Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İkiniz birden gelmişsiniz.

Burdan da yazayım beta8 ama ben hala reg olmadım. Tartılsam da moralimi bozar.
Aaaa süper canım tamam düşmüş zaten korkma,ben de yarın ilk aylık kanımı vericem inşallah iyi bir sonuç çıkar ordan da doktora bakalım sanırım muayene edicek döl yatağına bakıyor birşey var mı yok mu diye?sen ne zaman gidiyorsun doktorun yanına
Bide gerçeklerle yüzleşmemiz gerek canım bence tartıl

Diyorum ya regl olmadığım için ödem var moralimi bozulur diye tartılmıyorum bu hafta hoş görün beni bu konuda olar mı?

Kontrol bir ay sonra benim ama konuştuk çok güzel dedi haftaya gene yaptırıyorsun dedi.

Yaaa inşallah bana bir yıl korunma vermez

hmm doğru zaten sinirleri bozuk oluyor insanın bide rakamlarla bozma o zaman haftaya bakarsın gelir belki o zamana,betan çok iyi canım 27 Marttı demi kürtaj bir ayda 8 e düşmesi güzel benim de 1 ay da 5 e inmişti yarın bakalım kaç çıkacak ama sana da çok vermicek bence korunma

Ayyy inşallah vermez çok sabırsızlanıyorum hoca da öyle dedi çok güzel sonuç dedi. Detayları kontrole gidince konuşacağım. İki ay sonra kontrol dedi bir ayı bitti bile. Bir ay sonra gidicem. Kontrolde muhtemelen korunmayı kaldıracaktı mol süpriz oldu bize bakalım ne diyecek.

İnşallah canım ben de Haziran dese ne iyi olur diyorum

Kızlar yaz geldi şu tadına doyum olmayan dondurmaya karşı ne gb.tedbir almayı düşünüyorsunuz

Günaydın,

Dünkü menüm:

Sabah iki kurabiye

Öğle: Çorba - Hindi eti - mücver - gerçekten çok az pilav - 5- 6 çilek (püreyi yemedim - pilavı da tadımlık yedim)

5'te: 1 tane kadın budu köfte ve cacık

Akşam eve gidince: Haşlanmış tavuk ve cacık

Çok acıktım 10 da az erik ve çilek

Kadın budu ve mücver çok mu olmuş???

Dün yürüyemedim 3lt su içtim gün boyu şekersiz çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…