 - 3 dilim)

Öğle: Zeytinyağlı barbunya - tavuk

Akşam: Karnıyarık

1 saat yürüyüş - 3 lt su - gün boyu şekersiz çay

Cumartesi:

Sabah klasik kahvaltıma ek: Sucuklu yumurta ve sosis

Öğle: Karnıyarık

Akşam: Kuru fasulye

Pazar: klasik kahvaltıma ek: Sucuklu yumurta ve sosis

Öğle: Fırında sebze

Akşam yok 5 çayı yaptık tatlı ve mercimek köftesi yediğim için akşam yemeği yemedim. Yarım saat yürüyüş.

Ben henüz tartılmadım. Korkuyorum da tartılmaya

GÜNAYDIN. ben tartı konusunda çok sabırsızım tatlı ve mercimek köftesini abartmadıysan bence korkacağın bişey yok yediklerin gayet normal

Günaydın kızlarrr

76 kilo ile başladığım diyetime 74 kilo olarak devam ediyorum...

Plates yapıyorum ben ebru şallının dvdleri var bende
nette de var ama bölüm bölüm
bende sorunlu bölgenize göre dvd ile yapmak daha mantıklı
Karın selülit basen yağ yakımı diye eyrı ayrı dvdleri var ebru şallının

Son düzenleme:
Tam da o dediğini yaptım
eyfah eyfa... :118:

selam kızlaaar !
selam

günaydın Maşallah Maşallah süpersin

herkese günaydın...
hiç kaçamak yapmayacağımız eşimizin dostumuzun hadi şunu da ye bişey olmaz demiyeceği,
aç kalmadan zayıflayacağımız bir hafta olur İnşallah
Amiiinn canım ben güne 65.7 ile başladım sabah tartıldım sonra sabah 45 dk.yürüyüş yaptım beslenmem pek iyi olmadı az yedim yani

Süper tatlım ama bence tartıyla barış ben de öyleydim şimdi her sabah tartılıyorum ben de bugün yürüyüşümü yaptım 45 dk.ama çok sıcak yaa

Ben de netten indirdim ama henüz yapamadım ebru şallının top ile yapılan kalça bacak hareketleri hoşuma gitti yeniden topu şişirsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…