1. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve
2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
3. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
5. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
7. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
bu diyet kısmen bana göre ama bu gramları nasıl ayarlıycaz ki dediğin gibi tüm diyetleri karıştırcam galibasonra onuda yapamayıp şimdiki diyetime geri dönerim
Aynen canım benim de pek olumlu geçmedi,seçicem bakalım ben de hangi listeyi yapayım diyeBen 3. liste tam bana göre diyecektim baktım Karatay listesi imiş kısmen uyguluyorum işte ama tamamen ekmekten felan vazgeçemiyorum kendime adapte edebiliyorum. Benim akşam yemeği ve öğle yemeği seçme şansım yok sadece tatlıları felan yememeye pilavı makarayı gelen yemeğe göre seçmeye çalışıyorum. Bu hafta çok iyi değildi ama inşallah haftaya daha iyi olacak.
Aynen canım benim de pek olumlu geçmedi,seçicem bakalım ben de hangi listeyi yapayım diye
yok canım ya aman zaten yaz geldi bile acil vermemiz gerekAma benim hamilelik öncesi yaptığım hataya düşmeyelim gene böyle karar verdim ve her haftam bu haftam gibi geçtiği için 75 kg ile hamile kaldım başaramadım yani kendime de size de aynısı olsun istemem tekrar.
seninle aynı zamanlarda evlenmiştik sanırım canım ama bebişin için ben senden yaşlı kaldımTadını çıkart,hazır olunca inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım. evde kalıp kilolarlla başbakan kalma konusunda da aynınız ne yazık ki oofff nasıl gidecek bunlar :44:
Hızlı kilo verince aynı hızla geri alıyorum ben canım ya 5 günde 5 kilo ondan bana uygun değil,bir kaç diyet listesi yayınladım onlardan ayarlıcam ben de kendimeMerhaba kızlar
Giremedim bugünde
Dün annemdeydim
Bugünde halılarımı yıkamaya verdim evi temizledim biraz akşam oldu
Yemek yap filan derken açamadım pc
Ben artık saat 6 dan sonra hiç birşey yemeyerek kilo vermeyi düşünüyorum
Bu arada 5 günde 5 kilo diyetimin son günündeyim
yarın sabah tartılcam bakalım neler olcak
Dün tartıldığımda 2 kilo vermiştim
İzmirde birkaç diyetisyen araştırdım
ve menülerine ulaştım
kendime o menüleri uygulamaya başlayacağım
Sabah kahvaltı en sağlıklısından
Öğlen salata bol yeşillikli
Akşam salata çorba yoğurt vs gibi örnekler
İyi hafta sonları pzartesi görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar,
Ben yarın öbür gün yokum. Pazartesi 3 günün özetini geçeceğim. İyi tatiller.
Kızlar haftanın özetini kendi adıma yapmam gerekirse pek iyi değildi,gram olarak hesaplama ve yediklerimin tam karşılıklarını bulamadığım için kalori hesabıyla gitmem zor oldu,diyet listelerinden kendime göre bir liste çıkartıp yine kalorilerine bakarak 1000-1100 kaloriyi geçmeyecek şekilde devam edicem.İnşallah haftaya daha istikrarlı geçer.
kızlar ben de 2 3 ay sonra bebek düşünüyorum :)o yüzden kilo vermem gerek şu anda 73 üm ah bi 60 olsam..olamamkiii o yzden 65 olmak istiyom :)))
kızlar ben de 2 3 ay sonra bebek düşünüyorum :)o yüzden kilo vermem gerek şu anda 73 üm ah bi 60 olsam..olamamkiii o yzden 65 olmak istiyom :)))
Oooo süpersin canım haftanın tebriğini sen alıyorsunherkese merhaba nasılsınız bakalım sanırım bugün heryerde hava çok güzel ben kuş sesleriyle mest olmuş durumdayım
birde bugüne hedef koymuştum 69,7 den düşüp 69,3 olcam diye daha iyisi oldu 69,1 hadi bakalım kilo vermeye başladım İnşallah
ama geçen hafta hiç kaçamak yapmadım
benim gelecek pazar hedefim 67,9
whitewish haftada bir kilo değişim tablosu yapsak iyi olur tatlımdeğişimi görmek motivasyonumuzu artırır
Oooo süpersin canım haftanın tebriğini sen alıyorsunhaftalık düşüş ve artışları görmek güzel olabilir aslında ama herkes dahil olur mu yani pazartesiden pazartesiye mi yazalım?bu arada eve yeni tartı aldık en son 68 kiloydum 2 ay önce tartıldığımda 66.2 çıkıyorum 2 kilo vermişim meğer farketmeden 6 kilo da verirsem süper olacak :116: şu ebru şallının platesine bakayım diyorum nette vardır herhalde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?