Tamam o zaman yarın bir liste oluşturayım ben hoş benimkinde bir değişiklik olmadı ama olsunbende seni tebrik ederim canım 2 kilo kardasınpazartesi uygundur herkes dahil olmasa da isteyenleri yapabiliriz olmadı ikimizi hiç olmadı sadece beni yaz
nette plates videoları var canım
Tamam o zaman yarın bir liste oluşturayım ben hoş benimkinde bir değişiklik olmadı ama olsunbakalım grubumuzun en istikrarlısı kim olacak :125: plateslere baktım hatta bir tane indirdim yarın daha detaylı incelerim plates topu var mı elinde onunla ilgili video buldum bacak ve kalçalar için
Kızlar haftanın özetini kendi adıma yapmam gerekirse pek iyi değildi,gram olarak hesaplama ve yediklerimin tam karşılıklarını bulamadığım için kalori hesabıyla gitmem zor oldu,diyet listelerinden kendime göre bir liste çıkartıp yine kalorilerine bakarak 1000-1100 kaloriyi geçmeyecek şekilde devam edicem.İnşallah haftaya daha istikrarlı geçer.
kızlar ben de 2 3 ay sonra bebek düşünüyorum :)o yüzden kilo vermem gerek şu anda 73 üm ah bi 60 olsam..olamamkiii o yzden 65 olmak istiyom :)))
Günaydın kızlar,
Geçtiğimiz 3 günün menü özetini geçeyim.
Cuma: Klasik kahvaltımı yapıyorum (Yumurta - peynir - ekmek - ekmeğin üstüne kahvaltılık (2 - 3 dilim)
Öğle: Zeytinyağlı barbunya - tavuk
Akşam: Karnıyarık
1 saat yürüyüş - 3 lt su - gün boyu şekersiz çay
Cumartesi:
Sabah klasik kahvaltıma ek: Sucuklu yumurta ve sosis
Öğle: Karnıyarık
Akşam: Kuru fasulye
Pazar: klasik kahvaltıma ek: Sucuklu yumurta ve sosis
Öğle: Fırında sebze
Akşam yok 5 çayı yaptık tatlı ve mercimek köftesi yediğim için akşam yemeği yemedim. Yarım saat yürüyüş.
Ben henüz tartılmadım. Korkuyorum da tartılmaya
GÜNAYDIN. ben tartı konusunda çok sabırsızımtatlı ve mercimek köftesini abartmadıysan bence korkacağın bişey yok yediklerin gayet normal
eyfah eyfa... :118:Tam da o dediğini yaptım
selamselam kızlaaar !
Günaydın kızlarrr
76 kilo ile başladığım diyetime 74 kilo olarak devam ediyorum...
Plates yapıyorum ben ebru şallının dvdleri var bende
nette de var ama bölüm bölüm
bende sorunlu bölgenize göre dvd ile yapmak daha mantıklı
Karın selülit basen yağ yakımı diye eyrı ayrı dvdleri var ebru şallının
evet neden kimse yok noldu yahu? :44:
Whitewish nerdesin?????
white wish yok ama ben varımnapıyosun canım nasıl gidiyor?
Amiiinn canım ben güne 65.7 ile başladım sabah tartıldım sonra sabah 45 dk.yürüyüş yaptım beslenmem pek iyi olmadı az yedim yaniherkese günaydın...
hiç kaçamak yapmayacağımız eşimizin dostumuzun hadi şunu da ye bişey olmaz demiyeceği,
aç kalmadan zayıflayacağımız bir hafta olur İnşallah
Süper tatlım ama bence tartıyla barış ben de öyleydim şimdi her sabah tartılıyorumGünaydın kızlar,
Geçtiğimiz 3 günün menü özetini geçeyim.
Cuma: Klasik kahvaltımı yapıyorum (Yumurta - peynir - ekmek - ekmeğin üstüne kahvaltılık (2 - 3 dilim)
Öğle: Zeytinyağlı barbunya - tavuk
Akşam: Karnıyarık
1 saat yürüyüş - 3 lt su - gün boyu şekersiz çay
Cumartesi:
Sabah klasik kahvaltıma ek: Sucuklu yumurta ve sosis
Öğle: Karnıyarık
Akşam: Kuru fasulye
Pazar: klasik kahvaltıma ek: Sucuklu yumurta ve sosis
Öğle: Fırında sebze
Akşam yok 5 çayı yaptık tatlı ve mercimek köftesi yediğim için akşam yemeği yemedim. Yarım saat yürüyüş.
Ben henüz tartılmadım. Korkuyorum da tartılmaya
Ben de netten indirdim ama henüz yapamadım ebru şallının top ile yapılan kalça bacak hareketleri hoşuma gitti yeniden topu şişirsem iyi olacakGünaydın kızlarrr
76 kilo ile başladığım diyetime 74 kilo olarak devam ediyorum...
Plates yapıyorum ben ebru şallının dvdleri var bende
nette de var ama bölüm bölüm
bende sorunlu bölgenize göre dvd ile yapmak daha mantıklı
Karın selülit basen yağ yakımı diye eyrı ayrı dvdleri var ebru şallının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?